Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada menümü paylaşayım hemen

sabah
2 dilim lıght ekmek
2 kk peynir
5 lıght zeytin
1 kupa çay

ara
2 mandalina
1 kupa yeşil çay

öğle
2 kaşık nohut yemeği
4 kaşık semiz otu yemeği
1 dilim ekmek yedim

arada yine
2 mandalina
1 kupa yeşil çay düşünüyorum

ama akşam için hiç bir fikrim yok bakalım

merhabalar ben geldim geçmişi okumaya fırsatım olmadı kilo veren alan herkesi tebrik ediyorum ben de kiloooooo aldımmmmmmmmm oley beeeeeee
BEYZUŞ ABLACIM geçen hafta 89.500
bu hafta 90.500 yaparak amanda ne güzel diyerek yola devam ediyorum mutlu sanırım çizelgesini sıfırlamış ben de yapacağım çoktandır düşünüyordum hemen yapacağım bakalım kendime nasıl hakim olacağım sen yardım et yarabbimmmmm hepimize:44::44: herkesi kocaman öpüyorum okuldayım ara bakabilirsime bakarım geçmişi okuyamadım akşam okurum artık

Geçen hafta : 89.500
Bu hafta : 90.400
Fark : +900

:(((((((( sanırım 88 i görmeye ömrüm yetmeyecek 89-90 arası gidip gelcem ben :((((((((

aynen dediğin gibi canım çamaşır deterjanlarını bile taşıyorum ne olur ne olmaz belki bulamam diye :) bebeğin hiçbir şeyi unutulmamalı yoksa yanarsın :) oyuncağından ,tasına tarağına kadar ,yok cam rendesi yok mama kaşığı ,biberonu ne varsa artık.....
Eski günleri hatırladım şimdi bak :)) Cam rende nasıl da ayrılmaz bir parçamız olmuştu. Kızımda daha abartılıydı benim durumum. Bir keresinde buharlı pişiriciyi bile götürmüştüm (Tefal'in koca ebatta olanlardan), hem de uçakla. Kayınvalidemin komşusu "birkaç gün sebzeleri buharda pişmezse, inan ki ölmez güzel kızım" demişti bana :)))
İçim rahat etmiyordu ne yapayım :) Her şey elimin altında olacak illa ki. Oğlan doğunca baktılar baş olmuyor, bazı şeylerden alıp eve koymuşlardı birer ikişer (banyo küveti, kova seti, cam rende, buharda pişirme aparatı vb.) Bebekken daha zormuş gerçekten, unutuyor insan 2 senede bile :)
bu arada menümü paylaşayım hemen
....
ama akşam için hiç bir fikrim yok bakalım
Menün çok güzelmiş Ayşeciğim. Suyu yazmamışsın ama, sana yazınca benim de aklıma geldi 1 bardak bile su içmedim bugün, hemen içeyim gidip :))

Menün çok güzelmiş Ayşeciğim. Suyu yazmamışsın ama, sana yazınca benim de aklıma geldi 1 bardak bile su içmedim bugün, hemen içeyim gidip :))

cnm 1 litre su içtim bu saate kadar
yarım bardaktan az da lıght kola içtim şimdi
tatlı getirdiler yemedim bi kaşık diye tutturdular
yok dedim yemicem girmeyin kanıma

Sevgili arkadaşlarım,

bugun diyetisyenimde kontrolüm vardı sabah. konusmalarımızı sizinle de paylasmak istedim. Ben bu bayram hayatımda yapmadıgım sporu yaptım diyebilirim. ve + 400 gr cıktım. Ve diyetisyenim dediki yeşim sen artık yürüme. bazı vücutlar sporu istemeyebiliyor. bir ay daha hareketsiz deneyelim bakalım ne olacak dedi. evet biraz kacırdım ama kacırdıklarımı söylediğimde o kadar spora en azından aynı kalırdın yada 100 - 200 gr verirdin dedi. sizlerle paylasmak istedim. Simdi beni endokrinoloji bölümüne sevketti. Mutlaka bir git hap baslayabilirmis bende muhtemelen. degerlerimi sizinle paylasmak istedim. homa endeksim 2,74 imiş. aks 87 insülin 12,7 imiş. bu degerlerle gecen bir danışanıma ilaç başlattı sende de baslayabilir dedi. bu bölümde nalet bir bölüm randevu almak o kadar zorki antalyada. medikal parkta gökhan bey var antalyanın en iyisiymiş ona gideceğim devlet hastanelerinden randevu istedim 1 ay sonraya verdiler :( pazartesi sabah gidip muayene olacagım bakalım ne diyecek. cokta pahalı :( 65 tl muayene ücreti birde tahliller isteyecek kesin birde onun ücreti bakalım ne kadar harcayacagım. aslında saglıgım için bunları dert etmem hiç bir zaman ama 4 aydır esimde calısmadıgı için bunlar lüks geliyor bana suanda. neyse bir sekilde bakacagım artık caresine... $son.webp

fıstıklar,
ben de kapı kjapı dolaştım ve en sonunda kendi kapımı kapadım oturdum şükür. elbette bebek olunca bi yere gitmek bin dert. sıkılıp bunaldıkça yemeğe sardım ve bu sabah 91 kiloyu gördüm. sanırım 2 haftada 5 kilo alarak bir başarıya imza attım. neyse toparlanmak sart. şişman beynim sayesinde 50 kilo alsam yine aynı performans yiyeceğim o belli oldu.

ya bize ne oldu mutlu. ben biz derken bile sana haksızlık yapıyorum aslında senin verdiğin kiloların yanında benim yaklasık 10 kilom az bile biliyorum ama en azından bir ara iyi gidiyorduk. emin ol bende kendimi bıraksam biraz daha degil senin gibi + 5 +10 olacagıma eminim :( bir mucize olmalı ama ne gercekten cok üzülüyorum :(

Kızlar yarın tartı hepimize küscek sanırım :1: ama ben artık tartıdan çok cm olarak incelmeye bakcam,mezuram yoktu evde dün aldım,yarın sabah ölçcem her yanımı sonra da kısmetse her ay yapcam bunu.Toplamda kaç cm vermişim ona bakcam.Bu arada kızlar dün LC den kot aldım kendime 36 beden oldu 34 lerde oldu ama göbek çok fırladı düşük bel oldukları için oturup kalkarken oram buram açılır diye vazgeçtim.Tavsiye ederim çok güzel lc nin yeni kotları daha önce beğenmezdim ben ama şimdi taşlamalrı ve kalıpları harika olmuş fiyatlar zaten uygun.Kıyafete çok para vermek istemediğimden zayıflayana kadar benim mağazam tabikide lc :))))

kesinlikle benimde tercihim özellikle bu süreçte lcw :)

ben bu ara daha doğrusu 3 senedir neredeyse tayt ustu tunik olarak dolaşıyorum çok rahat ettim iyiki moda bu ara yoksa bu muhtesem vucudumla araya kaynamak zor olurdu.

yalnız ca da da iyi kotlar var. skinny jeans lerden baktım tayt yerine sonra vazgeçtim 42 beden sularına inmek istiyorum artık. o vakit bakiim diyorum.

lcw den aldıım tunik böle çok seker bişi birde pazardan aldıım taytla yaptım ben bayramı.topuklu bot aldım 9 cm topuku varmış. ölçtüm. ama giyemedim. evde dolaştım yok resmen işkence aleti gibi. giydim yine düzlerimi çıktım dışarıya.

aynen canım. ya tayt tunik çizme yada elbise çizme resmen forma oldular üzerime... bende okadar cok istiyorumki topuklu bişeyler giyebilmeyi bıktım artık dolgu topuklardan yada düzlerden. kendime hiç bişey almak bile istemiyorum. son halimi ekledim foto olarak ayagımda ince topuklu ayakkabı var gecenlerde giydim arkadasımın nikahında yemin ederim ölecektim üzerinde bir saat kaldım yani :(

canım ben de 2 fincan içmeye çalışıyorum ama bazen 3 bazen 1 de oluyor demlemeden çok sallama içtim daha kolay olduğu için çaykurun poşet çayını alıyorum o daha katkısız tadından belli bazen içine kabuk tarçın koyuyorum ne faydasını gördüm şu diyemem ama faydalı olduğuna inanıyorum ben sanki tokluk hissi veriyor gibi geliyor bana hem sıvı alımı da artmış oluyor bence kesinlikle içmek lazım

kesinlikle tarcın cok önemli. ben hiç bişey bulamazsam aksam bir cay bardagı yarım yaglı süte bir cay kasıgı karıstırıp içiyorum. hem metobolizmayı hızlandırdıgını biliyorum hemde tatlı ihtiyacını giderdiğini. diyetisyenim bu sabahta özellikle söyledi. tarcını kokladıgın an bile tatlı yemissin sayar bünye dedi.

geçen hafta 86
bugün 84.4

giden 1600 :52::21:

spor 400 dakka

sen harikasın yemin ederim. cok cok cok tebrik ederim seni. masallah :):):))

ben de 86 ya inmiştim. dün sabah 92-93 civarındaydım. pat aldım oturdum 5 kilo neredeyse. o yuzden "aaa yedim gitti. bi taneden bişi olmaz yahut bir kaşıık ne olacak" dememek lazım. hoş kim olsa yerimde aynı sekilde alırdı kiloları oda ayrı. bir ara yeğenlerimle 2 poset sekeri kucağımıza koyup sinama izledik, "o nasıl bu nasıl ben maviden yemedim" sohbeti ile. hayır biri7 biri 12 yaşında bana neoluyosa. hele carşamba akşamı irmik helvası yapısım. offff saymayayım. ayyyyyyyy yolda kuruyemiş poşetini açıp doyana kadar yemem de geldi şimdi aklıma. offfffffffffffff. her akşam 1 kase dondurma 1 paket mutelif kuruyemiş çeşitleri, eve gelen olursa diye aldıım çikolataların kahve yanında yenmesi. en kalorilisinden çikolatalı büskiviler. Yarabbim. ben açoburum. hiç doymayan pisboğazlıkta sınırı olmayanım.

aynen gözümde özellikle tatlılar ucusuyor... ne yapacagız böyle Allah'ım sen bize bir ışık göster :(

kızlar çizelgemi değiştirdim 0 ladım yolculuğumu 25 kilo verdim şımarıklığını atmam lazım ustumden. trenmin yarı yola ancak gelmiş olması sanırım bezginliğimin görsel ifadesi idi. şimdi 0 dan başladım yolculuğuma. inşallah. ilk seferki gibi tıkır tıkır gidecek tüm fazlalıklar. 20 kilom var verilecek haydi yoldaşlar 11.11.11 uğuruna.

Hadi canım benim inşallah herşey istediğin gibi olur. Darısı bizede olur. Birlikte gelecek yaza girerken 38 beden bikinilerimizle kızgın kumlardan serin sulara atlarız :)

Kilo verebilen veremeyen herkesi cok öpüyorum. Olacak arkadaslar bir sekilde olacak. Aralık 31 de bende 79 larda olacagım. Bunu mutlaka yapacagım...

bir gün yapıp bir gün yapmamamız gereken bir diyet;

Sabah
5 kasık nesfit
1 bardak yy süt
4 adet kuru kayısı
2 adet tam ceviz içi

ara
bir adet meyve

öglen
bir tatlı kasıgı yag ile 2 ince dilim peynirli yeşillik salatası (iceberg olabilir, havuc cok az, mısır yok)
1.5 kepce corba
1 kutu ayran
1 dilim ekmek

ara
1 dilim ekmek yada 2 bisküvi
1 adet meyve

aksam
peynirsiz öglenki gibi salata
ayran
1 dilim ekmek

gece
1 meyve

bununla biraz daha hareketlenirmiş bünye. bakalım ben bugun normal diyetimi yapıyorum ve bu listeye yarın baslıyorum.

beni de aranıza alır mısınıııızzzzzz... 88 kiloydum ilk defa bu kadar kilolu oldum hep dışardan düzensiz beslenmekten ve hareketsizlikten böyle oldu sınav streside cabası. 1 hafta diyet yaptım birde baktım 90 kilo olmuşum bide araya bayram girdi benim popo hak getire şuan kaç olduğumu bilmiyorum ama 90dan az değildir yardım edin kızlar yaaa :(

bugün yaramazlık yaptımm:( dün biraz dikkat etmiştim ama bugün ipin ucu iyice gevşedi.

sabah mısır gevreği yedim 1 kase yetmedi 2 kase:(
bide kurbandan sonra kavurma yapıldı 2 saat sonra kavurmalı yumurta ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim

birazdan yeşil çay içicem akşamda 1 tabak yemek yicem o kadar sözz :D

Geçen hafta : 89.500
Bu hafta : 90.400
Fark : +900

:(((((((( sanırım 88 i görmeye ömrüm yetmeyecek 89-90 arası gidip gelcem ben :((((((((
ay dediğine bak ya deliiiiiiiiii allah korusun ,sen vereceksin hemde daha fıstık olacaksın......
bayramda giremedik buraya aldık kiloları :(
Eski günleri hatırladım şimdi bak :)) Cam rende nasıl da ayrılmaz bir parçamız olmuştu. Kızımda daha abartılıydı benim durumum. Bir keresinde buharlı pişiriciyi bile götürmüştüm (Tefal'in koca ebatta olanlardan), hem de uçakla. Kayınvalidemin komşusu "birkaç gün sebzeleri buharda pişmezse, inan ki ölmez güzel kızım" demişti bana :)))
İçim rahat etmiyordu ne yapayım :) Her şey elimin altında olacak illa ki. Oğlan doğunca baktılar baş olmuyor, bazı şeylerden alıp eve koymuşlardı birer ikişer (banyo küveti, kova seti, cam rende, buharda pişirme aparatı vb.) Bebekken daha zormuş gerçekten, unutuyor insan 2 senede bile :)

tabi canım cam rendesiz yola çıkmam :))) bizimde ilk çocuk ya öyle panik haldeyiz ki ne varsa topluyoruz eşimle benim 1 valize sığarken bebişe 2 valiz hazırlıyoruz, yok üstü kirlenirse yok kaka bulaşırsa diye diye dolduruyoruz 4 tane pijama takımı götürdüm sadece 5 gün için :) kıyafetlerini saymadım bile...
senin gibi bende tencere taşıdım valla :))) biberon fırçasıda bizim demirbaşlardan bak :)
küvet, kova seti KV de aldı ne yapsın kadın ayda yılda bir gitsekte mecburen aldı....
hele birde bakım çantası yok mu onunda içine aynılarından 1-2 parça koyuyorsun,maması,bezi,önlüğü,ağız bezi ,alt açmalar(allahtan canbebe var :) ) oyuncakların bir kısmı, ıslak mendil, hemen ellerimi yıkayamazsam diye dezenfektan , yelek, kıyafet, çıtçıtlı badilerden ,yedek emzik ayyyy daha neler neler daral geldi valla ve bu çanta ne zaman dışarı çıksak böyle kaldıramıyorum ya :(((
bir gün yapıp bir gün yapmamamız gereken bir diyet;

Sabah
5 kasık nesfit
1 bardak yy süt
4 adet kuru kayısı
2 adet tam ceviz içi

ara
bir adet meyve

öglen
bir tatlı kasıgı yag ile 2 ince dilim peynirli yeşillik salatası (iceberg olabilir, havuc cok az, mısır yok)
1.5 kepce corba
1 kutu ayran
1 dilim ekmek

ara
1 dilim ekmek yada 2 bisküvi
1 adet meyve

aksam
peynirsiz öglenki gibi salata
ayran
1 dilim ekmek

gece
1 meyve

bununla biraz daha hareketlenirmiş bünye. bakalım ben bugun normal diyetimi yapıyorum ve bu listeye yarın baslıyorum.
canım bu metabolizma mı hızlandırıyor anlatır mısın? benim acil bayramda aldıklarımı vermem gerek :)))) yardımcı olursan sevinirim:9:
yeşillikten kastın neler örnek verir misin?
beni de aranıza alır mısınıııızzzzzz... 88 kiloydum ilk defa bu kadar kilolu oldum hep dışardan düzensiz beslenmekten ve hareketsizlikten böyle oldu sınav streside cabası. 1 hafta diyet yaptım birde baktım 90 kilo olmuşum bide araya bayram girdi benim popo hak getire şuan kaç olduğumu bilmiyorum ama 90dan az değildir yardım edin kızlar yaaa :(

bugün yaramazlık yaptımm:( dün biraz dikkat etmiştim ama bugün ipin ucu iyice gevşedi.

sabah mısır gevreği yedim 1 kase yetmedi 2 kase:(
bide kurbandan sonra kavurma yapıldı 2 saat sonra kavurmalı yumurta ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim

birazdan yeşil çay içicem akşamda 1 tabak yemek yicem o kadar sözz :D

canım öncelikle hoşgeldin eğer paylaşımda bulunursan zayıflarsın takip et burayı kesin verirsin, ben 5 gün etmedim 400 gram geldi bayramda :(

Canim trabzonluyum ordu da oturuyorum ordu dediysem cok uzaginda aakkus ilcesi .dag basi yani :)

hmm evet bayağı uzak bende orduluyum cnm merkez 52 görünce sordum o yüzden hemen tekrar hoşgeldin aramıza ama kendini tanıt biraz kaç yaşındasın ne iş yaparsın evli misin çoluk çocuk :)

canım bu metabolizma mı hızlandırıyor anlatır mısın? benim acil bayramda aldıklarımı vermem gerek :)))) yardımcı olursan sevinirim:9:
yeşillikten kastın neler örnek verir misin?

evet metabolizmayı hızlandırıyormuş. yeşillik olarak işte iceberg olur marul olur taze sogan maydanoz domates salatalık biber az miktarda havuç bu şekilde dedi.

ben bugün kilo bldirimini unutup spora gittim ,şimdi açtığımda aklıma geldi ...kızım gece uyumadı çok üşütmüş bayramın son günü hamama gitmiştik hasta yaptık çocuğu sabaha kadar öksürdü yavrum dra götürdüm içti ilaçlarını şimdi uyuyor bende uzanayım yanına
geçen hafta 113 bugün 115 çok üzgünüm ama inşallah son artım olur

ben bugün kilo bldirimini unutup spora gittim ,şimdi açtığımda aklıma geldi ...kızım gece uyumadı çok üşütmüş bayramın son günü hamama gitmiştik hasta yaptık çocuğu sabaha kadar öksürdü yavrum dra götürdüm içti ilaçlarını şimdi uyuyor bende uzanayım yanına
geçen hafta 113 bugün 115 çok üzgünüm ama inşallah son artım olur

çok geçmiş olsun derincim
inş. son artı bildirimlerimiz olsun
aslında + bildirim yapanı listeye almasak 1 hafta cezamı versek (çok mu abarttım)
kaçamak yapmak için caydırıcı olur belki :)

saat 4e gelmiş çıkıcam ben birazdan
p.tesi görüşene kadar kendinize iyi bakın kızlar
umarım bugün için gerçekten miladım olur
ilk diyetisyene gittiim günler geliyoda aklıma ekmeğim çantamda giderdim kayınvaideye falan meyvem eksik olmazdı çantamdan dedii saat dışında asla yemezdim
5,5 ta kahvaltı yapardım
hey gidi heyyy o günler
inş. o eski azim bugün itibari ile geri döner
az önce de eşim aradı yrn seni ortaköye götüreyim kumpir ısmarlayım diyo
yoookkk dedim götür ama kumpir istemem :)
hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun

Arkadaşlar tebrik edin beni :9: :9: ve daha önemlisi lütfen dua edin benim için
Hamileyim arkadaşlar bugün öğrendim hem mutlu hem endişeliyim ..
hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
evlilik tarihimiz 08.08.08 , hamile oldugumu öğrendiğim gün 11.11.11 hadi hayırlısı bakalım :9:

arkadaşlar tebrik edin beni :9: :9: Ve daha önemlisi lütfen dua edin benim için
hamileyim arkadaşlar bugün öğrendim hem mutlu hem endişeliyim ..
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Evlilik tarihimiz 08.08.08 , hamile oldugumu öğrendiğim gün 11.11.11 hadi hayırlısı bakalım :9:

canım benim çooooookk sevindim inanki..rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasib etsin inşallah. Darısı başıma umarırm bende bir gün size bebk haberi verebilirimm

Arkadaşlar tebrik edin beni :9: :9: ve daha önemlisi lütfen dua edin benim için
Hamileyim arkadaşlar bugün öğrendim hem mutlu hem endişeliyim ..
hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
evlilik tarihimiz 08.08.08 , hamile oldugumu öğrendiğim gün 11.11.11 hadi hayırlısı bakalım :9:

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Back
X