• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

No|Kullanıcı|1.Hafta|1.Hafta (Fark)|2.Hafta|2.Hafta (Fark)|3.Hafta|3.Hafta (Fark)|4.Hafta|4.Hafta (Fark)|Aylık Sonuç
1|Zeynep957|97,5|+0.5|?|
2|Yasafat|99.3|-0.1|99.2| -0.1|
3|dermanabla|91.4|-0.4| 91.5| +0.1|
4|toksin|70.2| -2.1|72.9| +2.7|
5|Cherry-pie|?| | 99.4| Aynı|
6|nevzamansız| | | 101.4|
7|BEYZUS|98|-0.6|97.3| -0.7|
8|billurs| | | 95.6|
9|Fadime02|100|Aynı|100.1| +0.1|
10|dilencii|79|-0.5| 78.7| -0.3|
11|Derin|117.8|+0.8|117| -0.8|
12|Tombulkelebek|113.7|-0.4|112.4| -1.3
13|YENA|100|Aynı|100| Aynı|
14|Sarı_civcivim|92|-1.4|90.6| -1.4|
15|biumut|85.2|-1|83.8| -1.4|
16|Pinar110|95.5|Aynı|95| -0.5|
17|Ceco34| | | 118.6|
18|yektaa|93.5|+0.2| 91.4| -2.1
19|tomurcuk|?| | 88.2|
20|Sinope|92.1|-1|90.8| -1.3|
21|3meleğmvar|99.4| | 97.9| -1.5|
23|yağmurgözlü|102.7|-0.3|?
24|saferan|126|-0.5|126| Aynı|
25|Umutt|88.7|-1.5|88.3| -0.4|
26|asumanzeynep|93.7|+1.8| 90.7| -3|
27|dalokaysmom|95.4|-0.5|94.1| -1.3|
28|YOTSUZ|92.7| | ?
29|LEAH|88.3|-0.7|İzinli
30|Nevgül|81.5|-0.6|80.1| -1.4|
31|Semiran|94.5|-1.4|93| -1.5|
32|Meyra|İzinli| | İzinli
33|gulma|? | | 92.9|
34|ekincik|İzinli| | 76.9|
35|Lunaazul|İzinli| | İzinli
36|ayse_C52|97.1|-1.4|97.6| +0.5
37|butterflymirror |100.8|-1.2|99.8| -1|
38|yasemenn|93.5| |93| -0.5
39| Julyet| | | 80.1|

Gördünmü şimdi cecooo..:))))

Ekledim seni listeye canım...Dikkatli bakmadın sanırım..Ama haklısın o kadar kalabalık oldukki...

Canın Sağ olsun cnm ne olcak ucunda taç yoktu ki :1:
Heeee çok kilo vermiş olsaydım da taç elden gitseydi çirkeflik yapardım verin benim tacımı diye o ayrı :60::60::60:

Ne güzel olur birlikte tatil...düşüncesi bile harika...

Çok asi bir tarafı var oğlumun,birde aşırı inatçı..Balık burcu aslında ama neden bu kadar inatçı bilmiyorum hadi 2 yaş sendromu diyorduk ee 3 yaş biticek nerdeyse sendromun bir bitiyo biri başlıyo galiba...

Onun dışında çok iyi geçti dediğin gibi,hava soğuk değildi,su sıcaktı bayağı kaldım suda ama bu seferde yandık kızımla birlikte..Baba oğul kumda biz ana kız suda vakit geçirdik çoğunlukla...

Sen neler yaptın bugün.?

Haklısın anacığım;bu yeni yetmelerin ne kaprisi bitiyor ne sendromu.Biz çocuk veya ergenken bir sendrom olmaya kalksak görürdük anamızın sendromunu......:47::47::47:
Ben de ilk günler çok yanarım.Allahtan çok kapalı mayo giyiyorum da çoğu yerim kapalı oluyor son yıllarda bu şekilde yanıktan yırtıyorum....
Bu gün cuma ya canım.Bizim pek cuma günleri programımız olmaz.Eşim mutlaka cuma gününün çoğunu camiide geçirir.Bana da evde beklemek düşer.Hiçççç şikayetçi değilim.accık kafamı dinliyorum.
Saat 19.00 gibi koşu bandında yürüyüş yapıyordum.Tam 45 dak oldu şak elektrikler gitti.15-20 dak bekledim gelmeyince 60 dak yı doldurmak için bahçeye çıktım.Hava oldukça kapalıydı ama aklıma koydum 1 saati tamamlayacağım.Bahçede 20 dak kadar yürüdüm;bir yağmur indi...İnanamazsın şiddetine.Eve gelene kadar iç çamaşırıma kadar ıslandım.Adete giysilerimle havuza dalıp çıkmış gibi geldim eve....Bu da günümün atraksiyonuydu.Gerisi fıssssss.....
Elektrikler yaklaşık 2 saat kesikti.Hiç bu kadar olmaz ama sanırım kallavi bir arıza olmuş.Neyse elektrikler geldi;bu sefer net kesilmiş.Yeni geldi.Hemen daldım.Valla net kesik olunca elim ayağım eksik gibi oluyor...İşte böyle canım....

Haklısın anacığım;bu yeni yetmelerin ne kaprisi bitiyor ne sendromu.Biz çocuk veya ergenken bir sendrom olmaya kalksak görürdük anamızın sendromunu......:47::47::47:
Ben de ilk günler çok yanarım.Allahtan çok kapalı mayo giyiyorum da çoğu yerim kapalı oluyor son yıllarda bu şekilde yanıktan yırtıyorum....
Bu gün cuma ya canım.Bizim pek cuma günleri programımız olmaz.Eşim mutlaka cuma gününün çoğunu camiide geçirir.Bana da evde beklemek düşer.Hiçççç şikayetçi değilim.accık kafamı dinliyorum.
Saat 19.00 gibi koşu bandında yürüyüş yapıyordum.Tam 45 dak oldu şak elektrikler gitti.15-20 dak bekledim gelmeyince 60 dak yı doldurmak için bahçeye çıktım.Hava oldukça kapalıydı ama aklıma koydum 1 saati tamamlayacağım.Bahçede 20 dak kadar yürüdüm;bir yağmur indi...İnanamazsın şiddetine.Eve gelene kadar iç çamaşırıma kadar ıslandım.Adete giysilerimle havuza dalıp çıkmış gibi geldim eve....Bu da günümün atraksiyonuydu.Gerisi fıssssss.....
Elektrikler yaklaşık 2 saat kesikti.Hiç bu kadar olmaz ama sanırım kallavi bir arıza olmuş.Neyse elektrikler geldi;bu sefer net kesilmiş.Yeni geldi.Hemen daldım.Valla net kesik olunca elim ayağım eksik gibi oluyor...İşte böyle canım....

Haklısın canım ben küçükken biri geldiğinde yada gezmeye gittiğimizde annemin bakışlarından komut alırdım nefes al, nefes ver vs..:60::60:

Bende elbise şeklinde mayo aldım bildiğin askılı elbise gibi duruyor,kalın askı tabii..Altıda etekli şort görünümünde..eşimin hiç hoşuna gitmedi nedense,bişey demedi ama onu çok iyi tanıdığım için anladım gözlerinden,sesinden..
Naapiim rahat edemedim evdekileri denedim kendimi çok kötü gördüm rahat edemezdim sahilde..Uygun görünce aldım bende..

Demek o kadar şiddetli yağdı yağmur istanbulda inşallah hastalanmazsın canım dikkat et kendine..

Haklısın canım ben küçükken biri geldiğinde yada gezmeye gittiğimizde annemin bakışlarından komut alırdım nefes al, nefes ver vs..:60::60:

Bende elbise şeklinde mayo aldım bildiğin askılı elbise gibi duruyor,kalın askı tabii..Altıda etekli şort görünümünde..eşimin hiç hoşuna gitmedi nedense,bişey demedi ama onu çok iyi tanıdığım için anladım gözlerinden,sesinden..
Naapiim rahat edemedim evdekileri denedim kendimi çok kötü gördüm rahat edemezdim sahilde..Uygun görünce aldım bende..

Demek o kadar şiddetli yağdı yağmur istanbulda inşallah hastalanmazsın canım dikkat et kendine..

Beğenmiştir beğenmiştir....Seni her türlü kıyafetle beğenir eminim;çünkü güzelsin bebeğim.Ne giysen yakışır...
Ben de aynı şekilde mayo giyiyorum canım.Böylesi daha iyi......
Sağol canım sanırım bir şey olmaz.Hemen sıcağa yakın bir duş aldım ama;yarın belli olur;bakalım.....

Deriiin hiiiç kilolu çıkmamışsın...İnan kilo verdiğin çok belli,sıkılaştım diyodun yaa,çok doğru hayatım.:nazar::nazar:

Deriiin hiiiç kilolu çıkmamışsın...İnan kilo verdiğin çok belli,sıkılaştım diyodun yaa,çok doğru hayatım.:nazar::nazar:

DERİN ;çok güzel bir kadın zaten.......Kilo bile bir insana bu kadar mı yakışır;ki asla çizelgedeki rakkam gibi görünmüyor.
Maaşallah kız da annesi gibi güzel olacak belli....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

BEYZUŞŞŞ,
zeynebi merak ediyorum ben..Önceden kilo bildirimi yapamadığı zaman mesaj atardı cebime...bugün oda yok...
Arasakmı acaba...:26:
En son romatizmadan dolayı bayağı ağrım var diyodu.:59:.

Son düzenleme:
cnm nazin dogum gunu kutlu olsun rabbim saglikli uzun ömurler versi cok tatli masallah insallah seneye kardesiyle kutlarsiniz
inş canım allah verirse inşallah kızımın bir kardeşi olmasını isterim tabiiiii...
derincim maşallah naza çok tatlı Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin güzel yüzü hep gülsün canım:54:
çok sağol asumancım...
Hoş buldum canım.Sen de hoş geldin.Yorgun yorgun bizim uğraştın.Ellerin dert görmesin.....
Hiçççççç sana fark atarmıyım canım.Ufak ufak gidiyorum.BİLİYORUM Kİ SEN BANA YETİŞİP GEÇECEKSİN YAKINDA.
Çok yavaş gidiyor aslında.Gayretimin karşılığı 700 gr olmamalıydı;ama maalesef yaş,menapoz ve hypotiroidi olunca bu kadar oluyor...Buna da çok şükür......

DERİNCİĞİM;

Çok tatlı NAZ kız.Maaşallah.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Allah nice mürvetlerini göstersin inşallah......:71::71::71::71::71:
çok teşekkürler ablacım duygulandırdın beni...

Derincim harikasın valla ne diyeyim hörmetlerr diyorum...:42:

Ben olsam anında bir dilimini yalayıp yutmuştum kahveyle..

hayatım yemazmiyim akşamda yedim son lokmayı az önce ağzıma attım demek istedim ...ama çoğunu bugün çocuklara yedirdim ....

BEYZUŞŞŞ,z
eynebi merak ediyorum ben..Önceden kilo bildirimi yapamadığı zaman mesaj atardı cebime...bugün oda yok...
Arasakmı acaba...:26:
En son romatizmadan dolayı bayağı ağrım var diyodu.:59:.

Arasak iyi olur canım...
Kandilde msn de görüştük.Biraz daha iyiyim diyor ama gerçekten çok eziyet çektiği belli.Romatizma ağrısı deli eder insanı.Ne azalır,ne durur..Biteviye aynı şiddette ağrı çekmek hiç kolay değil....
Dönem dönem neti ile ilgili sorun da yaşıyor ama ;mesaj atardı diyorsun.Mesajda yok....İnşallah iyidir....Belki de misafirleri vardır...

:nazar::nazar::nazar:Allah mutluluğunuzu bozmasın...Çok güzelsiniz ana kız..Hele naz çok tatlı ve çok mutlu..Nasılda biliyo kendiyle ilgili bir hareket olduğunu cadı...
Öpüyorum ikinizide..
Birde erkek çocuk var yanınızda,nasıl utangaç duruyor öyle..:) Kıyamam..
çok teşekkürler yenacım iltifatların için ,mutlu yıllar nazzz dedikçe bayıldı gülmekten okadar hoşuna gittiki yavrumun....erkek çocukta görümcemin oğlu ..inan merka edeceğini görmek isteyeceğini bildiğim için ekledim
evt canım leslie sayesinde oldu kiloda çok değil ama çok sıkılaştım ...tabii yediklerimede çok dikkat ediyorum ama (bugün hariç)
DERİN ;çok güzel bir kadın zaten.......Kilo bile bir insana bu kadar mı yakışır;ki asla çizelgedeki rakkam gibi görünmüyor.
Maaşallah kız da annesi gibi güzel olacak belli....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayyy beyzus ablacımmm şimdi uçucam vallahi çok mutlu ettiniz beni...birde zayıflarsam iki rakama düşersem çok daha iyi olacak çok değil 99 olmak en büyük hayalim inş birgün olur ..ve o kloyuda korusam başka birşey istemiyorum...bazı arkadaşlarımda söyler kilo sana çok yakışıyor gerçekten derler.....

çok teşekkürler yenacım iltifatların için ,mutlu yıllar nazzz dedikçe bayıldı gülmekten okadar hoşuna gittiki yavrumun....erkek çocukta görümcemin oğlu ..inan merka edeceğini görmek isteyeceğini bildiğim için ekledim

evt canım leslie sayesinde oldu kiloda çok değil ama çok sıkılaştım ...tabii yediklerimede çok dikkat ediyorum ama (bugün hariç)

ayyy beyzus ablacımmm şimdi uçucam vallahi çok mutlu ettiniz beni...birde zayıflarsam iki rakama düşersem çok daha iyi olacak çok değil 99 olmak en büyük hayalim inş birgün olur ..ve o kloyuda korusam başka birşey istemiyorum...bazı arkadaşlarımda söyler kilo sana çok yakışıyor gerçekten derler.....

İnşallah o günlerde gelecek...Sen iyi ve mutlu ol yeter..Kilolar verilir nasıl olsa...Zaten sürekli gayret içindesin.Hiç peşini bırakmıyorsun.....:nazar:
Tabii yakışıyor canım....Sen gerçekten güzelsin ama en güzel yerin;mutlulukla içleri gülen gözlerin...Mutlu insan gözü belli.MAAŞALLAH....:nazar::nazar::nazar:
Mutsuz,haset,gösterişçi insanların gözleri duygusuz duygusuz bakar;ifadesiz.....Gülseler bile yüzleri aydınlanmaz.Senin yüzün pırıl pırıl.....:nazar::nazar::nazar:

dilencii'm gelmiş hoşgelmiş....:69::69:

banuda gelmiş...:70:

kizlar bakanlar lütfen bi yorum yazsinlar cok moralim bozuk :50:

eski halimin fotosunu daha öncede eklemistim
malesef format attigim icin elimde sadece bi tane foto kaldi hep aynisini ekliyorum kusura bakmayin...

eski fotorafimda 74 kiloyum suan 80 kiloyum yani o kadar abartilcak bi fark yok ama resimleri yan yana getirince cok büyük fark var
acaba 6 kilo verdikten sonra yine bu 74 kiloluk resmimdeki gibi olurmuyum diyorum ama olamam gibi geliyo

sanki vücudum deforme olmus gibi sklgnI kaybetmis :50:
o zamanlar 18 yasindaydim simdi 22 yasindayim bununda etkisi vardir kesin

bi bakarmisiniz cok mu fark var 6 kilo sonra yine böyle olabilirmiyim acaba ya :59:

gögüslere bakmayin sütyen farki var :77:

74 -------------------------- ve -------------------------- 80

$Foto-0137.webp ------- $DSCF2654 - Kopie.webp

ay evet yenaa takip etmeden duramıyorum acayip de uykum geldi ama:))))) ohh ailecek deniz keyfi. karpuz da yediniz mi sahilde:) benim çocukluk şarkım denize gidileceği zaman başlarmışım;

deniz!
deniz!
karpuz keseeeerrrriiz:24:

haha o zaman da işin yeme kısmındaymışım:))))))))

derin maşşallah ne güzel kadınsın ya böyle hükümet gibi ne bileyim yani çok gösterişli ve güzelsin cidden çok beğendim kesinlikle sarısın halinden de iyi bu kızıl:nazar: naz da sana çekmiş;) pü pü püü ikinizee:nazar:

Back
X