Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yok eşim oralı ama onlarda benim ailemde ankarada yıllardırr kırıkkalenin bi ilçesinde babaennesinn evi var yazları gezmeye 1-2 gün gideriz kırıkkalaeye 1 kere falan gittm o kadar
ben eşiminişinden dolayı bingöldeyiz yaza inşallah sağ sağlm kurtullursak tainciyiz batıya
bende cookk özlediimmmmmm aneemlerriii ankarayyıııı (ankaRa simidini ayrıca)
hey ya rabbi hala aklı yemekte :)
Geçmiş olsun oğluşuna benim kızımında zaman zaman kabızlığı oluyor seni çok iyi anlıyorum ıkınırken kıpkırmızı oluyor tuvalette ama bir türlü yapamıyor allahtan bu günlerde pek olmuyor

Canım menüm iki ayrı listeden oluşuyor bir hafta birini öbür hafta diğerini uyguluyorum dönüşümlü aşağıdaki gibi
1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
2,5 - 3 litre su içiyorum birde hergün düzenli spor yapmaya çalışıyorum

ben bu diyeti aşağıdaki linkden aldım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayca-kaya-1-ayda-8-kilo-zayiflatan-liste.html
çok teşekkür ederim canım, aynen dediğin gibi popomuz kıpkırmızı ıkınırkende yüzü :( allah bağışlasın senin kızın ne kadarlık ,benimki 8 ayını bugün bitirdi :)
dünkü menümü paylaşayım :

sabah:
1 dilim kepekli ekmek
50 gr. peynir
1 salatalık
1 domates

ara:
1 elma
1 fincan elmalı tarçınlı çay (lipton)

öğle:
6 kaşık melocan kavurması (bizim oraya özgü bir çeşit ot)
1 dilim ekmek

ara:
1 elma
1 portakal

akşam:
1 kase mercimek çorbası
6 kaşık melocan kavurması
3 yaprak sarma (kaçamak:17:)

ara:
1 portakal

3 litre su içtim
akşam yine kalabalıktık tavuk göğsü ekmek kadayıfı
en az 10 çeşit kuruyemiş vardı birde cips ama dokunmadım hiç birine çok şükür
çay içtim sadece :)

17 ocakta 95 olmalıyım en azından :18::18::18::18::18:
melocan mı yoks aşu bizim meluncan dediğimiz mi o ya ekşimtrak bir ot ben onu öyle pişmeden bile yerim o mu acaba? çok severim ya..
canım bir sorum daha olacak geçen gün yazmıştınız ama anımsayamadım şu tarçınlı elmalı çay ne işe yaıyordu?
Oooo gelin hanım bende Kırıkkale liyim.Kırıkkale de mi oturuyosunuz şuan? Şehir olarak pek sevmem ama ailem orda onları çok özlüyorum...

Menün süpermiş.Tam uymak istediğim idealimdeki menü diyebilirim.Tamamını paylaşabilir misin listenin?

Ellerine sağlık Meryem.Eşin bayram etmiştir valla.Ayıptır söylemesi bende çok güzel yeperım mercimek köftesini.Bi de çiğ köfteyi.İnşallah bi gün beraber yapar yeriz...

6 tane mercimek köftesi 308 kalori canım.Kalori sepeti sitesinden baktım senin için... Havuç taratora baktım yoktu tatlım...Mayonez katmadıysan fazla kalorili olcağını sanmıyorum.

Yenacım bende tam birebir ölçüden yapıyorum.Yani 2 bardak mercimeği 4 bardak suda haşlayıp 2 bardak ince bulgurla demlendirip yoğuruyorum.Ama bende sizin gibi mercimeği fazla olandan seviyorum.Ancak bi türlü toparlayamıyorum öyle.Sanki cıvık oluyor biraz.Tam tarifin nedir senin canım?

BANUUUUU beni unutmuşsun tatlımmm... :52: :52: :52:

Özlem geçmiş olsun oğluşuna da canım.Bi hastalıkdır dolaşıyo sizde.Nazar mı değdi nedir.Allah şifanızı versiz tez zamanda.Öpüyorum seni de yeğenimi de :)

sağol ebrucum valla sadece beni ve oğlumu buldu :) hayır emzirsem anlayacağım ama emzirmyiorumda ... inşallah canım sağol şimdilik atlattık allah bir daha göstermesin. bizde seni öptük :)

Günaydınnn hatun kişiler..:71:

Banucum naılsın.?
Umarm ayşenin önemsiz bir baş ağrısı vardır..

Dışarıda olunca dengesiz ve düzensiz besleniyor insan...

Evet bu gece erken olsun hadi..:1::1:

Ben bunları yazarken sen sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyorsun şimdi..:))

aynen öyle canım 11 de kalktım kahvaltımı çay keyfimi yaptım
derincim naza geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut canım
banucum ayşecik de bişey çıkmaz inşallah canım kıskançlık etkilş olabilir bence de
bugün evdeyim çıkmayı düşünmüyorum inşallah leslie yapmayı istiyorum bakalım
artılarım da gitmiş bu arada çok mesudum

çok teşekkür ederim canım, aynen dediğin gibi popomuz kıpkırmızı ıkınırkende yüzü :( allah bağışlasın senin kızın ne kadarlık ,benimki 8 ayını bugün bitirdi :)

melocan mı yoks aşu bizim meluncan dediğimiz mi o ya ekşimtrak bir ot ben onu öyle pişmeden bile yerim o mu acaba? çok severim ya..
canım bir sorum daha olacak geçen gün yazmıştınız ama anımsayamadım şu tarçınlı elmalı çay ne işe yaıyordu?

sağol ebrucum valla sadece beni ve oğlumu buldu :) hayır emzirsem anlayacağım ama emzirmyiorumda ... inşallah canım sağol şimdilik atlattık allah bir daha göstermesin. bizde seni öptük :)

cnm yeşilimsi bir ot hafif mayhoş bir tadı var resim bulursam nette eklerim
valla elmalı tarçınlı çay ne işe yarıyor bilmiyorum
diyetisyenim verdi
ara öğünlerde günde 3 kere aksatmadan içiceksin dedi

ben geldimmm:3:
bugün diyete attığım ilk adım olcak:52: bugün çok geç kalktım.12:30 da:17: saçımı yıkayım falan filan diyesiye kadar ,kahvaltı yapmadım:31: kahvaltımıda form bisküvisi ve çay olarak yaparım :/ ondan sonrada pek zamanım kalmıyo açıkçası işe gidicem :6:

şimdilik çıkıyorum öptüm hepinizi kocaman kocaman. akşam girdiğimde hepinizle tanışcam:52: görüşmek üzereee

Canım benim iki kızım var büyük olan 12 yaşında 7.sınıfa gidiyor küçük olan 2 yaşında

dünkü menümü paylaşayım :

sabah:
1 dilim kepekli ekmek
50 gr. peynir
1 salatalık
1 domates

ara:
1 elma

öğle:
6 kaşık melocan kavurması (bizim oraya özgü bir çeşit ot)
1 dilim ekmek

ara:
1 elma
1 portakal

akşam:
1 kase mercimek çorbası
6 kaşık melocan kavurması
3 yaprak sarma (kaçamak:17:)

ara:
1 portakal

3 litre su içtim
akşam yine kalabalıktık tavuk göğsü ekmek kadayıfı
en az 10 çeşit kuruyemiş vardı birde cips ama dokunmadım hiç birine çok şükür
çay içtim sadece :)

17 ocakta 95 olmalıyım en azından :18::18::18::18::18:

vaaaayyyyyyyyy süpersinnnnn hadi bakalımm kolay gelsinnn bence bu listeyle gidersenn dahada fazla veremilirsin 95 altı olabilirsinn yaniii..başarılarr iştahsızz günlerr diliyorum....:1:

oğluşum bugün 8.ayını bitiriyor :)))
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

MAŞALLAHHH MAŞALLAHH 41 KERE MAŞALLAHHH....sağlıklı nice aylar değill senlere...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bu arada canım elmalı tarçınlı çay metabolizmayı hızlandırıyorr hazmada yardımcı...evde kendin yaparsannn limon ve portakalı kabuklarıyla eklersenn o kabuklarda yağ yakımında etkili oluyormuşşş....:34:

cnm konyaya geldigimde ben kuaföre gitmedim cokta oyalanmadim pardüseyi alip hemen geri dönmüstük benim kiz hic susmamisti hastaydi o zamanlar ve 2gelinimizin cocuklari evde annemde kalmisti ondan hemen geri dönmüstük o balik etli bayan ben deildim cnm :54:

tamam tatlım:34:

ayyy kızz ben görmedimm ben.aslında bu mesjı gördüm sonunu gördümm çamaşır atıcam diyee bende unuttuğumu hatırlayıpp zıpladımm ..şimdi gördümm üstteki sorularıı harbiden yarışmacı gibi hissettim kendimii...sorulara gelince...

yaş 24...gerçi 24ün son günlerini yaşıyorummm:43::43::43:

87 doğumlu....2.5 yıllık evli...anasınıfı öğretmeniyim ama evlendim evleneli ev hanımıyımmm:14: oğlak burcuyummm...bende yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm:))

memnun oldum canım:)))

Ben hareketsiz seviyorum..

Vardır heralde eksik bişey..

Kulitta var biliyorsun sitede. ona yolla hareketlendirir herkese yardım ediyor bu şekilde..

bak bunları senin için araştırdım, beğensende beğenmesende:16:

$974359084hm0.gif

$limpidD_large_large.webp

Valla isterse evde 100 kisi olsun ben yinede bakmam . Bakamiyorum zaten ilk sahnede hemen degistiriyorum.:9::9::9: Iyice tirsik oldum bende valla. Panik atagim aziyo sonra gece geziyorum evde :26:

senin panik atağınmı var canım??

Bugün korkunç bir yeme düzenim oldu sabah kalktım ayşenin başı ağrıyomuş aldım onu göz kbb ve diş doktoruna götürdüm onlarla ilgili bir sorunu yokmuş şimdide nöroloji dr randevu almaya çalışıyoruz inşallah önemli çıkmaz acaba diyorum zeynebi benden çok kıskanıyor ondanmı başı ağrıyor off inşallah böyle bir sebebdir.
Öğünlerim paylaşılcak gibi değil aslında
Sabah activanın kahvaltı zamanı
Öğle kabak tatlısı
Ara 2 galeta peynir
Akşam kabak tatlısı
Ara kuru yemiş iğrenç oldu bugün hiç sormayın.

canım çok geçmiş olsun, inşaallah önemli bi durum değildir...

aslında tek bi kişiden değilde,grupta bulunan herkesten onay almak istiyorum.önce hikayemi anlatayım sonra ricamda bulunuyum:12:
20 yaşındayım ve kilom 70 lere kadar dayandı belkide geçmiştir bilmiyorum. 6 ay önce gruplardan birine dahil olmuştum ama 3 hafta üst üste kilo veremediğim için gruptan ayrılmıştım. (sonuncu hafta reglime denk geldi ve felaket su toplamıştım) gruptan çıktığımdan itibaren tamamen eski halime dönmüştüm. zamansız yemeler çikolata aşırı derece falan ki halada öyle. şimdi 17 ocakta diyetisyene gidicem. 21 yaşıma çıtır olarak girmek istiyorum. çok az kaldı nisana :31:

bi kaç gündür gruplarla iletişime geçmeyi denedim ama kimisi dolu kimiside almadı. kilo aralığım size uymasada sizin grupta olmayı istiyorum. çünkü desteğe ihtiyacım var. kaptanınız var mı ? yada kim bilmediğimden hepinize rica edeyim dedim.

akıllı kız:34::34:
maşaallah ne kadar akıllı bi kızsın:)
yazılarından çıkardım bu kanımı. akıllı kişileri çok severim ben gerçekten.
maşaallah:nazar::nazar::nazar:

vaaaayyyyyyyyy süpersinnnnn hadi bakalımm kolay gelsinnn bence bu listeyle gidersenn dahada fazla veremilirsin 95 altı olabilirsinn yaniii..başarılarr iştahsızz günlerr diliyorum....:1:

MAŞALLAHHH MAŞALLAHH 41 KERE MAŞALLAHHH....sağlıklı nice aylar değill senlere...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bu arada canım elmalı tarçınlı çay metabolizmayı hızlandırıyorr hazmada yardımcı...evde kendin yaparsannn limon ve portakalı kabuklarıyla eklersenn o kabuklarda yağ yakımında etkili oluyormuşşş....:34:

inş. cnm inş. bugün itibari ile sıfır kaçamka ile gidicem bakalım
umarım diyetisyenin dediği gibi 4 kilo gitmiş olur
allah irade versin hepimize inş.

yarın da senin için uyurum ayşecim
ben şimdi leslie ye gidiyorum bakalım ne kadar yapabilirsem

gitsin kilocuklar hadi bakalım

ay ben bayılırım ona eşimin ailesi ordu lu ya baharda toplar yollarlar çok zor topplanıyor bide koklaya koklaya yerim yani o dereceee ...afiyet olsuuun...:23:

valla ben bizim oraya çzgü bütün otlara bayılıyrum cnm
bi gün beraberde yeriz inş. :)

valla ben bizim oraya çzgü bütün otlara bayılıyrum cnm
bi gün beraberde yeriz inş. :)

ayşecim görüşmeyeli nasılsın??
heralde bi ara rahatsızdın? daha iyisin inşaallah şuan?? geçmiş olsun canım.

bu arada yeşil otları bende çok severim ya, bayılırım yani.
roka başta olmak üzere, bizim buradaki isimlerine göre güneyk, acı marul, ekşi otu, dedesakalı :9: , cırcıvık
vs vs.....
heleki bu otlardan birde saç böreği yapıyolar o da süper oluyor, benden tavsiye bi deneyin bence. :56:

roka başta olmak üzere, bizim buradaki isimlerine göre güneyk, acı marul, ekşi otu, dedesakalı :9: , cırcıvık
vs vs.....
heleki bu otlardan birde saç böreği yapıyolar o da süper oluyor, benden tavsiye bi deneyin bence. :56:

anaaaaaaa verdiğii akılaa bakkkkk saççç böregiii diyorrr yaaaaaaaaaaaaaaa:43::43::43:ben çok acıktım yine gidip öğle yemeğimi yiyemmm....:43: saçç böreğiymişşş:43:

vs vs.....

cnm saol iyiyim kuru bi öksürük var hala ama çok şükür bugünümüze
sen nasılsın evlilik nasıl gidiyo
kaç kg oldun de bakim
evlilik yaradı dimi :)
seni aramızda yeniden görmek çok mutlu etti beni
umarım bidaha gitmezsin
bu arada börek yap sen ben yemeye gelirim yaza ama :)

anaaaaaaa verdiğii akılaa bakkkkk saççç böregiii diyorrr yaaaaaaaaaaaaaaa:43::43::43:ben çok acıktım yine gidip öğle yemeğimi yiyemmm....:43: saçç böreğiymişşş:43:

bende açım valla ama yemicem
eğer 4 kilo vermezsem 17 ocaka kadar
kahrımdan ve utancımdan ölürüm

oğluşum bugün 8.ayını bitiriyor :)))
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

MAşallah nice aydönümlerini görün inşallah..

Geçmiş olsun oğluşa kabızlık çok zor..Yaşayan bilir valla..
Anne sütü alan bebekler daha seyrek kabız oluyor bence..
Kızımda sütüm yetersizdi bende bilgisizdim doktorun yönlendirmesiyle erken ek gıdaya başladık..Çok sık kabız olurdu..
Oğlumda 6 ay sadece anne sütü verdim sonrasında yavaş yavaş başladık çok şükür bir problem olmadı..

Papiksler var ya pamuklu çubuk..Onu zeytinyağına batırıp poposuna hafifçe değdirince ıkınma hissi yaratıyormuş faydası olabilir belki..
rezene çayıda etkiili..İnşallah bir daha yaşamzsınız canım..

afiyet olsun bende severim ot kavurmalarını..

bak bunları senin için araştırdım, beğensende beğenmesende:16:

Eki Görüntüle 320922

Eki Görüntüle 320923

canım çok teşekkür ederim MSN avatarım yapacağım kalpli olanı..

tomurcukk,
canım ben 1,5 veya 2 bardak mercimeği 1 bardak bulgurla yapıyorum.
İlk denediğinde 1,5 bardakla yaparsın denersin...

___________________-

Umuttçum, gurmecim.:) ben daha önce peynir yapmayı denedim evde sirkeyle ama beceremedim.
Tekrar girişimim olacak.:) Sen muhakak yapıyorsundur veya yapmışsındır..
Bana yardımcı olurmusun lütfen.:)

Son düzenleme:
Back
X