Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaa benim diet bugünde kaçtı bugünde belirsizlikten atıştırdım hep uff ama yarın yeniden start alıyorum sabah inşallah erken kalkarım derken saati gördüm baya bir geç olmuş yine yarın 12 den önce kalkamam ben.

yena
canım birşey soracam ben bir ara 107 kilolardaydım o kiloları verdim aldım verdim şimdi burada tekrar başladığımda 95 dim çizelgeme eklesem diyorum neyapsam

Tatlım seni daha çok motive edecekse ekle derim ben..

Bu arada bizde bu gece yalnızız..Eşim şehir dışında..:(
kızı kapıp gelsene bize.:)

Yesil cay iciyorum varmi isteyen arkadaslarrr ??? :28::28::28:

yeşilçay gece uykumu kaçırıyor benim..Gündüz erken saatlerde içiyorum..Soğutup bir anda fondip yapıyorum..:))
Çok çirkin tadı değilmi.? Bayat balık gibi bir kokusu var..

Ana kimki aceppp :41::41::41:
Bende acaba erkek olarak giripte bizi yiyen varmidir diye merak ediyorum :26::26::26::28::28:
hahah bazen bende merak ediyorum...:17::17:
kötü şaka olmuş umarım en kısa zamanda bir bebeğin olur canım rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah
inşallah arkadaşım..
Üç dört gün daha beklerim giderim geçen gün oldum sandım azıcık geldi sonra yok inşallah kist falan değildir.
Dualarım seninle banucum. öyle çok anlıyorumki seni,rabbim bizim de hasretimize son verir inş..
Yesil cay iciyorum varmi isteyen arkadaslarrr ??? :28::28::28:

cıxxx ben almıyım...3 ltre suyu gıkım çıkmadan içerim ama 1 bardak yeşilçayı içene kadar midem agzıma gelir:37::37:
ama bu konuda sana hayranımmm:nazar:

İyi geceler bayanlar. :)))

Eşimin kardeşi vardı, geç gitti, ben de bu vakitte girip biraz okuyayım dedim. Malum gece nöbetindeyim nasılsa :(

Tatlım seni daha çok motive edecekse ekle derim ben..

Bu arada bizde bu gece yalnızız..Eşim şehir dışında..:(
kızı kapıp gelsene bize.:)
evet yapayım valla
ya gelsem keşke
bu arada eşimin gelişine az kaldı 18 inde geliyor nasılda geçti zaman

yeşilçay gece uykumu kaçırıyor benim..Gündüz erken saatlerde içiyorum..Soğutup bir anda fondip yapıyorum..:))

tarçın atıyorum içine çubuk daha iyi oluyor

inşallah arkadaşım..

Dualarım seninle banucum. öyle çok anlıyorumki seni,rabbim bizim de hasretimize son verir inş..

cıxxx ben almıyım...3 ltre suyu gıkım çıkmadan içerim ama 1 bardak yeşilçayı içene kadar midem agzıma gelir:37::37:
Sağol canım inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

Eşimin kardeşi vardı, geç gitti, ben de bu vakitte girip biraz okuyayım dedim. Malum gece nöbetindeyim nasılsa :(
Seninkide uyumuyor dimi ayşede böyle bulsa sabaha kadar oturucak cadılar.
Aynen bednde senin gibi yapıyorum inan balıktan nefret ettirdi bu çay beni.

bu arada siteye hızlı bir giriş yaptım :1::1::1:
benm gibi uykusundan uyanıp pc acan ve sizlere bakan benden baska kaç kişi vardır acaba:27::27::27:

yenacım senin yazında okudum,alıntıda yapamadım yazmıssınya karataycıları o sayfanın tam linki nedir..
bende farklı diyetler hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum..
elimdeki listeden farklı şylerde ögrensem fena olmaz:52::52::52:

Oğlum bugün saat 19:00 da uyudu..3 kez çişe kalktı..
Sonra bir ara arabasını istedi yatakta vınnn vınnnn oyalandı tekrar yattı ilginçti..:)

Dün akşam süt almaya gittik saat 18 de..
demezmi bize 18:30 da dama gidiyoruz diye ( ahır ) tamam bekleriz dedik mecburen..
Konuştuk o arada..Sonra indiler dama .:) bizde onlarla birlikte, merak ediyordum açıkçası..3 inek,2 buzağı 1 de atı var .:)
Tavuklarıda varmış ama soğukta yumurtlamıyorlarmış havalar ısınınca veririm dedi.:)
Sonra sağdı sütü mümin abi ismini numarasını aldık nihayet.:)
Şişe götürüyorum ona boşalttı sıcacıktı süt nasıl hoşuma gitti..ŞEhrin göbeğinde bulunduğumuz ortama bak dedim eşime...
Ne şanslıyız iyiki bulduk burayı dedim..

Bayat balik heeeeee :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

inşallah arkadaşım..

Valla ben 1.5 litre suyumun üzerine sizlerinde yerinize hüpletiyorum suan. :9: Hayranlik pek bisiyim yok ama yinede sagol cnmcim :17:

Hosgeldin canim. Sizleri okurken kendimi düsünüyorum. Aslinda ne rahatmisim ben ya:9: Cocuklara haydi uyku saati diyorum gceliklerini giyip disleri fircalayip hoooop yatiyorlar. :16::16::16:
Ben gece yalnız kalınca tedirgin oluyorum...Aslında evde yalnız olmakta güzel aslında dimi.
ben sevmiyorum yalnizligi hele gece hic duramam :50::50::50:

Son düzenleme:

Hoşgeldin...

Ben gece yalnız kalınca tedirgin oluyorum...Aslında evde yalnız olmakta güzel aslında dimi.

Gündüz evet ama bu saatde evde olsun isterim erimin..:37::27:

bu arada siteye hızlı bir giriş yaptım :1::1::1:
benm gibi uykusundan uyanıp pc acan ve sizlere bakan benden baska kaç kişi vardır acaba:27::27::27:

yenacım senin yazında okudum,alıntıda yapamadım yazmıssınya karataycıları o sayfanın tam linki nedir..
bende farklı diyetler hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum..
elimdeki listeden farklı şylerde ögrensem fena olmaz:52::52::52:

Hoşgeldin canım...Buyruunn..:)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html

Son düzenleme:
selamlarrrrr

bende aranıza katılmak istiyorum 92 kiloyumm ve vermek istiyorum en azından 70 lere inmek istiyorumm çok muu zorrrrr?:2:

Oğlum bugün saat 19:00 da uyudu..3 kez çişe kalktı..
Sonra bir ara arabasını istedi yatakta vınnn vınnnn oyalandı tekrar yattı ilginçti..:)

Dün akşam süt almaya gittik saat 18 de..
demezmi bize 18:30 da dama gidiyoruz diye ( ahır ) tamam bekleriz dedik mecburen..
Konuştuk o arada..Sonra indiler dama .:) bizde onlarla birlikte, merak ediyordum açıkçası..3 inek,2 buzağı 1 de atı var .:)
Tavuklarıda varmış ama soğukta yumurtlamıyorlarmış havalar ısınınca veririm dedi.:)
Sonra sağdı sütü mümin abi ismini numarasını aldık nihayet.:)
Şişe götürüyorum ona boşalttı sıcacıktı süt nasıl hoşuma gitti..ŞEhrin göbeğinde bulunduğumuz ortama bak dedim eşime...
Ne şanslıyız iyiki bulduk burayı dedim..

benim kızda benle yatıyor babası gittiğinden beri dün gece bir baktım kalkmış salondan bebeğini almış yatmış sonra bir baktım gitmiş kitabını almış gelmiş
bende nasıl uyuduysam artık duymammışım

ohhh mis gibi süt valla afiyet olsun
havalar soğuyunca yapmıyor tavuklar bende bulamıyorum

selamlarrrrr

bende aranıza katılmak istiyorum 92 kiloyumm ve vermek istiyorum en azından 70 lere inmek istiyorumm çok muu zorrrrr?:2:

selaamm,
Kolay değil ama imkansızda değil..

Back
X