Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

beyzuş ablacım
geçen hafta 81.5
bu hafta 79.8
giden 1700gr şükür rabbime 7leri de gördüm sonunda 4aydır 80lerdeymişim

mutlucum sporum 270dk
kilo veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum
bugün çarşı işlerim var epey yoğunum

asuman maşallah :nazar::nazar:yaa kızlar hakkaten maşallah çok güzel kilo vermişsiniz hepiniz

günaydınlaarrr
önce geçmişi okuyayım dedim iki saattir onları hallettim
yasafat maşallah 37 demişsin ama hiç 37 gibi göstermiyorsun bir de kilonu da göstermıyorsun bence ..
ilbatum hatuncum naptın sen yaa aldın başını gittin valla tebrikler

kilo bildirimime gelince
geçen hafta 91,5 idi bu sabah 90,7
-800 gr .. aman az gitsin ama gelmesin geri...
valla ben yapmadım siz yarışalım dediniz yarıştım :)
bu arada senide çooooooook tebrik ederim aferin sana :)
beyzuş ablacım
geçen hafta 81.5
bu hafta 79.8

mutlucum sporum 270dk

harikasın canım valla ne güzel 7leri gördün darısı bizlereeeeeeeeeeeeeee :)

Günaydın...

Özellikle asuu,ilbatum ve yasafat sizleri çok tebrik ederim maşallah..:nazar::nazar::nazar::nazar:
Devamı gelir inanıyorum isteyince ve çaba sarfedince oluyor...

Mutluu yürüyüş 120 dakika..

Beyzuşun yürüyüşü yok..

Son düzenleme:
ilbatum geçtin beni fark attın bravoo evde prılpırıl oldu bal dök yala valla
yasafat bravoo süper spor yapmışsın
yenakızının diş telleri ne oldu değiştimi
efsunlu saçlar güzel olmuş hiç yaşını göstermiyorsun
derin alışveriş kafanı dağıtıyor demekki sıksık gez dolaş iyi gelir
asumanzeynepbravooooo 7li rakamları gördün sonunda

kızlar bu ara pek giremiyecem annemin bazı sorunları var
hepinizi öpüyorum
beyzus yapacak listeyi sanırım canım ablam kolay gelsin
mutlucum sanada şimdiden ellerinize sağlık
dereceye girenlere bravoooooo

gecen hafta 87.5 bu hafta 86,6 giden 900 gram :) spor 180 dk. hepinizi cok cok öpüyor kokluyor ve bayramınızı kutluyorum :) iyiki varsınız.

geçen hafta: 86.1

bu hafta: 84.6

giden: 1.5

veeeeeeeeee 10 hafta 10 kiloya göre :))))

26 ağustos: 96.6

bu hafta: 84.6

veeeeeeeee 12 kilo oyyyyy geçmişim bile :)))))
Harikasın canım. Tebrikler :nazar: Bu yarışa girdiğin, devam ettiğin ve de önde bitirdiğin için alkışı hak ediyorsun :46:
beyzuş ablacım
geçen hafta 81.5
bu hafta 79.8

mutlucum sporum 270dk

Asumancığım sana da hayranım yav. Kilo meselesinde sabır ve istikrar çok önemli bence. Öyle, yok elma diyeti, yok lahana diyeti gibi abukluklar olmadan, aylarca sağlıklı beslenip spor yaparak kilo kaybetmek (yani olması gerekeni başarmak) irade istiyor. Bu gösterdiğin için içten tebrikler. Hepimiz için çok güzel bir örneksin :nazar:

Geçen hafta: 84.5
Bu hafta: 84.2

Sadece -300 gr moral bozucu aslında ama hafta ortasında +300 olduğum için beni bozmadı doğrusu. Hafta ortasında azıcık silkindim, sıkı tuttum Allahtan yoksa şimdi +700 civarıydım :(

Sporu ezile büzüle yazıyorum, bayram alışverişi vb. sekte vurdu; iki gün yürüyüş: 90 dk.

Bugün kuaför işleri+ ev temizliği+ bavul hazırlama + günlük işler (çocuk bakımı, yemek yapma vb.) işlerimin yanına eşimin "herkese her şeyi aldın, bana 2-3tane gömlek almadın" sitemleri yüzünden alışveriş de eklendi. Tekrar girebileceğimi sanmıyorum, yarın saat 5'te yola çıkacağız, önce Eskişehir sonra Ankara :)

Bayramını şimdiden kutlar, sevdiklerinizle huzurlu keyifli bir bayram geçirmenizi dilerim :)

merhabalar kızlar nasılsınız ben de iyiyim memlekete gitme telaşındayım bir de grip oldum bayram önü kafamı kaldıramıyorum dün gece yattım migrenim de saplandı bir güzel güzel bir geceydi bu akşam iş çıkışı gidiyorum kilo bildirimi yapayım ist yaradı güzelce ekledim kiloma
evvel hafta sanırım hatırlamıyorum ama 88.600 müydüm bilmiyorumm
bu hafta 89.500 süperim sanırım bıkkınlık hala devam istediğim kiloya gelmeden bıktım sanırım neyse burdan gitmeyim bole devam yapacak bişey yok gayret ediyorum ama ancak bu kadar şimdilik :17::17::17: mutlucum sporum da yok herkesi kocaman öpt :54::54::54:

Off ben yine çok fena hasta oldun yaaaa..
yarın bütün evi temizlemem lazım nasıl olcek bilmiyorum :((
bu arada dünden beri kar atıştırıp duruyor ...bayramı beyazlarlamı karşılayacağız acaba...

Sadece -300 gr moral bozucu aslında ama hafta ortasında +300 olduğum için beni bozmadı doğrusu. Hafta ortasında azıcık silkindim, sıkı tuttum Allahtan yoksa şimdi +700 civarıydım :(

Sporu ezile büzüle yazıyorum, bayram alışverişi vb. sekte vurdu; iki gün yürüyüş: 90 dk.

Bugün kuaför işleri+ ev temizliği+ bavul hazırlama + günlük işler (çocuk bakımı, yemek yapma vb.) işlerimin yanına eşimin "herkese her şeyi aldın, bana 2-3tane gömlek almadın" sitemleri yüzünden alışveriş de eklendi. Tekrar girebileceğimi sanmıyorum, yarın saat 5'te yola çıkacağız, önce Eskişehir sonra Ankara :)

Bayramını şimdiden kutlar, sevdiklerinizle huzurlu keyifli bir bayram geçirmenizi dilerim :)

olsun cnm 300 olmadan 400 olmuyo ki bende o bile yok artı yineee yani 102 ye göre eksi ama çok şükür
hayırlı yolculuklar ve iyi bayramlar size de şimdiden

merhabalar kızlar nasılsınız ben de iyiyim memlekete gitme telaşındayım bir de grip oldum bayram önü kafamı kaldıramıyorum dün gece yattım migrenim de saplandı bir güzel güzel bir geceydi bu akşam iş çıkışı gidiyorum kilo bildirimi yapayım ist yaradı güzelce ekledim kiloma
evvel hafta sanırım hatırlamıyorum ama 88.600 müydüm bilmiyorumm
bu hafta 89.500 süperim sanırım bıkkınlık hala devam istediğim kiloya gelmeden bıktım sanırım neyse burdan gitmeyim bole devam yapacak bişey yok gayret ediyorum ama ancak bu kadar şimdilik :17::17::17: mutlucum sporum da yok herkesi kocaman öpt :54::54::54:

geçmiş olsun cnm
ayrıca hayırlı yolculuklar ve iyi bayramlar :))

Günaydın...

Özellikle asuu,ilbatum ve yasafat sizleri çok tebrik ederim maşallah..:nazar::nazar::nazar::nazar:
Devamı gelir inanıyorum isteyince ve çaba sarfedince oluyor...

Mutluu yürüyüş 120 dakika..

Beyzuşun yürüyüşü yok..
teşekkür ederim canım inşallah devamıda gelir çünkü bunu çooooooooook istiyorum :)))
geçen hafta kilo 86.7
bu hafta 86
giden 700 gram

spor 270 dakka
seni geçtimmmmm :))))
ilbatum geçtin beni fark attın bravoo evde prılpırıl oldu bal dök yala valla
yasafat bravoo süper spor yapmışsın
yenakızının diş telleri ne oldu değiştimi
efsunlu saçlar güzel olmuş hiç yaşını göstermiyorsun
derin alışveriş kafanı dağıtıyor demekki sıksık gez dolaş iyi gelir
asumanzeynepbravooooo 7li rakamları gördün sonunda

kızlar bu ara pek giremiyecem annemin bazı sorunları var
hepinizi öpüyorum
beyzus yapacak listeyi sanırım canım ablam kolay gelsin
mutlucum sanada şimdiden ellerinize sağlık
dereceye girenlere bravoooooo
geçtim valla şu ev temizliği sağolsun ay ben bunu her hafta mı yapsam acaba :))))
canım çok geçmiş olsun inşallah halledersiniz sorunlarınızı ....
ama ben seni özlerim kiminle yarışacağım ben ya :(
kendi kendime bi söz verdim
bundan sonra regl dönemi hariç artıya geçersem birdaha topiğe girmicem
ama bizim suçumuz ne kendini başka türlü cezalandır özleriz ya ....
gecen hafta 87.5 bu hafta 86,6 giden 900 gram :) spor 180 dk. hepinizi cok cok öpüyor kokluyor ve bayramınızı kutluyorum :) iyiki varsınız.

tebriklerrrrrrrr

Harikasın canım. Tebrikler :nazar: Bu yarışa girdiğin, devam ettiğin ve de önde bitirdiğin için alkışı hak ediyorsun :46:

Asumancığım sana da hayranım yav. Kilo meselesinde sabır ve istikrar çok önemli bence. Öyle, yok elma diyeti, yok lahana diyeti gibi abukluklar olmadan, aylarca sağlıklı beslenip spor yaparak kilo kaybetmek (yani olması gerekeni başarmak) irade istiyor. Bu gösterdiğin için içten tebrikler. Hepimiz için çok güzel bir örneksin :nazar:
teşekkür ederim canım isteyince oluyormuş demek bunu gördüm, her zaman kararsız başlayıp hüsranla sonuç alırken şimdi başarmanın hazzını yaşıyorum :)
slm kizlarr
bu hafta kilom aynı beyzus ablaaa

mutlucum sporrr 160 dakkkk

temizlikden spor yapamadimmm haftaya inşallah
aaa bak ben temizlikle verdim o kadar kiloyu :)

yani en azıdan aldığın gitmiş ya + olsaydı daha mı iyiydi ?
eşin haklı niye almadın :)
iyi yolculuklar canım dikkatli gidin gelin
seninde bayramın kutlu olsun .....
Off ben yine çok fena hasta oldun yaaaa..
yarın bütün evi temizlemem lazım nasıl olcek bilmiyorum :((
bu arada dünden beri kar atıştırıp duruyor ...bayramı beyazlarlamı karşılayacağız acaba...

geçmiş olsun canım ya çok mu soğuk havalar? kar mı ne karı ya ? gerçi senin yaşadığın yer çok soğuk biz ne zmaan geçsek oradan donarız hemde çok rüzgarlı olur ya bize denk geliyor ya da hep öyle :) yazın bile serindi valla

Back
X