mrb kızlar herkese iyi akşamlar...
bugun sürekli takipteydim ancak yazmak fırsat oldu.
öncelikle dilencii seniburda görmek ne güzel, sınavı da atlattın gözün aydın. tatilin güzel geçsin inşallah...
mutlucum senin yazılarını okudum ve gerçekten çok üzüldüm... neden biliyormusun bu erkekler evlenene kadar afedersiniz kıçlarını yırtarlar sonra eve tıkarlar.çocuk doğur ona hizmet et nedir bu yahu..
özel olmazsa bişey sorucam anladığım kadarıyle mimarsın neden çalışmadın, yada çocugundan dolayımı calışmamayı sectın?
ben evlenmeden öncede calışıyordum gül gibi işimi bıraktımmemlekette istanbula geldim. iyi güzel ilk günler eşine yemek filan yapma öle böle derken 6 ay geçti. kaynanamlar sürekli bir arada olalım, bir yere gidilcek koloni halınde gidelim, baktımolacak gibi değil. asıl problemse eşiminde alıştığı düzeninin hiç bozmamasıbu durumdan hiç şikayetci olmaması.ve herseye karışmalarıııı... çünkü ona normal geliyor yıllardr bu kalabalık ortamda. sabrettim baya bizimki gayet hayatından memnun birgün açtım ağzımı yumdum gözümü derlerya başladım konuşmaya
1. ben senlenmi evlendim ailenlemi?
2. sen cok sevıyor olabilirsin ama ben kımseyı sevmek zorunda değilim sadece saygım duyarım dedim
3. beni hiç kimse yönetemez sende dahil dedim...
baya küstü bana...
uzun aarışlardan sonra iş buldum calışamay başladım, hayatımız düzene girdi daha sosyal olduk. şartları eşitledim artık o işten gelip yorgunsa bende yorgunum....ev işlerine bile arada yrd ediyor saolsun... ve inanırmısnız ben gidelim annenlere diyorumda o gitmek istemiyor bazen çünkübaşbaşakalmanın özgürlüğüne alıştı....
bri yorum yazmış erkekler narin kadınlardan hoşlanır diye kesinlikle katılmıyorumerkekler sesini gerektğınde çıkaran ayakları yere sağlam basan kadınlardan hoşlanır vebağlanır, çünkü hep kaybetme korkusu yaşar...
çok uzun yazdım kılzar kusura bakmayı...

[/QUOT
birde söylemden geçemicem bugun ilkkez 45 dk yürüdüm+30 dk leslie aman böle devamederim inşallah
kocacıma günün göstermeyi istiyorummm