Günaydın hatuncuklar
Ne güzel paylaşımlar yapmışsın. Eline sağlık
AYIN 1.si.........- 5.2 kg..............Yasafat........
AYIN 2.si........- 4.8 kg..............3meleğmvar....
AYIN 3.sü.......- 3.4 kg...............Ceco34.........
HAFTANIN 1.si..............- 2.7 kg.........3meleğmvar....:81:
HAFTANIN 2.si............- 2.4 kg...........Ceco34........
HAFTANIN 3.sü..........- 2 kg...............Yasafat.......
Deriiin,
sevgili hemşom,yine harikalar yaratmışız değilmi.?
Ya az gelmeye başladı çoğaltcam artık.Bilen varsa Büyükçekmece Albatros sahili oranın başından sonuna kadar 1 ya da 2 tur atıyoruz.Bu ara bir kaç gün 1 tur attık geç çıkınca öyle suçlu hissettim ki kendimi suç işler gibi.Artık 2 tur atcam hep bir de evde spor istiyorum karnım için bir de iç bacak baldırlarım için.Bilen varsa hareketleri söylesin bacım :)
günaydin kizlar simdiden söyleyeyim bu hafta spor sampiyonu benim ona göre mutlucum liste basina simdiden yazabilirsin cnm :118::118::118::118::118::118::118::118:
albatrosu biliyorum ben mimarobadayız biz çünkü baya bir yol ama spor hem iyi hem kötü olabilir. bence önce bir diyetisyene git istersen örnek bir liste olustursun, sporu 30 dk veriyor çoğu özetle yediklerimiz diyetimizde spordan daha önemli oluyor özellikle bizim kilolarımızda. hatta bir çoğu kilo verme yani sağlıklı kiloya inilmeden yürüyüş dışında sporları önermiyorlar kas yapan. yürüyüş mühim ama onu da 1 saat yapmak yeterli gibi. bir süre sonra vucudun bunu normal hareketi olarak düşünmeye başlarsa ilk bıraktığın anda kilo alırsın. bırakma olasılığın olmayan(örneğin işe başlasan dahi yapabileceğin) bir sporu hayat boyu yapmak gerekiyor özetle. ben senelerce spor yaptım tay gibi olmam gerekirdi eğer geçmişte yapılan bir sporun faydası olsa ama şimdi sanki 1 kilo kasım yok gibi vucudumda heryerim ayrı oynuyor.
yakında aynı kilolara 80 altına hepimiz inceğiz o zaman hepberaber sımsıkı olacağız bulduumuz egzersizlerle. heyoooooooooooooooo
tamam yazdım silmem ama, kalırsan 55 dk gene başdasın ona göre herkes de görür
sizi beklerken biraz gezineyim dedim. bazıları üstünde konuştuğumuz konular hakkındaydı dikkatimi çekti paylaştım. biraz abarttım ama kusura bakmayın artık.
ben niye giremiyorum bu gruba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?