Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın,
Cumamız mübarek dualarımız ve töbelerimiz kabul olsun...

Kilo bildirimim
Geçen hafta : 89,00
Bu hafta : 89,30 :37:

Artık kaçamaklardan dolayı ne kadar artıya geçtiysem +300 ü yapışık vaziyette hala.Neyse bunada şükür.Bu hafta sonu leslieye başlıyorum zaten.İnşallah toparlıcam...
canım bende geçen hafta öyleydim bak bu hafta gitti şükür. ebrucum sende vereceksin haftaya ben inanıyorum sana canım
ama resmen dün ac gezdim diyebilirim.

bu arada bir sürü alıntı yaptım hepsi uctu :( iş görüşmesi eşimin güzel geçti ama nafile. cunku resmen elektrik mühendisi arıyorlarmıs kriterleri yanlıs yazmıslar ilana. olmadı yani. neyse kısmet diyorum. Allah'ım zamanını bilir. Bekliyoruz. Sizler nasılsınız? Hepinizi özledim. günlerdir deli gibi sokaklardaydım hep. bugun yerime geldim oturabildim.
canım benim nasıl sevindim senin adına ya ,demek 84ün altına indin bravo sana, eşin içinde hayırlısı neyse o olsun canım benim
kilo billdirimi:
geçen hafta:106.9
bugün:105.0
giden kilo:1.9 :))

spora gelecek olursak hiç gelmeyelim aslında yok denecek kadar az sadece mekik ve toplasan 1 saati geçmeyen yürüyüş var.bu hafta sınavlarım vardı ama önümüzdeki hafta bitiyor.tatilde bu sporsuzluğumu telafi edicem inşallah :))
harika canım ya maşallah
Nursena - tebessüm77 - umutthepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızım bugün daha iyi eşimde az önce işine gitti düzeldiler şükür kızım biraz iştahsız sanırım hastalığın etkisi bu kadar düzeldi ya o da düzelir
canım kusura bakma ben gözden kaçırmışım sanırım çok geçmiş olsun ,allah şifa versin...
Süpersin... Maşallah arkadaşıma... :nazar: :nazar: :nazar: :46: :46: :46::54:
sağol bitanem sende öylesin:16:
Kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta : 93.4 kg
Bu hafta : 92.1 kg
giden :1.3 kg
spor : 350 dk
ay bu hafta kızlar süper ya maşallah sanada canım ,bu arada ben senin adını bilmiyorum, derman değil değil mi?
süpersin. bak oldu işte. süper süper süperr tebrik derim canım :)

:nazar::nazar: süperrrrr :) tebrik ederim asucan :) benim diyetisyenin adıda asuman :)

cok gecmis olsun dermanablam :)

kilo verebilen veremeyen herkesi kutluyorum. önümüzdeki hafta daha dikkatli olacagım olmak zorundayım. 82 leri görerek gitmezsem eger benim asucan dediki yeşimcim artık korumaya alırız mevcut kilonu 2 ay kadar cunku cok sıkı tutmaya basladı vücudun dedi. bende mutlaka bu hafta kacamaksız bir hafta gecirmeliyimki en azından 75 olana kadar bir koruma dönemi girmesin :)
sağol canım benim sende süpersinnnnnnnnnnnnnnn :))) vereceksin sende ben inanıyorum sana
bildiirmi yapıp geçmişe dalayım yeni açabildim bilgisayarı evi temizledim bi arkadaş gelebilirim dedi bakalım ne etçem bebişi ancak uyutabildim .neyse

geçen hafta:78
bu hafta:75,7

Giden:2300gr:nazar::nazar::21::21::32::32:

spor:85 dkcık:24::24::24:

bu kadar az spora bu kadar çok gitti ama neden sır gibi sakladığım karışım inanın başka özel bişi yok.her zaman beslendiğim gibi beslendim hatta hsonu baya sapıtmıştım yani pazar günü 78 den fazlaydım valla
kız ne yaptın sen maşallah sana valla, ne çayı bu ya bende istiyorum tarifini ,fazla spor benide koruyor az yapınca daha kıymet biliyor vücut :)))) bravo sana ya ......
ellerine sağlık aysenin

çiğ köftede etki etmiş olabilir

bravooo

o çayı içerken benimde canım tatlı istemiyor

evet gençken metabolizma daha hızlı oluyor

ohh bavuldan fazl vermişsin

bende canım senin sohpetini seviyorum

ohh güle güle kullan güzelmiş tunik

öp öp sonra büyüyünce hiç lisede falan öptürmüyorlar kızımda babasına baba ıslak öpme diye yanağını siler
sıcacık yapın nede hoşmuş

iyi kararlar vermişsin

,

umarım fazla zorlamaz dişleri

tartın bozulmuş yenisini al bence

umarım iyi çıkar sonuçlar
olsun kaçamağa ramen vermişsin

bravoooo

umarım kısa sürede bulur iş işsiz olmak zor helede erkek için

bravooooo ne yaptın kız bu hafta
sağol canım benim :)
kilo bildirimi

geçen hafta 80.1 hatta 2 hafta sürdü bu kilo

bugün 79.2 :52::52::52:
fark 900 gram

spor 120 dakka
yaşasın 8li rakamlardan kurtuldum artık
80 81 arasında ben 1 sene kalmıştım o yüzden inat etti baya
süper canım ya sende 7leri gördün maşallah sana
Ne çayıymış o bakalım :23: ben de istiyommmm :23:
bende istiyorummmmmmmmmmm
gecen hafta: 100.7
bu hafta: 99.5
spor yok :32:
maşallah sanada
Tebrik ederim canım.Maaşallah Özlemle sen 75 i gördünüz.Darısı başımıza artık.
Karatayı bıraktıktan sonra gitti kiloların iyi ki bırakmışsın :9:
inşallah sende göreceksin ebrummmmmmmmm
geçen hafta:71
bu hafta: 70:5:
spor:90 dk
aferin sana maşallah ...
ÖZLEM;

Kutlarım canım Maaşallah...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hedefe ulaşacaksın yakında inşallah.....

sağol beyzuş ablam ,inşallah ulaşacağımda hedef çok uzak :(
ben 57 olmak istiyorum yani şu an olduğum kilonun tam tersi :))))
hepimiz hedefimize ulaşıp buradan öyle ayrılacağız ,sonra başka bir topikte buluşuruz mesela giyim kuşam topiği :))))

2 ay boyunca aynı kilonu mu koruyacaksın sonra yeniden vermeye devam edeceksin öyle mi ben mi yanlış anladım

evet öyle diyor. zaten biz ilk basladıgımızda 6 aylık programa baslamıstık. haziranda basladık aralıkta korumaya gecmemiz gerekiyordu. ama benim insülin direncim cok gec farkedilince arada gecen zaman kaybını biraz daha kullanalım diye anlastık. benim derdim 75 i görüp 2-3 ay korumak. oda yeşim vücudun insülin için içtiği ilaca da alıştı biraz korumaya alalım bosu bosuna vücudunu yormayalım diyor bende direniyorum en azından 7 li rakamları göreyim öyle yaparız diye. bakalım haftayada en az 700 gr verirsem devam ederiz 3-4 kilo daha sonra en az 2 ay korumaya geceriz dedi. ok dedim şimdilik :) koruma döneminde (gecen birisiyle konusurken duymustum) belli oranda şeyler veriyor gün içinde bunu ye de nasıl ne şekilde ne zaman yersen ye diyor. aksam cok gec olmaması kaydıyla tabi. banada öyle yapacak işte muhtemelen ama ben dediğim gibi 75 i görmeden bunu istemiyorum. en son 75 li oldugum dönem 2006 senesinin sonuydu. cok istiyorum bu rakamı görmeyi. insallah kacamaklarımdan uzak güzel bir zaman geciririm ve hallederim bu işide :)

tebessüm tsk ederim canım. aynen cok zor erkegin issiz olması. Allah'ım tüm işsizlere yardım etsin biran evvel rızkını versin. amin ...

kızlar şu linkten yararlandım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...86-karisimla-ayda-8-kilo-vermeniz-mumkun.html

ama ben 2 elma(kızmrızı kullandım) ve 1 er tatlı kaşığı karabiber karanfil kullndım.yalnız şu var geçen hafta 350 dk çok sıkı leslie yapmama rağmen 600 gr artı idim belki kas yaptım bilmiyorum .elimde herkste olmayan lesli linkleri var eşim bi yerlerden buldu tv den karıştırıp yaptım ve zor olan hızlı kısımlarını yaptım daha çok.uyuşuk kısımları hep atloyrdum....ve doğum sonrası(gerçi 1 yıl oldu ama ) şişliklerimi de attırdı gibi geldi bana yüzüklerim daha güzel oldu ve ayakkabılarım sıkmadı.herkeste ben kadar etki etmezse kızmayın bana güzeller:54::54::54:
aaaaaaa bak işe yaramazsa ben çok kızarım ,hedeflerim var benim canım :)))))
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr :122:

Hepinize hayırlı cumalar diliyorum ve Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere en kısa zamanda inşallah nasip eder diyorum :34:

Gelelim bildirimime :122:

Geçen hafta 111.7 kg ( yanlış hatırlamıyorsam :1: )
Bu hafta 110.3 kg :122: :122: :122:

Rabbime binlerce şükür ilk hedefime ulaştım ve inşallah bundan sonra çok daha güzel rakamlar görüceğim :34: tabi sizlerde.
Doğum günüme kadar 99u görmem biraz zor olucak ama en azından baya bir yaklaşmış olurum inşallah.... Aminnnnnnnnn

Neyse şimdilik kaçtım ben bu gazla bir güzel temizlik yapayım da hem spor olsun hemde evim mis gibi olsun :122:
Yarından itibarende sporuma başlıyorum inşallah :34:

Hepinizi çoooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmmmm
İyiki varsınız ve iyiki sizleri tanıma fırsatı vermiş Rabbim bana :34:

:54::54::54::54::54::54::54:

canım ya süpersin maşallah ,hep böyle devam edersin umarım ....
bende evi süpürdüm toz aldım ,silmedim pazara artık :)

o çay baya iyi bendede işe yaramıştı ama şimdi kullanamıyorum malesef

neden kullanamıyorsun?ameliyet yüzündemi merak ettm şimdi:26::26::26:

yaaaa süpersin kıskandım valla ama binkere maşallaahhhhhhhhhımı yolluyorum en içten. darısı başıma....

canım mutluuum ben azcık korttum şeker hastası olacam diye bu 2 doğumdada gebelik şekeri sonrasında insülin direnci ve moral bozukluğu....annemi görüyorum açlık 250 altına indiremiyor günde 2 kere iğne az geliyor....ve sporuda diyetisyen yapamazsan veremezsin dedi sağolsun eşim de destekliyor bazen öyleki ev dağınık ben spor yapıtım kaç kere başka adam sabretmezdi belki de ....yemek düzeni oturtunca insülini ayarlayınca düzene girdi ama kaçamak yaptıkça yapasım geliyor bayrm da baktım içimdeki canavar ölmemişti.gizli gizli kaç çikolata yedim sayısını hatırlamıyorum inan.ipin ucunu kaçırsam 2 ayda 5 değil daha fazlasını da alırım biliyorum.bayramda +3 ile dönmüştüm 1 haftada:53::53::53:

Canım mümkünse leslie linklerini de yollayabilir misin.Burdan veya özelden.Bende 2 tane var ikiside yavaş.Bu hafta sonu başlıcam.Seninkilerle başlayım mümkünse :)

canım buraya link ypıştıramıorum kk izin vemriyor.özellerine kaç arkadaşın yolladım yine gitmemş.en son ibatuma özel mail adresinden yolladım ama oda geri dönmedi soralım bakalım indirebilmişmi???özleeeem leslieleri indirebildinmi?herkese gönderebileceğim 2 tane lesli var 3 mil ve 5 mil.eşim ayrıca indirdi daha farklılarıın ama diyoruki onlar maille gönderemezsin çok yer tutar diyor.bi daha sorayım indirlişinin yazarız mailnie istersen

günaydınnnnnnnnn....

ALLAHIM BUGÜN NOLUR AÇTA ACIKTA KALAN EKMEGINI SOKAKTA KAZANAN İNSANA AÇ HAYVANLARA VE DOSTLARIMA CANLARIMA AKILLIMA DELİME GÖNÜLLERİNDEN NE İSTIYOR LARSA NE GECECIYOSA HAYIRLISINI NASIP ET SANA EDİLEN DUALARI GERİ ÇEVİRME HASTALARA ŞİFA DERTLIYE DEVA EVLADI OLUPTA ANABAYA ASI OLANI ISLAH EVLAT İSTEYENE EVLAT EŞ İSTEYENE EŞ PARA İSTEYENE PARA MULK ISTEYENE DE EV NASIP EYLE HAYIRLISINDAN SONRADA BENİM DUALARIMI KABUL EYLE YARABBİM DUALARIMIZ KABUL OLAN KULLARININ ARASINDA OLMAK NASIP EYLE AMİNN.......

HAYIRLI CUMALAR...

KİLOM...97...:16:

sağol canım benim sende süpersinnnnnnnnnnnnnnn :))) vereceksin sende ben inanıyorum sana

''BEN İNANIYORUM SANA'' bu cümle benim için ne kadar önemli biliyormusun özlem :5: duygusala bagladım iki dakikada ama öyle. Cok tsk ederim sana. İnsanın sadece yazıstıgı kişiye inanıyorum demesi olaganüstü muhtesem bir duygu. Seni mahcup etmeyeceğim :) tekrar tekrar bu cümle için cok tesekkür ederim :) benim için ayrı bir önem kazandı durum :):54::54:

hayırlı cumalar arkadaşlarım..kilomu yazıp çıkacağım oğlumu hastaneye götüreceğim öksürük başladı ilerlemesinden korkuyorum

geçen hafta kilom:99,50
bu hafta:98

spor:165 dakika

arkadaslar cok mutluyum :119:
gecen persembe baslamistim bu sabah tartildim 6 kilo 400 gram vermisim ,ama kilom hepinizden cok cok fazla oldugu icin ilk haftada su v.s gittiginden böyle oldu galiba yinede elhamdülillah insan bir hafiflik hissediyor
diger tüm kilo veren ve ugrasan arkadaslarida tebrik ediyorum Rabbim yar ve yardimcimiz olsun :71:

canım bende geçen hafta öyleydim bak bu hafta gitti şükür. ebrucum sende vereceksin haftaya ben inanıyorum sana canım

inşallah sende göreceksin ebrummmmmmmmm

sağol beyzuş ablam ,inşallah ulaşacağımda hedef çok uzak :(
ben 57 olmak istiyorum yani şu an olduğum kilonun tam tersi :))))
hepimiz hedefimize ulaşıp buradan öyle ayrılacağız ,sonra başka bir topikte buluşuruz mesela giyim kuşam topiği :))))

Evet canım bende öyle düşünüyorum.Haftaya daha iyi bi bildirimle alıcam tebriğini :) Bi dönem çılgınlıktı geldi geçti.Daha çok dikkat ediyorum ve hafta sonu leslieye başlıyorum nasipse.İnşallah bende görücem 70 leri.Senin şu anki kilon benim hedefim zaten.İnşallah bende ideal kiloma inip bebek sahibi olup doğumdan kalma kilolarımı vermek için çabalarım...
Haa bu arada 57 kiloya düşsen de bu topiği bırakmazsın dimi özleriz biz seni amaaaaaa :77:

canım buraya link ypıştıramıorum kk izin vemriyor.özellerine kaç arkadaşın yolladım yine gitmemş.en son ibatuma özel mail adresinden yolladım ama oda geri dönmedi soralım bakalım indirebilmişmi???özleeeem leslieleri indirebildinmi?herkese gönderebileceğim 2 tane lesli var 3 mil ve 5 mil.eşim ayrıca indirdi daha farklılarıın ama diyoruki onlar maille gönderemezsin çok yer tutar diyor.bi daha sorayım indirlişinin yazarız mailnie istersen

Anladım güzelim.Sorun değil.Bende de var linkler ama dediğim gibi biraz yavaş.Belki milinden dolayıdır.2 mil ve 3 mil var bende.Olsun başlangıç olarak zaten 5 mil fazla sanırım.Kilo vermem durunca o zaman 5 mile geçerim.Yinede teşekkürler ilgilendiğin için tatlım...

gecen persembe baslamistim bu sabah tartildim 6 kilo 400 gram vermisim ,ama kilom hepinizden cok cok fazla oldugu icin ilk haftada su v.s gittiginden böyle oldu galiba yinede elhamdülillah insan bir hafiflik hissediyor
diger tüm kilo veren ve ugrasan arkadaslarida tebrik ediyorum Rabbim yar ve yardimcimiz olsun :71:

Vaaaaaavvv 6 kilo 400 gram mııı :53: Okuyunca böyle gözlerim pörtledi resmen :) Tebrik ederim ama biraz fazla değil mi arkadaşım.Nasıl bir diyet uyguladın ve kaç kilosun?Spor yaptın mı?

:53::53::53::53: süpeerr... nasıl bir şok diyet buuu :))

Kızlar Merhaba,

Güzel kilo veren arkadaşlarımız var, onları tebrik ederek başlayayım. Ben de sabahın yedisinde heyecanla çıktım tartıya. Bilen biliyor, yılbaşında ayda 3 kilo diye hedef koymuştum ya; geçen hafta 500 gittiği için "bu hafta 800 gr ve üstüdür umarım, yoksa kalan iki haftada hedefi tutturmam çok zor olacak" diye düşünüyordum. ve dınınınımmm büyük hayal kırıklığı -200 gr :(( Tamam hafta sonu epey kaçamaklıydı ama ne dilim dilim pasta yedim ne tabak tabak baklava. Akşam kuruyemiş, restoranda 1-2 meze filan :(

Hafta içi şakır şakır yağmur altında yürümüş olmam, akşamları yemekten sonra gram yememiş olmam, porsiyonlara dikkat etmem, suyu iki katına çıkarmış olmam hiç fark yaratmamış demek ki?? Regl oldum desem, 3 gün geçti sonlarına yaklaştım, şişlik gitmiştir artık. Bir tek bu hafta 3 gün, 11'den sonra kalktım, fazla uyudum yani, denge altüst yine. Neyse çok bozuldum işte, yılbaşı kararlarımı düşündükçe mutlu oluyordum halbuki.

Geçen hafta: 83.1 kg
Bu hafta: 82.9 kg

Spor: 125 dk yürüyüş

:2:

canım kusura bakma ben gözden kaçırmışım sanırım çok geçmiş olsun ,allah şifa versin...

ay bu hafta kızlar süper ya maşallah sanada canım ,bu arada ben senin adını bilmiyorum, derman değil değil mi?
Canım teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için. Benim adım derman değil tabiki Sevim üye olurken sevim ismi vardı bende o anda aklıma geldi dermanabla diye öyle yazdım şimdi de değiştiremem sanırım
evet öyle diyor. zaten biz ilk basladıgımızda 6 aylık programa baslamıstık. haziranda basladık aralıkta korumaya gecmemiz gerekiyordu. ama benim insülin direncim cok gec farkedilince arada gecen zaman kaybını biraz daha kullanalım diye anlastık. benim derdim 75 i görüp 2-3 ay korumak. oda yeşim vücudun insülin için içtiği ilaca da alıştı biraz korumaya alalım bosu bosuna vücudunu yormayalım diyor bende direniyorum en azından 7 li rakamları göreyim öyle yaparız diye. bakalım haftayada en az 700 gr verirsem devam ederiz 3-4 kilo daha sonra en az 2 ay korumaya geceriz dedi. ok dedim şimdilik :) koruma döneminde (gecen birisiyle konusurken duymustum) belli oranda şeyler veriyor gün içinde bunu ye de nasıl ne şekilde ne zaman yersen ye diyor. aksam cok gec olmaması kaydıyla tabi. banada öyle yapacak işte muhtemelen ama ben dediğim gibi 75 i görmeden bunu istemiyorum. en son 75 li oldugum dönem 2006 senesinin sonuydu. cok istiyorum bu rakamı görmeyi. insallah kacamaklarımdan uzak güzel bir zaman geciririm ve hallederim bu işide :)

tebessüm tsk ederim canım. aynen cok zor erkegin issiz olması. Allah'ım tüm işsizlere yardım etsin biran evvel rızkını versin. amin ...

Umarım kısa zamanda 75'i görürsün ama iradeli bir şekilde devam ediyorsun göreceğine inanıyorum bende 70 kilo olduğum zamanları özlüyorum kendimi öyle hayal ediyorum hırslanıyorum nasıl hiç dikkat etmedim bu hallere geldim diye kendime kızıyorum ama artık hata yapmak yok kilolarımızı vereceğiz ve bir daha asla almayacağız kilolu olmanın ne kadar zor bir şey olduğunu en iyi biz biliriz

''BEN İNANIYORUM SANA'' bu cümle benim için ne kadar önemli biliyormusun özlem :5: duygusala bagladım iki dakikada ama öyle. Cok tsk ederim sana. İnsanın sadece yazıstıgı kişiye inanıyorum demesi olaganüstü muhtesem bir duygu. Seni mahcup etmeyeceğim :) tekrar tekrar bu cümle için cok tesekkür ederim :) benim için ayrı bir önem kazandı durum :):54::54:
canım benim tabiki inanıyorum ,biz burada bir birlik oluşturduk ve amacımız kilo vermek değil mi? bazı aksilikler çıkmış olabilir ama sen diyetisyenle devam ediyorsun o seni mutlaka yönlendiryor, sende buna uyarsan vermeme şansın yok değil mi yeşimim. tanımasakta bir gönül birliği oluştu ama en azından antalyaya gitsem arkadaşım var diyebiliyorum :) canım benim herşey çok güzel olacak sende inan. beni sakın ama sakın mahçup etme tamam mı :)
hayırlı cumalar arkadaşlarım..kilomu yazıp çıkacağım oğlumu hastaneye götüreceğim öksürük başladı ilerlemesinden korkuyorum

geçen hafta kilom:99,50
bu hafta:98

spor:165 dakika
geçmiş olsun canım, bu arada süper kilolar gitmiş bu hafta maşallah
canım sen kaç kilosun böyle verdin?
Evet canım bende öyle düşünüyorum.Haftaya daha iyi bi bildirimle alıcam tebriğini :) Bi dönem çılgınlıktı geldi geçti.Daha çok dikkat ediyorum ve hafta sonu leslieye başlıyorum nasipse.İnşallah bende görücem 70 leri.Senin şu anki kilon benim hedefim zaten.İnşallah bende ideal kiloma inip bebek sahibi olup doğumdan kalma kilolarımı vermek için çabalarım...
Haa bu arada 57 kiloya düşsen de bu topiği bırakmazsın dimi özleriz biz seni amaaaaaa :77:

Anladım güzelim.Sorun değil.Bende de var linkler ama dediğim gibi biraz yavaş.Belki milinden dolayıdır.2 mil ve 3 mil var bende.Olsun başlangıç olarak zaten 5 mil fazla sanırım.Kilo vermem durunca o zaman 5 mile geçerim.Yinede teşekkürler ilgilendiğin için tatlım...
tamam canım sen ver ben yine tebrik ederim :) çılgınlıklara uymak yok ,başla bakalım lesliye. sende göreceksin .yok canım ne ayrılması tabiki devam.
Kızlar Merhaba,

Güzel kilo veren arkadaşlarımız var, onları tebrik ederek başlayayım. Ben de sabahın yedisinde heyecanla çıktım tartıya. Bilen biliyor, yılbaşında ayda 3 kilo diye hedef koymuştum ya; geçen hafta 500 gittiği için "bu hafta 800 gr ve üstüdür umarım, yoksa kalan iki haftada hedefi tutturmam çok zor olacak" diye düşünüyordum. ve dınınınımmm büyük hayal kırıklığı -200 gr :(( Tamam hafta sonu epey kaçamaklıydı ama ne dilim dilim pasta yedim ne tabak tabak baklava. Akşam kuruyemiş, restoranda 1-2 meze filan :(

Hafta içi şakır şakır yağmur altında yürümüş olmam, akşamları yemekten sonra gram yememiş olmam, porsiyonlara dikkat etmem, suyu iki katına çıkarmış olmam hiç fark yaratmamış demek ki?? Regl oldum desem, 3 gün geçti sonlarına yaklaştım, şişlik gitmiştir artık. Bir tek bu hafta 3 gün, 11'den sonra kalktım, fazla uyudum yani, denge altüst yine. Neyse çok bozuldum işte, yılbaşı kararlarımı düşündükçe mutlu oluyordum halbuki.

bu hafta yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Canım teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için. Benim adım derman değil tabiki Sevim üye olurken sevim ismi vardı bende o anda aklıma geldi dermanabla diye öyle yazdım şimdi de değiştiremem sanırım

Umarım kısa zamanda 75'i görürsün ama iradeli bir şekilde devam ediyorsun göreceğine inanıyorum bende 70 kilo olduğum zamanları özlüyorum kendimi öyle hayal ediyorum hırslanıyorum nasıl hiç dikkat etmedim bu hallere geldim diye kendime kızıyorum ama artık hata yapmak yok kilolarımızı vereceğiz ve bir daha asla almayacağız kilolu olmanın ne kadar zor bir şey olduğunu en iyi biz biliriz

anladım canım sağol, değiştirebilirsin ben değiştirdim :)

Günaydın kızlarrrrrrrrrrr :122:

Hepinize hayırlı cumalar diliyorum ve Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere en kısa zamanda inşallah nasip eder diyorum :34:

Gelelim bildirimime :122:

Geçen hafta 111.7 kg ( yanlış hatırlamıyorsam :1: )
Bu hafta 110.3 kg :122: :122: :122:

Rabbime binlerce şükür ilk hedefime ulaştım ve inşallah bundan sonra çok daha güzel rakamlar görüceğim :34: tabi sizlerde.
Doğum günüme kadar 99u görmem biraz zor olucak ama en azından baya bir yaklaşmış olurum inşallah.... Aminnnnnnnnn

Neyse şimdilik kaçtım ben bu gazla bir güzel temizlik yapayım da hem spor olsun hemde evim mis gibi olsun :122:
Yarından itibarende sporuma başlıyorum inşallah :34:

Hepinizi çoooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmmmm
İyiki varsınız ve iyiki sizleri tanıma fırsatı vermiş Rabbim bana :34:

:54::54::54::54::54::54::54:

heyooooooooooooooo:54::54::54::54::54::54:

günaydınnnnnnnnn....

ALLAHIM BUGÜN NOLUR AÇTA ACIKTA KALAN EKMEGINI SOKAKTA KAZANAN İNSANA AÇ HAYVANLARA VE DOSTLARIMA CANLARIMA AKILLIMA DELİME GÖNÜLLERİNDEN NE İSTIYOR LARSA NE GECECIYOSA HAYIRLISINI NASIP ET SANA EDİLEN DUALARI GERİ ÇEVİRME HASTALARA ŞİFA DERTLIYE DEVA EVLADI OLUPTA ANABAYA ASI OLANI ISLAH EVLAT İSTEYENE EVLAT EŞ İSTEYENE EŞ PARA İSTEYENE PARA MULK ISTEYENE DE EV NASIP EYLE HAYIRLISINDAN SONRADA BENİM DUALARIMI KABUL EYLE YARABBİM DUALARIMIZ KABUL OLAN KULLARININ ARASINDA OLMAK NASIP EYLE AMİNN.......

HAYIRLI CUMALAR...

KİLOM...97...:16:
aminnnnnn candan dua için teşekkürler maşallah sende iyi gidiyorsun
Kızlar Merhaba,

umutcum sakın karamsarlığa düşme sen baya kilo verdin az gitmesi normaldir hem seninki 700 gr olmuş 200 gr öndesin benden amannnn gitsinde gramla gitsin kafana takma
aaaa maşallah ama fazla deilmi ?

ilbatumcum alıntıyı sildim nasıl becerdiysem umutla ayda 3 kilo hesabı yapıyoruz onun için dedim yoksa bi 10 kilo gerisindeyim yakalamam baya zor ..

günaydın kızlar çarşamba perşembe oruç tuttum orda durdu tartı ilerlemedi çok yemedim bile miğrenim tutuyor oruç olunca ilacım kalmamış bu gün yedim bende epey borcum var yavaş yavaş ihtiyarlamadan bitireyim diyorum kısmettt.

geçen hafta.....94,4

bu hafta..........93,9

umuttttt kaldı 2.5 kilo :)
Canım, bende de 2.3 kilo kaldı ama hevesim kaçtı. Kendimi epey sıktığım halde bir hafta 500 gr, diğer hafta 200 gr gidince kalan iki hafta üstüste 1.100-1.200 vermek zor olacak gibi. Sana güveniyorum ama, haftaya hedef 1.250 :))))
ama resmen dün ac gezdim diyebilirim.

bu arada bir sürü alıntı yaptım hepsi uctu :( iş görüşmesi eşimin güzel geçti ama nafile. cunku resmen elektrik mühendisi arıyorlarmıs kriterleri yanlıs yazmıslar ilana. olmadı yani. neyse kısmet diyorum. Allah'ım zamanını bilir. Bekliyoruz. Sizler nasılsınız? Hepinizi özledim. günlerdir deli gibi sokaklardaydım hep. bugun yerime geldim oturabildim.
Canım, hayırlısı olsun sizin için. Kısa zamanda gönlüne göre bir yere yerleşir dilerim. Yeşimciğim kilo bildirimi yaparken geçen haftaki kilonu da yazsana. Böylece anlık paylaşırız düşüncelerimizi, sonradan liste çıkınca ben herkesi incelemiyorum doğrusu, kalabalık malum listemiz, en fazla kilo verenlere ve kendi durumuma bakıyorum :)
çok gecikmedim inşallah kaçmanın sonu yok kilo bildirimimi yapayım(kilo beyanııım) umarım geleçek haftalarda listede de olurum.

94 kilooooooo

son bildirim 89 idi sanırım. 2 ayda 5 kilo süper istikrarlıyım.
İki ayda aldığını bir ayda verirsin Mutlu, pıtır pıtır verdiğin günleri unutmadık ;)

Vaaaaaavvv 6 kilo 400 gram mııı :53: Okuyunca böyle gözlerim pörtledi resmen :) Tebrik ederim ama biraz fazla değil mi arkadaşım.Nasıl bir diyet uyguladın ve kaç kilosun?Spor yaptın mı?

:53::53::53::53: süpeerr... nasıl bir şok diyet buuu :))

Yorumlariniz icin Allah razi olsun insallah
Gecen hafta cok cekindim kilomu yazmaya ama artik 150 yi görmedigimden galiba yazabilirim insallah
Gecen persembe 153,0 idim,simdi ise Allahin izni ile 146,6 ya düstüm
Beslenmeye gelince bir kac sayfa evvelden nasil 40 kilo verdigimi yazmistim ,ayni o sekilde devam ediyorum,
sabahlari iki dilim cavdar ekmegi yanina 1 haslanmis yumurta salatalik biber bir tane kuru incir.
Öglenleri ne pisirdigimse onu yiyorum ama porsiyonlarin büyüklügüne ve yemekleri haslama buglama tarzi pisirmeye dikkat ediyorum
Aksamlari yagsiz 1 porsiyon yogurt, bol salata 1-2 kuru incir 1 elma yada yarim ayva
Gün icinde 2 litre su
karbonhidratlari sadece haftada 1-2 defa bir porsiyona kadar azalttim o yüzden hep üsüyorum

sporda tabi kilo bu kadar olunca öyle hareket etmeside sinirlaniyor
haftada 1-2 gün bayanlar arasi yüzme,hergün oldugum yerde 1000 adim yürüyorum ,sabah aksam da esimle yürüyüs yapiyoruz..birde youtube yag yakici aerobik görüntüleri var onlardan gücümün yettigince faydalaniyorum

QUOTE]

Yorumun icin Allah razi olsun tsk ederim ama benim kilolarda normal ilk haftalar böyle olmasi
Sonraki haftalarda baya yavasliyor vermem

aminnnnnn candan dua için teşekkürler maşallah sende iyi gidiyorsun

umutcum sakın karamsarlığa düşme sen baya kilo verdin az gitmesi normaldir hem seninki 700 gr olmuş 200 gr öndesin benden amannnn gitsinde gramla gitsin kafana takma

ilbatumcum alıntıyı sildim nasıl becerdiysem umutla ayda 3 kilo hesabı yapıyoruz onun için dedim yoksa bi 10 kilo gerisindeyim yakalamam baya zor ..

Yok be canım ya, duraksayacak kadar kilo veremedim ben. Küçümsemiyorum ve mutluyum tabii ama -yaklaşık rakamla- 10 ayda 10 kilo kadar verdim ancak. Haftada 250 gr yani :))) Dediğin gibi karamsarlığa düşmeyelim tabii. Ay snuna kadar 3 kg tamamlamak imkansız mı? Tabii değil ama ben ne zaman gaz verip, "kesin kararlıyım şöyle vereceğim, böyle başaracağım" desem biraz ters etki yaptı bende. Ondan sonra sapma olduğunda fazla etkileniyorum, bu sebepten ayaklarım yere sağlam basarak gitmek istiyordum.
Haftada 500-800 arası kalırsam ayda 3 kg hedefinden de çok sapmam diyorum. Devam edeceğim tabii ki, bakalım ne kadar yaklaşabileceğim :))

Şimdi eski diyetisyenimin verdiği listeyi arıyorum, daha önce de niyetlendim ama vazgeçmiştim, bir hafta da onu deneyeyim bakalım nasıl gidecek :))

Canım, bende de 2.3 kilo kaldı ama hevesim kaçtı. Kendimi epey sıktığım halde bir hafta 500 gr, diğer hafta 200 gr gidince kalan iki hafta üstüste 1.100-1.200 vermek zor olacak gibi. Sana güveniyorum ama, haftaya hedef 1.250 :))))

Canım, hayırlısı olsun sizin için. Kısa zamanda gönlüne göre bir yere yerleşir dilerim. Yeşimciğim kilo bildirimi yaparken geçen haftaki kilonu da yazsana. Böylece anlık paylaşırız düşüncelerimizi, sonradan liste çıkınca ben herkesi incelemiyorum doğrusu, kalabalık malum listemiz, en fazla kilo verenlere ve kendi durumuma bakıyorum :)

İki ayda aldığını bir ayda verirsin Mutlu, pıtır pıtır verdiğin günleri unutmadık ;)

valla ben sana daha çok güveniyorum:13:

aa mutlu senin yazını görmemişim eski temponu bulursun yakında tutana aşk olsun :31:

Back
X