valla buranın neşesi tadı kaçtı..tüm kızlar firarda senağlama:çok üzgünüm:
nerelerdesiniz yahuuuuuuu...okumayı başedemezdim yazılanları....ah o günler ne güzelmiş
selam fistuklarr
ösledinizmi benii
hastaliklarla bogusuyorum halaa..
sizler nasilsiniz? nasil gidiyor diyet?
öf ben 72 ciktim bu sabahkilo verince cizelgemi hemen degistiriorum ama alinca :)):roflol: icim el vermiorr..
bende en kisa zamanda boydan cekcem sizin icin koycam .. en büyük fark bendedir sanirim deilmi :)
busecim iki resim arasinda cok büyük fark var.. birde birinde siyah digerinde acik renk giyinmissin ..
bravo sana.. dahada incelmen dilegiyle..
günes gözlügüde ii fikir :)) bende takcam heheh
aman kendim çalıyom kendim söylüyom
hakketen geliyom gidiyom kimsecikler gelmiyo ne oldunuz
arkadaşlar
rejimi burakacam haaaa destek olanda yok offf offf belkim biri gelirrrrr
selam fistuklarr
ösledinizmi benii
hastaliklarla bogusuyorum halaa..
sizler nasilsiniz? nasil gidiyor diyet?
öf ben 72 ciktim bu sabahkilo verince cizelgemi hemen degistiriorum ama alinca :)):roflol: icim el vermiorr..
bende en kisa zamanda boydan cekcem sizin icin koycam .. en büyük fark bendedir sanirim deilmi :)
busecim iki resim arasinda cok büyük fark var.. birde birinde siyah digerinde acik renk giyinmissin ..
bravo sana.. dahada incelmen dilegiyle..
günes gözlügüde ii fikir :)) bende takcam heheh
Selam arkadaşlar bende burayı yeni keşfedenlerdenim bende 23 şubattan beri dietteyim....81,9 başladım.Diyetisyenim harika bir kadın bana 38 günde 6,5 kilo verdirdi. İnşallah bozmadan devam Diyet listelerimi sizlerle paylaşmak isterim her hafta değiştiriyouz.Bu sabah tartıldım 75,4 geldim. Herkese yeniden merhabaaaaaaaa
Selam arkadaşlar bende burayı yeni keşfedenlerdenim bende 23 şubattan beri dietteyim....81,9 başladım.Diyetisyenim harika bir kadın bana 38 günde 6,5 kilo verdirdi. İnşallah bozmadan devam Diyet listelerimi sizlerle paylaşmak isterim her hafta değiştiriyouz.Bu sabah tartıldım 75,4 geldim. Herkese yeniden merhabaaaaaaaa
madamsembol diet listeni söylediğin gibi paylaş bizle :) ben kilo veremeyenlerdenim henüz :)
slm kizlar neler yedim bu gün sabah 1ekmek kepekli,melemen,1kahve,1cay ihlamur cayi ölen:tonbaligi azcik melemen 2kasik,azcikda et yedim,aksam:bol salata ton baligi,1kase kiymali sarimsakli yogurt yedim , aslinda makarnanin üstüneydi ama canim cok cekti bende sade sosuyla yogurt yedim sengözlerimebaksanab delikafadulden
ixsir senin kilo çizelgende çıkmıyoki bacummm
yok kız cıkıyo.ben görüyom...halamı nisan 1 şakası :mymeka: :1hug:
bi dövdüm bi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?