Kızlarrrr ben geldimmmmmmm
Maşallah yavaş yavaş eski formumuza kavuşuyoruz galiba topik olarak :122: baya bir geçmiş birikmiş ve büyük bir zevkle okuyup geldim
Özledik canım seni yaa.... Gözlerimiz yollarda kaldı ... Abine çok geçmiş olsun inşallah bir an önce şifasına kavuşur.
İnşallah kızının sınavlarıda çok güzel geçmiştir

Umarım bundan sonra sık sık buraya gelir bizlerle hedefe koşmaya devam edersin. Sen buranın olmazsa olmazlarındansın
Doğacığım hepinizin başı sağolsun canım. Allah mekanını cennet etsin sizlerede sabırlar versin.....
Çok şükür ablacığım iyiyim bende birde şu kilolardan kurtulsak daha da iyi olucam
Aramıza hoşgeldin.... Umarım sende bizlerle düzenli paylaşımda bulunur bir an önce hedefine ulaşırsın
Canım çok geçmiş olsun

Nazaramı geldin ne :26: Bende geçen hafta birden o şekilde oldum ama ben hala bile ara ara kitleniyorum nasıl birşeyse

Herhalde üşütüyoruz sonuçta biraz güneşi görünce cam kapı fazla açık bırakıyoruz farkında olmadan çarpılıyoruz belkide:44:
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım .....İnşallah gönlüne göre olur herşey
Aramıza hoşgeldin

İnşallah hedefine ulaşırsın tabi azim ve devamlı paylaşım şart. Motivasyon burada beleş nasılsa
Geldim şekerim geldim

Eşimin işten gelmesini bekliyorum ki laptoba el koyayım

kızın odasında fenalık geliyor sonuçta hem evde olup bitenden haberim olsun istiyorum hemde eşim diğer odaya geçince bırakıp gidiyorsun beni diye sitem ediyor

ne yapsın bensiz duramıyor