Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yaf gidin yatın yaf olmuyor bööölee benim başımağrıyor yetişemiyom size sonra :roflol:

ixirim iyi olmuş geldiğin ama kaçıyon galiba sende bende kaçıcam şimdi valla çok başım ağrıyor sabahtan beri geçmedi meret mirmirmirmir kızlar öpüyokm hepinizi Şeniz

bende yatıyom koca geldi seçimden daha yeni bende makarna yedim ama akşam olayı abartmadım 1tabak üstü sarımsak yoğurtlu bide muz yedim şimdide elma yiyom ben kaçıyom öpüyorum herkeziiiiiii

:roflol:bayıldım vala kız harikasın...

yok ablam senle ne alakası var...
çok kötüyüm yaaaa kendmden nefret ediyorummmmmm
kız dur daha dün 1 bügün 2 :))))))))))9

hepinizden özür diliyorum ben
anaaaaaa buda kültablası istiyo....valla döverim....klava::1hug:

klava:klava:siz yiyin sorcam ben size hep o BUSE yüzünden...yiyo dünden beri size de kötü örnek oluyo....kaydirigubbakcemile3

sen ne kırdın bacuuuum:)))))))

Senden sonra 10 kişiye vermem lazım la anca eyle verebiliyom dıhladım olmadı naniknanik

Mideme çiğköfte dokundu bide kafam çok bozuk kafa dağıtırım dedim ama olmadı :a015:
güzelim kaafan bozuksa fırlat bişey...valla o kırılınca insanın yağları eriyo:)))))))))))))99

günaydıııınnnnnnnnnnnnnn topiğimin güzel kızları: bol kalorisiz günler diliyorummmmmmmmm KALKIN BAEKM BU SATE KADAR UYUNURMUUUUUUklava:

AAAAA GECE YATMAK BıLMıYONUZ SABAH KALKMAK VALLA BU HAFTA HERKEZ ALDIĞI KıLOLARI YAZACAK BU GıDıŞLE :icecream:

aaaaaaaaaaaa
topigimin kızceleri nerdesiniz yaaa..bugün ilk defa 2 sayfaya düşmüşüz.nası olur.biran kaldırıldı filan sandım yaaa.yaklaşık 2.5 saattir ugrayan olmamış anlaşılan...hafta başı yogunmusunuz kızz
herkeze güzel bir hafta diliyorummm:1hug:

anaaaaaa buda kültablası istiyo....valla döverim....klava::1hug:

valla cok hoş oldu.artık slogan kültablası oldu...sırnaşık şey

sen ne kırdın bacuuuum:)))))))

valla benim daha cok sanırsam.icinde balıkta olduğu bir anda cam fanus.sular bi yerde taşlar biyerde cinsinden..kristal şekerlik....kahvaltı masası şöyle cayında içinde oldugu fincanlarla beraber elinin tersiyle masanın üstünü duvara doğru temizliyosun,ayrıca cay duvarda hoş bir dekor oluşturuyo -tatlicadiarzu-
yani velhasılı en eli maşalı kısmına giriyorum sanırsam.gerci 20li yaşlardaydı.şimdi yaşlandım 30 lu yaşlardayım..düşünceler cook değişiyo...

güzelim kaafan bozuksa fırlat bişey...valla o kırılınca insanın yağları eriyo:)))))))))))))99[/QUOTE]

delikafadulden laelaelaelaelae

günaydın canımın içi, dün gecede geç yattım uykusuzum hala ya... Kız da evde bugün okul tatil ya. O oturuyo pc de. Öylesine bakmaya geldim kaçıyorum şimdi.Görüşürüz bir ara öpüldün kocaman byyyyy:1hug:

arkadaşlar saolun yorumlarınız için galiba şuan iyi gidiyorum . dün akşam 1,5 saat yürüdüm ve evde 1 muz 1 kase çilek ve 1 kasede yoğurt yedim çok mutluyum akşam yemeğim sadece buydu

sabahta 1 dilim ekmek peynir çok az ve çok azıcıkta vişne reçeli ve şekersiz çay saat 7 :00 de

saat 10:00 da 1 elma

12:00 de domates çorbası ve patates yemeğinin sadece patateslerinden ve 1 elma

yedim bu arada yeşil çayımı içtim ve suyumuda içiyorum ... desteklerinizi beklerimcokacimcoook artık bu yokhihoyyytkaydirigubbakcemile2

valla süper inşallah verecez beraber

asirenkler ....parfim tanışmadık heralde dimiii.sizde hoş geldiniz...naparsınız görüntü var ses yok..tursarii seninde sesin cıkmıyo sendemi sayfa okuyon

aslında ufak tefek bahsettim kendimden ama tekrar bi anlatayım canlarım

evliyim istanbulda oturuyorum bi kızım var 10 yaşında birde oğlum var 4 yaşında
aslında mesleğim muhasebe ama evlendikten sonra calışmadım kısaca ev hanımıyım :) yaş 33 yeni bitti :)

eh birde kilolarımla derdim var burda olma sebebim işte yani 10 yıldır bu kilodayım kızımı doğurduktan sonra emzirme döneminde aldım bu kiloları veremedim bi türlü umarım bu yaz zayflamış bi şekilde tatile giderim :)

ben buyum işte mCx hepinize :)

tebrikler çok ii..

ayol selam verdik bir Allah ın kulu almadı selamımı...siz görürsünüz alacağınız olsun...ben bi daha konuşur muyum sizinle senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…