Günaydın mevzamansız nasıl gidiyo diyet kilo işi verbildinmi kaç oldun
ramazanda buzgibisu dururken sıcakmı içerim bengünaydın fadime abla, oruç 3, günüm tutmadığım zamanlar kötüydü ama şimdi iyi gidiyor. Tartılmıyorum yarın akşam tartılcam inş...
Hiç sporum yok o yüzdn sabit kalsam bana yeter hep kilo alıyıroum çünkü ramazanlarda.. Senin nasıl gidiyor sıcak su içioyrdunya.. Vermişsindir kiloları???
ozaman sana tavsiyem hosuna giden bi kiyafet al kuçuk beden yada seni ilk giydiginde sıkan bir kiyafet ve onun içine girmeyi dene once olmayan sonra darda olsa olan ve sonundada içene girebildigin bi kiyafet olunca acayip derecede mutluluk veriyo insana emin ol
insallah spor yapmis olursun canim gorusuruz
arkadaslar, bulusmadan geldim. Super gecti. 40 yillik arkadas gibi gecirdik. Yediklerimizi yazmiym ama sapitmadik bilmenizi isterim.... Ben pidenin gramajini sorarak garsonunhafif dumura ugrattim...
Sonucta, hepimiz tanisalim arkadaslar, cok moral oluyor.. Artik zayiflama yolculugumda umut'a karsi da sorumluyum.. Kendisi tam bir gurme, bilmedigi dukkan, restoran yok desem.. Ornek sahis...
@ayşeee kız çabuk düzel bak kıskanıyorum bizde buluşup havamızı atalım
bak ben senden haber bekliyorum ona göre
ayyy bilseniz şurda dipdibe oturuyoruz yaa:)
yoksa benide mi erkek sanıp korkuyosun:))))
iyi geceler herkese,
nasiliz arkadaslar?
Ben iyiyim oglum annem kardesim iki oglu tayilde devam. Oglum alisti iyice( masallah) ortama. Denize gittihimizi bile anliyor ve mutlu. Yurumuyor ancak evde tutuna tutuna her yere gidiyor. Yakin heralde yurume. 15-16. Ayda bu is tamam. :))))
brnim kilo isi tuhaf her sabah tartiliyorum ama 90 altini hic goremedim. Hayirlisi. Dun bayaa yurudum de. Her gun 30 dk yuzuyorum. Ama bilemedim. Yemeye dikkat edemiyorum sanirim. Neyseee.
Umuttt ve leah,
ben ciyayi biliyorum 10 sene olmustur belki. Hatta yoresel yemekler yiyip menengic ( boyle yazilmiyor olabilir) kahvesi icmisligim var. Kadikoy de lise 1 i okumustum bak oda geldi aklima moda kiz lisesi. Neyse bir daha bendeee isteremmm. Fotodan pozitif enerjiniz tasmis resmen. Ben bu topikte yalnizz sanal alemde kalmayacak dostluklarin temellendigini dusunuyorum. O yuzden bu kilo saglikli beslenme savasinda basarisiz olacagimizi sanmiyorum.
[sıze=2]
bizde gittik doktora bugün kulaklarında problem görünmüyormuş solda sinüzit akıntısı var muhtemelen o ağrı yapıyordur dedi..damla ve antibiyotik aldık ama hap yutamıyor kızım..akşam ağladı resmen yarım saat uğraştık.:)[/sıze]
3meleğimvar seviyorum seni:))))
sayende öyle bi gaza gelmişim ki dün eve gittim
oruç değildim
taze fasulye 2 dilim kepek ekmek ve yoğurt yedim
1 saat sonrada çıktım koşu bandına 45 dakika yürüdüm
sonra eşimle iftarda 1 tas cacık yedim sadece (midemde yanmaya çok iyi geliyo serin serin) (ara öğün saydım onuda)
sonra çay yaptım çekirdek canavarı olan bana eşim gitmiş büyük boy çekirdek almış
sürpriz yapmış güya aklı sıra ee çok seviyorum haklı adam
diyoki bide aldığını sylemiyo çekirdek alım gidim yok alma yemicem dedim
dondurma alım dedi ki hiç bir zmn hayır demediğim için yok dedim
sahile inelim yiyelim dedi yok dedim :))
sonra gitmiş içerde aldıgı çekirdeği koymuş tabağa gelmesin mi sırıtıyo bide uyuz kocam benim
oturdu karşıma yiyo
rüzgar estikçe öyle gzl koktuki anlatamam ama ben yemedim zorla bitane kırmış içini getirdi
al da bi tarafın şişmesin diyo bana :))
yani sonuç itibari ile gzl bi gündü yemek ve spor açısından devamı gelicek sizlerinde varlığı ve desteği ile inş.
sarı clvcivim bende aynı dertle boğuşuyordum ki senelerdir k.m markasının şahane bi südyeniyle tanıştım.40 liraya aldım 2 yıl önce hala taş gibi ve devamlı yıkıyorum takıyorum.benimde omuzlarımda çukurlar oldu malesef.çok zor bişey.şuan 42 beden kıyafeti giyebilecek gibiyim fakat o koca memelerden örtülmüyolar.dediğim markada göğüs altı ve meme ayrı ölçülüyo.yani ben 75 DD kullanıyorum.gögüs altım 75 oluyo.baya ince kalıyo.memelerde DD.tam bi felaket yani.ama ben çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim
Beyzuşum bugün nasılsın canım..Hormonlar ne durumda.Seni düşündüm umarım daha iyidir diye..
Bizde gittik doktora bugün kulaklarında problem görünmüyormuş solda sinüzit akıntısı var muhtemelen o ağrı yapıyordur dedi..Damla ve antibiyotik aldık ama hap yutamıyor kızım..Akşam ağladı resmen yarım saat uğraştık.:)
Yenacığım kızına geçmiş olsun..off ya ne çok ağrır.ağzını bile açmak işkencedir.
Beyzusum sana da geçmiş olsun..
bende tvde aynı tartışmaya daldığımdan.ancak reklam araları buraya bakıyordum.ne güzel şeyler olmuş.buluşmalar falan..inşallah ankaraya gidince bende ordakilerle buluşacağım.Yasafat'la sözleşmiştik..ama o da ne zamandır yok..
kızlar çözümü bir gün tutup bir gün bırakmakla buldum..başka türlü ayağa kalkamıyorum..adam benden bakım istiyor..ben leyla gibiyim..çok şişmiştim.aldığım metobolizma ve böbrek çalıştırıcı haplardan sonra 96.800 gördüm..geçen cuma 98.800 dü.iki gün sonra yeminle 102.600 gördüm..ben oruç tutunca vücudum kitleniyor..bu kadar fark olurmu?
ayşecim bravo gerçekten iyi iradeliymişsin ben kesin yerdim çekirdek vede ertesi gün sivilce dökerdim
Bak geçen hafta ne umutsuzdun vazgeçmek üzreydin ama şimdi ne güzel yüzün gülüyor değilmi...
Herşey bizim elimizde...
Ay bende çok mutlu oldum 2 ay öncesinden lcwden 44 beden etek almıştım tabi küçük almıltım hırsımda
Bugün giydim nasıl mutlu oldum anlatamam he biraz dar ama sonuçta içine girebildim.3-4 kilo bile fark ediyor.demeki20-25 versek ooo süper olur....
Allahım bize irade gücü ver....
ayşee bravo sana bravo işte sen busun3meleğimvar seni çok güzel motive etmiş ge4rçekten dahada bozma kendini hayatım sana güveniyoruz
çok öpüyorum..
Gunaydin herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?