Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İlknurum uykum geldi dün gece biraz ürktüm sanırım uyuyamadım pek..
Birde ben sabah erken kalkıyorum...

iyi geceler..tatlı huzurlu uykular yenacım..
bu ürküntü bende de oluyor cogu gece ve de her sabah eşimi 7de gönderiyorum sonra hava aydınlanana kadar nerdeyse 9a kadar ürperiyorum ve uyuyamıyorumda.. aslında hep evdeyim dedigim gibi kimsem yok burda ve alısıgım yalnızlıga ama nedense sabahları hep böyle oluyorum...
bi çaresi,çözümü varmıdır acaba...

Eşime daha evvelde demiştim bak bu kıza dikkat etsin halan yalanları var diye ama eşim baştan ya işte karışırsak biz kötü oluruz diyordu ama bukadar vahim olduğunu duyunca oda dedi ister kızsın ister kudursun kuzenim halamla konuşacağız diye.
Kızı asla kınamıyorum inan çok temiz yürekli biri seni seviyorum seninle evlenmek istiyorum desin fizanda olsa sırf karşısındaki mutlu olsun diye gider.
Kız dedim hiçmi MÜge anlıyı izlemiyorsun bir sürü kız öyle aptallıkları yüzünden canlarından oluyor. Daha o sabah 18 aydır kızı kayıp olan bir anne cıkıp feryat etti kızımı bulun dayanamıyorum artık diye. Hee o başka türlü kayboldu ama baktığında çoğu hikayede bir saf genç kız var Allah korusun ya bir gün biri niyeti bozarda sana zorla birşey yaparsa yada sana başka türlü zarar verirse diyorum yenge yaa merak etme ben güvenmesem gitmem gerçekten dünya iyisi diyor ama bir bakıyorsun bir kaç hafta sonra yenge bitti ayrıldı benden çok kötüyüm sana geleyim mi diyor ve ancak o zaman bana doğruları anlatıyor kız :26:

ya iyi niyetli demekki büyüdükçe anlayacak ama şimdi korunması lazım
bunuda yapacak en iyi kişi annesi

yazdım canım duruyordu evet hatta hepsininki duruyor :)

afiyet olsun canım

canım sağol iyiyim biraz daha ama tamamen geçmedi malesef :(
aslında link yapıştıramıyorum becerebilsem eklerdim sana ama kknın ilk sayfasında resimli anlatımı var oradan faydalanabilirsin canım, zaten mesajını gören ve link ekleyebilenler yardımcı olacaktır sana ,kusura bakma ne olur ben bilemiyorum :)
at tabi canım hakkın yani daha çok atacaksın inşallah

allah şifa versin inşallah
çok teşekkür ederim moral oluyo böyle mesajlaşmak bile. hep beraber başaracağız inşallah
çizelge olayını da hallettim çok güzel oldu :)

cecoşum bak sen bunları diyince aklıma ne geldi...anlatayım sana..
ben hep yasımdan olgumdun benle yasıt dayımın kızı vardı..ismlerimiz bile aynı..ananemden dolayı:))
kardeşim kardeşim derdik öle ögrenmişiz..liseya kadar devam etti haftanın 5 günü ya o bizde ya ben dayımlardaydık..
baska türlü olamazdık anla yani:)) sonra bunun yanlış 1 cocukla beraberligi oldu dedigin gibi kullanıyordu cocuk bunu..
kuzenm cok güzeldi..cocuk 9çocuklu bir ailenin oglu..okumayan..çalısmayan..serseri bişeydi..
ben kuzenime anlatıyorum anlamıyor tam 16 17 yasında deli zamanları.. bize diye cıkıp önce cocukla görüşüyor..
okuldan kaçıyor.. ben de senn gibi düşünüp anneme anlatmaya karar verdm dedm git yengemle konus..
tek bir yere göndermesn..okul saatlerini kontrol etsin.. doldurdum kadını iyice..
amannnnnn ne sorunlarrr oldu..yengem inkar etti ananemde kavga cıkarmıs dayıma anlatmıs senin ailen,ablalarının gözü kızımın namusunda.. inşallah kızından bulursun falan filan..
yengem 2 teyzem annem ve ananemle 2 yıl konusmadı tabi dayım ve kuzenmde..
aradan 10 yıl gecti nerdeyse..kızı dayım sopalarla dövmüş falan benmle görüşmedi bir daha..yatmaya falan da gelmedi..
neyse şimdi üniversite btrdir hemşire oldu bayramdan bayrma görürürm.. demem o ki
o zaman bunları açıklamasam kız kaçacaktı o çocuga..hayatı mahvolacaktı.. sayemde yanlıştan döndü ama
yengemde dayımda bir daha eskısı gbi olmadılar bize karşı..
sonra 1 olayım daha oldu buna benzer...onu hiç anlatmayayım..
artık varyaa amannn dicem diyorum bazen... adamı öldürdüklerini görsen susmak lazımmış diyorum..
kimse cocugunun yanlış yaptıgını kabul etmıyor kötü sen oluyorsun..
iyice bir düşün derim tatlım..

benmde olacagım o ilknurcum:))
hem korkuyorum hem izliyorum..

Aslında aynı korkuyu bende yaşamıyor değilim ama dediğin gibi hayatını karartacağına bu şekilde olsun.
Zaten ben halasına anlattığımda ona şahitte gösterebilirim çünkü kızı daha evvel Nisa Ablamın yanında da bazı itiraflarda bulunmuştu hatta dün gece bile nisa ablam keşke beni çağırsaydın ben biraz nasihat ederdim dedi ama kız nasihattan anlamaz ben biliyorum modunda. Eğer inkar ederse ki edemez gerekirse nisa ablayıda şahit gösteririm kendimi aklamak adına değil tabiki sırf kızı korumak adına.
Halasına zaten önce yemin ettireceğim kıza sakın sataşmayacaksın bak ona göre diye. Bundan sonra boş bırakmasın diye diyorum sonuçta yaşıda ufak değilki 24 yaşında ama bana göre 24 gram aklı yok. Bir ufağı 16 yaşında inan sanki diğerinin ablası o. Çok aklı başında çok mantıklı ve dürüst bir kız ve ablasını bile kalaylayıp izaya bile sokabilecek kadar sağlam bir kız.

allah şifa versin inşallah
çok teşekkür ederim moral oluyo böyle mesajlaşmak bile. hep beraber başaracağız inşallah
çizelge olayını da hallettim çok güzel oldu :)
Cizelgen hayirli olsun cnm ayrica aramiza hosgeldin. Dilerim hedefledigin kiloya ulasirsin :16:
Aslında aynı korkuyu bende yaşamıyor değilim ama dediğin gibi hayatını karartacağına bu şekilde olsun.
Zaten ben halasına anlattığımda ona şahitte gösterebilirim çünkü kızı daha evvel Nisa Ablamın yanında da bazı itiraflarda bulunmuştu hatta dün gece bile nisa ablam keşke beni çağırsaydın ben biraz nasihat ederdim dedi ama kız nasihattan anlamaz ben biliyorum modunda. Eğer inkar ederse ki edemez gerekirse nisa ablayıda şahit gösteririm kendimi aklamak adına değil tabiki sırf kızı korumak adına.
Halasına zaten önce yemin ettireceğim kıza sakın sataşmayacaksın bak ona göre diye. Bundan sonra boş bırakmasın diye diyorum sonuçta yaşıda ufak değilki 24 yaşında ama bana göre 24 gram aklı yok. Bir ufağı 16 yaşında inan sanki diğerinin ablası o. Çok aklı başında çok mantıklı ve dürüst bir kız ve ablasını bile kalaylayıp izaya bile sokabilecek kadar sağlam bir kız.

Ah ah bizim oralarda bir laf vardir kiz akli kaz akli diye. Bencede söylemelisin ama tabiki sana olan güvencinnide kaybetmemeli. Annesini kesinlikle hirpalamayacagi konusundada iyice uyarmalisin. Insallah hakkinda hayirlisi olur gercekten kiz annesi olmak cok zor. 1 tane kizim var ama asla kendimden korkutmiycam en azindan elimden geleni yapicamki bana herseyini anlatabilsin. Rabbim yavrularimizi korusun karsilarina hep iyileri cikartsin. :16::16::16:

cnm yeni gördüm cvp attım
Sağol canım teşekkürler.
kızlar 22 ocakta 1 yılı dolacak evlilik düşündüğümüz bir birlikteliğim var ( dı ) dı ekledim çünki şu anda sonu belli değil....ayrı şehirlerde yaşıyoruz mali müşavir kendileri...

bu ilk sorunumuz değil daha öncede kendileri tarafından ottan çöpten şeyler azdan çok yapılıp sorun olmuştu...en basiti facede paylaştığım esprili bir haber bile 15 gün dargınlığa neden olmuştu...

neyse gelelim konuya...

cuma akşamı telf konuşurken sordum yılbaşı akşamı ne yapacaksın evdemisin ablanamı gideceksin
yok dedi bir mükellefime davetliyim

kim o dedim
ebru hnm
serpil hnm da olacak serpili biliyorum çocukluk arkadaşı
ebru hnm evlimi?
hayır eşinden ayrı benim küçük oğlanla yaşıt oğlu var benim oğlumda çok istiyor oğlumla beraber gidicez
peki bu doğrumu dedim senin oraya gitmen eşi olsa yada yanında ben olsam tamam hemde yılbaşı gibi özel bir akşamda
ne varmış biri çocukluk arkadaşıymış ona lafım yok zaten
biri arkadaşıymış
ben neden kötü düşünüyormuşum
bu gayet doğalmış
olabilirmiş
ben kıskançlık hastasıymışım
tartışma çıkıncada
ebru hnm kansermiş tedavi görüyormuşta serpilde ona bakıyormuş arkadaşı olarak hem ebrunun ist akrabaları gelecekmiş iş kuracaklarmış tanışmaları iyi olurmuş defterlerini ona verebilirlermiş hem benim ona demem lazımmış çok yoruldun ay sonu yıl sonu git eğlen kafanı dağıt deem lazımmış ben bencilmişim onu hiç düşünmüyormuşum o istese dışarda bir eğlenceyede gidebilirmiş
bu iş yemeğiyse zaten dışardada olabilirdi
neden evine gidiyorsun dedim...

aynı şeyi ben yapsam ne düşünürsün dedim...
olabilir gayet doğal ne varki bunda dedi..
ve seviye iyice düştü..
pezevenkliğe giden adam çocuğuylamı gider dedi bana
biz seninle çıkıyoruz diye cendereyemi girdim dedi...yani sen karışammasısn
işine gelince resmi nikah olana kadar gönül nikahımız var biz aileyiz işine gelmeyince cendereye girmemiş ben karışamam oluyor...
bende iyi eğlenceler dedim kapadım
sayende bombok bir yıla giriyorum ben oraya eğlenmeye gitmiyorum yazıklar olsun diye mesaj yazmış...

neyse akşam oldu ben bu moralle erkenden yattım...telefonuda şarza taktım..gece 12 de mesaj yazmış hiç bişey olmamış gibi birde aramış hiç duymadım..telefonumu bilerek açmadın demezmi bana iyice geldiler...:47::47::47::47:şimdi söyleyin bakalım ben yanlışmı düşünüyorum...

haa az önce gördüm resim eklemişler ben ortada akraba kalabalık falan görmedim ...

birde yorum yapmış

SÜPER DÜNYANIN 3 TANE SÜPER GÜZELİ (KALBİ İLE HERŞEYİ İLE)

Bence sen çok daha iyilerine kayıksın yağmurgözlü her işte vardır bir hayır bizim şer sandığımızda bile hayır vardır sonra belki daha çok üzülücektin...
akşam yemeğimi yedim 4 kaşık nohutlu plav
2 kaşık kuru patlıcan yemeği 1 kasık yoğurt 4 tanede dut kurusu yedim canımtatlı istedide şimdide 5 i biyerde içiyorummm
bugün kü lasly yapayım yapayım 1 saat aksattımmı arkası geliyooo
Kurudutun kalorisi çok az nursenacım.
neyse ben de çıkıyorum yatmak istiyorum dinleneyim sabah okurum yazdıklarınızı herkese iyi gecelerr Allaha emanetiz hepimizzzzz
İyi geceler semiran inşallah en kısa zamanda kurtulursun depresyondan bende iki aydır çok kötüydüm yeni yeni iyi oluyorum ne kadar iyi denirse.
İlknurum uykum geldi dün gece biraz ürktüm sanırım uyuyamadım pek..
Birde ben sabah erken kalkıyorum...
İyi geceler yenacım eşin geldimi?

iyi geceler canım yanlız kadın korku filmimi izlermiş
bak bana ben hiç izliyormuyum tırsıyorum sonra eşimde yok zaten almıyım ben

Valla isterse evde 100 kisi olsun ben yinede bakmam . Bakamiyorum zaten ilk sahnede hemen degistiriyorum.:9::9::9: Iyice tirsik oldum bende valla. Panik atagim aziyo sonra gece geziyorum evde :26:

Cizelgen hayirli olsun cnm ayrica aramiza hosgeldin. Dilerim hedefledigin kiloya ulasirsin :16:

Ah ah bizim oralarda bir laf vardir kiz akli kaz akli diye. Bencede söylemelisin ama tabiki sana olan güvencinnide kaybetmemeli. Annesini kesinlikle hirpalamayacagi konusundada iyice uyarmalisin. Insallah hakkinda hayirlisi olur gercekten kiz annesi olmak cok zor. 1 tane kizim var ama asla kendimden korkutmiycam en azindan elimden geleni yapicamki bana herseyini anlatabilsin. Rabbim yavrularimizi korusun karsilarina hep iyileri cikartsin. :16::16::16:

Aminnnnn... İnan canım her gece yatarken dua ediyorum Rabbim hayırlı insanlarla yavrularımı karşılaştırsın diye. Annemin bir lafı vardır genelde küçük çocuklar için sıkcada söylenir ya hani çocuğun affedersin ne totoşuna nede ağzına güven olmaz diye :34: işte o hesap. Ne söylerse söylesin körü körüne inanmak doğru değil. İnan ben okula giderken annem bir kaç kere şüphelenmiş acaba gerçeği söylüyormu diye ve beni takip etmiş Şerlok Melehat :60: tabi benim asla yalan söylemediğime emin olunca takiplerini azaltmış ama yinede kesmemiş. Sen doğruda olsan karşındaki yamuk olabilir der hep. Dediğim gibi Annesine önce yemin ettireceğim bu konuyu kızına duyurmayacağına dair. Şimdiye kadar olanı için hesap sormasın sonuçta geçmiş gitmiş ama en azından şimdiden sonra daha dikkatli olsun.

Bugün korkunç bir yeme düzenim oldu sabah kalktım ayşenin başı ağrıyomuş aldım onu göz kbb ve diş doktoruna götürdüm onlarla ilgili bir sorunu yokmuş şimdide nöroloji dr randevu almaya çalışıyoruz inşallah önemli çıkmaz acaba diyorum zeynebi benden çok kıskanıyor ondanmı başı ağrıyor off inşallah böyle bir sebebdir.
Öğünlerim paylaşılcak gibi değil aslında
Sabah activanın kahvaltı zamanı
Öğle kabak tatlısı
Ara 2 galeta peynir
Akşam kabak tatlısı
Ara kuru yemiş iğrenç oldu bugün hiç sormayın.

Back
X