Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben ne yapacam diyip duruyor sizde gidiyorsunuz ben iyice yanlız kalırım diyor eşimde sende pasaport çıkar gel bizle biile dedi ama ben yapama diyor bende ne yapacağımı şaşırdım

ben babamı 60 yaşında kaybettim annem hayatta. çok garip hani ayrılık telafuz olmasa da her kavga alıp başımı gidicem nidaları ile bitiyordu. alıp başını gitti diyelim. annem sudan çıkmış balık gibi dolaştı 2-3 sene sonra toparlandı. hala bazı halleri normal değil ama herşeyin başı sağlık ve gayrisinin çözümü er geç oluyor. annanem 90 yaş civarında 45 yaşında eşini kaybetmiş o da ama bir şekilde tam o kadar yaşadı. hayat ilginç. umarım ikisi içinde en hayırlısı olsun. ama annen eminim kendini kısa surede toparlayacaktır. inanmasa da inanmasan da zamanla yoluna giriyor sanki herşey.

Sağol beyzuş ablacım gerçekten beter birşey mahvetti resmen hayatımı kararttı dr dinledi ritm bozukluğu yok dedi am çarpıntın var dedi inşallah çabuk geçer çarpıntı göğüse ağırlık sıkıntıda yaparmı beyzuş abla.

Yapar canım,yapmazmı....

Bence senin tiroid dengen bozuldu;TSH yüksekliği yapıyor bu çarpıntıyı ama sen yine de kardioloğa git.Muhakkak TSH ını ölçtür....

İyi geceler hanımlar....Hepinizi öpüyorum...

ben babamı 60 yaşında kaybettim annem hayatta. çok garip hani ayrılık telafuz olmasa da her kavga alıp başımı gidicem nidaları ile bitiyordu. alıp başını gitti diyelim. annem sudan çıkmış balık gibi dolaştı 2-3 sene sonra toparlandı. hala bazı halleri normal değil ama herşeyin başı sağlık ve gayrisinin çözümü er geç oluyor. annanem 90 yaş civarında 45 yaşında eşini kaybetmiş o da ama bir şekilde tam o kadar yaşadı. hayat ilginç. umarım ikisi içinde en hayırlısı olsun. ama annen eminim kendini kısa surede toparlayacaktır. inanmasa da inanmasan da zamanla yoluna giriyor sanki herşey.

umarım canım umarım toparlar

Beyzus.Yena tebessüm77 Banu 145145.isra,3meleğim hepinize iyi akşamlar..ben biraz gizli yazmaya çalışıyorum.annem görünce kızıyor..sçmalıklarla vakit geçiriyormuşum diye...ama bugün realin katoloğundan bilgisayar gösteriyordu..herhalde o da merak ediyor..bBeyzusum nazar değmesin..Yenam bizimde zamanımız gelecek..kilolar takır takır dökülecek..Banu sakın kafanı takma..üstünde durmamaya çalış..hepinize iyi akşamlar..Ben pazar pazar gezip kendime ve eşime bir sürü şey aldım..bundan sonra sadece ikimize alacağım...kimseye bir şey yok..

Canımsın ZEYNEBİM....

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Yapar canım,yapmazmı....

Bence senin tiroid dengen bozuldu;TSH yüksekliği yapıyor bu çarpıntıyı ama sen yine de kardioloğa git.Muhakkak TSH ını ölçtür....

İyi geceler hanımlar....Hepinizi öpüyorum...

iyi geceler hepinize kocaman öpücükler:9::9:

İyi geceler şampiyonlar sizi..:))

---

Mutlu'cum,ben spor listesindede izinli olmak istiyorum bir kaç hafta...

Son düzenleme:
aaaaa kızlar,

uzun zamandır yazayım yazayım diyordum. benim teyzeler bu ara taşlara takılmışlar. özetle taşların enerjisi şifaları falan. neyse AY TAŞI tak kesin dediler anormal derecede iştah kesiyormuş. ben pazarda buldum aldı bugün. çok uyduruk geldi ama deneyeyim bi. iştah sorunum var kesinlikle. aklınızda olsun bi para da değil. böyle tenine deyecek sekilde takıyormuşsun. arada ay ışığına koyuyormuşsun. ben çok inanmasamda olabilir belki. bir zararı yoktur en azından. ha buarada bir bakla kadar olan kolye ucuna 2.5 lira verdim. inci gibi görünen boyuttaki kolyesine de 20 lira dediler. beyzuş abla beylik pazarına da çıkıyormuş adam.

ayy şimdi haberlerde duyduk İstanbul da deniz otobüsünü kaçırmışlar...:53:

evet metabolizmayı hızlandırıyormuş. yeşillik olarak işte iceberg olur marul olur taze sogan maydanoz domates salatalık biber az miktarda havuç bu şekilde dedi.
anladım canım çok teşekkür ediyorum hemen bir kenara yazayım :)
Arkadaşlar tebrik edin beni :9: :9: ve daha önemlisi lütfen dua edin benim için
Hamileyim arkadaşlar bugün öğrendim hem mutlu hem endişeliyim ..
hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
evlilik tarihimiz 08.08.08 , hamile oldugumu öğrendiğim gün 11.11.11 hadi hayırlısı bakalım :9:
canımmmmmmmm nasıl sevindim anlatamam, rabbim tamamına erdirsin, kolay ve güzel bir hamilelik geçir inşallah, kendinede yeğenimede çoooook dikkat et........
Ayy valla öyle geliyor yaa,al ver al ver eylül sonundaki kilomdayım hala cinnet geçircem sonunda :5:
daha çok asılalım ya bende bu akşam yine sapıttım :( ama yazmayacağım çok kızıyorum kendime....
HAFTANIN BİRİNCİSİ.....TEBESSÜM77.....(-1600gr):46::65::66:

HAFTANIN İKİNCİSİ.......BEYZUS............(-1300gr):46::65::66:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...NEVZAMANSIZ....(-100 gr):46::65::66:

Gayret eden herkesi kutluyorum.Haftaya çoookkkk iyi olacağız inşallah....

dereceye giren herkesi tebrik ediyorum, özellikle 3. arkadaşımızı:34::34:
:34::34::34::34::34::34:
nevin canım harikasın :)

banucum kıyamam benim yaşadıklarımı yaşıyorsun büyük bir ihtimal tam panik atak değil ama benzeri birşeyler, benimde göğsümde ağrılar çarpıntılar ayak bilkelerimde ağrılar birde dizlerimden ayak bileklerime kadar karıncalanmamı desem titrememi bilemiyorum çok farklı birşey hepsi psikolojikmiş dün dra gittim yine korkudn ilacımı değiştirdi..ve dün hemen spor salonuna yazıldım, inşallah spor iyi gelecektir bana...

tebessüm daha iyiyim canım ama tam düzelemedim..annenle babanında durumuna üzüldüm her evde olan şeyler inş düzene girer

yenacım özletme kendini yaa sensiz olmaz buraları bizleri bırakma sakın , çok geçmiş olsun kıyamam sana...ablanada geçmiş olsun bende ilk hastalandığım gün kalp çarpıntısıyla acile gittiğimde vermişlerdi dil altını tansiyonum yüksek olduğu için ....allah bir daha yaşatmaz inşallah...hala korkuyorum

sinope gözünaydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah....

birinci olanları tebrik ediyorum.. beyzus abla bravo bayram olmasına rağmen kilo vermişsin tebrik ederim seni

Banucuğum adaşım çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin :71:
Yenacığım ablanada çok geçmiş olsun Rabbim bir daha sizlere bu tür sıkıntılar yaşatmasın sağlıklı uzun ömürler versin inşallah .... Amin

Sizlere doyum olmaz ama ben kasgevşeticileri yuttunca iyice mayışmaya başladım bide tabiki iki gece üst üste ağrılardan uyuyamayınca biraz rahatlar gibi olunca uyku bastırdı.

Hepinize iyi geceler
Allaha emanet olun
Yarın inşallah görüşmek üzere
Hepinizi ayrı ayrı kocaman şap diye öptüm :54::54::54: :1: :1: :1:
( Bu ara küçük civcivim şap sesini duymadan öpmüş saymıyor kendini :60: ondan bana bulaştı herhalde )

Tatlım geçmiş olsun...
Bende öyleyim inan, ağrıdan yürüyemiyorum bile..Oturup kalkarken inliyorum resmen o derece kemiklerim ağrıyor...
çok geçmiş olsun nilüfercim canım dikkat et kendine özletme olur mu lütfen sizleri seviyorum:54::54::54::54:
HAFTANIN BİRİNCİSİ.....TEBESSÜM77.....(-1600gr):46::65::66:

HAFTANIN İKİNCİSİ.......BEYZUS............(-1300gr):46::65::66:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...NEVZAMANSIZ....(-100 gr):46::65::66:

Gayret eden herkesi kutluyorum.Haftaya çoookkkk iyi olacağız inşallah....
:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16: tebrikler kızlarrrr
Bugünlerde gelemedim çünkü çok hastalandım çok fazla çarpıntım vardı dr gittim acillere gittim cerrahpaşa acil panik atak dedi yolladı birde bir ilaç içirdiler 3 gün doğru dürüst kalkamadımperşembe günü kalp dr gittim elektro çekti bişey yok 3 ay önce eko ve efor yapılmıştı onlarda iyiydi dr guatr ilacının sebeb olduğunu söyledi dr bana lev...150 lik vermişti ben yanlışlıkla daha za içmişim sonra farkedince çoğalttım oda beni mahvetti hala kötüyüm bu sabahta berbat durumdaydım gerçekten çarpıntı insanın hayatını mahvediyor pazartesi başak bir kalp drna daha gidicemki içimde rahatlasın çok husursuzum çünkü.
banucum dikkat et bir tanıdğımda fazla içmiş nasılsa zehirli guatra çevirmiş kadın yollarda baygınlık geçirmiş dr bakmış ilacın dozu fazla alınınca olıyormuş ben de içiyorum çok dikkat ediyorumm:26::26::26:
BANUCUM sanada geçmiş olsun canım
TEBESSÜM canım ailevi sorunlar her zaman insanları alt üst eder bilirim aşırı kıskanç bir babam sessiz sakin bir annem vardı babam yok Allah rahmet eylesin nasıl üzerdi annemi de bizde etkilenirdik abimle çok ağlardım Allahım dirlik düzenlik versin üzme cnm kendini herşey tatlıya bağlanır diye dua edelim

semoş yarış yarış yarış varmısın. çizelgelerimize göre ikimizde de 0 elde var 0. varmısınnnnnnnn yokmusunnnnn

iddialı değilim ama mutlucum elimden gelen gayreti göstereceim yarın leslie ablaya merhaba diyeceğim hava yağmurlu şakır şakır samsun başladı bir kaç gün yağar artık istiyorum ama bütün gayretimle yanındayım evet sıfırladım çizelgemi senden gayret aldım bakıyorum oraya şımarıyorum olmuyor ne verdiysem sanki daha çok varr oy oyyyy:26::26::26::26::26::26:

iddialı değilim ama mutlucum elimden gelen gayreti göstereceim yarın leslie ablaya merhaba diyeceğim hava yağmurlu şakır şakır samsun başladı bir kaç gün yağar artık istiyorum ama bütün gayretimle yanındayım evet sıfırladım çizelgemi senden gayret aldım bakıyorum oraya şımarıyorum olmuyor ne verdiysem sanki daha çok varr oy oyyyy:26::26::26::26::26::26:

yaaaaaaaaaaaaaaa bana neeeeeee,

artık azim hırs ne ise verecez birbirimize elektiriği. şu 90 sınırındaki hatunlar, ben 90-91 arasında enaz 3 kişi gördüm haydiiiiii el ele verelim. yok öle. 7lere inmeden bitmez bu 2011 ona göre.:49::49::49::49::49::49:

ya c a da bir kaban gördüm BAYILDIMMMMMMM. kaç paradır acaba bedeni varmıdır. sayfasında trendler de buldum rebel trend(defilevar o kısımda). semoş baksana sendeeeee. böyle siyah renkte yakalarının altı kırmızı. kısa kaban.

Back
X