Herkeseeeeeeee Günaydınnnnnnnnnnn
Dün okadar şartlandırdım kendimi bu hafta kesin azda olsa gitmiştir diye ama gide gide
-400 gr gitmiş

yani
113.4 kgmım ve şu an bile davul gibiyim. Ben iyisimi doktorun beni aramasını beklemiyeyimde kendim arıyayım yoksa bu bağırsak tembelliği beni öldürecek.
Hayır o sorun olmasa eminim daha hızlı gidicek kilolar.
Hani yemiş yemiş şettirmemiş derler ya hah işte onu tamda benim için demişler

Sinirden gülüyorum artık düşünün.
Bel ağrısı üzerine regl derken bende spor yapamadım bu hafta

Mutlucum istersen benide listeden çıkar şimdilik kalabalık yapmim birde haksızlık olmasın diğer arkadaşlara karşı

İlk önce şu belimi bir düzeltmem lazım. Bizim buralarda bir Prof. vardı olmadı yarın ona gideyim sağlık ocağındaki doktor bel yada boyun fıtığı varmı diye sormuştu şimdiye kadar yoktu ama tabi oluştumu bir baksın bakim. İnşallah yoktur bide onla uğraşmim :26:
Tebrikler canım olsun daha yolun başındayız elbet bir gün şu metabolizma denen lanet inatcı şeyi bozucağız
Okadar spora kilo almış olman bence imkansız dediğin gibi kesin ödemdir o. Bir iki gün sonra eksildiğini görürüz nasılsa

Üzme tatlı canını sonuçta sen neler başardın
Ablacığım seninde cuman mübarek olsun. Rabbim tüm dualarını kabul etsin.... Amin.
Dualarında bizleride unutma bu arada
Harikasın gerçekten şekerim

Maşallahın var seninde

birde ben böyle kilolar verebilsem. Okadar uzun zaman oldu ki yerimde sayalı valla sinir gelmeye başladı :26:
Bu arada Banucuğummmmmmm Adaşımmmmmmmmm sen bu hafta resmen rekor kırmışsın

darısı benimde başıma rekor olmasada yarısına bile razıyım hatta 3te 1ine

İnşallah bir an önce hedefine sende kavuşursun.... Amin