- 18 Mart 2010
- 4.203
- 4
- 316
- 52
herkese günaydın,
ben yeni üyeyim sabahtan beri mesajları okuyorum ve çok mutlu oldum benmle aynı sorunları yaşayan birileri var diye yani kimsenin şişman olmasını istemem de işte destek çıkacak, anlayabilecek birilerinin var olması sevindirdi beni
ilk kez utanmadan kilomu söyleyebileceğim bu bile benm için çok rahatlatıcı.
yaşım 24, boyum 171, kilom şuan tartıldım tam 107.9 geldi gözlerime inanamadım moralim çöktü şuan, geçen ay 102 idim.
normal bi insan ne yapsa 6 kilo alamaz di mi bir ayda?
iki aydır regli olmuyorum, zaten son 3-4 senedir hep düzensiz. doktora gitmedim ama pko hastası olduğumu düşünüyorum bütün belirtilerini, taşıyorum lanet olsun ki.
aşırı derece tüylenme sorunum var aslında sadece yüzümde ve göbeğimde var.doktora gidicem de ultrason için bu iğrenç göbeğimi nası açıcambunu düşünmekten gidemiyorum.
bana doktor dışında başka önerileriniz vardır di mi??? olsun nolur, herşeyi bildiğim halde ilk adımı atmam için güç lazım bana...
durumun benden daha vahim değil onun için umutsuzluğu bırak üstelik daha genceciksin..... ben bile biyerlerden başladıysam sen niye yapmayasın..... önce kararlımısın ona karar ver ....sonra bi diyetisyene gitmen iyi olur önce kendim yapim diyosan sağlıklı beslanmeye ve ara öğünlere ana öğünlere dikkat et...benim listemi bulup yazim sana örnek olur miktarları azaltırsın biraz... hoşgeldiiin......