Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

alev barış kudal düğün yaz 2 tane sonuç var
biri gelinin salona girmesi bide onun altında çıkıyo.

gördüm gördüm...ama enişte o kadar kilolu durmuyo...boyu uzun galiba:))))))))))))

aaaaaaaaaaaaaa siz eniştenin doğumgününde mi evlendiniz...seen var ya seeen...hem doğumgünü hem evlilik yıldönümünü aynı anda aradan çıkarıyosun......çok zekice:)))

aaaaaaaaaaaaaa siz eniştenin doğumgününde mi evlendiniz...seen var ya seeen...hem doğumgünü hem evlilik yıldönümünü aynı anda aradan çıkarıyosun......çok zekice:)))

evet canım 07.07.07 akşam saat 7 ve aynı zamanda eşimin doğumgünü:) iki hediye alma derdim kalmıyo bu sayede:) nikahıda 14 şubata denk getiriyim dedim ama olmadı 13 şubat 2007de nikah oldu iki hediye birden alıyorum 2 gün üst üste:)

tatlım allah mesut bahtiyar etsinnnnnn ömür boyu mutluluklar çok yakışmışsınız:):)

bu arada kızlar ben yatayım sabah kalkamıcam 1 gün geç kalkarsam toparlıyamıyom kendimi

ii gecelerrrr

bencede kilolu dumuyo yapılı yani oda boyuna göre normal

ogünle bugün arasında 10 kg oynuyor ama sürekli alıyordu bu nedenle rejime başladık 85-90 olsa öyle kalsa sorun olmayacak ama 101 fazla canım yaa o tanıştığımızda 85 filandı sonra çok kilo aldı sözlendik 85 oldu tekrar.düğüne kadar 90-92 gibiydi şimdi 101.boyu uzun ama ilerleyen zamanlarda sağlık sorunu olmasından korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…