• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kaçakk geldiiii tombişler :61:
nasılsınız hanımlar?? selam vereyim, hal hatır sorayım dedim :34:
nasılsınız görüşmeyeli, neler yaptınız ??

bende 1477 cal aldım
333 caal yaktım 50 dk yurudumm
cnm yaaa spor yaptıgında yaktıgın kalorıyı nası hesaplıosun yuruyus bandında yazıo ama benım bıldıgım yasa kıloya gore degısıo aklım karıstı:26:

tatlım ben yürüdüğüm sürede yaktıgım cal. yazıyorum ayrıca bır sıte var oradan da yapılıyor hesaplar
senın söylediğinin hakkında pek bilgim yok canım

sagol:)))
evet kücük kizim var gerci oglumda yetiskin degil ama :)))
kosu bandi alsam oglan hic inmez tepesinden ama almayida düsünmüyor degilim
bide kalori hesaplamaya baslayacam yarin
bakalim ben nekadar kalori alabiliyorum bi ona bakimde :)))

evet cnm küçük çocukla oda zor ama benım ayrı bı odamda duruyor kızım uyuyunca yuruyorum
kalori hesbı cok ıyı bence ınsan neyı ne kadar yedıgının farkına varıyor

slm kizlaaaarrrrrrrrr.............

75 dk leslie yaptim 230dk oldu ay kop kooooooooopp gitsin karayaglar :86::86::86::86::86:

cnmm azmıne hayranım masallah hiç durmuyorsunn aman nazar degmesınnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydın kızlar gününüz aydın olsun kartopu oynamak isteyen varsa gelsin anacığım

Vallaaa burda da lapa lapa yağıyor halaaa izlemesi çok zevkli :69:
Kar topu oynayacak arkadaş yok yahu orda olsam oynardık kocamanda kardamkadın yapardık tombik tombik :16:

slm kizaaar........
45dk plates yaptim püh püüh püüüüüüh:8::8::8: toplamda 275 dk oldu ay ay:8::8::8: kopp kooooooooop bu arda bugün dartildim yarin reglim bitiyo ve 83.4 ciktim cok mutluyum birazda kacamak yapmistim ama reglden önceki kilodayim 83.4 :62::62::62::62::62::62::62::62::62:

herkese kocamannnn günaydınnnnn

bugün kahvaltımı biraz geç yaptım bir dilim kepek ekmeği biraz peynir ve ezme turşu yedim
:27::27::27:

şimdi de kahve içiyorum ben napıcam ya kahveden vazgeçemiyorum 1 tane 3 ü bir arada 78 kc
:14::14:

çok geçmiş olsun

kızlar nasılsınız bakalım

ben çok yorgunum 2 gündür müthiş koşuşturmacamız vardı

nihayet bitti

2 gündür yediklerimede dikkat edemedim evde olmayınca
nerdesin canım ... daha bitmedimi koşturmaca alıştık biz sana..izin versinler biraz.........
kızlar selam,birkaç gündür düzenli giremiyorum.bu aralar gece gündüz iyice karıştı.eşim sabah 6 da yatıyor.akşam 5 gibi kalkıyor.bütün gece ayaktayım.havalar burda da çok soğudu.bir de elektrikler çok sık kesiliyor.resmen donuyoruz.salonda klima,eşimin odasında ufo var..bir onu bir diğerini yakıyorum.elektrik korkunç geliyor.günde 3 kez makina,elektrikli şohpen derken..inanın mutfakta üstünkörü iş yapıyorum.evi bile haftada bir silmeye başladım.bir iş yapıyorum,hemen kendimi salona atıyorum..buna da şükür.kuzinemi komşuya verdim.bizim baca çekmiyor.birde soba ile uğraşmak istemiyorum..
bugün ıspanaklı çiğ börek,yeşil mercimek çorbası,kabak tatlısı vardı.börek fazla kaçtı.git gel yedim.işin kötüsü suçluluk duymadım...soğukta insan hep sıcak birşeyler yemek istiyor..
afiyet olsun ablacım... şu havalar ısınsada rahatlasanız ....
Günaydın Kızlar :3:
nerdesin canım diyetisyendemi... yoldamı....
Günaydın kızlar gününüz aydın olsun kartopu oynamak isteyen varsa gelsin anacığım
ben geliiim...

herkese kocamannnn günaydınnnnn

bugün kahvaltımı biraz geç yaptım bir dilim kepek ekmeği biraz peynir ve ezme turşu yedim
:27::27::27:

şimdi de kahve içiyorum ben napıcam ya kahveden vazgeçemiyorum 1 tane 3 ü bir arada 78 kc
:14::14:

günaydin cnm ay ben sansliyim ozaman kahveyi hic sevmem :68::68::68::68:

günaydin cnm ay ben sansliyim ozaman kahveyi hic sevmem :68::68::68::68:

bence de şanslısın ne yazık ki vazgeçemiyorum kahveden bi de dükkan buz gibi hava buz gibi hep kahve içesim geliyo da sınırlıyorum yine de kendimi sigarayı tek içmekten keyif almıyorum napimmm :27::27::27::27:

bence de şanslısın ne yazık ki vazgeçemiyorum kahveden bi de dükkan buz gibi hava buz gibi hep kahve içesim geliyo da sınırlıyorum yine de kendimi sigarayı tek içmekten keyif almıyorum napimmm :27::27::27::27:

ooooooooooyyyyyyyyy cnm sende sigaradami var:20::20::20::20: ins en kisa zamanda ikisinide birakirsin

ya kızlar çizelgeyi ben de yapamıyorum signatür ayarlarım yok kontrol panelinde çizelge alanına yapıştırıyorum onu da kabul etmiyor imza alanım da yok :(

:118::118::118::118::118::118: ay biraz canlilik gelsin topige:118::118::118::118::118::118:

Son düzenleme:
Back
X