Bir türlü zevkle içemedim şu çayı ıyyy ben istemem:)Yesil cay iciyorum varmi isteyen arkadaslarrr ???![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir türlü zevkle içemedim şu çayı ıyyy ben istemem:)Yesil cay iciyorum varmi isteyen arkadaslarrr ???![]()
Bir türlü zevkle içemedim şu çayı ıyyy ben istemem:)
yena
canım birşey soracam ben bir ara 107 kilolardaydım o kiloları verdim aldım verdim şimdi burada tekrar başladığımda 95 dim çizelgeme eklesem diyorum neyapsam
Evet aslında çok faydası var ben bir ara karanfilli tarçınlı çay içiyordum onunda çok faydası var yine başlıyım hem tadıda güzel tavsiye ederim.bende zorla içiyorum oda aklıma eserse hergün içebilsek
Yesil cay iciyorum varmi isteyen arkadaslarrr ???![]()
hahah bazen bende merak ediyorum...Ana kimki aceppp
Bende acaba erkek olarak giripte bizi yiyen varmidir diye merak ediyorum :26::26::26:![]()
inşallah arkadaşım..kötü şaka olmuş umarım en kısa zamanda bir bebeğin olur canım rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah
Dualarım seninle banucum. öyle çok anlıyorumki seni,rabbim bizim de hasretimize son verir inş..Üç dört gün daha beklerim giderim geçen gün oldum sandım azıcık geldi sonra yok inşallah kist falan değildir.
Yesil cay iciyorum varmi isteyen arkadaslarrr ???![]()
Ben gece yalnız kalınca tedirgin oluyorum...Aslında evde yalnız olmakta güzel aslında dimi.Tatlım seni daha çok motive edecekse ekle derim ben..
Bu arada bizde bu gece yalnızız..Eşim şehir dışında..
kızı kapıp gelsene bize.:)
Bir türlü zevkle içemedim şu çayı ıyyy ben istemem:)
bende zorla içiyorum oda aklıma eserse hergün içebilsek
evet yapayım vallaTatlım seni daha çok motive edecekse ekle derim ben..
Bu arada bizde bu gece yalnızız..Eşim şehir dışında..
kızı kapıp gelsene bize.:)
yeşilçay gece uykumu kaçırıyor benim..Gündüz erken saatlerde içiyorum..Soğutup bir anda fondip yapıyorum..:))
Çok çirkin tadı değilmi.? Bayat balık gibi bir kokusu var..
Sağol canım inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.hahah bazen bende merak ediyorum...
inşallah arkadaşım..
Dualarım seninle banucum. öyle çok anlıyorumki seni,rabbim bizim de hasretimize son verir inş..
cıxxx ben almıyım...3 ltre suyu gıkım çıkmadan içerim ama 1 bardak yeşilçayı içene kadar midem agzıma gelir
ama bu konuda sana hayranımmm![]()
Seninkide uyumuyor dimi ayşede böyle bulsa sabaha kadar oturucak cadılar.İyi geceler bayanlar. :)))
Eşimin kardeşi vardı, geç gitti, ben de bu vakitte girip biraz okuyayım dedim. Malum gece nöbetindeyim nasılsa![]()
Aynen bednde senin gibi yapıyorum inan balıktan nefret ettirdi bu çay beni.yeşilçay gece uykumu kaçırıyor benim..Gündüz erken saatlerde içiyorum..Soğutup bir anda fondip yapıyorum..:))
İyi geceler bayanlar. :)))
Eşimin kardeşi vardı, geç gitti, ben de bu vakitte girip biraz okuyayım dedim. Malum gece nöbetindeyim nasılsa![]()
Bayat balik heeeeeeyeşilçay gece uykumu kaçırıyor benim..Gündüz erken saatlerde içiyorum..Soğutup bir anda fondip yapıyorum..:))
Valla ben 1.5 litre suyumun üzerine sizlerinde yerinize hüpletiyorum suan.hahah bazen bende merak ediyorum...
inşallah arkadaşım..
Dualarım seninle banucum. öyle çok anlıyorumki seni,rabbim bizim de hasretimize son verir inş..
cıxxx ben almıyım...3 ltre suyu gıkım çıkmadan içerim ama 1 bardak yeşilçayı içene kadar midem agzıma gelir
ama bu konuda sana hayranımmm![]()
Hosgeldin canim. Sizleri okurken kendimi düsünüyorum. Aslinda ne rahatmisim ben yaİyi geceler bayanlar. :)))
ben sevmiyorum yalnizligi hele gece hic duramamBen gece yalnız kalınca tedirgin oluyorum...Aslında evde yalnız olmakta güzel aslında dimi.
İyi geceler bayanlar. :)))
Ben gece yalnız kalınca tedirgin oluyorum...Aslında evde yalnız olmakta güzel aslında dimi.
bu arada siteye hızlı bir giriş yaptım
benm gibi uykusundan uyanıp pc acan ve sizlere bakan benden baska kaç kişi vardır acaba
yenacım senin yazında okudum,alıntıda yapamadım yazmıssınya karataycıları o sayfanın tam linki nedir..
bende farklı diyetler hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum..
elimdeki listeden farklı şylerde ögrensem fena olmaz![]()
Oğlum bugün saat 19:00 da uyudu..3 kez çişe kalktı..
Sonra bir ara arabasını istedi yatakta vınnn vınnnn oyalandı tekrar yattı ilginçti..:)
Dün akşam süt almaya gittik saat 18 de..
demezmi bize 18:30 da dama gidiyoruz diye ( ahır ) tamam bekleriz dedik mecburen..
Konuştuk o arada..Sonra indiler dama .:) bizde onlarla birlikte, merak ediyordum açıkçası..3 inek,2 buzağı 1 de atı var .:)
Tavuklarıda varmış ama soğukta yumurtlamıyorlarmış havalar ısınınca veririm dedi.:)
Sonra sağdı sütü mümin abi ismini numarasını aldık nihayet.:)
Şişe götürüyorum ona boşalttı sıcacıktı süt nasıl hoşuma gitti..ŞEhrin göbeğinde bulunduğumuz ortama bak dedim eşime...
Ne şanslıyız iyiki bulduk burayı dedim..
selamlarrrrr
bende aranıza katılmak istiyorum 92 kiloyumm ve vermek istiyorum en azından 70 lere inmek istiyorumm çok muu zorrrrr?:2: