Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cecoşumm 10646 sayfasına dönüş yaparmısnızzz... merden cecoşa meryden cecoşaaa:1::1::1:
benm yazdıklarımııı göremedn sanırım arada kaynadın:1:

canım tekrar geçmiş olsun gecer inşallah en kısa zamanda.....ben balıkesir susurluk...sen daha şanslısınn ayvalıkkk çoookk güselll.....

kızzzz sen nerde çalışıyorsunn böleeeeee.....sabah 6da gidip 12 de geliyorsunnnnn.....zor işinnnn....

canımmm çokkk geçmişşş olsunnnn....

bu ne kahvaltı kızzzzzzz valla şimdi canım çekti ya benim kahvaltı çok sıkıcıı.....yeşil zeytin yemem..peynirrr hayatttta yemem...yumurtayıda eşime pişirirsen sarısından yerim okadar...senin tabakk süpperrr duruyor afiyet şeker bal olsunn......

bu aradaaa o seneryoo kimee ait kızzz süperr pilannmışşşş:1::1: korkulurr sizdennnn....amaaa gerçekten süperr olmuşşş..en zarasız şekilde halledersinizzzz.....sonucu merakla beklicemm...

çoookkk teşekkür ederimm canımm benimmm...güzel dileklerin dilerim yeni yaşımda gerçekleşirrr....gobeğimdekii yağlarr gider yerini bebek doldururr inşallahh....bu arada artıları atıp eksilere geçmişsinnn çok sevindimmm....

süperrrr sen kaç gündürr acayipp gidiyorsunn allahh bozmasınn.....kızz bu melocann bitmedimii halaaa:1: merak ettim bu otuu...2 gündür bi melocandır gidiyorrr....

bu kıtır ekmekleri merak ediyordumm ama böle tahminn etmemiştimmm kız bunlarınn kalorii ne kadar acabaaa...bende bulabilirmiyim bunlardann tabi kalori düşüksee....çabuk sıkılıyorumm alternatiff bişiler bulmam lazımmm....
Ceconun söyledigine göre varmis cnm ama kücük bir paket 6 tl den basliyormus. Ben Almanyadyim cnm burdaoldukca uygu fiyattalar ve bircok cesidi var. Ben ekmek yerine genelde bunlardan yiyorum :34::34::34:
Selammmmmmmmmmmm :122: :122: :122:

Bugün biraz daha erken gelme fırsatı yakaladım çok şükür :34:
Eşim eve meyve takviyesi için uğramışken laptobuda bıraktı barı akşam taşımak zorunda kalmim gelince dedi :1: Alllahhhhh razı olsunnnnn :60:
Dün gece büyük kızı götürdük malum hastaneye. Doktor 10 tane iğne yazdığı için mecbur öğlene doğru kızı iğneye götürmeye niyetlendiğimde küçük kızımında ateşinin olduğunu fark ettim. Hadi gitmişken küçüğünüde göstereyim dedim ve iyikide götürmüşüm çünkü onada bulaşmaya başlamış Faranjit :26: Hemen Meyve Bombardımanına tuttum ikisinide :1:
Büyüğünde ateş kalmadı şükür ama ikiside yemek yemiyorlar. Sabahtan beri kücüğü sırf 2 biberon süt içti birde yarım biberon taze sıkılmış portakal, grayfurt ve limon suyu. Büyüğüne de zoraki bir tabak yoğurtlu pirinç çorbası yapmıştım onu içirdim hatta oda yarım bıraktı :26:
Onlar yemedikce benimde boğazımdan birşey geçmiyor :26: Sabah Allahtan onlar uyurken kahvaltımı dünki gibi güzelce yaptım. Öğlende de bir tabak pirinç çorbası yedim bende başkada birşey yok şimdilik ama eşim banada tembihliyor onlara meyve yedirmeye çalışırken sende ye bak yoksa sana bulaşırsa ağır geçer diye.

Rabbim bütün çocuklara şifa verir inşallah bir an önce... Aminnnnnnnnn

Çok sağol canım sizinkilere de çok geçmiş olsun inşallah onlarda atlatır bir an önce :34:

:54::54::54::54::54: :29::29::29::29:

Sağol canım :34: Aslında ben bundan sonra hep böyle paylaşırım diye düşünüyordum ama bak kızların derdine düşünce ne düzen kaldı ne fotograflık hal :1: olsun iyileşsinlerde yine yaparım nasılsa.

Anammmmm Şeftali çayını severim ama o kıtır ekmeklere bayılırım canım yaaaa :56::56::56::56:
Buradaki Realde var ama maşallah bir etiket koymuşlar üzerine insan geçerken fiyatına bakmaya çekiniyor ya üzerime yapışırsa diye :60:
Sizi orayı bilmiyorum ama annemlerin orada Lİdl de çok uygundu onlar :122: burada maşallah en son baktığımda 6 Liradan fazlaydı üstelik küçücük paket :34:
En iyisi hiç yemem daha iyi :34: ama bence sen kesin ona devam et çok faydalı hem zayıflamak hem bağırsaklar için :1:

Ya canım ben biraz cinsim o konuda ille çeşitli olucak tabağım renkli olucak yoksa canım hiç birşey yemek istemiyor :1:

Senaryo süper dimi :1: bencede ....merak etme zaten ben gelişmeler oldukca banttan yayın yaparım :60: Cumartesi akşamı başlıyor tiyatro artık pazar günü onlar gidince olanları anlatırım :1:

Büyük biraz daha iyi ama bu seferde ufağıda başladı maalesef :26: şimdi uyuyorda kafa dinliyorum çünkü uyanıkken devamlı mızıklıyor ve kucağımdan inmiyor :1:

Tabiki paylaşabilirsin :34: bu arada aramıza hoşgeldin inşallah daimi ve bol paylaşımların olurda hedefine bir an önce ulaşırsın :34:

Canım inşallah bir an önce düzene girersin sende :34:
Özletme kendini :3:

Sağol canım inşallah bir an önce iyileşirler yoksa ben yamulucağım bukadar ağlamaya :14: küçüğü uyandıkca ağlıyor yavrum

Hoşgeldin biz iyiyiz seni sormalı :34: kimsin kimlerdensin :1:

Canım sanada çok geçmiş olsun etraf mikrop kaynıyor hep diyorum bir kar yağsa şu salgın geçecek diye mikroplar kırılacak diye :26:

Sanada çok geçmiş olsun canım seninde işin zor :17: Görüşmek üzere inşallah
Yuhhhhh yani 6 tl mi:53::53::53: Burda oldukca uygun cnm türk parasiyla cok olsa 1 .50 falan yapar o parayla burda 4 paket alirsin. Evet cnm ekmek yerine bunlardan yiyorum ve ayiptir söylemesi kabizlik gibi bir problemimde yok cok sükür :17::17::17:
Kusur ne demek canım önemli değil :34: Sağ ol canım Rabbim tüm hastalara şifa verir inşallah bir an önce ... aminnnn

Yaaa kızlarrrrrrr bu arada Mutlu hala yok meydanda :26: yani yılbaşından sonra geliyordu.
İnşallah ters bir durum yoktur da bir an önce kendini ayarlayıp aramıza döner :34:
Görüşen olursa çok selam söyleyin.
Kuzucuklara cok gecmis olsun banucum umarim cabucak iyilesirler bu arada findik kurduna pekte yakismis gözlükler prof gibi olmus :9::9::9:
iyi akşamlar kızlar
yürüyorum kaçamaklı da olsa yediklerime dikkat ediyorum ama 3 aydır tık yok
karayiplere gidesim var :5:
Asucum götür beni gittigin yereeeeeeee:9::9:bu hafta öyle spor yaptimki hala ayniyim cildiricam oooooof offfffffffffffffff:26::26::26:
Merhabalar kızlar çok geçmişe bakamadım sabahtan beri hastahanelerdeyiz sbah uyandığımda ablam aradı ayşenin başı ağrıyor midesi bulanıyor diye aldık çapaya götürdük ne yazıkki bakmadılar çocuk nöroloji doktorları yokmuş ve hiç bir devlette yokmuş bir tek kanuni sultan diye bir yer var orda varmış orayı aradık anlattık doktora doktor beni ilgilendirmez randevu alın dedi şe...z bizde özel muayenehane doktoruna götürdük oda pek vicdanlıymış 350 tl muayene ücreti muayene etti beyinin içinde basınç olabilir dedi emar istedi ama devlette çektiremezsin 1.5 sene beklersiniz dediler 750 den kapı açıp 400 düştüler herşey para ne büyük kötülük paran yoksa öl mantığı işliyor amerikan hastahanesinde bir çocuk bize yardım ettide 250 emarı çekilecek ama onlar narkozla yapmak istiyor bizde istemiyoruz dr da narkopssuz olsun dedi bakalım yarın ne olucak 30 dk sürüyomuş inşallah durur kıpırdamaması lazımmış inşallahda hiç bişey çıkmaz dua edin arkadaşlar inşallah temiz çıksın bütün vücudumda sivilceler çıktı uyku haram oldu hepimize.
BEYZUŞ ablacım beni izinli yaz bu hafta hem adet oldum hem bu durumlarda yeme düzenim kalmadı bugün akşam 20.00 kadar açtım biraz çikolata yemiştim ama sonra annemde makarna yedim sonrada eşimle sıkıntıdan kallavi bir tatlı çeşidi yedik resmen sıkıntıdan yedim midem şiş amaa yemek istiyorum.
BEYZUŞ abla sen ne dersin narkozlu narkozsuz bir fikrin varmı?
Kızlar aranızda hiç çocuğunu beyin emearı çektiren varmı?

Biz oglusuma cektirmistik cnm. O zaman 3 yasindaydi ve uzun süre kalacagi icin uyutmuslardi. Büyük ihtimal sizede öyle yapilir. Insallah bisiycik cikmaz. Sen yüregini ferah tut cnm . Rabbim sakinsin bisiycik olmaz aysecige :16::16::16:

mr ses dalgalarıyla çekiliyor bir zararı yok sizde girebilirsiniz
kapalı bir kutu düşün bayada dar sadece ayak kısında açıklık var
kulağına kulaklıkla müzik verende var

beyin mr ı ise kafasına kafes gibi birşeyde geçirecekler
baya sıkıntılı bir yer
İnşallah kolay atlatır.
merhaba kızlar
ceco kızına gecmıs olsun

banucum sıze de gecmıs olsun inşallah kolay ca cekılebılır cnm alla kolaylık versın

yaa o lınke gırdım kımın verdıgını unuttum hanı ısım yazılan ama cok hoşş beklemıyordum oyle bır süprizz :32::32:
Sağol canım inşallah.
Canım genelde bir gün önceden 24 saat uyutmadan götürünce zaten çocuk uykusuzluktan sızıyor orada. Görümcem her sene tekrarlatmak zorunda oğlu için ve o her seferinde öyle yapıyordu ki o an kımıldamasın diye.
Merak etme doktorlar ınun caresini mutlaka bulur :34: inşallah hayırlısıyla atlatırsınız da güzel haberlerlle gelirsin canım :34:
Sağol ceco bunu yazman iyi oldu buge geç yatıralımki sabahda erkenden kaldırıp biraz yorup sonra götürelim inşallah faydası olur çok teşekkürler yaa içim ferahladı biraz belki bizimkide uyur inşallah.

Ceconun söyledigine göre varmis cnm ama kücük bir paket 6 tl den basliyormus. Ben Almanyadyim cnm burdaoldukca uygu fiyattalar ve bircok cesidi var. Ben ekmek yerine genelde bunlardan yiyorum :34::34::34:

Yuhhhhh yani 6 tl mi:53::53::53: Burda oldukca uygun cnm türk parasiyla cok olsa 1 .50 falan yapar o parayla burda 4 paket alirsin. Evet cnm ekmek yerine bunlardan yiyorum ve ayiptir söylemesi kabizlik gibi bir problemimde yok cok sükür :17::17::17:

Kuzucuklara cok gecmis olsun banucum umarim cabucak iyilesirler bu arada findik kurduna pekte yakismis gözlükler prof gibi olmus :9::9::9:

Asucum götür beni gittigin yereeeeeeee:9::9:bu hafta öyle spor yaptimki hala ayniyim cildiricam oooooof offfffffffffffffff:26::26::26:

Biz oglusuma cektirmistik cnm. O zaman 3 yasindaydi ve uzun süre kalacagi icin uyutmuslardi. Büyük ihtimal sizede öyle yapilir. Insallah bisiycik cikmaz. Sen yüregini ferah tut cnm . Rabbim sakinsin bisiycik olmaz aysecige :16::16::16:
İnşallah ilknurcum temiz çıksında gerisi boş valla bu dünyada boş yere ne çok üzüyoruz kendimizi....

TEBESSÜM AYNEN CANIM EMEDUR FİTİL AMA BUGÜN ATMADIM ARTIK AKŞAM KIYAMETİ KOPARINCA..
ceco geçmiş olsun cnım kuzucuklarına...
banucum kıyamam ayşeye canım büyük bir ihtimal uyutun diyecekler nazda bebekken kanepeden düşmüşdü dr istedi uyutup öle çekilmişti....ama nasıl korkmuştum ogün nasıl ağlamıştım,allah sabırlar versin inş birşey çıkmayacaka canım sende benim gibi çok yıpratıyorsun kendini yapma kendimize yapıyoruz...

bugün sabah eksilerdeydim ne güzel ama sabaha artılarda çıkabilirim kvye misafr gelmiş kısır yaptım orada turşuda yedim yanında oda teflonda gözleme yapmış kabak tatlısı kurabiye derken epece zararlı şeyler yedim ama iki mille lesliemide yaptım akşam ordan gelince inşallah eritmişimdir...

ilknurcummmm hoşgeldin:16:

banuuu çok geçmiş olsun..Allah ın izniyle hiç bir seyi çıkmaz insallahh

TEBESSÜM AYNEN CANIM EMEDUR FİTİL AMA BUGÜN ATMADIM ARTIK AKŞAM KIYAMETİ KOPARINCA..
ceco geçmiş olsun cnım kuzucuklarına...
banucum kıyamam ayşeye canım büyük bir ihtimal uyutun diyecekler nazda bebekken kanepeden düşmüşdü dr istedi uyutup öle çekilmişti....ama nasıl korkmuştum ogün nasıl ağlamıştım,allah sabırlar versin inş birşey çıkmayacaka canım sende benim gibi çok yıpratıyorsun kendini yapma kendimize yapıyoruz...

bugün sabah eksilerdeydim ne güzel ama sabaha artılarda çıkabilirim kvye misafr gelmiş kısır yaptım orada turşuda yedim yanında oda teflonda gözleme yapmış kabak tatlısı kurabiye derken epece zararlı şeyler yedim ama iki mille lesliemide yaptım akşam ordan gelince inşallah eritmişimdir...
Sorma dericim hemde ne yıpratmak inan kalbim ağzımda atıyor sanki inşallah yarını bir atlatsak hayırlı sonuçlarla dr uyutmasınlar dedi 400 çeken bir yer var 10 dk çekeriz uyutmayız dedi bakalım olmadı oraya gideriz böyle durumda para düşünülmüyor zaten ama işin acı tarafı eğer paran yoksa elin kolun bağlısın çok kötü bir durum 1.5 sene sonra randevumu verilir çocuk bunlar ya bişey varsa o zamna kadar ne olur bugün bunlarıda düşündükçe iyice canım sıkıldı Allah herkese yardım etsin...

Iyi aksamlar kizlarrr...:3::3::3:
Gecmisi okumaktan tipki böyle oldum :53::53::53:
Bugünüm oldukca hareketli gecti. Ögleden sonra esimle doktora gittik. Uzun süredir sag tarafinda agrilari vardi. Dünden beri basinda dirdir ede ede sonunda ikna ettim ve beraber doktora gittik. Kan aldilar ve sekeri oldukca düsük cikti. Zaten kayinvalidemde seker hastasi ve ondan ecmis olabilir dedi. Birde karaciger degerleri oldukca yüksek cikti. Agrisininda sebebinin bu olabilecegini söyledi. Haftaya tekrar randevu verdi. Karacigerlerden röntgen cekilcekmis ve guatrasina tiroid bezlerne bakilacakmis. Insallah bisey cikmaz . Haftaya kadarda onun stresini cekerm artik:26::26::26:
oradaki isimiz bittikten sonra alisverisimizide yapalim dedik hazir cikmisken . Kendime yesillik ne bulduysam aldim. Bu hafta insallah eksilere düsmeyi basaririm.:26::16::16::16:
Sabahki menümü yazmistim zaten.
Öglen:
2 tane biber dolma :17:
AKSAm:
3 4 kitir ekmek http://lebensmittel-warenkunde.de/assets/images/getreideprodukte/knaeckebrot.jpg
1 ton baligi konserve ( yag yerine su icinde olanlardan )
1 bardak diyet kola
Az öncede 2 bardak cay.
1 kücük kase kadarda karisik cerez ama cogunlugu kuru üzümdü. Bugünde dükkani böyle kapattik yarina Allah kerim :16::16::16:

KIzlarrrrrrrrrrrr resmen ayakta uyuyorum şu anda :1:
Hayır geçen sefer sadece kumanda düştü ama bu sefer kız düşerse diye korkuyorum :1:
Zaten yarın bildirim günü bende uykumu alayım ve inşallah yarın sabah güzel haberler alırız birbirimizden :34:

Mmeryyyy Meryem canım sanada okadar cevap yazmıştım biraz evvel ama uyku sersemi gönder diyeceğime sayfayı kapattım :60:
İyi dileklerin için sağ ol canım. İnşallah ikimiz hatta hepimiz hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz ben canı gönülden inanıyorum.
Yavaş yavaşta olsa çok daha rahat hareket ettiğimin farkındayım. Benim ev bayırda ve eskiden o bayırı cıkana kadar en az 4 kere dinlenirdim ama en son geçen gece Beyzanuru doktora götürmek için cıktığımızda eşim bile şaşırdı maşallah arap atı gibi önden gidiyorsun artık dedi :122: :122: :122:

Neyce canımlar size doyum olmaz ama gerçekten gözlerim gidiyor artık :1:
Kendinize yarın akşama kardar iyi bakın
Allaha emanet olun ve inşallah çok rahat bir uyku ve güzel bildirimlerimiz olacaktır her nekadar biz anlamasak kimsede söylemiyor acaba doğrumudur hesabı.
Tatlı rüyalar :3::3::3::3:

İyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:54::54::54::54::54:

ilknurcummmm hoşgeldin:16:

banuuu çok geçmiş olsun..Allah ın izniyle hiç bir seyi çıkmaz insallahh
Hosbuldum meryemcim bu ne güzel karsilama böyle cok mutlandim:16::16::16::16:
Herkese iyi geceler arkadaşlar ne olur bize dua edin yarın güzel haberlerle gelelim.
iyi geceler cnm iyi düsün iyi olsun öptümmm...:54::54::54::16::16::16:
KIzlarrrrrrrrrrrr resmen ayakta uyuyorum şu anda :1:
Hayır geçen sefer sadece kumanda düştü ama bu sefer kız düşerse diye korkuyorum :1:
Zaten yarın bildirim günü bende uykumu alayım ve inşallah yarın sabah güzel haberler alırız birbirimizden :34:

Mmeryyyy Meryem canım sanada okadar cevap yazmıştım biraz evvel ama uyku sersemi gönder diyeceğime sayfayı kapattım :60:
İyi dileklerin için sağ ol canım. İnşallah ikimiz hatta hepimiz hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz ben canı gönülden inanıyorum.
Yavaş yavaşta olsa çok daha rahat hareket ettiğimin farkındayım. Benim ev bayırda ve eskiden o bayırı cıkana kadar en az 4 kere dinlenirdim ama en son geçen gece Beyzanuru doktora götürmek için cıktığımızda eşim bile şaşırdı maşallah arap atı gibi önden gidiyorsun artık dedi :122: :122: :122:

Neyce canımlar size doyum olmaz ama gerçekten gözlerim gidiyor artık :1:
Kendinize yarın akşama kardar iyi bakın
Allaha emanet olun ve inşallah çok rahat bir uyku ve güzel bildirimlerimiz olacaktır her nekadar biz anlamasak kimsede söylemiyor acaba doğrumudur hesabı.
Tatlı rüyalar :3::3::3::3:

İyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:54::54::54::54::54:
Iyi geceler cnm tatli rüyalarrrrrr:16::16::16::54::54::54::5::5::5:

Iyi aksamlar kizlarrr...:3::3::3:
Gecmisi okumaktan tipki böyle oldum :53::53::53:
Bugünüm oldukca hareketli gecti. Ögleden sonra esimle doktora gittik. Uzun süredir sag tarafinda agrilari vardi. Dünden beri basinda dirdir ede ede sonunda ikna ettim ve beraber doktora gittik. Kan aldilar ve sekeri oldukca düsük cikti. Zaten kayinvalidemde seker hastasi ve ondan ecmis olabilir dedi. Birde karaciger degerleri oldukca yüksek cikti. Agrisininda sebebinin bu olabilecegini söyledi. Haftaya tekrar randevu verdi. Karacigerlerden röntgen cekilcekmis ve guatrasina tiroid bezlerne bakilacakmis. Insallah bisey cikmaz . Haftaya kadarda onun stresini cekerm artik:26::26::26:
oradaki isimiz bittikten sonra alisverisimizide yapalim dedik hazir cikmisken . Kendime yesillik ne bulduysam aldim. Bu hafta insallah eksilere düsmeyi basaririm.:26::16::16::16:
Sabahki menümü yazmistim zaten.
Öglen:
2 tane biber dolma :17:
AKSAm:
3 4 kitir ekmek http://lebensmittel-warenkunde.de/assets/images/getreideprodukte/knaeckebrot.jpg
1 ton baligi konserve ( yag yerine su icinde olanlardan )
1 bardak diyet kola
Az öncede 2 bardak cay.
1 kücük kase kadarda karisik cerez ama cogunlugu kuru üzümdü. Bugünde dükkani böyle kapattik yarina Allah kerim :16::16::16:
geçmiş olsun eşine ilknurcum... ahh ne cok hasta haberi aldık son günlerde..
Allah hepimizi ve sevdiklerimizi korusun..

demek götürdün dolmaları:1: yarını bekleyemedn demek:1::1:
afiyet güç kuvvet olsun canım...ayhh benmde canım çok çekti.
ama daha gecen hafta oldukça fazla yedim.. en az ay sonuna kadar yapmam artık:37:

CECOŞUMMM tamam canım sana da iyi geceler.. yarın görüşürüzz

geçmiş olsun eşine ilknurcum... ahh ne cok hasta haberi aldık son günlerde..
Allah hepimizi ve sevdiklerimizi korusun..

demek götürdün dolmaları:1: yarını bekleyemedn demek:1::1:
afiyet güç kuvvet olsun canım...ayhh benmde canım çok çekti.
ama daha gecen hafta oldukça fazla yedim.. en az ay sonuna kadar yapmam artık:37:

CECOŞUMMM tamam canım sana da iyi geceler.. yarın görüşürüzz

Amin cnm cooook sagol. Gercekten ne kadar cok cogaldi degilmi :18::18::18:
Valla götürdüm ama emin ol bugünkü kosturmada dolma molma kalmamistir emin ol:9::9::9:
Ben ay sonuna kadar söz vermiyimde en azindan önümüzdeki hafta yapmam yani en azindan öyle umuyorum :26::26::26:

Sorma dericim hemde ne yıpratmak inan kalbim ağzımda atıyor sanki inşallah yarını bir atlatsak hayırlı sonuçlarla dr uyutmasınlar dedi 400 çeken bir yer var 10 dk çekeriz uyutmayız dedi bakalım olmadı oraya gideriz böyle durumda para düşünülmüyor zaten ama işin acı tarafı eğer paran yoksa elin kolun bağlısın çok kötü bir durum 1.5 sene sonra randevumu verilir çocuk bunlar ya bişey varsa o zamna kadar ne olur bugün bunlarıda düşündükçe iyice canım sıkıldı Allah herkese yardım etsin...

Banucuğum;

Her şey iyi olacak ...Kalbini ferah tut...

Allah yardımcınız olsun ve bir an önce iyi haber alıp rahatlayın inşallah...

İyi geceler arkadaşlar.....

Yarın için şimdiden iyi haberler diliyorum hepimize.....

Ben evimde olmadığım için spor listesini geç yayınlayabilirim;şimdiden özür....

İyi geceler arkadaşlar.....

Yarın için şimdiden iyi haberler diliyorum hepimize.....

Ben evimde olmadığım için spor listesini geç yayınlayabilirim;şimdiden özür....

Iyi geceler ablacim. Canin sagolsun insallah diyelim en azindan kendi adima belki sabaha daha iyi sonuc alirim. :17:

Back
X