canım ben çıkmak zorunda kaldım kusura bakma elmalara bakıyorum baya yumuşayana kadar kaynatıyorum ben
unutkanlık pek fena yaaaa.ben bugün alışverişte sıra beklerken oğluma az ilerde dur demiştim kızlar babadaydı.o ara bi kasiyer geldi az ilrde kasa var kimse yok orada dedi.bende oraya doğru yürüdüm.ama arası var biraz.1-2 dk geçti geçmedi aklıma geldi oğlum hemen geri fırladım oğlum şaşkın surat üzgün neredeyse ağlamaklı olmuş...o kadar utandımki....insn evladını unuturmu?eşimde kapıdaydı hemen yani çocuğa bişey olamaz ama 7 yaşında bir oğlan nasıl unutulur kafaya bak bendeki.bi sürü şey düşünmekten 3 üyle aynı anda ilgilenmekten dışarı çıkarken bi sürü ayrıntıyı düşünmekten çocuklar için seçim yapıp eşime öde demek yerine eşim sıkılasın diye sıraya kendim geçersem bu da gelir başıma işte

ben düğme kullanmadan giriyorum sözünden düğmeyi ilikleyemiyorum henüz anladım ama ne demek istedin canım.???
ayy ne gıcıklar yaaa yesin yesin hiç kilo almasınlar sen de onlarla yaşa...iyiki kurtulmuşsun.arada bir olurda sık sık nasıl dayanalım bu işe
hay Allah ya soğuk zordur hasta olmazsınız inşallah
çok geçmiş olsun canım yaa.üzüldüm senin için.dikkat et kendine
çayı ilk gün ılık içip dolaba koyuyorum ama çıkartınca içine sıcak su ekliyorum ılık içiyorum daha etkili olur hem soğuk soğuk içilmez diye bu soğuk havalarda.
36 beden bir fıstıktın demek yaa ne güzel.senin albümünde foton varmı ben seni oğlun çok merak ediyorum.eski halin yeni halin???doğum sonrası bir genişleme oluyor mesela ben doğum öncesine düştüğümde bile ilk doğumdan sonra doğum öncesi ayakabılarımı giyememiştim.kıyafetlerim oldu gerçi ama yüzüğüme olmadı.elim ayağım büyüdüler sanki çok küçüktüler

bence karışıma yarın başla ben ilk başladığım gün balık ve helva yeidm hemde ekmekli o gün kahvaltı fln da hak getire idi ama ertesi gün 800 gr eksiktimçgözüm yerinden fırlayacaktı resmen
yaaa yaşadkların kolaymı?kocasız bi sürü dertle uğraştın.çocuğun zaten zor bir çocuk.üstüne ameliyat oldun daha dinlenemeden kzın hasta oldu annene yetiştin hala koşturuyorsun.omzunu koyacak yoldaşın yok yanında....dert etme boşver.eşin gelince her şey daha iyi olacakinşallah kilo da daha iyi vereceksin