Gene gece vakti dökeyim bari içimi yatmadan. bugün çılgın tempolu bir gündü benim için.
Sabah tek başıma iki miniği hazırladım, yedirdim içirdim, altını yıkadım vb. kızın yüzme dersine mecbur oğlanı da götürdüm, sabahtan bırakacak kimsem yoktu bugün çünkü. Oğlanın şişirilmiş havuzu, oyuncakları, kızımın yüzme malzemeleri ve iki çocukla acınacak bir görüntüm vardı. Noel ağacı gibi her yanımdan birşeyler sarkıyordu. Güneşte pişerek ve her saniye, dur-durak ve aralık vermeden çevreye saldırarak yaramazlık yapan oğlumla uğraşarak 2 saatte havuzdan çıktık, yardımcım gelince koştur koştur Palladium'a gittim Emel'le buluşmaya.
5 saate yakın orada gezdik, eşimin erkek kardeşinin sözlenmesi olayı kızın çabalarıyla acaip bir merasime dönmüş, bildiğin organizasyon olacakmış, 100 kişi filan katılıyor o derece yani. Ben de elbise bakayım kendime dedim. Sükut-u hayal tabii. Kilolu olmak en çok mağazada güzel ve dekolte bir şey görünce sinir ediyor beni. Marks&Spencer'da buldum bir elbise fena sayılmaz, sonra Forever New'da gördüğüm siyah bir elbiseyi beğendim, tek kusuru yerleri süpürmesiydi. Neyse ikisini de giyince arkadaşım resimlerimi çekmişti telefonumla, akşam eşim benim beğendiğim elbiseyi o kadar yerin dibine soktu ki tüm hevesim kaçtı. Öyle huyu da yoktur aslında ama gerçekten beğenmedi demek ki

( beni olduğumdan yaşlı ve şişman gösterdiğini söyledi. sonra ben bozulunca da "yalan söylememi mi tercih ederdin" diyor. ikisini de almayıp, daha önce Mutlu'nun söylediği mağazaları gezeceğim vakit bulursam.
Akşam altıdan sonra koştur koştur eve geldim, 8'de kayınvalidemler İstanbulda olacaktı. Yardımcım gitmiş, annemin hışırı çıkmış, çocukları teslim edip gitti. Bir gün önce 2 çeşit yemek yapmıştım zaten ilave 4 çeşidi pişirdim, tatlı yaptım, evi toplayıp çocukları giydirdim. Tam oturdum kapı çaldı. Hizmet, muhabbet, bir de cümbür cemaat gece gezmesi derken kendimi burada buldum. Neyse ki bizde yatmadılar :)
Ay ne kadar uzun yazdım böyle, üstelik herhangi bir ana fikri de yok.. Buraya kadar sabredip okuyanlar varsa kusura kalmasınlar, kafamı salladım, yorgunluktan bölük pörçük birşeyler döküldü işte :))))