geçen hafta 79.9
bu hafta 79.7
giden 200 gr Allah a şükür eksilme başladı
sporum 250 dk
maşallah sende gramda olsa hedefine ilerliyorsun ama fıstkı gibi olmuşsun birgün bende olurmuyum acaba çok üzülüyorum bu kilolarıma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen hafta 79.9
bu hafta 79.7
sporum 250 dk
maşallah sende gramda olsa hedefine ilerliyorsun ama fıstkı gibi olmuşsun birgün bende olurmuyum acaba çok üzülüyorum bu kilolarıma
hemen bakıyorummmmmiyi akşamlar kızlar
biz bugün eceyle buluştuk çok güzel geçti ve kendi adıma çok memnun kaldım sevdim eceyi ve de tatlı kızını
albüme resim ekledim bakın bize isterseniz
geçmiş olsun canım küçük çocukla zor yatıp dinlenemezsindebakayım bende :)
yarına yesen olmaz mı? yarını atlat sonra yarım tencere ye :)
yok canım ya fıtık başlangıcı var bende![]()
bende öyle yaparım güzel oluyorcanım ben söyle yapıyorum.. teflon tavanın sadece dibini yaglıyorum.. tepsi yaglar gibi..
balıkları iyice yıkayıp süzüp azıcık mısır unu ya dagaleta ununa bulayıp tavaya sırayla diziyorum sıkı sıkı..
1 kg balıgı 2 kerede pişiriyorum işte sen düşün sıkılıgı
sonra ocagın altını kısıp kapagını örtüyorum piştigini anlayınca açıyorumki altını rengi kızarsın..
onu bir servistabagına ters cevirerek alıyorum...tavanın dibine 1 kaşık daha yag koyup pişmeyen tarafıda aynı sekil pişiriyorum..ama servis tabagını tavaya oldugu gibi kaydırıyorum.tek tek dizerek degil..
hiç yaglı olmuyor..hem hafif hem de lezzetli.. umarım anlatabilmişimdir..
orada da bizim burdaki gibi hamsi,istavrit.tekir varmı?balıklar aynımı?
ablacım dualarımız seninle hayırlısını versin rabbimselam sevgili dostlarım,
öncelikle Banu ve ceco başınız sağolsun..mekanları cennet olur inşallah..Yenacığım sana,oğluna ve kızına geçmiş olsun.şöyle bir göz gezdiriyorum.hala eşimin durumunda bir değişiklik yok.bazan umut verecek kadar iyi,bazanda tüm umutlarımı söndürecek kadar kötü görüyorum.uyanması ve solunumu olmadığı için herhangi bir yerede nakledemiyoruz.biraz hesaplanmayan bir durum olduğundan kalmamdada sourn oluyor.elimde çanta 3 gün orda üçgün burdayım.psikolojim tamamen çöktü.artık her gün daha evvel dediğim gibio 5 dakikalık zamana odaklanıyorum.bazan tüm olanlar kötü bir rüya gibi geliyor.sanki birinin uyandırmasını bekliyorum..kaynımla her gün hastanedeyiz.ben arada bir giriyorum..dualarınızla ayaktayım.hepinize sağlık ve mutluluk dolu günler..
kızzlarrrrrrrrrr günayyyydınnnnn hayırlı cumalarrrr
kilom geçen hafta 88.500
buhafta87![]()
günaydın hayırlı cumalar kızlar...
Allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!
Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!
BEYZUŞ ablam...
kilo...98,7
spor yok diyet yok -300 ....))
canim uzulme insallah biran once atlatirsiniz bu sureci
selam sevgili dostlarım,
öncelikle Banu ve ceco başınız sağolsun..mekanları cennet olur inşallah..Yenacığım sana,oğluna ve kızına geçmiş olsun.şöyle bir göz gezdiriyorum.hala eşimin durumunda bir değişiklik yok.bazan umut verecek kadar iyi,bazanda tüm umutlarımı söndürecek kadar kötü görüyorum.uyanması ve solunumu olmadığı için herhangi bir yerede nakledemiyoruz.biraz hesaplanmayan bir durum olduğundan kalmamdada sourn oluyor.elimde çanta 3 gün orda üçgün burdayım.psikolojim tamamen çöktü.artık her gün daha evvel dediğim gibio 5 dakikalık zamana odaklanıyorum.bazan tüm olanlar kötü bir rüya gibi geliyor.sanki birinin uyandırmasını bekliyorum..kaynımla her gün hastanedeyiz.ben arada bir giriyorum..dualarınızla ayaktayım.hepinize sağlık ve mutluluk dolu günler..
herkese hayırlı cumalar diliyorum
Allah tüm hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda nasip etsin
zeynep ablacım Allah gücünü kuvvetini artırsın rabbim herşeyin en iyisini güzelini bilir senin için en hayırlısını versin inşallah
Allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!
Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!
BEYZUŞ ablam...
kilo...98,7
bu cumalara bayılıyorum. okadar güzel dualarla günümüze merhaba diyoruzki gerçekten kendimi cok iyi hissediyorum. Sayenizde oluyor bu tsk ederim...
Kilomuda konuda yazdıgım gibi masallah koruyorum 3 haftadır aynı yerdeyim. bakalım 2 sene kadar 84 kiloydum sanırım bunun altına inmek beni cok zorlayacak. hepinizi öpüyorum
Bu iş körler sağırlar birbirini ağırlar oldu::))))Dün sabah çok erken kalkmıştım sana anlattığım bişey vardı ya onun işlemlerini yaptırmaya başladım koşturuyorum bu ara.Nereye gidiyosun daha erken...
Spor dakikan süper..Benim 40 dakika..![]()
Napıyum be canım denklem gibi yapıyorum yediklerimi:)kızlarr ben geldimm.. 2 dir alıntı yapıyorum ama gönderemedm bu son denemem
nasılsınız bakalım.. umarım ben gelene kadar herkes gitmemiştirr:26::26:
insallah cıkmasın canım... gayet güzel şeyler yemişsin..
tavuk köftesini sabah mı yedin:44:
banu meyveleri ne küsüratlı yemişsin kıss matematik denklemi gibi![]()
Sağol zeynep ablacım dostlar sağolsun inşallah güzel haberler alırsınız eşinden dualarımız seninle.selam sevgili dostlarım,
Süpersin nursenaaaa.kızzlarrrrrrrrrr günayyyydınnnnn hayırlı cumalarrrr
kilom geçen hafta 88.500
buhafta87![]()
Amin asumancım.herkese hayırlı cumalar diliyorum
Allah tüm hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda nasip etsin
zeynep ablacım Allah gücünü kuvvetini artırsın rabbim herşeyin en iyisini güzelini bilir senin için en hayırlısını versin inşallah
Amin yağmurgözlü.günaydın hayırlı cumalar kızlar...
Allahım!
Allahım!
Allahım!
Allahım!
BEYZUŞ ablam...
kilo...98,7
Çok korkunç bir diet ya bende yapmıştım ama perişan oldum.yenacım çocuklara sevindim korktuğumuza uğratmasın
akapunkturu takımdan kırmızıgül06 arkaşımız yaptırıyor baya sert bi diet uyğuluyor kızcaz ama çok iyi kilo verdi geçen yıl 110 falandı bu gün 70 olmuş dietini değiştirmiş artık ekmeği özledim diyordu ekmek haftada birmi neydi habire yoğurt 400 gr yani ben yapamam:)
yenacm geçmiş olsun kızına..,
ahh dün oglum diyordun,bugün kızım.. bu çocuklar ne hassas oluyorlar..
allah şifalarını versin canım..
bende aynen senin gibi düşünüyorum cenazeye gittigimde,geçen nisan amcamı kaybettm haberini aldım ben gdene kadar 3üydü.
amcam,ailemizin en büyügüydü... ben öyle agladım öyle üzüldüm ki
ama insanlar o kadar cabuk alısmıslarki... kızıyorum...
kimi karnım aç yemek kalmamıs pek diye söyleniyor,kimi tıka basa yemiş kendine çay tasıttırıyor..
off dedm ya hadi açta gezilmez de bu kadar da olmaz ölü evinde..insanlara yemek ver topla,çay ver topla,bulaşık yıka v.b insan acısına yanamıyor.. keşke insanlar daha bilinçli olsa..
hele o fısıldaşan,kuran okunurken gülüşenler falan varya deliriyorum insanın kendine saygısı yoksa,ölüsüne olmalı...
hoşgeldin nil... kendinden bahsetsene... boy kilo ne durumda? bak benm açıkça belli
inş devamlı olursun... bu arada bende kızım olursa ismini nil koycam.. bayılırım![]()
kızlar belim kopuyor resmen ya bugün hiç iyi değilim inanılmaz ağrıyor((
sanırım birkaç gün spor yapamayacağım çünkü ayakta durunca inanılmaz acı duyuyorum
selam sevgili dostlarım,
Allahım!
Allahım!
Allahım!
Allahım!
BEYZUŞ ablam...
kilo...98,7
Ne güzel canım sen bütün görevlerini yapmışsın ne mutlu sana ben bunlarında kısmet olduna inanırım herkes yapamaz...Bu arada kiloda vermişsinGünaydın kızlar
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum ilk evvela
Dün okadar yorgundum ki inanın parmağımı kaldıracak halim kalmadı. Sizleri okadar çok özledim ki anlatamam sizlerle sohbet etmeyi dertleşmeyi. İnanılmaz yoğunluk vardı dünde hatta salıya kadar devam edicek çünkü 7sine kadar kuran okunacak ikindiden sonra. Bütün gün evin kapısıyla mutfak arasında maraton yaptım sayılır. Bir ara çocukların olduğu odaya girdim diğer odaya geçmelerini söylemek için tam arkamı döndüm pat diye bir ses :26: o kalabalıkta artık hangisi benim küçük civcivi ittiyse dolap kapısına yüzünü yapıştırdı :26: hemen buz falan koyduk ama az da olsa yüzünün bir tarafı morardı. RAbbime çok şükrettim o an ya gözüne gelseydi diye.
Sonra tabi kızıma babası baktı da ben yine asıl mekanım olan mutfağa daldım. Büyük görümce kuran okuyordu zaten küçüğüde maşallah aldı çocuğunu ayağına sabahtan akşama kadar salladı :26:
En son herkes dağıldıktan sonra KVye verdi çocuğuda yerinden kalkabildi. Eşimle bir ara dışarı cıktık bir işi halletmek için aslında yanlız gidicekti ama sende gel hem bir hava alırsın hemde biraz dinlenmiş olursun dedi. Dışarda o acısının içinde bile bana teşekkür etti herkesten çok sen yoruldun bütün herşeyi sen yaptın allah senden razı olsun dedi. İnanın o anda bütün yorgunluğum sanki bir anda gitti.
Neyse yaa Allahın izniyle eşimde çok çabuk toparlanacakben fazla kalamayacağım için hem kısa keseyim hemde bildirimime geçeyim
Geçen hafta 112 kilo
Bu hafta 111.4 kilo
Maalesef sporum ancak 100 dakika ama kaç gündür yapmış kadarda oldum.
İnşallah yavaş yavaşta olsa hedefime ulaşabileceğim. Darısı hepimizin başına
Dün dışardayken eşime bile bu duygumdan bahsettim ya bu nasıl bir şeydir banamı öyle geliyor yoksa gerçekten bu durumlar normal midir diye. Eşimde acı ama gerçek hayat devam ediyor he bizde adettir evde ölürse cenaze odada yanlız bırakılmaz dedi yani onlara ataları o şekilde öğretmiş başka türlüsünü bilmiyorlarmış. Bazen ben bile inanamıyorum şaka gibi giyor bir an sanki ölümü yaşamamış gibiyim sanki her an kapı çalacakta eve gelecekmiş gibi hissediyorum nedense dedi.
Tuhaf bir durum aslında hatta düşünüyorum RAbbim geçinden versin acaba insan kendi anne babasıylada aynı şeyleri hissedermi diye ama eşimde benim duygularımın gayet doğal olduğunu düşünüyor ama bir yandanda işte hayata tuttunmak zorunda olduğunu bildiği için biraz kendini frenliyor.
Tuhaf ama hayattımızda olan şeyler :26::26:
Bu arada iddadaşıminşallah ben yokum diye motivasyon boşlanmamıştır bak bir iki güne kadar yanına dönerim artık. Eşim bile artık biraz gir nete deşarj ol falan demeye başladı sağolsun.
Canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah şuan daha iyisindir özlemciğim. Birde iyice ağrıların geçmeden spora başlamada kronik hale gelmesin yada daha da büyük soruna yol açma canım
Bu arada senide çok özledim be arkdaşım
Ablacığım taziye dileklerin için çok teşekkür ederim. RAbbim senin eşine ve tüm hastalara şifa versin inşallah... Aminnn
Ümidini yitirme sakın güzel ablam sonuçta herşeyde bir hayır vardır.
İnşallah senin eşinle ilgili en kısa zamanda hayırlı haberler alırız
Allah yardımcın olsun ve sana sabırlar versin.
Ağzına diline sağlık Güzel Ablam inşallah Rabbim bu güzel duanı bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kabul eder.
O güzel yüreğinden geçen tüm dileklerin gerçek olur inşallah .... Aminnnnnnnnnnnnnn
öyle düşünme canım şu pirinç lapasından yapsana giden sudan oluyor ama motiven artar ben düşünüyorumda haftaya yapayım diye
Belin nasıl oldu özlem leslie yapma beli çok zorluyor canım.geçen hafta: 79.4
bu hafta:78.5
gidennnnnnn 900 gram :)
spor malesef: 150 dk :2:
aslında daha çok yapmayı istiyordum ama belim izin vermedi![]()
ay doga o ne ben kacırmısım bu pirinc lapası muhabbetini ?
ayyy inşallah yaza ankaraya hedefimde gitmek istiyorumnursena tebrik ederim seni canım
fadime sen de iyi vermişin bu hafta devamı da gelsin inşallah![]()
gr ollsun giden olsunnngeçen hafta 79.9
bu hafta 79.7
sporum 250 dk
sanada hayırlı cumalarrr allah dualarını kabul etsingünaydın hayırlı cumalar kızlar...
Allahım!
Allahım!
Allahım!
Allahım!
BEYZUŞ ablam...
kilo...98,7
süper bence haftada 1 normal beriyoruz asırısı geri döner zatengeçen hafta: 79.4
bu hafta:78.5
gidennnnnnn 900 gram :)
spor malesef: 150 dk :2:
aslında daha çok yapmayı istiyordum ama belim izin vermedi![]()
Günaydın kızlar
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum ilk evvela
Dün okadar yorgundum ki inanın parmağımı kaldıracak halim kalmadı. Sizleri okadar çok özledim ki anlatamam sizlerle sohbet etmeyi dertleşmeyi. İnanılmaz yoğunluk vardı dünde hatta salıya kadar devam edicek çünkü 7sine kadar kuran okunacak ikindiden sonra. Bütün gün evin kapısıyla mutfak arasında maraton yaptım sayılır. Bir ara çocukların olduğu odaya girdim diğer odaya geçmelerini söylemek için tam arkamı döndüm pat diye bir ses :26: o kalabalıkta artık hangisi benim küçük civcivi ittiyse dolap kapısına yüzünü yapıştırdı :26: hemen buz falan koyduk ama az da olsa yüzünün bir tarafı morardı. RAbbime çok şükrettim o an ya gözüne gelseydi diye.
Sonra tabi kızıma babası baktı da ben yine asıl mekanım olan mutfağa daldım. Büyük görümce kuran okuyordu zaten küçüğüde maşallah aldı çocuğunu ayağına sabahtan akşama kadar salladı :26:
En son herkes dağıldıktan sonra KVye verdi çocuğuda yerinden kalkabildi. Eşimle bir ara dışarı cıktık bir işi halletmek için aslında yanlız gidicekti ama sende gel hem bir hava alırsın hemde biraz dinlenmiş olursun dedi. Dışarda o acısının içinde bile bana teşekkür etti herkesten çok sen yoruldun bütün herşeyi sen yaptın allah senden razı olsun dedi. İnanın o anda bütün yorgunluğum sanki bir anda gitti.
Neyse yaa Allahın izniyle eşimde çok çabuk toparlanacakben fazla kalamayacağım için hem kısa keseyim hemde bildirimime geçeyim
Geçen hafta 112 kilo
Bu hafta 111.4 kilo
Maalesef sporum ancak 100 dakika ama kaç gündür yapmış kadarda oldum.
İnşallah yavaş yavaşta olsa hedefime ulaşabileceğim. Darısı hepimizin başına
Dün dışardayken eşime bile bu duygumdan bahsettim ya bu nasıl bir şeydir banamı öyle geliyor yoksa gerçekten bu durumlar normal midir diye. Eşimde acı ama gerçek hayat devam ediyor he bizde adettir evde ölürse cenaze odada yanlız bırakılmaz dedi yani onlara ataları o şekilde öğretmiş başka türlüsünü bilmiyorlarmış. Bazen ben bile inanamıyorum şaka gibi giyor bir an sanki ölümü yaşamamış gibiyim sanki her an kapı çalacakta eve gelecekmiş gibi hissediyorum nedense dedi.
Tuhaf bir durum aslında hatta düşünüyorum RAbbim geçinden versin acaba insan kendi anne babasıylada aynı şeyleri hissedermi diye ama eşimde benim duygularımın gayet doğal olduğunu düşünüyor ama bir yandanda işte hayata tuttunmak zorunda olduğunu bildiği için biraz kendini frenliyor.
Aminnnnnnnnnnnnnn