Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba hanimlar,

gecmisi okumadan önce bir yazayim icimi dökeyim dedim nihayet evimdeyim ev gibisi yok elbette ama ev sessiz yas var gibi bu evi yuva yapan cocuklar mis meger
nasil alisicam onlarsiz bu evde yalniz kalmaya bilemiyorum pijamasini buldum yatagin dibinde kara kizimin zeynos diye koklaya koklaya agladim eve gelir gelmez gulsumumun sallari ilisti gözume susleri icim sizladi simdilik onlari hepten kaybetmektense tanidigimizin evinde kalmasina da raziyim ama iste bu jugendamt taki kadin nine Allah bilir evladi da yoktur bugun sanki bir halt etmis gibi sirita sirita gittigim gunluk klinige geldi neymis ben hastaneden cikmisim gidip bizim tanidigin evini basip cocuklari zoraki alirmisim polisle felan hafta sonu ugrasamazmis o yuzden yildirim karari cikartmis cocuklari kalma hakki yani nerde kalacaklarina karar verme hakkini benim uzerimden de babalarinin uzerinden de kaldirtmis is yapmis gibi bir de bana bunu sahsen bildirmeye geldim diyor psikolojik hastayiz ya damgali essek misali cok afedersiniz her bir deliligi bekliyorlar dedim siz beni ne sandiniz mahkeme surecinde hic cocuklarimi atese atar miyim dedim ama icim icimi yiyor simdi diycek biz cocuklari ordan alip yuvaya göturcez diycek diye ama Allahtan bizim tanidik (kuma m olur kendisi :-))) vermem cocuklari demis ben bakarim demis sahiplenmis yani hangi birine yanayim ne yönden tutsam elimde kaliyor bu durum ama sogukkanliligimi metanetimi korumaya calistim simdi de karar verdim Hakim kadina mektup yazicam beni nasi aktariyorlar bilmem ama akli basinda bir mektup yazip mahkemeden önce yollarsam en azindan depresyonda ama kendirli bir deli olmadigimi anlar Hakim yani umud ediyorum
Bugun deli gibi yedim sabah hastanede kahvalti ettim yetmedi TK da yani gunluk klinikte yedim ögleye kadar pisirme ekibindeydim kaymak soslu mantarla karisik serit makarna ve yine kaymakli erik tatlisi yaptik onu yedim arada meyve yedim ama eve geldim dolap bombos tabi hic canim bir sey almak istemiyor cocuklarsiz neyse ama gunun yuzumu gulduren tek haberi ki o kadar zirladim ki toplantidan sonra tlf elimde bi anama bi arkadasima 93,2 ciktim tartida demek ki az yemem ise yaramis bu hafta
simdi evde yalniz kalamiycam arkadasima rica ettim bu gece onda kalicam ama sonraki gecelere alismam lazim elbette
ne deyim Allah buyuktur dua edin arkadaslar kimin duasi kabul olur bilinmez gunahsiz agizla edilen dualar yani birbirine edilen dualar kabul olurmus sizlerde benim cocuklarimi benden koparmamalari icin dua edin simdiden tesekkurler

saat 5 gibi eşim aradı akşama iş yerinden arkadaşları gelecekmiş bize bu saatte mi haber verilir ya :( hazırlık yapmam için zamanım yok gibi birşeydi bende meyveli soslu irmik tatlısı yaptım attım buzdolabına birde patatesli kek yaptım attım fırına ne yapayım ya aklıma birşeyde gelmedi iyi mi sizce ?

Arkadaşlar Yena hiç uğramadı galiba, merak ettim. Birkaç gündür Beyzuş da yok. Umarım iyidirler.

...canım ya sebebi belli akşam yediklerin bugüne yansımış ,keşke tartı olduğunu düşünseydinde yemeseydin daha çok eksi çıkınca insan gaza geliyor çünkü, belki tartıdan 2-3 gün önce yapsan telafisi var ama 1 gün helede gece öğünün telafisi yok bu sana ders olsun :))))
bence haftaya daha çok eksi olacak çünkü bu + dün gecenin hatırası :))))

açıkladım canım ben :)
fikrinede bayıldım bence çok iyi fikir ben hep çürük yumurta olurum sanırım :))))
En azından Perşembe akşamları yemem, o bakımdan ders olmuştur herhalde :)) Umarım haftaya daha çok eksi olur ama haftaya da regl olursam gene bana hasret, gene bana hüsran şarkısını söylerim artık.
...
bende oyleyim umutt once yiyorum sonra kiiziyorum bende guzel yuruyus yaptim bu haftada ama bogazimin yuzunden veremedim napiyorum ben kendime çok çok kiziyorum sonra gunlugumu okuyorum ALLAH im eski motivasyon azim yok olmus sanki 7lere dusunce sallamisim okuyunca daha iyi anliyorum aslinda verilecek 18kilo var daha azda degil hani gayret etmem gerek buara takildim yaaaaaa biliyordum aslinda çunki 74,77 arasinda baya kalmistim ama 2ay takili kalmaz beni yordu artik -leri gormek istiyorum silkelenmem lazim spor+dengeli ve saglikli beslenmeye geçsem iyi olucak yas gunum yaklasiyor kendime gelmem sart
Sen daha gençsin canım, azimlisin de maşallah, verirsin. Ben kızım doğduğundan beri (2006) 70'li bir kilo görmedim, o zaman da 77 civarıydım zaten. Eee 35'ten sonra metabolizma da yavaşlıyor ister istemez, gene de bu hafta daha iyi hissediyorum kendimi :)

merhaba hanimlar,

gecmisi okumadan önce bir yazayim icimi dökeyim dedim nihayet evimdeyim ev gibisi yok elbette ama ev sessiz yas var gibi bu evi yuva yapan cocuklar mis meger ...

Dilek yazdıklarını okudum, çok duygulandım :( Elbette dua ederiz, umarım en kısa zamanda yoluna girer herşey.
Depresyon artık çok sık görülen ve kanıksanmış bir rahatsızlık, hakimin de aklı başında herhangi biinin de deli diye düşüneceğini hiç sanmıyorum. Gene de mektubunla onu tedavi olmaya motive olduğuna ikna edebilirsen olumlu puan olur herhalde. Bu arada mektup konusunda avukatına danıştın mı? Örneğin Türkiye'de hakime mektup göndermek davaya etki etmeye çalışmak gibi görülüyor ve aksi etki yapıyor.
Sabır ve dayanma gücü diliyorum sana. :(

İlbatumcum sır mır yok aslında sanırım geçen hafta gelen +900 kalıcı değildi onla birlikte verdim 2.100 gr mı.Aslında bana göre verdiğim 1.200 sayılır.Bu hafta yaptığım şey şu ve hep devam edicem buna.Yemeklerimi daha erkene çektim yeri geldi geç kalktıysam tek öğün ama sıkı şekilde yedim,akşamları süt içtim tarçınlı bide bol su o kadar.
aslında bende 6dan sonra yeşilçay hariç ağzıma hiçbir şey sürmüyorum ,beni şu bayram mahvetti hedefim bu ay sonu 80di ama zor görürüm gibi:( bu da diğer ay hedeflerimide şaşırttı malesef.... hımmm sen öğün sayını azaltmışsın ama sıkı yemişsin zaten öğlen gibi o kadar yesen akşama kadar tutar yani mantıklı .... benim kadar bol su içen yoktur arkadaşlar hortum bağlayalım derler :)))) yaz kış içerim ama pek faydasını görmedim kilo konusunda :)))
Ben bide bu hafta sabahlamadım erken yatmaya çalıştım Karatay hoca gece 2-5 arası yağ yakımı olur uykuda diyordu onunda etkisi olabilir diyorum 1 gibi yatıyorum 3-4 gecedir.
ben 12 gibi yatıyorum erken sayılır bu da bana uyuyor :)
çok ince çooooooooooooook :)
bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum eskisi gibi yapmiyorum sporumu azalttim yemeyi çogalttim gibi aslinda dengesiz yiyorum farkindayim offff bende sIKILDIM gitsin artik kilolar insallah vericez sende bozmamaya çalis moralini

harikadir topigimiz senide aramizda gormekten mutluluk duyariz hep beraber el ele verip basaricagiz insallah

canim arkadaslara katiliyorum bazan sayfalar okadar çabuk ilerliyorki arada kaynamis olabilirsin kimsenin kasitli yapacagini sanmiyorum bidaha oyle seyler dusunme lutfen hepimiz biriz burda hep beraber asicagiz kilo problemini insallah ALLAH in izniyle

ALLAH bagislasin çocuklarini canim masallah
bende bende 28 yasindayim 3 melegim var 2oglan 1kiz memnun oldum

benimkide melis 28 yasindayim yukarda yazdigim gibi 3melegim var
kilom ise 76 takildim kaldim

Kilom ortada ha :60::60::60::60: alemsin valla
bukadar genç tahmin etmemistim seni ceco gerçi bende yasimdan buyuk gosteriyormusum(aslinda yuzumden 25 mis ama vucuttan kaybediyorum yaww) ahhh su kilolar yokmu nehale getirdik kendimizi banu

sanada hayirli cumalar ablacim Amiiiiiiiinnnnnn diyorum duana

masallah ilbatum tu tu tu nazar degmesin kiz :nazar::nazar:

geçmis olsun tebessum insallah ameliyat olmadan atlatirsin

hey masallah banu naptin canim sen 3kilo ohhhh giderde bidaha gelmez insallah (Amiiiiiiinnnnnnn)

regle den dolayi odemdir insallah iki gune -gormeye baslarsin

:16::16::16::16: gorusuruz

immm ablacim masallah pek hamaratsin ama oldumu simdi geçen salata didin aklima makarna salatasi dustu aksam iftara yaptim yedim guzel oldu bide az yiyebilseydim super olucakti simdide browni dedim bitirdin beni ama bunu yapmiyacagim yooook olmaz haftaya -gormem lazim yoksa fittiracam ben 2buçuk ay olucak bi haraketlilik yok bende 2ileri 1geri derken simdide sabit kaldim yaw kendime gelmem lazim biri beni durtuklesin

mutlucum listeler benim için çok onemli yoksa nekadar kilo verdigimizi veya spor yaptigimizi kendimizde biliyoruz ama motive yonunden çoook etkili listeler ALLAH razi olsun ellerinize saglik sizler vakit ayirip yapiyorsunuz yena ablaya sana tesekkur ederim lutfen listeler devam etmeli bencede spor yapmayanlari tabiki uyaracaksin yapmayanlari çikaracaksin (eger geçerli bi mazereti yoksa )belki buaralar topikçe motivasyonumuz dusuk ama insallah toparlanicaz ve listeler yeniden canlanicak insallah tikir tikir verip yaza çitir olarak giricez

çoook guzel senmi yaptin? gulu gule kullansin

masallah efsunlu iyi gitmis bu hafta insallah devami gelir darisi bana ve tum arkadaslara (Amiiiiiinnnnnnn)

hos geldin aramiza insallah saglikli bisekilde istedigin hedefe ulasirsin

bende oyleyim umutt once yiyorum sonra kiiziyorum bende guzel yuruyus yaptim bu haftada ama bogazimin yuzunden veremedim napiyorum ben kendime çok çok kiziyorum sonra gunlugumu okuyorum ALLAH im eski motivasyon azim yok olmus sanki 7lere dusunce sallamisim okuyunca daha iyi anliyorum aslinda verilecek 18kilo var daha azda degil hani gayret etmem gerek buara takildim yaaaaaa biliyordum aslinda çunki 74,77 arasinda baya kalmistim ama 2ay takili kalmaz beni yordu artik -leri gormek istiyorum silkelenmem lazim spor+dengeli ve saglikli beslenmeye geçsem iyi olucak yas gunum yaklasiyor kendime gelmem sart

bende arastirmistim oyuzden artik 12yi geçirmemeye çalisiyorum aslinda nekadar erken yatarsak okadar iyi

Arkadaslar kilo veren ve sabit kalanlari tebrik ederim
veremeyenler artiya geçenlerde insallah haftaya acisini çikartirsiniz

değmesin canım değmesin aman böyle devam etsinde gitsin şu kilolar ya bıktım taşımaktan....... hepimiz verelim inşallah.......

saat 5 gibi eşim aradı akşama iş yerinden arkadaşları gelecekmiş bize bu saatte mi haber verilir ya :( hazırlık yapmam için zamanım yok gibi birşeydi bende meyveli soslu irmik tatlısı yaptım attım buzdolabına birde patatesli kek yaptım attım fırına ne yapayım ya aklıma birşeyde gelmedi iyi mi sizce ?

Çaya gelecekler galiba. Bebekle hem çok kolay hem çok hızlı yapmak için;
Mozaik pasta olabilir, hem yapımı çok pratik hem çikolatalı ikinci bir çeşit, yanına da susamlı çubuk gibi bir şey koysan oldu sana 4 çeşit ikramlı bir tabak :)
Kanepe düşünebilirsin hem sunumu da çok şık olur. Tost ekmeklerini kurabiye kalıpları ile yıldız, çiçek vb. şekilde kesip üzerine peynir (dereotu ya da maydonoz, nane vb. , çoook az sarımsak, 1 çay kaşığı labne ya da krema ya da mayonez ya da yoğurt ile ezilmiş beyaz peyniri karıştır, krema kıvamında olur, ekmeklere sür) acıka, çeme gibi bir şey varsa hazırda onunla da kanepe güzel olur, ton balığı varsa mayonez, 1 sap t. soğan, kornişon, dereotu doğrayıp kanepeye sürebilirsin. Bunlar örnek, evde ne varsa zeytin ezmesi vb. onu sürersin...
Ben trüf yaparım hemencecik ama evde kek olması lazım ya da hazır kekle yaparım dersen o da çok çabuk olur ve çok lezzetlidir.
Peynir topları olabilir. Peyniri yukarıda söylediğim gibi hazırlayıp, yuvarlayıp kıyılmış maydonoza, çörekotuna, toz kırmızı bibere vb. bulayıp güzel görünümlü bir ikram elde edersin.

Ya da 2 çeşit yeter dersin, bebekli kadına son dakikada artar bile :)))

Son düzenleme:
Mozaik pasta olabilir, hem yapımı çok pratik hem çikolatalı ikinci bir çeşit, yanına da susamlı çubuk gibi bir şey koysan oldu sana 4 çeşit ikramlı bir tabak :)
Kanepe düşünebilirsin hem sunumu da çok şık olur. Tost ekmeklerini kurabiye kalıpları ile yıldız, çiçek vb. şekilde kesip üzerine peynir (dereotu ya da maydonoz, nane vb. , çoook az sarımsak, 1 çay kaşığı labne ya da krema ya da mayonez ya da yoğurt ile ezilmiş beyaz peyniri karıştır, krema kıvamında olur, ekmeklere sür) acıka, çeme gibi bir şey varsa hazırda onunla da kanepe güzel olur, ton balığı varsa mayonez, 1 sap t. soğan, kornişon, dereotu doğrayıp kanepeye sürebilirsin. Bunlar örnek, evde ne varsa zeytin ezmesi vb. onu sürersin...
Ben trüf yaparım hemencecik ama evde kek olması lazım ya da hazır kekle yaparım dersen o da çok çabuk olur ve çok lezzetlidir.
Peynir topları olabilir. Peyniri yukarıda söylediğim gibi hazırlayıp, yuvarlayıp kıyılmış maydonoza, çörekotuna, toz kırmızı bibere vb. bulayıp güzel görünümlü bir ikram elde edersin.

yahu ne hamaratsın kıskanıyım mı özeniyim mi bilemiyorum. hayran oliim bariii, ancak duygularımı o açıklıyor.:54:

Hayırlısı olsun canım, en iyisini yapıyorsun. Herhalde doktor erteledi haftaya, öyle yapıyorlar, tekrarlamadan önce 1 hafta bekliyorlar genelde (arkadaşımın badm örneği gibi olmasın diye...)
canım arkadaşım yok dayanamadım yarına bu da çok bilinen bir adammış feyzullah sanırım randevu aldım. çocuk alerji uzmanı. ablam konustu onun oğlunda da alerjik durumlar var da. neyse adam çok tehlikeli bir seviye ama ben görmeden bişi diyemem yarın size yol gösteririrm demiş, hayırlısı olur insallah. hiçbir sorun çıkmaz.gerildim şimdiden.

Mutlu ben listeleri çok önemsiyorum. Önce sana ve Yena'ya (ve sizlere destek olanlara) teşekkür ederim listeler için. Buradaki takışma sözü belki sana yönelik değildir, İlbatum kendisi açıklar zaten. Ama ben bu vesileyle birkaç şey yazmak istedim.

Kendi adıma psikolojik yaptırımları yetersiz bile buluyorum... Dilencii yaparken "çürük domates" vb. gaza getirici resim ve sözlerle destekliyordu sonuçları. Bence gayet etkiliydi. Tabii ne oldu; belki yorumlardan bunaldığı, belki vakit ayıramadığı için kısa sürede bıraktı liste işini. Senin ve Yena'nın haklı olarak sitemleri oluyor, uzun süredir vakit ayırıp, özenip liste hazırlıyorsunuz, sorumluluğunuz gereği uyarılarda bulunmanız doğalken kimse kırılıp üzülmesin diye bu yorumları da yapmamaya başladınız. Lütfen yanlış anlamayın, sizi eleştirmek için değil; bütünüyle hak veriyorum.. Ama zaten genel bir motivasyonsuzluk var, yorumlar da olmayınca bana eksik geliyor birşeyler.

Bir önerim olacak, listeleri bölüm bölüm yapsak, örneğin 5'e ayırsak, herkes kendisine uygun bölüme girer; böylece kimseye ayrıca uyarıda bulunmak gerekmez, diğer yandan da motive edici olur. Örnek vererek yazıyorum (sıfat ve rakamları kafadan atıyorum, değiştirilir elbet): Çürük yumurtalar (0-30 dk. spor yapanlar) Tembel tenekeler (35-60 dk) Vasatlar ( 65-90 dk) Gayretkeşler (95-175) Azimliler (180 ve üzeri) Kraliçeler ayrıca seçiliyor zaten. Aynı uygulamayı kilo listesi için de yaparız.

Fikrime katılanlan olur mu ya da böyle hazırlaması daha mı zor olur bilemiyorum tabii, ama böyle bir konu açılınca düşüncemi iletmek istedim.

Bir de şunu ekleyeyim, sırf senin yorumların ve teşvikin ile sporla zırlık ilgisi olmayan ben; ite kaka da olsa yürüyüşleri devam ettirmeye, kimi haftalar 180'e tamamlamak için kendime gaz vermeye başladım. Bu kadarcık yürüyüşle bile kondisyonum iyileşti...

o şekilde yapmak elbette daha zor. dikkat ediyorsan artık avaraj listesini de yapmıyorum. çünkü haftada 60dk spor yapanlar yahut 120 dakika yapanlar ısrarla aynı sürelerle avaraj altı devam ettiklerini görünce sitem yapıp bıraktım. yine de yaparım ama caydırıcılığı olmuyor. 2 hafta ust uste yapmayanların çıkması bile çok caydırcı olmadı. zamanla 180 dk sporun hayatımızın olmazsa olmazı olduğunu anlayacağımıza eminim. 3 çocuğu ile bunu başaranlar var (sen de nar ekşisini bile evde yapan bir kadın olarak yapabildiğini gördun) dikkat ederseniz. o yuzden ben neden yapamıyorum demek lazım.

Selam hanımlar :3:Sağlıklı zayıflamalar diliyorum :16:
7. takımdayım,karatay diyeti yapıyorum ve hala 90 + iken buralara uğramadan geçmeyeyim dedim :71:

Herkeseeeeeeeeee Merhabaaaaaaa

Bu hafta dediğim gibi geçen haftaya nazaran çok daha verimli geçmiş ve eminim sonraki haftalar çok daha iyi olucak.
Sabahtan beri niçin daha fazla kilo veremedim, nerede hata yaptım diye düşündüm durdum ve sonunda bul ; su ( birkaç haftadır farklı bir marka su alıyorduk eve ve ben düşününce yeterince su içmediğim kanaatine vardım :1: )
Anında suyumu değiştirdim ve evde bulunan kiloluk bir şişeye doldurdum. Hem öylelikle nekadar su içtiğimi daha rahat hesaplayabiliyorum hemde daha çok su içiyorum :34:

İnşallah karşılığını bir sonraki bildirimde alabilirim :34:

yena ile önemseyip, birliğimizi kuvvetlendirmek ve itici güç oluşturmak adına bazı kararlar vermiştik. belki takışmak benzeri bir his uyandırmış olabiliriz. ama yenayı bilmem ama liste yapmaktan değil se de motivasyonu arttırmak için gösterdiğim çabanın yalnış anlaşılmasıdan yoruldum. iki hafta üst üste yapmayanları zaten siliyorum. ama bayramda ve öncesinde yapılamadığı için silinme olmadı.

özetle, kızlar ister spor yapın ister yapmayın bu kadar basıt.önemseyip liste yapıp motivasyon arttırmaya çalışanları da ne olur çavuş gibi görüp kendinizi baskı altında hissetmeyin. daha açık nasıl yazayım, olmazsa ibatum kadar liste yapılışını rahatsız edici takışma vesilesi bulanlar varsa yapmayayım spor listesini, bir fikrinizi yazıverin.[/B]

Canım bende sabah olmazsa listeden cıkar beni haksızlık olmasın demiştim ama yok düşündüm bu seferde kendimi daha çok salıcam kendimi biliyorum :1:
İnşallah listeden cıkmamışımdır :26: Belim ve boynum ağrısa bile yarın sabahtan itibaren en azından bisikletime binebilirim diye düşünüyorum. Zaten hareket etmedikcede bu sefer kireçlenme oluşabilir diye düşünüyorum ve kendi adıma söz veriyorum kesinlikle sporumu yapıcağım çünkü seninde dediğin gibi faydası olur zararı olmaz :34:

Spor ve kilo listesi bizler için şart çünkü öbür türlü bugün yapmadım yarın yaparım diye kendimizi kandırıyor ve hedefimizden şaşabiliyoruz. Sizler bizler için okadar emek harçıyorsunuz ve hepsi bizlerin iyiliği için o bakımdan sizlere tekrar tekrar teşekkür ediyorum. İyiki varsınız.....İyiki bu topikte birbirimizi bulmuşuz ve motivasyonumuz için birbirimize destek oluyoruz.....

SEviyorum sizleri yaw :1: :54::54::54::54::54:

Selam güzeller,hayırlı cumalar,

Kilo bildirimimi yapayım

Geçen hafta : 90.400
Bu hafta : 88.300
Fark : 2.100
Spor : 210 dk

Şükürler olsun kırıldı inadı yağlarımın,darısı tüm kilosu takılanlara.Kilo veren ve spor yapan tüm arkadaşları şimdiden kutluyorum,veremeyen alanlarada sabır diliyorum gerçekten sabırlı olmak lazım ben 1.5 aydır hatta 2 ay olcak 89-90 arası gidip geliyordum sonunda 88 e indim darısı 7 li rakamları görmeye inşallah topikcek.

Harikasın güzelim tebriklerrrrrrrrrrrr :46::46::46::46::46:
Bak dün gece dediklerimiz çıktı az da olsa benimde eksim var :1:
İnşallah bundan sonra hepimiz için çok daha güzel olucak ve hedeflerimize elbet varıcağız geçte olsa sağlıklı bir şekilde :34:

Tamam canım oyunu atarım ama arkadaşım bu gün oyunda ondan alayım oyunu sana atarım olur mu :)

Olurrrrrrrrrrrrr :1: Valla benim içinde çok güzel olucak. Uzun zamandır kendimi işe yaramaz hissediyordum bari kızımın mutlu olması için birşeyler yapayım da okuldaki diğer çocuklarda faydalansın :34:
Dün geceden beri sanki bana devlet işlerini devretmişler gibi hissediyorum kendimi :60: eşime bile dedim artık şu monotonluktan kurtulup kendim ve kızçelerim için birşeyler yapmaya karar verdim diye.

merhaba hanimlar,

gecmisi okumadan önce bir yazayim icimi dökeyim dedim nihayet evimdeyim ev gibisi yok elbette ama ev sessiz yas var gibi bu evi yuva yapan cocuklar mis meger
nasil alisicam onlarsiz bu evde yalniz kalmaya bilemiyorum pijamasini buldum yatagin dibinde kara kizimin zeynos diye koklaya koklaya agladim eve gelir gelmez gulsumumun sallari ilisti gözume susleri icim sizladi simdilik onlari hepten kaybetmektense tanidigimizin evinde kalmasina da raziyim ama iste bu jugendamt taki kadin nine Allah bilir evladi da yoktur bugun sanki bir halt etmis gibi sirita sirita gittigim gunluk klinige geldi neymis ben hastaneden cikmisim gidip bizim tanidigin evini basip cocuklari zoraki alirmisim polisle felan hafta sonu ugrasamazmis o yuzden yildirim karari cikartmis cocuklari kalma hakki yani nerde kalacaklarina karar verme hakkini benim uzerimden de babalarinin uzerinden de kaldirtmis is yapmis gibi bir de bana bunu sahsen bildirmeye geldim diyor psikolojik hastayiz ya damgali essek misali cok afedersiniz her bir deliligi bekliyorlar dedim siz beni ne sandiniz mahkeme surecinde hic cocuklarimi atese atar miyim dedim ama icim icimi yiyor simdi diycek biz cocuklari ordan alip yuvaya göturcez diycek diye ama Allahtan bizim tanidik (kuma m olur kendisi :-))) vermem cocuklari demis ben bakarim demis sahiplenmis yani hangi birine yanayim ne yönden tutsam elimde kaliyor bu durum ama sogukkanliligimi metanetimi korumaya calistim simdi de karar verdim Hakim kadina mektup yazicam beni nasi aktariyorlar bilmem ama akli basinda bir mektup yazip mahkemeden önce yollarsam en azindan depresyonda ama kendirli bir deli olmadigimi anlar Hakim yani umud ediyorum
Bugun deli gibi yedim sabah hastanede kahvalti ettim yetmedi TK da yani gunluk klinikte yedim ögleye kadar pisirme ekibindeydim kaymak soslu mantarla karisik serit makarna ve yine kaymakli erik tatlisi yaptik onu yedim arada meyve yedim ama eve geldim dolap bombos tabi hic canim bir sey almak istemiyor cocuklarsiz neyse ama gunun yuzumu gulduren tek haberi ki o kadar zirladim ki toplantidan sonra tlf elimde bi anama bi arkadasima 93,2 ciktim tartida demek ki az yemem ise yaramis bu hafta
simdi evde yalniz kalamiycam arkadasima rica ettim bu gece onda kalicam ama sonraki gecelere alismam lazim elbette
ne deyim Allah buyuktur dua edin arkadaslar kimin duasi kabul olur bilinmez gunahsiz agizla edilen dualar yani birbirine edilen dualar kabul olurmus sizlerde benim cocuklarimi benden koparmamalari icin dua edin simdiden tesekkurler

Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey gönlüne göre olur.... Bütün dualarımız seninle... Rahat ol ve sadece dua et eminim Rabbim dualarını elbet kabul edecek ve seni tekrar çocuklarına kavuşturacaktır :34: pozitiv düşün pozitiv olsun dimi ama ....

Sana kolay gelsin canım... Misafirlere de söyle fazla oturmasınlar Banu bekler gece de :1: olmadı ayakkabılarına eccük tuz dök :60: çabuk kalkar gelen misafir derler ama ben misafir manyağı olduğum için hiç denemedim.
Kv de gelmiyorki üzerinde deniyeyim :60: :60: :60:

merhaba hanimlar,

Geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda çocuklarına kavuşmayı nasit etsin,umarım hakim vicdanlı ve iyi biridir olumlu bir sonuç çıkar mahkemeden.

ablacım sorma gitsin ne zor oluyor ya yemesen olmuyor sonuçta sen takmak zorundasın yeni birşeyi özelikle ama dayanıyorum şubelere giden bütün malzemeler elimden geçiyor uff nasıl savaş veriyorum nefsimle benim sınavımda bu demekki kilo veremememin sebebi bu zaten spor yapmayınca dikkat ettiklerimle sabit kalabiliyorum ancak canımçok sıkılıyor:14:

aynen canım bir dilim baklava nerden baksan 200-250 cal demek şaka gibi. kaçıyorum resmen üretimin içinde fazla dolanmadan ama illa gün içinde 1 tane kaçıyor oda hep sabit kalmamı sağlıyor bıktım resmen yeniden üni. okusam diyorum:9: nerden seçmişim gıda müh. o zamnlar böle değildim tabiki geleceğimi görememişim.

mutlucum siz zamanınızdan ayırıp bizim için listeleri yapıyorsunuz olurmu öyle şey biz bunlarla motive oluyoruz bende düzenli spor yapamıyorum ama listeden cıkmak istemiyorum çünkü bu beni sorumlu hale getiriyor sizin emeklerinize karşı öyle düşünme lütfen.

semiran nasılsın güzelim sen baya verdin şimdi böle olman belkide normal ben yolun başındayımda hiç düzen oturtamıyorum çok iradesizim kızıyorum kendime sıkıldım bu halimden:19:
nevin çok iyiyim cnm şükürler olsun sen nasılsın baklavalarla boğuşuyorsun anladığım kadarıyla zor işin yahu baksan bir türlü bakmasan bir türlü mesleğin bu ne olacak bole yemek yemesen olmaz hem tatlı acıktırır eminm ne desem ki sana Allahım yardımcın olsun:26::26::26:
Eki Görüntüle 290511
kızlar bakın küçük kızımın beresi
asumannn süper olmuş süper bayıldım pek severim bole bereleri atkıları örebilirimde ama takmıyorum var bir sürü dolap bekliyor hepsideeee:27::27::27:
slm kizlar yine yeniden beeeeeeeeeeen bismillah diyip basladim canim arkadasim sagolsun bi silkelenip kendime gelmemi sagladi o kendini biliyor :34::34::34: yalniz bi tartilayim dedim yine eski kiloma gelmisim 99 kiloyum hadi bakalim hayirlisi :18::18::18:
hg ilknurcum hadi yeniden yola devam bak ben bıraktığın yerdeyim nerdeyse yüzyıldır 90 kilodayımmmmmm:37::27::27::27::17::17::17:
Hayırlısı olsun canım, en iyisini yapıyorsun. Herhalde doktor erteledi haftaya, öyle yapıyorlar, tekrarlamadan önce 1 hafta bekliyorlar genelde (arkadaşımın badm örneği gibi olmasın diye...)

Mutlu ben listeleri çok önemsiyorum. Önce sana ve Yena'ya (ve sizlere destek olanlara) teşekkür ederim listeler için. Buradaki takışma sözü belki sana yönelik değildir, İlbatum kendisi açıklar zaten. Ama ben bu vesileyle birkaç şey yazmak istedim.

Kendi adıma psikolojik yaptırımları yetersiz bile buluyorum... Dilencii yaparken "çürük domates" vb. gaza getirici resim ve sözlerle destekliyordu sonuçları. Bence gayet etkiliydi. Tabii ne oldu; belki yorumlardan bunaldığı, belki vakit ayıramadığı için kısa sürede bıraktı liste işini. Senin ve Yena'nın haklı olarak sitemleri oluyor, uzun süredir vakit ayırıp, özenip liste hazırlıyorsunuz, sorumluluğunuz gereği uyarılarda bulunmanız doğalken kimse kırılıp üzülmesin diye bu yorumları da yapmamaya başladınız. Lütfen yanlış anlamayın, sizi eleştirmek için değil; bütünüyle hak veriyorum.. Ama zaten genel bir motivasyonsuzluk var, yorumlar da olmayınca bana eksik geliyor birşeyler.

Bir önerim olacak, listeleri bölüm bölüm yapsak, örneğin 5'e ayırsak, herkes kendisine uygun bölüme girer; böylece kimseye ayrıca uyarıda bulunmak gerekmez, diğer yandan da motive edici olur. Örnek vererek yazıyorum (sıfat ve rakamları kafadan atıyorum, değiştirilir elbet): Çürük yumurtalar (0-30 dk. spor yapanlar) Tembel tenekeler (35-60 dk) Vasatlar ( 65-90 dk) Gayretkeşler (95-175) Azimliler (180 ve üzeri) Kraliçeler ayrıca seçiliyor zaten. Aynı uygulamayı kilo listesi için de yaparız.

Fikrime katılanlan olur mu ya da böyle hazırlaması daha mı zor olur bilemiyorum tabii, ama böyle bir konu açılınca düşüncemi iletmek istedim.

Bir de şunu ekleyeyim, sırf senin yorumların ve teşvikin ile sporla zırlık ilgisi olmayan ben; ite kaka da olsa yürüyüşleri devam ettirmeye, kimi haftalar 180'e tamamlamak için kendime gaz vermeye başladım. Bu kadarcık yürüyüşle bile kondisyonum iyileşti...
umut ne güzel tespit ve çözüm yolu olmuş güzel bence motivasyonumuz açısından çok güzel her ne kadar da olsa bana içime sızı verse de yapmıyorum ya hani yapanları gördükçe imreniyorum yapmış gibi etki diyor bana daa görmek güzel liste devam olsun her ikiside ben fikrine katılıyorum sonuna kadar:8::8::8::10::10:
harikaymışş kuma heeeee:1::1::1::1::1:
merhaba hanimlar,

dilekçim tüm dualarımız seninle cnm ya Allahım herşeyin iyisini bilir her hayırda bir şer her şer de bir hayır vardır denir rabbim en kısa zamanda seni sağlığına çocuklarına kavuştursun diliyorum dikkat et kendine inş herşey yoluna girecek sabır ....

umut var ya sen süpersin becerikli pratik kadın seni vay behhh dedim inan bana kalkıp bütün solediklerini yapasım geldi trüf ben de severim yapması kolay yemesi de zevklii:1::1::1::1: kanape koltuk bilimum malzemeleri de severim yapmasını da yemesini de ay nerden geldi bunlarrr sanki 50 kilo oldum da amannnn silinsin beynimdennnnn ama demeden geçmeyim harikasın becerikli hatun seniii:54::54::54::54::56::56::56:

Selam hanımlar :3:Sağlıklı zayıflamalar diliyorum :16:
7. takımdayım,karatay diyeti yapıyorum ve hala 90 + iken buralara uğramadan geçmeyeyim dedim :71:

Hoşgeldin Saphira,ben de karatay yapıyorum hala topiğe de geliyorum ama okuyup çıkıyorum genelde,geçen hatta senin yazdıklarına cevap veren olmamış diye ortalığı velveleye vermiştin ne güldüm ya çok şekersin :1: demek hamburger yedim diyincede dikkatinizi çekmiycemmi acaba :52: uğra ara sıra ya belki değişiklik iyi gelir sana da :48:

merhaba hanimlar,

canım Rabbim yardımcın olsun..cocuklarına kavuşursun inş..

ikisinin de yapımı kolay ve lezzetii..bu menü sanırım cocuklu hanımların menüsü bende genelde böyle yapıyorum..:9::9::9:

uuff benim canım sıkılıyorr yaaa..gidip bişeyler yemek istiyorum..özellikle canım kek istiyo...evde biskivi var yesemmi acaba:56::56:

sanki bugün çok kilo vermişim de kendimi ödüllendirmişim gibiyim yedim de yedim makarna salatasını yedikçe acıktım sanki:37:
yena ve beyzuş abla hiç uğramadılar nolduki acaba
becersem de yapsam keşkem listeyi

sanki bugün çok kilo vermişim de kendimi ödüllendirmişim gibiyim yedim de yedim makarna salatasını yedikçe acıktım sanki:37:
yena ve beyzuş abla hiç uğramadılar nolduki acaba
becersem de yapsam keşkem listeyi

kendine haksızlık etme canım maaşallah ne kadar güzel kilo vermişsin.. 32 kilo inanılmazz...inş.. bende veririmm...:18:

kızz asuu senı merak ettım de gırdımm yoksa gıdıp uyuyacaktımm haa naptınn bakalım dıyecektımm ama oncekı sayfada yazmıssın ne yaptıgını o yuzden vazgectımm artıkk

DERIN nasılsınn cnmm sık sık gel artıkkk:34::34:

neysee ben gıdıyoruum kızım oksuruyorr ıllık su yapayım de vereyımm hepinize iyi gecelerr:42::42::42:
canım rahatsızlığım daha geçmediği için yazmak gelmiyor içimden hep aynı şeyleri sıkmakta istemiyorum kimseyi...
geçne hafta 84.4
bu hafta 83.7

giden 700 gram
spor yok

bu hafta hemeroit ve çatlağım azdı
ağladım acıdan yürümek ne mümkün yatakta sağdan sola bile dönemedim
dr. ameliyat dedi yeni bir dr. buldum prof. birazdan ona gidecem

doğum sancılarında bile gülen ben hatta sancı gelince bağırmıyorum diye kimde inanmamıştı nişan gelene kadar inanmadılar bu sancıda dayanamadım ağladım ve bağırdım şimdi biraz daha iyiyim bakalım dr. ne diyecek
sizleride ihmal ettim bu hafta diyet yaptım ama spor yok
umarım bu dr. da ameliyat demez
geçmiş olsun canım bilirim bende yeni doğum yaptığımda oldum çok acı çekiyordum en zoruda kızımı saatlerce ayağımda sallarken canım çok yanıyordu arabadan inmek işkence gibiydi
Herkese hayırlı cumalar.
Kilo bildirimim 105.3 oleyyyyyyyy geçen hafta 108 veya 108.5 tu sanırım.

naptın sen banucum bravooo çok tebrik ederim seni, insan korkudan yiyemiyor değilmi bende aynısını yaşadım...

alıntı yapamadım çoğunuda asuman kızının şapkası çok güzel ellerine sağlık canım ...
umutcum tariflerine bayılıyorum ne kadar becerikli bir hatunsun sen öyle...
ilknur hoşgeldin canım topiğe tekrar...

ben bugün giremedim sabah kahvaltıya çağıdı arkadaşım bildirim yapamadım zaten kilom aynıydı 115....

Back
X