ayyyyyyyyy canım karpuz ve peynir yemek istiyo.....nerden geldiyse aklıma canım cektii ...olsada yesek...daha cokmu var karpuz mevsimine...[/Q
benim kayınvalidem kavun ve karpuzu yaz sonu alır sakar daha geçenlerde yedik sonuncuyu naniknanik
genelde kilolar üst bacakalrda toplanırmış tabi ailedeki kilo alımıda önemli bir rol oynarmış ama eger ailede sizin gibi başka insan yoksa siz kilolarınızın tek sorunlusunuzz ,kadınlar menepos dönemine kadar genelde üst bacak ve popodan kilo alırlar menepozdan sonra ise erkekler gibi göbekten
ne yag kasa nede kas yaga dönüşür , egzersiz yagları eritmez kas kütlenizi arttırır diyette yaglarınızı eritir
yani ikisi bir bütündürr
siz hiç kıtlık çeken bir ülkete kalın bacaklı birini gördünüzmü?
Kızlar valla benimde karnım acıktı yaws.. Saat sekizden beri 1 küçük kase yoğurt 1 küçük elma yedim daha yiyemem miğdem kıyılıyo gözlerimin altı çöktü sanki.Şimdi de şekersiz türk kahvesi içmeyi düşünüyom.
Bazı uzmanlar lıght ürünlerin diğerlerinden pek farkı olmadığını,insanların sadece kandırıldığını para tuzağı olduğunu,yağsız yoğurt olmayacağını az da olsa olacağını ve diğer ürünler arasında da pek farkı olmadığını söylüyor.Diyetisyene giden varmı arkadaşlar? Diyetisyen neye göre diyet veriyo? Bi arkadaşım diyetisyene gitmiş memnun kalmış ayrıntısını konuşamadım ama nasıl başlıyor tedaviye?Neler soruyor? Tahlil falan istiyomu? Nekadar sürede bir gidiliyo?
yanlış cnm ya elbette o yediklerin bu saate acıkacagın besbelli hem vücut bişi girmiyecek diye kıtlık alarmı verir biliyosun dimi eger gç yatacaksan bir dilim kepek emkegi le kahvaltılık türü bişiler yemni öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?