Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mutlu nasıl geçti haftasonun varmı kaçamak
daloki nasıl oldu

yapmadım da biraz once ne yazıkki uzun zamandır etrafta sağa sola atılan bir bar snickers ı ve az biraz dondurma vardı dolapta 1-2 sanıye içinde hupledim. içimden canavar çıkmış gibi. neyse akşam daha dikkatli olurum artık. oğlan hasta biraz ve neredeyse hiç uyumuyor 20 dk bir kalkıyor uyutuyorum tekrar 4-5 kadar dayanıyorum. 5 den sonra ben de bayılıyorum ama çok sinirliğim ben de belim ağrıdığı için çok zorlanıyorum bu indir kaldırda neyse durum bu. şu çikolata ve az dondurma sabah sabah olmadı ama neyse artık...

merhabalarrr..:3: şöyle bir topiğe göz attıktan sonra.. aranıza katılmak istediğimi söylemek istedim tabiki kabul görürseniz.. kendime yakın aynı dertten müzdarip arkadaslar var sanırsam.. kendimden biraz bahsediyim.. oldum olası toplu hatta kilolu olduğumu biliyorum.. suanda 21 yasındayım evliyim 1.5 senedir bebek tedavisi görüyorum bu süreçtede bi 10 kg ekledim kendime belki daha fazla.. bnde pko luyummm malesef kii .. bundan cektiğim kadar bişeyden cekmedim herhalde.. aşılamalar ve en son tüp bebek denememden sonra diyetisne basladım ve tedaviye ara verdik cumadan cumaya kontrolüm var bugün 3 günüm iyi gidiyor şimdilik.. kilom 91,2 cumaya kadar doktorum 89 lu rakamlarla geliceksin dedi virgülden sonraki küsürat önemli değil 89 mutlaka olucak dedi.. mayısa kadar zamanım var yani 3 ay ve vermem gereken 12 kg şimdilik mayıstan sonra 2. tüp bebek denememiz yapılacak.. şimdilik bu kadar biraz uzun bahsettim kendimden ama.. :26::26:

hoşgeldin aramızaaaa :3::3::3:
burda motivasyonunu yüksek tutucaksın buna eminim
ama sadcee kilo ile ilgili deil burası hem bedenen hemde ruhen rahatlatıyor seni
en azından benim için öylee :17::17:
Rabbim gönlüne göre versin ve inşallaaahh en kısa sürede güzel haberlerini duyarız
nede olsa artık bizde teyzeleri sayılıcaz senin bebişininnn :21::21::21::21:

merhabalarrr..:3: şöyle bir topiğe göz attıktan sonra.. aranıza katılmak istediğimi söylemek istedim tabiki kabul görürseniz.. kendime yakın aynı dertten müzdarip arkadaslar var sanırsam.. kendimden biraz bahsediyim.. oldum olası toplu hatta kilolu olduğumu biliyorum.. suanda 21 yasındayım evliyim 1.5 senedir bebek tedavisi görüyorum bu süreçtede bi 10 kg ekledim kendime belki daha fazla.. bnde pko luyummm malesef kii .. bundan cektiğim kadar bişeyden cekmedim herhalde.. aşılamalar ve en son tüp bebek denememden sonra diyetisne basladım ve tedaviye ara verdik cumadan cumaya kontrolüm var bugün 3 günüm iyi gidiyor şimdilik.. kilom 91,2 cumaya kadar doktorum 89 lu rakamlarla geliceksin dedi virgülden sonraki küsürat önemli değil 89 mutlaka olucak dedi.. mayısa kadar zamanım var yani 3 ay ve vermem gereken 12 kg şimdilik mayıstan sonra 2. tüp bebek denememiz yapılacak.. şimdilik bu kadar biraz uzun bahsettim kendimden ama.. :26::26:

hoş geldinn canımm seni anlayabiliyorummm....25 yaşında 2.5 yıllık evliyimm bendede kiloo varrr ve bende pkoluyum bebeğim olmuyorrr...ilaç kullanıyorum devamlıı..diyetisyene başlamışsınn başarılar diliyorumm vee burasınında büyük faydasıı olacaktırr bildirim yap arkadaşlar hep motive ediyorlar ve güsel kilolar veriyoruzzz...pko içinse bu adresede bak burdada yardımcı oluyorlarrr...üzüldümmmm tedavinin sonuçlarıı içinnn...bende klomen kullandım olmadı aşılamayada cesaret edemedimm....biras daha kilo vereyim sonra bende aşılama yada tüp bebek denicemm mecburr...rabbim sabır versin hepimizee zamanı gelince bebişde olacak inşallahhh....
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...imlarin-paylasim-alani-2751.html#post23317881

yapmadım da biraz once ne yazıkki uzun zamandır etrafta sağa sola atılan bir bar snickers ı ve az biraz dondurma vardı dolapta 1-2 sanıye içinde hupledim. içimden canavar çıkmış gibi. neyse akşam daha dikkatli olurum artık. oğlan hasta biraz ve neredeyse hiç uyumuyor 20 dk bir kalkıyor uyutuyorum tekrar 4-5 kadar dayanıyorum. 5 den sonra ben de bayılıyorum ama çok sinirliğim ben de belim ağrıdığı için çok zorlanıyorum bu indir kaldırda neyse durum bu. şu çikolata ve az dondurma sabah sabah olmadı ama neyse artık...

olsun cnm akşamı hafif atlatırsın dengelersin
geçmiş olsun tekrardan ikinize de
hastalıklarla uğraşmak zor
hele çocukların hasta olması çok zor
emirde cuma ve c.tesi gecesi huysuzdu ama dün gece uyudu çok şükür
valla bizimki korkuyo bişeylerden yada ağlarsa kızarsak biz ona bi nedenden dolayı
uyumuyo o gece
duaları var okuyoruz her gece
okumadıgımız zamanda uyumuyo malesef

Mutlu napiosun ya....

Bak kizdiriym seni, ben 86'lari gormeye de basladim tekrardan..sen kpyveriyorsun..oldu mu simdi....

canım maşallah hadi hayırlısı erkekler hiç hoşlanmasada bayanların araba kullanması benim çok hoşuma gider en çok istediğim şeylerden biridir araba kullanmayı öğrenmek ama malesef öğretecek kimse yok...benimde saç problemim var canım tiroidden dolayı aktarlarda saç bakım yağları satılıyor ben kullanıyorum biraz olsun farketti bitkisel şampuan kullanıyorum..

Sağol canım.Yavaş yavaş öğreniyorum işte.Aslında benim pek hevesim yoktu eşim dürtüklüyo sürekli öğren öğren diye sağolsun.Geçen haftalarda ufak bi kaza atlatıp bankete çıkmıştım korkup bi daha binmek istemedim ama eşim yine tam güvenle verdi arabayı soğumayım diye.Öyle işte devam bakalım.
Sen neden öğrenemiyorsun ki.Sürücü kurslarında var hocalar canım.İstersen kendin de saatlik ders alabilirsin ücretli.İstedikten sonra neden olmasın ki dimi ama :)
Bende saç için sarımsaklı şampuan düşünüyorum ama kokusundan dolayı tereddütteyim.

selam tomurcuk :3::3:
bende de saç dökülmesi sorunu vardı
ama büyük ölçüde düzeldi
karanfil su karışımını ben yaptım dün hem çok güsel koktu hemde yumuşacık yaptı saçımı
ama ben bir gün argan yağı bir günde aktardan aldığım 19 yağ karışımını sürüyorum
buna ek olarakta bitkisel şampuan ve yine saç kremini kullanıyorum
ama şampuanı çok dikkatli seçmek lazım

Selam canım.Önerini değerlendiricem.Aktara gitmeli en iyisi.Şampuan olarak bioblas kullandım dökülmesin diye ama mahvetti saçımı ve derisini.Ondan sonra daha çok açıldı sanki.Şimdi elidor kullanıyorum ama bende bitkisel şampuanlara geçicem.Ne varsa doğada var zaten...Teşekkürler tavsiyen için

Merhaba bayanlar,
Geçmişi şöööyle bi okudum ancak bitti.Cumartesi erken çıktım işten.Pazarda izinli olunca baya birikmiş.Cecoyle bizim Meryem kaynatmışlar zaten maşallah :)

Benim yine gün vardı dün.2 tane lahmacunu yuvarladım.Akşam bişey yemedim ama.Sadece azcık kabak çekirdeğiyle geçiştirdim.Hamile haberleri aldım yine dün günde ve yine içim buruldu.Neden dedim kendi kendime nedennnn ben kalamıyorum.Nefret ediyorum pkodannnn :14:

Eşim araba kullandırdı yine dün 1 saat kadar ve tam not aldım artık.Yokuşta bile araba kaldırabiliyorum ya bende inanamıyorum kendime.Maşallahım var.Yaza ehliyetlenirim artıkın :)

Saçlarım çok döküldü kızlar.Hormonlardan mı pko dan mı bilemiyorum ama artık kafamın derisini görüyorum üstten baktığımda.Forumda bişey okumuştum.500 ml suyun için 1 avuç karanfil koyup 24 saat bekletiyorsun.Haftada 3-4 gün saç diplerine masaj yapıyorsun.Saçları gürleştirip yenilerini çıkarıyormuş güya.Dün akşam bu karışımı hazırladım.Bugün uygulayacağım nasipse.Başka bi önerisi olan var mı yeni saç çıkması için?Çoook ihtiyacım var.
hoşgeldin canım üzülme lütfen birgün bizimde bebişimiz olacak. bende pko yok ama anlıyorum sizi bizimde engellerimiz var bebek sahibi olmaya insanın canını nasıl acıtır o hamile haberleri bilrim.

yaaa tabikii öyleee yoksa neden uğraşalımmm...sağlıgada zararlıı...ama bazı zayıflarr var ne giyinemiyorlar bazen giyiniyorr ve giyindiğini taşıyamıyorrr..dilerim kafa dengin olurr sanada komşu olacakmışşşş...kafa dengi olursa güsel olurr...kilo konusuda evet takılırr belki ama aşmamız lazım belkidee..bende 2 sene oldu evleneli aynı sofradayken hep kötü hissetmişimdir kendimii..özgüven sorunum var bu konudaa...kilomu söyleyememm..bişi dense kendi üstüme çekerim kilo konusundaa...ama büyük eltimmde kiloludur o aşmıştır bu konuyu..ben daha aşamadımm:43: inşallah aşamadann kilo sorunundan kurtulurummm

tarçınlı sütü denemiştimdee tarçınlı elmayı denemedimm bunuda denicemmm...hadi bakalımmm inşallah 8 li rakamlarıda görürüzz hatta 7 lileri de hep beraberrr...
aşmayalım bencede kurtulalım kilolardan..
hoşgeldin...
Sağol canım.Yavaş yavaş öğreniyorum işte.Aslında benim pek hevesim yoktu eşim dürtüklüyo sürekli öğren öğren diye sağolsun.Geçen haftalarda ufak bi kaza atlatıp bankete çıkmıştım korkup bi daha binmek istemedim ama eşim yine tam güvenle verdi arabayı soğumayım diye.Öyle işte devam bakalım.
Sen neden öğrenemiyorsun ki.Sürücü kurslarında var hocalar canım.İstersen kendin de saatlik ders alabilirsin ücretli.İstedikten sonra neden olmasın ki dimi ama :)
Bende saç için sarımsaklı şampuan düşünüyorum ama kokusundan dolayı tereddütteyim.

Selam canım.Önerini değerlendiricem.Aktara gitmeli en iyisi.Şampuan olarak bioblas kullandım dökülmesin diye ama mahvetti saçımı ve derisini.Ondan sonra daha çok açıldı sanki.Şimdi elidor kullanıyorum ama bende bitkisel şampuanlara geçicem.Ne varsa doğada var zaten...Teşekkürler tavsiyen için

amannn diyim bioblasmı o mahvettı benım saçımıda bide saç dökülmesine karşıo diyor kim kullansa aynı dertten muzdaripya. sarımsaklı şampuan kokmuyor canım kullanabilirsin..

aynen cnm bana en büyük işkence emirden ayrı kalmak
ee sen nasılsın artık ugramıyorsun eskisi gibi

hala toparlanmış değilim ayşecim moral motivasyon sıfır olunca buralara uğramaya yüzüm olmadığını düşünüyordum taaki bu sabah tartıya çıkıncaya kadar:53::53::17::17: ödem olduğunu biliyorum ellerim ayaklarım şişti yine ama yinede şok oldum ve geldim...kürkçü dükkanına:1:

evet canım ne varsa doğada var gerçekten
bende kuzenimden aldım bunları onun resmen saçı gürleşti uzadı ve maşallahı var şuanda
3 ay boyunca çok sık yaptı

bioblası bende kullanım mahvetti saçımı arkasında saç kremine gerek kalmaz diyor
saç kremi olmadan açamıyorum saçımı

ablamla bakmıştık hamadi die bir şampuan ve saç kremi var
tam yazılışı bu olmayabilir
eczanelerde satılıyor ve her eczanede yok

kuzenim onu kullandı ve çok memnun

Kızımla tartıştım geldim..:43::43:
Böyle olunca deliriyorum üüzüntüden,sıkıntıdan..
KEndimi kapana sıkılmış gibi,etim kemiğimden ayrılıyormuş gibi hissediyorum...
Ne zor dönemler tanrım..

Hiç birşey beceremiyorum..anne olmayı,zayıflamayı..Saçımı boyadım her tarafıma bulaştı onu bile beceremiyorum..:(

BANUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
nbr cnm nasılsın
nasıl gidiyo diyet bi daha kaçamak yaparsan kızıcam sana
tedavi zamanına az kaldı lütfen sende bi dur de artık
bak azcık zayıflayalımda bi kısır partisi yapalım
kim güzel kısır yaparsa artık
ben evime herkesi gönül rahatlığı ile kabul edebilirim

Son düzenleme:
nbr cnm nasılsın

Ya ben çok güzel kısır yaparım...
Bırakır çocukları gelir kısır yer dönerim sonra.

hala toparlanmış değilim ayşecim moral motivasyon sıfır olunca buralara uğramaya yüzüm olmadığını düşünüyordum taaki bu sabah tartıya çıkıncaya kadar:53::53::17::17: ödem olduğunu biliyorum ellerim ayaklarım şişti yine ama yinede şok oldum ve geldim...kürkçü dükkanına:1:

ohhh canıma değsin bizi boşlarsan öyle olur
kaç çıktın de bakem
meraktan çatlarım ben şimdi

Ne zor dönemler tanrım..

Hiç birşey beceremiyorum..anne olmayı,zayıflamayı..Saçımı boyadım her tarafıma bulaştı onu bile beceremiyorum..:(

cnmmm yapma kendine haksızlık ediyosun
sen çok iyi bir anne , çok iyi bir eş ve çok iyi bir dostsun bence
:16::16::16::16::16::16::16:

Ne zor dönemler tanrım..

sıkma canını arkadaşım :25::25:
hepimiz o kapana giriyoruz ama çıkması zor olmamalı
bazen herşey üstümüze üstümüze geliyor ama
bi kaç gün sonra neleri kafama takmışız diyoruz
ben 28 yaşındayım hala annemle tartışıp duruyoruzz :17::17:

nbr cnm nasılsın

ben ben ben yaparım hemde çooook güzel yaparım :32::32::32::32:

Ya ben çok güzel kısır yaparım...
Bırakır çocukları gelir kısır yer dönerim sonra.

bende çok güzel yerim :)
hiç acımam tabak tabak götürürrüm yani

sıkma canını arkadaşım :25::25:
hepimiz o kapana giriyoruz ama çıkması zor olmamalı
bazen herşey üstümüze üstümüze geliyor ama
bi kaç gün sonra neleri kafama takmışız diyoruz
ben 28 yaşındayım hala annemle tartışıp duruyoruzz :17::17:

ben ben ben yaparım hemde çooook güzel yaparım :32::32::32::32:

sen istanbuldamıydın :21::21::21:

Son düzenleme:
hoş geldinn canımm seni anlayabiliyorummm....25 yaşında 2.5 yıllık evliyimm bendede kiloo varrr ve bende pkoluyum bebeğim olmuyorrr...ilaç kullanıyorum devamlıı..diyetisyene başlamışsınn başarılar diliyorumm vee burasınında büyük faydasıı olacaktırr bildirim yap arkadaşlar hep motive ediyorlar ve güsel kilolar veriyoruzzz...pko içinse bu adresede bak burdada yardımcı oluyorlarrr...üzüldümmmm tedavinin sonuçlarıı içinnn...bende klomen kullandım olmadı aşılamayada cesaret edemedimm....biras daha kilo vereyim sonra bende aşılama yada tüp bebek denicemm mecburr...rabbim sabır versin hepimizee zamanı gelince bebişde olacak inşallahhh....
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...imlarin-paylasim-alani-2751.html#post23317881

Yaşınız daha çok genç bayanlar. Bence kilolar verildikten sonra kendiliğinden olacak bebek öyle inanıyorum. Ben de PCOS hastasıyım, sız en azından bebek girişiminde bulunmuşsunuz ben denemedim bile:) belkı benım de olmayacak. Yalnız bendeki adet düzensizliği kilo verince düzeliyor. Stres, asırı yeme vs oldugunda ıse artıyor. İlaç kullanmadan adet olabılıyorum fakat bazen adet araları 1.5 ayı buluyor. 2,3 sene önce çok kıloluyken cok zor adet göruyordum. Hatta bir keresınde 3 ay olmamıstı ve benım tüm vucudum şişmişti. Umarım bebek olayında sorun yasamam:(

Back
X