hey ya rabbi hala aklı yemekte :)yok eşim oralı ama onlarda benim ailemde ankarada yıllardırr kırıkkalenin bi ilçesinde babaennesinn evi var yazları gezmeye 1-2 gün gideriz kırıkkalaeye 1 kere falan gittm o kadar
ben eşiminişinden dolayı bingöldeyiz yaza inşallah sağ sağlm kurtullursak tainciyiz batıya
bende cookk özlediimmmmmm aneemlerriii ankarayyıııı (ankaRa simidini ayrıca)
çok teşekkür ederim canım, aynen dediğin gibi popomuz kıpkırmızı ıkınırkende yüzüGeçmiş olsun oğluşuna benim kızımında zaman zaman kabızlığı oluyor seni çok iyi anlıyorum ıkınırken kıpkırmızı oluyor tuvalette ama bir türlü yapamıyor allahtan bu günlerde pek olmuyor
Canım menüm iki ayrı listeden oluşuyor bir hafta birini öbür hafta diğerini uyguluyorum dönüşümlü aşağıdaki gibi
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
2,5 - 3 litre su içiyorum birde hergün düzenli spor yapmaya çalışıyorum
ben bu diyeti aşağıdaki linkden aldım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayca-kaya-1-ayda-8-kilo-zayiflatan-liste.html

melocan mı yoks aşu bizim meluncan dediğimiz mi o ya ekşimtrak bir ot ben onu öyle pişmeden bile yerim o mu acaba? çok severim ya..dünkü menümü paylaşayım :
sabah:
1 dilim kepekli ekmek
50 gr. peynir
1 salatalık
1 domates
ara:
1 elma
1 fincan elmalı tarçınlı çay (lipton)
öğle:
6 kaşık melocan kavurması (bizim oraya özgü bir çeşit ot)
1 dilim ekmek
ara:
1 elma
1 portakal
1 fincan elmalı tarçınlı çay (lipton)
akşam:
1 kase mercimek çorbası
6 kaşık melocan kavurması
3 yaprak sarma (kaçamak)
ara:
1 portakal
3 litre su içtim
akşam yine kalabalıktık tavuk göğsü ekmek kadayıfı
en az 10 çeşit kuruyemiş vardı birde cips ama dokunmadım hiç birine çok şükür
çay içtim sadece :)
17 ocakta 95 olmalıyım en azından :18::18::18::18::18:
canım bir sorum daha olacak geçen gün yazmıştınız ama anımsayamadım şu tarçınlı elmalı çay ne işe yaıyordu?
Oooo gelin hanım bende Kırıkkale liyim.Kırıkkale de mi oturuyosunuz şuan? Şehir olarak pek sevmem ama ailem orda onları çok özlüyorum...
Menün süpermiş.Tam uymak istediğim idealimdeki menü diyebilirim.Tamamını paylaşabilir misin listenin?
Ellerine sağlık Meryem.Eşin bayram etmiştir valla.Ayıptır söylemesi bende çok güzel yeperım mercimek köftesini.Bi de çiğ köfteyi.İnşallah bi gün beraber yapar yeriz...
6 tane mercimek köftesi 308 kalori canım.Kalori sepeti sitesinden baktım senin için... Havuç taratora baktım yoktu tatlım...Mayonez katmadıysan fazla kalorili olcağını sanmıyorum.
Yenacım bende tam birebir ölçüden yapıyorum.Yani 2 bardak mercimeği 4 bardak suda haşlayıp 2 bardak ince bulgurla demlendirip yoğuruyorum.Ama bende sizin gibi mercimeği fazla olandan seviyorum.Ancak bi türlü toparlayamıyorum öyle.Sanki cıvık oluyor biraz.Tam tarifin nedir senin canım?
BANUUUUU beni unutmuşsun tatlımmm...![]()
![]()
Özlem geçmiş olsun oğluşuna da canım.Bi hastalıkdır dolaşıyo sizde.Nazar mı değdi nedir.Allah şifanızı versiz tez zamanda.Öpüyorum seni de yeğenimi de :)
sağol ebrucum valla sadece beni ve oğlumu buldu :) hayır emzirsem anlayacağım ama emzirmyiorumda ... inşallah canım sağol şimdilik atlattık allah bir daha göstermesin. bizde seni öptük :)