- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Kızlarrrrrrrrrrr kilo Bildirim Listesi yayınlandı da ben mi kaçırdımhayır taçı kim aldı merak ettim
ece iradene güzel sahip olmuşsun bravo
iyi anlaşabileceğin 1 veya 2 komşu çok iyi olur benim şimdiye kadar hep iyi komşular yan binalardan felan oldu ilk komşularım da öyle oldu 3 tane var abla diyorum nerdeyse 10 senedir ayrı semtlerde oturmamıza rağmen hala çok iyi görüşüyoruz onlarla
Kızlarrrrrrrrrrr kilo Bildirim Listesi yayınlandı da ben mi kaçırdımhayır taçı kim aldı merak ettim
benim de arkadaşlarım hep uzaktalr.şu ana kadar 5 ev değiştirdim ve 4 farklı semt .sevdiğim komşularım da oldu ama ankarada ulaşım çok zor en sevdiğim arkadaşımı bile 2-3 ayda bir görürsem seviniyorum.ziyerete gelen komşular pek sarmamıştı beni mesela biri evimin her yerini iyice süzdü hemde farkettitrerek. ama bende pek girişken değilim diğerlerini tanımaya çalşmadım sonra da koptuk zaten.
3 küçük çocukluuym diye de artık daha bi kapandım eve ama bunalıma girecem iyiki sizler varsınız
canim ben elektrikli pompa ile çekiyordum iki gogus birden kolay oluyorduevet canım yazmıştın ben ne bileyim kilo kaybı olunca 300 gram panikledim her anne gibi, bende pompa aldım sağdımda ama fayda etmedi tekrar yapayım bakalım belki olur bu sefer,pompada çok zaman harcıyor insan benim veler 2 sn yalnız kalmıyor ya ... ama yemek ve kilo almak istemiyorum bunun için ne önerebilirsin canım....
evet gideceğim sanırım buradada biizm apartman öyle 24 daireyiz ama maşalah hepsi görüşüyor ben hariç, bende dediğim gibi hamilelikti,lohusalıktı,tatildi derken olmadı ,bundan sonra olur inşallah...
babaannen ne güzel demiş gerçekten :)))
ellerine saglik canim ALLAH razi olsuntemmuz spor listesi 1. hafta 2. hafta 3. hafta
efsunlu 650 dk
pınar110 120 dk
julyet
dalokaysmom 210 dk
asumanzeynep 300 dk
nevzamansız 240 dk
nursena 60dk
ceco34 210dk
toksin 300 dk
yağmurgözlü
ece78 270dk
semiran
sinopee
cherrypie
derin
qusel 120 dk
yotsuz
fadime02 180 dk
gülma 265 dk
yena
3melegmvar 760 dk
Umutttt 160dk
Beyzuş
ekincek 100 dk
zeynep957
ervam 210 dk
banu145145
boş olanlar aktif olup bildirimlerini göremediklerim haftaya inşallah tüm liste dolar.
ben de ankaradayım canım uzak semtlere ulaşım zor gerçekten ben de çok taşındım neyse 8 senedir demir attım artık
nerede oturuyorsun canım?biz çankaya yıldız dayız.
aaa yakınmışız ben ayrancı hoşderedeyim canım
aaa evet yakınmışız gerçekten.nerelerde yürüyorsun???ben bazen köşkün etrafını turluyorum:))) bazen burda yürüyüş parkı var oraya gidiyorum.ama hoşderede 2-3 arkadaşım var.neresindesin yani şöyle okula göre tarif edersen anlarım.mesela çankaya lisesi fln gibi
daha aşağılardayım canım salih alptekine yakınım kızlarım da orda okuyorlar
bazen ama çıkıyorum sizin oralara kadar yürüyorum bugün nişantaşı pazarındaydım
sen hangi okulda öğretmensin
yok canım henüz hazırlanmadı listemiz yena geç yapabileceğini söylemişti
neden merak ettin acep birinciyi
nişantaşı bana ççoookkk yakın bizede uğrasaydın çocuk baktırırdım sanaşu sıralar çooooooook yalnızım da....
ben ankara lisesiinde öğretmenim sıhhıyede okulum.ama ücretsiz izin almak üzereyim
canlar ben kaçıyorum şimdilk.iyi gecelerrrrr herkeslere...
ben ölçtüm asu sormuştun ölçülerin ne diye 107-94-109 (burada ben göbek deliğimden ölçüyorum o da 104 çıktı)
ellrine saglik canim1. 3meleğimvar 760 dk
2. efsunlu 650 dk
3. toksin-asumanzeynep 300 dk
çok yaşa kraliçe başarılarının devamını dileriz
ececim kafana uygun 1,yada 2 tane olsa yeter benim alt komsum da turk sansima çok iyi oldu bisey lazim olsa sIkIlsam hemen biraraya geliyoruz oyonlerde komsu arkadas iyi oluyor bende pek giriskin degilim çekinirim nedense yavas yavas alisiyorumbenim de arkadaşlarım hep uzaktalr.şu ana kadar 5 ev değiştirdim ve 4 farklı semt .sevdiğim komşularım da oldu ama ankarada ulaşım çok zor en sevdiğim arkadaşımı bile 2-3 ayda bir görürsem seviniyorum.ziyerete gelen komşular pek sarmamıştı beni mesela biri evimin her yerini iyice süzdü hemde farkettitrerek. ama bende pek girişken değilim diğerlerini tanımaya çalşmadım sonra da koptuk zaten.
3 küçük çocukluuym diye de artık daha bi kapandım eve ama bunalıma girecem iyiki sizler varsınız
Ay ne bilem belki şöylebakarsam haftanın birincisi bir 5 dakkada taçı benim takmama müsaade eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?