şiiiiişt kızlar:)))
1 kase çorba ne demek???ben 1 kase içiyorum 1 kepçe değil 1 kepçe kasenin yarısına bile gelmiyor???
bi de ben yasafatın yaptığı diyeti çok beğendim.aç kalınmaz gibi görünyor ama biraz zahmetli ilk hafta öğrenmesi.sınırsız sebze yemek süper.sürekli salatalık domates veya marul salata yapıp yiyebiliriz.bi de 10 yk pişmiş sebze var.daha ne olsun???ama emzirirken bi de kızım ek gıda almıyorken ben bi süre daha emziren anne diyetini yapim kıyamam bebeme:)))
Öncelikle herkese selamlarrrr
Bugün bütün gün kendi evimi temizlediğim için girme fırsatım olmadı ama aklım hep burdaydı. Şimdi geçmişide okudum yine harika paylaşımlar olmuş ve bende mutlaka birkaçını uygulayacağım. Spor maalesef bugün yapamadım ama yarın kendime ceza verdim yarım saat değil 1 saat yapıcağım sporumu.
3meleğimvar ve nevzamansız yazdıklarınız için çok teşekkür ederim o sizlerin ( tüm topiğimizin ) yüreğinin güzelliği.
Gerçekten insanı sinirlendiriyor ve bugün son damlayı da taşırdı KV. Dün söyledikleri yetmiyormuş gibi çocuk azarlarcasına bana tel açtı ve hala kendini haklı görüyormuş gibi niye aşağı inmiyormuşum diye bağırdı. Önce makul dille denedim ama sonunda benimde sabrım taştı ve bende sesimi yükselttim bana seni evimde istemiyorum sevmiyorum seni dediği andan itibaren. Oğlumun paralarını yiyorsun dediği an şalter iyice attıen sonunda sana söyleyecek söz bulamıyorum artık yazıklar olsun dillerim allahtan görürsün karşılığını diyebildim ancak.
Bundan sonra oğlumuda senide istemiyorum gelmeyin kovarım dedi ki eşimin hiç bir şeyden haberi bile yoktu. Neymiş senelerdir onlara hiçbir faydamız dokunmamış. Ulan ben senelerdir kimin yüzünden borç içindeyim diyemedim o an fazla ileri gitmiş olurum diye. Eşimede söyledim bundan sonra annen yok benim için nankörlük eden biriyle benim işim olmaz o babana bakmaya üşeniyorsa al getir ben bebek gibi bakarım ona dedim. KVde rahat rahat gezsin adama bağırıp duracağına.
Ay kadın bugünde gerdi beni kusura bakmayın kızlar ama anlatmasaydım çatlardıminşallah bundan sonra ya bana saygı göstermeyi öğrenecek yada yanlız kalacak. Eşimede dedim bir daha duyayım babaya bağırdığını anında kendi evime alıcam sıkıyorsada gelsin kapıma. Ohhhh beeeeeeeee........ rahatladım.
yasafat senin eksiler bana artı mı olmuş ne tebrik ederim seni canım
başka yazacaklarım da vardı ama unuttum
İmdaaaaaaaaaaaaaat. Bugün birşeyler oldu bana. Herşeyi ama herşeyi yemek istedim. Dünyaları yemek istedim. Dün akşama kadar nasıl da tok hissediyordum halbuki. Bugün ise tam tersi. Kendimi frenlemeye çalıştım, %80 işe yaradı ama %20'lik kısım bile akıllara zarar. Zeytinyağlı dolma içini pilav gibi yemek (artmıştı) mi dersiniz, sayısız fındık yemek mi, öğle yemeğini atlayıp akşamüzeri kek mi, gece gece kırmızı üzüm mü (acaip tatlı)... Daha da var da uzatmayayımAdetim de yeni bitti niye böyle oldum anlamadım. Stresten belki.
Geçmişi okudum uzun süre. Birbirimize ne kadar benziyoruz; ufak ya da büyük stresler ortak yanımız. Yorgunluk-yoğunluk, ailevi sorunlar, bebekler-çocuklar ve zorlu bakımları, kavgalar gürültüler, hastalıklar... Hepimiz en az birinden belki de bir kaçından muzdaribiz galiba. Yoğun stresli zamanlarda rahatlamak için zararsız ve kolay nasıl bir yöntem olabilir diye düşünüyorum. Yoksa bu atıştırma illetinden kurtulamayacağım ben..
AmiinnnÇok teşekkürler canım hep birlikte inşallah.Sen kaç yaşındasın?Abla demene gerek yok adım yeterli canım :)
masallahmerhaba arkadaslar kılo bıldırımımı bugunden yapmak ıstıyorum cunku yarın yokum bu arada coooook mutluyum
gecen hafta :96.8
bu hafta:94.8
gıden:2 kılo
coook mutluyum en sonunda ılk hedefım olan 95 e ulastım hatta 200 gr gectım belkı reglı olmasam daha cok verıebılırdım neyse sımdı ıkıncı hedefım 88 ıyısallah ulasabılırım ve bu kadar uzunda surmez cunku ılk hedefım 25 kılo vermektı 20 kılosunu 4 ayda verdım dıger 5 kıloyu 3.5 aydır ugrasıyorum ıyısallah buna daha cabuk ulasırım o yuzden hedeflerımı 20 kılo gıbı tutmayacagım kucuk adımlar kucuk hedefler koyacagım kendıme
moral bozmak yokmerhabalar ben geldim ben diyet modumu yakalayamıyorum yahuu samsuna alışamadım nasıl motive olucam bilemedimmm yakalayamıyorum az yiyorum ama yapmıyormuşum gibi geliyorrrr çok cnm sıkılıyorrrrr çokk:26::26::26::26::26:
yenaa...canım bu hafta izinli say 3 günlüğüne tatile gidiyorum haftaya aranızdayııım..............
Allah kavuşturmuş ablacım. Ben her şehit haberinde ağlarım. Çok üzülüyorum
geçmiş olsun canım ALLAH ŞİFASINI VERİR İNŞALLAHgünaydınn güzellerrr berbatt bı uyuykuylaa aranızdayımm dogru durust uyumadımm
eşimin babaannesi kalp hastasıı kalbı cok yavaş calısıyordu hastanede yatıyorr gece bi haber geldi durmu çok kötü doktor sadece sakın olun ve bekleyın demış kalp son demıne geldımiş yani sekaret hali derler ya öyle bi durum kötü bi haberr almamız an meselesi rabbim iki rahmetın bırını versin inşallahh
benim kılo durumlarıı dün neredeyse pes etmek üzereydim yürüş yapmama ragmenn iştahım oo kadar acıkkı ney karnımı doyuracagımı sasıyorumm eimee gelen direk agzım da suçumu bılıyorumm yedımm
size bi şey diyimmi bayramı 94 kılo ıle kapatmştımm dedım ben bu işi yapamayacagımm son altı aydırr 90 a in geri al onları vermeye çalış sürekli durum bu yanı yerımde sayıyorumm
evet sonunda tartıldımm sabahh
kilom---92,7 çıktım
spor---265 dk yürüyüşümm varr
ben 94 kalırım dıye düşünüyordumm ama indimm artık ödemmii baska bişey mi bilmiyırumm yani ramazandan önceki kiloma geri döndümm
anladım canım, demek bebiş senden daha inatçı çıkmış kür mür hak getire bak sıkı sıkı tutunmuş anneciğine, olur canım ya sen dert etme çünkü ne kadar çok düşünürsen o kadar çok stres oluyor bu da adet olmanı engelliyor, benimde daha önce 3 aylık bebişim karnımda öldüğü için kürtaj olmak durumunda kalmıştım ondan sonra adet olamadım çok sıkıntı yaşadım oradan çıkardığım sonuç hiçççç dert etme....benim 3 çocuğm var zaten ve sezaryan olunca yaşımda 33 eşimin rızasıylada tüplerimi bağlattım.ama 3.ye kaza ile hamiş kalmıştım zaten çok iyi korunuyorduk ama bi gece evde kılıf yoktu ve geri çekilmeyle hamiş kaldım 15 ayda sadece 1 kez oldu ondada bebiş oldu.ben hiç ihtimal vermedim ama adet kanamm çok az geldi 10 gün arayla 2 kere.ben adetim iyice sökülsün diye soğan kürü fln yaptım okadar emindim yani hamiş olamayacağıma ama yavrum varmış göbişimde:)))
topuklulara 1 adım daha yaklaşmışsın, tebriklerrrrrrrrrrrBayramdan önce : 96.100
Bu hafta : 95.500 (pazar günü kardeşimde tartıldım vermişimdir daha ama bilemiyorum)
fark : 600 gr
spor : 650 dk
sen ortalamayı al 74,5 olsun bu haftaGünaydınnnnnn fıstıklar. Ya ben çok büyük hayal kırıklığına uğradım sabah sabah. Tartı bozulmuş yada pilleri eskimiş anlamadım. Odada farklı salonda farklı tartıyo. Nasıl iştir bu yaaa. Gerçi alalı 1 sene oldu digitali. Pilleri eskidi herhalde değilmi? Bi 74 tarttı bi 75 sonrada 74.6 . O yüzden net bişey söyleyemiyorum
hem ben asla orada burada tartılmıyorum hep aynı yerde tartılıyorum, mutfaktaki aynı karonun üstünde onu bile değiştirmiyorum :)))))
aminnnnnnnnnnteşekkürler canım ahh sorma çok zor doğuda ( VAN ) da yaptı askerliği yüreğim ağzımda bekledim yavrumu...Allahım bütün mehmetçiklerimizi korusunhepsi bizim evladımız...
slm kizlarrr yenacim kilomu aynı
aslında vermiştim ama gec vakitte pizzalari yersen alırsın bunu beynim anlamadı daha anladida işine gelmiyor
sporrr 300dakkk
yenacim. cnm haftaya tr de olcam izinli yazarsınız offf ınşallah 70 olmadan gelirim
aaaa canımmmm sen benim idolümsün ya yapma öyle şeyler hem ne güzel spor yapıyorsun maşallah ,yazık ya yeme....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?