• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar herkesee
Tatil planımızı erkene aldık, yarın gece yola çıkıyoruz.Antalyaa bekle beni geliyorum :10: :35:
Yapmam gereken o kadar çok şey var ki, nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum :( Hala bilgisayar başındayım..
Bu sabah 99 u gördüm tartıda. İnşallah tatilde sapıtmam, diyetisyene gittim bugün tatile özel bir menü hazırladı bana. Gerçi diyetin özeli de nasıl oluyormuş diye soranlar olabilir :1: Özelliği şuradan, kolaylıkla bulabileceğim şeyler var menüde. Mesela ara öğünlerde ayran, meyve ağırlıklı. Ana öğünler et-tavuk-balık seçenekli..
Şarap bile var menümde, yaşasın :37:

Tatile gidiyorum diye sevinmeyin,uzaklarda da olsam geleceğim, kurtulamazsınız benden :27:

İyi akşamlar herkesee
Tatil planımızı erkene aldık, yarın gece yola çıkıyoruz.Antalyaa bekle beni geliyorum :10: :35:
Yapmam gereken o kadar çok şey var ki, nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum :( Hala bilgisayar başındayım..
Bu sabah 99 u gördüm tartıda. İnşallah tatilde sapıtmam, diyetisyene gittim bugün tatile özel bir menü hazırladı bana. Gerçi diyetin özeli de nasıl oluyormuş diye soranlar olabilir :1: Özelliği şuradan, kolaylıkla bulabileceğim şeyler var menüde. Mesela ara öğünlerde ayran, meyve ağırlıklı. Ana öğünler et-tavuk-balık seçenekli..
Şarap bile var menümde, yaşasın :37:

Tatile gidiyorum diye sevinmeyin,uzaklarda da olsam geleceğim, kurtulamazsınız benden :27:

Canım size şimdiden hayırlı yolculuklar! Dikkatli gidin ve tatilin tadını sonuna kadar çıkart. Yemek konusunda demiyorum ama sakın haaa hazır ikili rakamlara düşmüşsün. Mayonu ve güneş kremini unutma önemli olan onlar :60:
Bende bu cumartesi değil bir sonraki cumartesi inşallah antalyaya tatile gidiyorum. İnan sabırsızlıkla bekliyorum o günü cünkü yüzmeyi seviyorum ama onun hariçinde uzun yolu seviyorum ( arabayla tabi )
Bakalım bu sefer eşim banada uzun yol tecrübesi olsun diye yolun yarısını kullandırabilir çünkü geçen sefer vermedi diye uyuz olmuştum:1:

Neyse sen Tatilin tadını çıkar bol bol yüz ve diç, mutlu, hafifte olsa daha fit bir kelebek olarak dön aramıza.
:54::71:

Pusuya yatmış misafirlerde dahil olmak üzere herkese iyi geceler diliyor ve müsaade istiyorum :18:

kendinize iyi bakın
yarın görüşmek üzere :3::54:

Son düzenleme:
iyi geceler fıstıklar.

gözümden uyku akıyor.

bugün kotum oldu üstüme çok mutlu oldum. 80le 77 küsür arasında nası farkediyo anlatamam ya. yani 95 le 100 arasında çok az farkediyordu ama kilo azaldıkça 4 kg alsan herkes anlıyo pantolonlar olmuyo filan. neyse gazı aldım bi de tatil yaklaştı, en son 73le görmüşlerdi geçen sene. o yüzden hiç ama hiç kaçamak yapmıyorum. eski disiplinimi sağladım demek için erken ama olacak sanırım.

yoğun spor yapamıyorum ama gene yarım saat öğlen bantta , akşam da yarım saat bi dolaşma şeklinde yürüyorum. millet balkonlarda okey oynuyor şöyle bi geziyorum ben de sıkılınca.

kaldı 12 güüünn:) 75 olacağım inşallaaaaaahhh:)

:71:

iyi geceler fıstıklar.

gözümden uyku akıyor.

bugün kotum oldu üstüme çok mutlu oldum. 80le 77 küsür arasında nası farkediyo anlatamam ya. yani 95 le 100 arasında çok az farkediyordu ama kilo azaldıkça 4 kg alsan herkes anlıyo pantolonlar olmuyo filan. neyse gazı aldım bi de tatil yaklaştı, en son 73le görmüşlerdi geçen sene. o yüzden hiç ama hiç kaçamak yapmıyorum. eski disiplinimi sağladım demek için erken ama olacak sanırım.

yoğun spor yapamıyorum ama gene yarım saat öğlen bantta , akşam da yarım saat bi dolaşma şeklinde yürüyorum. millet balkonlarda okey oynuyor şöyle bi geziyorum ben de sıkılınca.

kaldı 12 güüünn:) 75 olacağım inşallaaaaaahhh:)

:71:

inşallah zuzu, ben de 75 kilo resmimi koydum albumume.

söyle bir baktım resmen kilolar beni neye döndürmüş içim sıkıldı. 65 üstü şişmanım diye dolaşdığım günleri hatırlıyorum tam kafadan kontakmışım. offfff, hala şok diyet yazıyor ya bazen arkadaşlar kafamın tası ondan atıyor, şok diyetlerle ve sağlıksız beslenme ile 6 sene de 60 kilo aldım, daha ne diim.

Arkadaşlar; iyi geceler,hepinizi öpüyorum.

Bu gün ne olduysa netim kesildi.Yaklaşık 30 dak önce düzeldi...Sizlerden ayrı kaldım;özledim....
Ben yarın memleketime gidiyorum.Bir hafta 10 gün kalıp,yeğenimin eşini ve çocuğunu alıp geleceğim ve direkt yazlığa geçeceğiz.
Bu arada net buldukça topikte olacağım ama biraz aksamalar olabilir diye düşünüyorum.

YENACIĞIM;
Netim olmadığı zamanlar kilomu ve spor sürelerimi sana cepten mesaj atsam olur değilmi tatlım.....
Memlekete gidiyorum diye diyeti ve sporu bırakmak yok.Ablamla anlaştık her sabah erkenden stadyuma gidip yürüyüşümüzü ve spor aletlerinde çalışmamızı yapacağız inşallah.....

Hepinizi tekrar öpüyorum ...Görüşmek üzere....

söyle bir baktım resmen kilolar beni neye döndürmüş içim sıkıldı. 65 üstü şişmanım diye dolaşdığım günleri hatırlıyorum tam kafadan kontakmışım. offfff, hala şok diyet yazıyor ya bazen arkadaşlar kafamın tası ondan atıyor, şok diyetlerle ve sağlıksız beslenme ile 6 sene de 60 kilo aldım, daha ne diim.
Çok haklısın canım şok dietler bir çoğumuzu mahvetti ama nedense okuduğumuzda yada duyduğumuzda yapmaya çalışıyoruz medet umuyoruz ben artık çok sıkıldım bu kilolardan inşallah bu sene bu işi bitireceğim niyetim sağlıklı olması ama aralarda 3 günlük detokslar yapıp motivemi arttırmayıda düşünüyorum.

Arkadaşlar; iyi geceler,hepinizi öpüyorum.

Bu gün ne olduysa netim kesildi.Yaklaşık 30 dak önce düzeldi...Sizlerden ayrı kaldım;özledim....
Ben yarın memleketime gidiyorum.Bir hafta 10 gün kalıp,yeğenimin eşini ve çocuğunu alıp geleceğim ve direkt yazlığa geçeceğiz.
Bu arada net buldukça topikte olacağım ama biraz aksamalar olabilir diye düşünüyorum.

YENACIĞIM;
Netim olmadığı zamanlar kilomu ve spor sürelerimi sana cepten mesaj atsam olur değilmi tatlım.....
Memlekete gidiyorum diye diyeti ve sporu bırakmak yok.Ablamla anlaştık her sabah erkenden stadyuma gidip yürüyüşümüzü ve spor aletlerinde çalışmamızı yapacağız inşallah.....

Hepinizi tekrar öpüyorum ...Görüşmek üzere....

Tabiiki hayatım ne demek...Ama sen gideceksin diye üzülüyorum inan..Çok özleyeceğim seni..
dilenciiide gidecek.:(

günaydınnnnnnnnnnn arkadaşlar,
minnağım sabah6 da kalkınca neyapayım dedim, 7 kadar evde takıldık sonra yürüyüşe çıktık 75 dk yürüdüm, elbette bebeğimle, aletli yürüyüş bizimkisi. şimdi kahvaltı yapıyorum, oğlanda takılıyor oyun parkında.

eeeee herkes nerede, ayşecik ne oldu dün. halan nasıl.
fadimem hem yürüdüm hem seni hem asuyu,hemde semoşu duşundum. kilo da takılanlar takımı olarak durmak yokkkk, daha çok hareket edecez, daha doğru beslenecez, kaçamaklardan uzak duracağız öyleyse.

Günaydınlar arkadaşlar hepinize
yine baş ağrısı ile uyandım 3 gün oldu ensemden yukarı agrıyo
üstüne afiyet bi de regl oldum
oy oyyy :(((

Back
X