yaf gidin yatın yaf olmuyor bööölee benim başımağrıyor yetişemiyom size sonra :roflol:
ixirim iyi olmuş geldiğin ama kaçıyon galiba sende bende kaçıcam şimdi valla çok başım ağrıyor sabahtan beri geçmedi meret mirmirmirmir kızlar öpüyokm hepinizi Şeniz
hap yapmasın baş ağrısı bacım
:roflol:bayıldım vala kız harikasın...DOHTOR BEY
Verdigin perhize budur gayratim,
Bundan baska uyamayong dohtor bey,
Üç sepet yimirta sabah kahvaltim,
Teker teker sayamayong dohtor bey!
Iki legen pilav bir yayig ayran,
Ister yagli olsun ister yavan,
Yanina keseyong bes kilo sovan,
Yeyong yeyong doyamayong dohtor bey!
Üç tencere bamya yirim bisince,
Yirmi tas su içip biraz kosunca,
Her yani sökülür garnim sisince,
Saglam göynek geyemeyong dohtor bey!
Sinciye acimdan çogtan ölürdüm,
Sagolsun gomsular ediyo yardim,
Bi guzudan fazla yimem söz virdim,
Ayip olur cayamayong dohtor bey!
Bazi az geliyo bes kasa hurma,
Yedi lahanadan yapiyoz sarma,
Onuda mi yeding deye hiç sorma,
Utaneyong deyemeyong dohtor bey!
Günde iki çuval unum gideyo,
Avradim her sabah ekmek edeyo,
Bir gazan fasille gönül ye deyo,
Artirmaya giyamayong dohtor bey!
Senede girk dönüm bostan ekering,
Benden baska kimse yimesing dirim,
Gavini, garpizi gabigli yirim,
Acelemdeng soyameyong dohtor bey!
Bilmem gara Memmed nereye gider,
Buyumus gismatim, buyumus gader,
Bi günde yedigim iste bu gadar,
Daha fazla yeyemeyong dohtor bey!
yok ablam senle ne alakası var...insallah benden sebeb deildir kavganiz yoksa cok üzülürüm ben regl dönemindeyim ya ondan alinganim azcik ama önemli deildi ama iste insan hali kiriliyor insan istemeden delikafadulden unutum bile ben canim mucukkkkkkkkk kocamankaydirigubbakcemile5
kız dur daha dün 1 bügün 2 :))))))))))9çok kötüyüm yaaaa kendmden nefret ediyorummmmmm
anaaaaaa buda kültablası istiyo....valla döverim....hepinizden özür diliyorum ben
İyi geceler kızlar karnım çok şiş benimde hafta sonu mağduruyum bugün noldu bu milllete anlamadım kıtlıktan çıkmışlar sanki kıymalı börek yetmedi bide çiğköfte yapmışlar bide bizküvi pastası bide bana gel demezlermi :1shok:
Ay yemicem diye içimden geçirerek indim ama kötü hissetim kendimi ve yedim davul gibiyim şu an kafamçokkarıştı
sen ne kırdın bacuuuum:)))))))kızım bu kadar yazımı yazılır yaaaa. cumartesi ve pazar yani şuana kadar hiç giremedim.yoktum evde...2 gündüz 1.5 gece pesssssssssss heriflerle kavga edince ceneler düşmüş...sizi eli maşalı eli küllüklü delüülerrr ..............
benimde böle maceralarım vardır ayrıca iyi oluyo kız arada rahatlıyo insan :teytey:
güzelim kaafan bozuksa fırlat bişey...valla o kırılınca insanın yağları eriyo:)))))))))))))99Senden sonra 10 kişiye vermem lazım la anca eyle verebiliyom dıhladım olmadı naniknanik
Mideme çiğköfte dokundu bide kafam çok bozuk kafa dağıtırım dedim ama olmadı :a015:
aaaaaaaaaaaa
topigimin kızceleri nerdesiniz yaaa..bugün ilk defa 2 sayfaya düşmüşüz.nası olur.biran kaldırıldı filan sandım yaaa.yaklaşık 2.5 saattir ugrayan olmamış anlaşılan...hafta başı yogunmusunuz kızz
herkeze güzel bir hafta diliyorummm:1hug:
Hoşgeldin kız a.s. bak hemen gir muhabbete kaynaş kilo vermede yağ yakımında beya bi etlisi oluyo kaydirigubbakcemile3
Bide biz şişko değiliz :mymeka: balık etliyiz acuk -tatlicadiarzu-
Yılgınlık yok bıkkınlık yok tam gaz motivasyona devam delikafadulden
gece topiği ayağa kaldıran manyahlar kaydirigubbakcemile yazarken düşünmedinizmi lem bu kızlar bu sayfaları nasıl okuyucak diye okumasak çatlarız okumamız lazım :roflol:
Şaşı oldum okuyucam diye he sırnaşık şey
Ben şimdi gidiyom oyumu kullanıp görevimi yerine getircem.sositososito
Citol yeme o künefeyi zaten dürüm yiycen benimde canım istiyo zaten nefsimle mücedele ediyom :1ninca:
arkadaşlar saolun yorumlarınız için galiba şuan iyi gidiyorum . dün akşam 1,5 saat yürüdüm ve evde 1 muz 1 kase çilek ve 1 kasede yoğurt yedim çok mutluyum akşam yemeğim sadece buydu
sabahta 1 dilim ekmek peynir çok az ve çok azıcıkta vişne reçeli ve şekersiz çay saat 7 :00 de
saat 10:00 da 1 elma
12:00 de domates çorbası ve patates yemeğinin sadece patateslerinden ve 1 elma
yedim bu arada yeşil çayımı içtim ve suyumuda içiyorum ... desteklerinizi beklerimcokacimcoook artık bu yokhihoyyytkaydirigubbakcemile2
asirenkler ....parfim tanışmadık heralde dimiii.sizde hoş geldiniz...naparsınız görüntü var ses yok..tursarii seninde sesin cıkmıyo sendemi sayfa okuyon
arkadaşlar saolun yorumlarınız için galiba şuan iyi gidiyorum . dün akşam 1,5 saat yürüdüm ve evde 1 muz 1 kase çilek ve 1 kasede yoğurt yedim çok mutluyum akşam yemeğim sadece buydu
sabahta 1 dilim ekmek peynir çok az ve çok azıcıkta vişne reçeli ve şekersiz çay saat 7 :00 de
saat 10:00 da 1 elma
12:00 de domates çorbası ve patates yemeğinin sadece patateslerinden ve 1 elma
yedim bu arada yeşil çayımı içtim ve suyumuda içiyorum ... desteklerinizi beklerimcokacimcoook artık bu yokhihoyyytkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?