Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınnn..

Test sonucum NEGATİF tabiki :) Ben biliyorum kendimi.Ama hiç üzülmedim.Çünkü alıştım artık böyle hayal kırıklıklarına.İdrarı damlatıp kalbin küt küt atarken ve beklerken yalnızca tek bir kırmızı çizgi çıkmasına... Olsun napalım hayırlısı böyleymiş.
Hele bir durun şöyle yaza kadar kilo vereyimde öyle hamile kalayım dimi ama çıtır çıtır anne adayı olayım :)

Göğsümdeki sızlamalar hala geçmedi.Yarın doktora gidicem inşallah.Prolaktinim yükseldi sanırım...
Destekleriniz için hepinize teşekkür ederim...

canım hayırlısı, daha zamanı varmış senin meleğin... yaza kadar söyle 70 altına bir insen harıka olur, hamilelik gercekten kilolarla zor.

Günaydınnn..

Test sonucum NEGATİF tabiki :) Ben biliyorum kendimi.Ama hiç üzülmedim.Çünkü alıştım artık böyle hayal kırıklıklarına.İdrarı damlatıp kalbin küt küt atarken ve beklerken yalnızca tek bir kırmızı çizgi çıkmasına... Olsun napalım hayırlısı böyleymiş.
Hele bir durun şöyle yaza kadar kilo vereyimde öyle hamile kalayım dimi ama çıtır çıtır anne adayı olayım :)

Göğsümdeki sızlamalar hala geçmedi.Yarın doktora gidicem inşallah.Prolaktinim yükseldi sanırım...

Üzülmek yok üzülmek yokkk :16: Doğru çıtır olup hamile kalman çok daha iyi olur canım :16: Allah en kısa sürede kilocukları verip hamiş kalmanı nasip eder inşallah :16:

Günaydın Kızlar :3:

Erzurumda henüz kar yok yavaş yavaş buraya da geliyor demekki :26: bitsin artık bu kış ya dışarı çıkıp yürüyebilmek istiyorummmm :25: diğer cemreler ne zaman düşecekti :26:

tomurcuk beraber kalıcaz inşallah yaz sonu, ağustos, eylül gibi kalınca bebek baharda doğuyor. kış hamilelik daha kolay, bebekte baharda doğunca kışa havalar soğuncaya kafar bayaaa ele geliyor. 6 ayımız var cıtır ötesi oluciizzz....:46::46::46::46:

günaydın herkeze..
tomurcuk hiç üzülme canım birgü bakıcaksınki o iki çift çizgi çıkıyor testte benim gibi...12 yıl sonra daha öncede söylemiştim sabret ve dua etmeye devam et canım bende 10 gün geçse test yapardım ve negatif çıkardı...
banucum geçmiş doğum günün kutlu olsun canım...nice senelere yavrularınla eşinle beraber....

ben bir türlü kendimi toparlayamıyorum ama iki gündür sporumu yapıyorum hergün bir kaçamağım var dün akşamda misafirim vardı sütlü tatlıda kendimi durduramadım neler oluyor yine bana ...bu ay boşu boşuna geçti şubat sonu ikili rakamlarda olacaktım birde hesaplamalarıma göre daha üstüne aldım bile ben...

günaydınnn..

Test sonucum negatif tabiki :) ben biliyorum kendimi.ama hiç üzülmedim.çünkü alıştım artık böyle hayal kırıklıklarına.idrarı damlatıp kalbin küt küt atarken ve beklerken yalnızca tek bir kırmızı çizgi çıkmasına... Olsun napalım hayırlısı böyleymiş.

göğsümdeki sızlamalar hala geçmedi.yarın doktora gidicem inşallah.prolaktinim yükseldi sanırım...

sakın üzülme canım bende biliyorum o duyguyu.rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah. Ya bende öyle düşünüyorum kilolardan kurtulmak için fırsattır belkide iyi değerlendirmek lazım..:16:

canım hayırlısı, daha zamanı varmış senin meleğin... yaza kadar söyle 70 altına bir insen harıka olur, hamilelik gercekten kilolarla zor.

Evet hayırlısı olsun.Zamanı var daha demek ki.kilo verdiğimde pko da düzelme olur zaten.Prolaktini de ilaçla düşürürüm.Daha sağlıklı bi şekilde hamile kalırım inşallah...

Üzülmek yok üzülmek yokkk :16: Doğru çıtır olup hamile kalman çok daha iyi olur canım :16: Allah en kısa sürede kilocukları verip hamiş kalmanı nasip eder inşallah :16:

Yok Bahar cım.İnan hiç üzülmedim.Dedim ya alıştım artık.Kilo verip öyle hamile kalıcam kendiliğinden olur hemde zayıflayınca.Sağol canım iyi dileklerin için...

tomurcuk beraber kalıcaz inşallah yaz sonu, ağustos, eylül gibi kalınca bebek baharda doğuyor. kış hamilelik daha kolay, bebekte baharda doğunca kışa havalar soğuncaya kafar bayaaa ele geliyor. 6 ayımız var cıtır ötesi oluciizzz....:46::46::46::46:

Ayyy inşallah öyle olur.Ne sevinirim ama.İlk hedef yaza kadar çıtır olmak sonra hamile kalmak inşallllaaahhhh... Allah razı olsun...Desteklerin için sağol çok iyisin...

günaydın herkeze..
tomurcuk hiç üzülme canım birgü bakıcaksınki o iki çift çizgi çıkıyor testte benim gibi...12 yıl sonra daha öncede söylemiştim sabret ve dua etmeye devam et canım bende 10 gün geçse test yapardım ve negatif çıkardı...

...

Sağol Derincim.Çok üzülmedim tabi ama tek çizgi biraz içimi burdu.Aralıklı olarak gidip gidip baktım teste silik de olsa çıkmış mı diye ama yok.Ondan sonra dedim ki ammaaaann salla gitsin.Nasip değilmiş.Zayıflayım da öyle inşallah dedim.Yarın doktora gidiyorum.Hem diyet için hem tedavi için yeni bir başlangıç yapıyorum kendimde...

günaydın şekerlerrr :16::16::16:
hepimiz için güsel bir gün olsun inşallah

tomurcukkk üzülme arkadaşım inşallah Rabbim en kısa zamanda sana hediyeni verecektir :16::16:

cecoooo nerdesin dün akşam nasıldı dizinin devamını bekliyoruzzz :27::27:

ankarada kar çok güzel yagıyor wallaa kızlarrrr
hepiniz burda olsaydınız kartopu oynama organizasyonu yapardık :9::9::9::9:

sakın üzülme canım bende biliyorum o duyguyu.rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah. Ya bende öyle düşünüyorum kilolardan kurtulmak için fırsattır belkide iyi değerlendirmek lazım..:16:

günaydın şekerlerrr :16::16::16:
hepimiz için güsel bir gün olsun inşallah

tomurcukkk üzülme arkadaşım inşallah Rabbim en kısa zamanda sana hediyeni verecektir :16::16:

Sağolun kızlar.Nasip artık hayat devam ediyor... En doğru zamanda ve en sağlıklı şekilde versin Rabbim evlatlarımızı.Herşeyde bir hayır vardır...

:9::9:
doğru diyosun canım evet herkesin sevdiği ekmek farklı
bencde tadı güzel ekmek almak istemiyorum ki yemeyim :9::9::9:

sorma tatlım yaa
walla biraz leslie yaptım iyi oldu daha rahatım şimdi
sanırım uzun zaman harektsiz kalınca oldu :25::25:
saol canımm :16::16:

canım geçmiş olsun ankarada kar boran walla :25::25:
allah dışardakilere yardım etsin

tarçın+zencefil+bal yap bi kaşık ye boğaz ağrısına bire bir:34::34:
burada aynı canım ya bende çankırıdayım. diğer öğretmen servisi yolda kalmış saat 7 olduğu halde hala ulaşamamışlar. memur servisi ilçeden çıkamamış jandarmalar izin vermemiş o kadar kötü burada yani. yazık memurlarda orada yattılar bu gece.
boğazım biraz daha iyi bugün şükürler olsun sıcak birşeyler içmiştim iyi geldi sanırım
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH HASTA OLMAZSIN SICCIK BİR DUŞ AL...ben de yarıyor.
bende hep yaparım canım ama dün dermanım yoktu hemen uyumuşum çok üşüdüm sanırım :(
ay canım geçmiş olsun

valla 2 öğünde marifet. o 2 öğünü nasıl geçirdiğinde önemli...
sağol canım benim ya
Selam kızlar ben geldimmmmmmm :122: :122: :122:

Biraz geç oldu ama gelebildim çok şükür :34:
Çocukları kız kardeşime bıraktıktan sonra eşimle çok uzun zamandır gitmediğimiz ufak ama şirin bir kebapcıya gittik :1:
Bol bol oturup konuşma fırsatımız oldu ve fark ettik ki aslında biz sadece şu ara hem çocukların huysuzluklarından hemde eşimin şu bitmek bilmeyen borçlarından aslında baş başa birşeyler yapma fırsatı bulamıyoruz ve bunun gerginliğiyle ister istemez birbirimize istemeden de olsa birşeyler söyleyip duruyoruz.
Eşim hafta sonu hatunlarla kahve içmeye gitmesinin hata olduğunuda kabul etti birde beni götürmeyi düşündüğünü ama eğer ailecek gitseydik mecbur gittiğimiz eve eli boş gidemezdik yok ev hediyesi yok pasta yada başka tatlı birşey derken baya tuzluya patlar diye düşünmüş çünkü huyumu biliyor kimin evine olursa olsun eli boş gitmekten nefret ederim :1: o karşındakine saygıdır bana göre :34:
Eeee kocakafalı niye adam gibi gitmeden bunu bana söylemedin de beni iki gündür sinir ettin dedim :1: param yok demeye çekinmiş.
Diğer arkadaşına da hadi bizi bekliyor kahve yapıcakmış dendiği için gitmiş ve sırf benden fırça yer diye arayıp haber vermemiş :1:

Valla dedim sınırlarımı zorluyorsun ve artık bir anlık sinirle birşeyleri bitirmekten korkuyorum dedim çünkü kendimi biliyorum gözüm dönerse anamda olsa görmem :1: Bir kaç ay içinde biraz daha rahatlarız inşallah ondan sonra yeminle ne istiyorsan yaparım dedi :1: tabi ben yinede inadımı sürdürüyorum çalışma konusunda :34: yazın önce güzel bir tatilimi yapayım ondan sonra annen istesin yada istemesin bu çocuklara bakıcak bende gönlüme göre bir işe gireceğim dedim tamam dedi :122: :122: :122:
Yaw bu erkekler neden kaybetme korkusunu yaşayınca anında yine düzeliyorlar :1: bakalım bu sefer kaç gün yada hafta gidicek bu rest :1:

Sonuçta uzun zamandır bu kadar güzel sohbet edip vakit geçirmemiştik :34: Çok fazlada kaçırmadım çok şükür :34:
Dönüşte de kızkardeşime gittik çaya birde en ufaklarından bir pasta aldık ( herkese ancak bir dilim düştü çok şükür :1: )
Yeğenler nasıl sevindiler Tetem doğum pastası almış diye :1: Mumları bile biz yakıyoruz tam üfleyeceğim onlar üflüyor :60:
Yarından itibaren de çok daha sıkı sarılacağım beslenmeme cünkü o bir dilim pastanın cuma bildirimimi etkilemesine izin vermeyeceğim :34:

Sağ ol canım inşallah bundan sonra her doğum günümüz bir öncekinden çok daha hafif geçer :34:

Canım sende çok sağ ol. İnşallah daha nice doğum günleri bir arada geçiririz :34:
Sende özletme kendini daha fazla bak hazır totem oluşturuyoruz topikte seninde güzel enerjinle çok daha başarılı olacağız kilo verme konusunda :34:

Canım çok geçmiş olsun umarım biraz daha iyisindir. Bende dünden beri deli gibi hapşırıyorum :26: bademciklerimde sızlıyordu zaten kaç gün öncesinden ama tabi ben ateşli zarife hala evin içindede olsa kısa kollu hatta bazen kolsuz geziyorum :1: eşimde diyor gece senin gibi uyuyan yoktur doğaldır senin hastalanman diyor :1: çünkü yorganı bacaklarımın arasına sıkıştırıp birde iyice sarılıyorum yorgana sadece tek bacak ve tek kol yorgan altında kalıyor :1: en önemli yerim ( totoM :60: ) açıkta kalıyor sonra tabi böbreğimde ağırır gripte olurum :1: neyse bir iki güne geçer inşallah :34:

SAğ ol canım arkadaşım :34: İnşallah hepimiz ailemiz ve sevdiklerimizle nice huzurlu ve mutlu seneler geçiririz :34:

Canım çooooooooook teşekkür ederim :34: Bende gerçekten sizleri çok ama çok seviyorum :54:
İnşallah yeni yıl hepimize hep güzellikler sunar ve birlikte nice güzel seneler geçiririz :34:

Hayırlısı güzelim çalışmayı kafaya koydum zaten ama önce bir tatilimi yapayım yazın :1: ondan sonra nasılsa ben bir iki hafta içinde birşeyler bulurum. Aslında dün bile bir yer buldum almanca bilen eleman arayan ama şimdi biraz daha zayıflayıp biraz tatilde stres atayımda ondan sonra nasılsa yine birşey bulurum :34:
Hepimize RAbbim hayırlı ve güzel şeyler nasıl eder inşallah ... Aminnnnnnn

Canım iddadaşım yüreği güzel arkadaşım ağzından bal damlamış balllllllllll :71:
İnşallah seneye dediğin gibi 40 kilo vermiş olur ve gerçektende güler geçeriz :34: Tabi sen inşallah okadar vermiş olursun okadar olmasada :1: neden diyeceksin :34: inşallah seneye sende kucağında bebişle yada karnındaki kuzunun doğacağı günleri sayıyor olursun :34:
Rabbim sanada adaşım Banuya da hatta diğer isteyen bütün KK kadınlarınada en kısa zamanda bebiş müjdesi vermeyi nasip eder :34:... Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sağ ol canım benim hep birlikte sağlıklı ve huzurlu hatta en önemlisi fıstık gibi olduğumuz seneler ve doğum günleri yaşarız :34:
canım sağolasın ya dondum valla resmen . neyse bugün iyiyim yarında zaten tatil günüm :) bende yorgana sarılarak uyumayı severim ama üşümeyi sevmem benimde belim açıkta kalmayacak gıcık olurum yoksa :)
ne güzel demek eniştemle konuşup anlaştınız. ne yapsın adamcağız gurur yapmıştır sende anla canım ya. ama tabi söylese daha iyi olurdu.
yediklerinide dert etme cumaya hiçbir şeyin kalmaz merak etme.
Günaydınnn..

canımmmmmmmmmmmm seni çok özledim ebrum benim.
ne olur üzülme rabbim sana hiç ummadığın bir zamanda gönderecek emin ol. sen sabret ve dua et sadece. hem biraz kilo vermen işini daha kolaylaştıracak öyle düşün ve kafaya takma. ne kadar çok takarsan o kadar strese giriyorsun ve herşey sarpa sarıyor . bunların hepsini o hüsranı,acıyı bende yaşadım en çokta eşime haksızlık ettim o dönemde. resmen kabustu .geriye dönüp baktığımda keşke yapmasaymışım diyorum ama nafile. benden sana tavsiye asla yıpratma kendini.

sızlama neden var prolaktinden mi oluyor yani? canım çok geçmiş olsun git bakalım dra .hayırlı sonuçlarını bekliyorum

canımmmmmmmmmmmm seni çok özledim ebrum benim.
ne olur üzülme rabbim sana hiç ummadığın bir zamanda gönderecek emin ol. sen sabret ve dua et sadece. hem biraz kilo vermen işini daha kolaylaştıracak öyle düşün ve kafaya takma. ne kadar çok takarsan o kadar strese giriyorsun ve herşey sarpa sarıyor . bunların hepsini o hüsranı,acıyı bende yaşadım en çokta eşime haksızlık ettim o dönemde. resmen kabustu .geriye dönüp baktığımda keşke yapmasaymışım diyorum ama nafile. benden sana tavsiye asla yıpratma kendini.

sızlama neden var prolaktinden mi oluyor yani? canım çok geçmiş olsun git bakalım dra .hayırlı sonuçlarını bekliyorum

Canım Özlemim bende seni çok özledim canım.Ben seni yarın boşsun zannediyordum.Bugün de mi evdesin yoksa.
Geçmiş olsun tatlım ya.Yolda kalmışsınız.Zor bi durum tabi.Allah beterinden korusun.Rabbim hayırlısını bilir ama bu kış bi fena geçiyor valla.Yazın da bi o kadar sıcak olcak heralde.Ramazan ayı da yaza geliyor.Allah sabrını verir artık dayanırız bi şekilde.
Canım bi kaç gündür göğüslerimde sızlama ve karnımda adet olcakmışım gibi sancı vardı.Burda sordum kızlara.Hamile olabilirsin deyince test yaptım sabah.Negatif çıktı tabi.Ben tahmin ediyordum yani hazırlıklıydım o sonuca.Çünkü yumurtlama hissetmedim hiç.Nasip böyleymiş diyorum artık.Pko düzelmeden kilo vermeden kolay olmayacak bu hamilelik işi belli oldu.Sen benim için örneksin.Sende pko luydun ve zayıflayınca hamiş kaldı.Strese girmemem gerekiyor.Çünkü stres prolaktin hormonumu yükseltiyor.Dün biraz araştırdım nette prolaktin süt hormonu ya hani sen de bilirsin göğüslerin süt dolduğunda sızlama olur.Bende ona bağladım ama aslını astarını yarın doktordan öğrencez artık.

Canım Özlemim bende seni çok özledim canım.Ben seni yarın boşsun zannediyordum.Bugün de mi evdesin yoksa.
Geçmiş olsun tatlım ya.Yolda kalmışsınız.Zor bi durum tabi.Allah beterinden korusun.Rabbim hayırlısını bilir ama bu kış bi fena geçiyor valla.Yazın da bi o kadar sıcak olcak heralde.Ramazan ayı da yaza geliyor.Allah sabrını verir artık dayanırız bi şekilde.
Canım bi kaç gündür göğüslerimde sızlama ve karnımda adet olcakmışım gibi sancı vardı.Burda sordum kızlara.Hamile olabilirsin deyince test yaptım sabah.Negatif çıktı tabi.Ben tahmin ediyordum yani hazırlıklıydım o sonuca.Çünkü yumurtlama hissetmedim hiç.Nasip böyleymiş diyorum artık.Pko düzelmeden kilo vermeden kolay olmayacak bu hamilelik işi belli oldu.Sen benim için örneksin.Sende pko luydun ve zayıflayınca hamiş kaldı.Strese girmemem gerekiyor.Çünkü stres prolaktin hormonumu yükseltiyor.Dün biraz araştırdım nette prolaktin süt hormonu ya hani sen de bilirsin göğüslerin süt dolduğunda sızlama olur.Bende ona bağladım ama aslını astarını yarın doktordan öğrencez artık.

canım bnm aynı durumdayız inan o testleri cok yasadım i,lk senemde pkodan olmuyo her gittiğim doktor kilo vericeksin derken bn bişi olmaz olur die düşündüm ama suan kafama o kadar iyi yerleştiki tabi bn 1,5 sene uğrastıktan sonra anladım bu zaman sürecindede kullandığım ilaçlarla kilomu biraz daha katladım keske diorum keske en basında dikkat etseydim 3 aşılama ((bir tanesinde tuttu 5 hftalık düştü)) en son ocak ayındada tüp bebek denemesi ama olmadı doktorumu değiştirdim tedaviye başladığımdan beri 3. doktorum buda kilo ver deyince dank etti şimdi mayısı bekliorum tabiki kilo vererek mayısta 2. tüp bebek denemem olucak.. ve gercekten bu pko lanetini yaşamayan bilemez allahın gücüne gitmesinde..

Günaydınnn..

cnm hayırlısı demek ki şimdi böyleymiş Allahım böyle hayırlı görmüş zamanı geldiğinde olacak sabır herşeyin ilacı sağlığn yerinde olsun o da olacak inş amin....

canım bnm aynı durumdayız inan o testleri cok yasadım i,lk senemde pkodan olmuyo her gittiğim doktor kilo vericeksin derken bn bişi olmaz olur die düşündüm ama suan kafama o kadar iyi yerleştiki tabi bn 1,5 sene uğrastıktan sonra anladım bu zaman sürecindede kullandığım ilaçlarla kilomu biraz daha katladım keske diorum keske en basında dikkat etseydim 3 aşılama ((bir tanesinde tuttu 5 hftalık düştü)) en son ocak ayındada tüp bebek denemesi ama olmadı doktorumu değiştirdim tedaviye başladığımdan beri 3. doktorum buda kilo ver deyince dank etti şimdi mayısı bekliorum tabiki kilo vererek mayısta 2. tüp bebek denemem olucak.. ve gercekten bu pko lanetini yaşamayan bilemez allahın gücüne gitmesinde..

Sanada çok geçmiş olsun güzelim.Anlıyorum zor durumlar bunlar.Ben hiç aşılama veya tüp bebek denemesi yapmadım.2 kez hamile kaldım kendiliğinden ama kan pıhtılaşması yüzünden düştü.2.hamileliğim özllikle kilo vermemden olmuştur diye düşünüyordum.Çünkü 103 ten 85 e düşüp adetlerin düzene girince kalmıştım ama o da düştü işte Allah ın takdiri.
İnşallah mayıstaki denemelerinde tutar sağlıkla kavuşursun bebeğine.
Kaç kilosun şu anda.Çizelgen yok göremedim.İnşallah bebek çizelgesi yaparız hep birlikte...

cnm hayırlısı demek ki şimdi böyleymiş Allahım böyle hayırlı görmüş zamanı geldiğinde olacak sabır herşeyin ilacı sağlığn yerinde olsun o da olacak inş amin....

Amin canım amin.Sabrediyoruz bakalım.Beklemedeyiz her daim.Hayırlısı ne zamansa o zaman olacağına inanıyorum.Desteğin için teşekkürler...

ceccoooo :16::16:
tatlım yaa senin alattıkların hem yüzümde bir gülümseme oluşturdu hemde benzer bir durumu yaşadığım için
erkeklerin geç haklısın demesi aslında bizi üzmekten ve daha fazla sinirklendirmekten başka bir işe yaramıyorr
ah bir bilseler anında söylemenin ne kadar önemli olduğunu:44::44:

doğum gününün güzel geçmesine ve mutlu olmana çok sevdindim tatlımm :16::16:

ilbatumm ; ankarada 1 metre kar var canım yaaa
wallaa sabah herkes perperişan yollara düşmüşşş :25::25:
inşallahh kesilir bugünde herkes evlerine rahatça ulaşırrr

kızlar sabah menüm:
- 1 haşlanmış yumurta
-2 dilim beyaz (yağsız) peynir
-2 dilim denge light kepekli ekmek
-bol yeşillik
-şekersizz çayyy

bugün tammmm 89 u gördüm :52::52:
cumaya inşallahh 88-87 görürümmm

tatlım yaa senin alattıkların hem yüzümde bir gülümseme oluşturdu hemde benzer bir durumu yaşadığım için
erkeklerin geç haklısın demesi aslında bizi üzmekten ve daha fazla sinirklendirmekten başka bir işe yaramıyorr

kızlar sabah menüm:
- 1 haşlanmış yumurta
-bol yeşillik
-şekersizz çayyy

kızlar sabah menüm:
- 1 haşlanmış yumurta
-bol yeşillik
-şekersizz çayyy

Tebrikler canım.Maşllah güzel kilo veriyorsun.Uyduğun bir liste var mı yoksa sen mi belirliyorsun listeni.İnşallah 87 lere düşersin cumaya kadar.Motivasyonun artar iyice... Bende yarın doktordan bi azar işiteyim daha sıkı başlarım artık.Bu hamile olabilme ihtimalinden biraz saldım kendimi çünkü...

Tebrikler canım.Maşllah güzel kilo veriyorsun.Uyduğun bir liste var mı yoksa sen mi belirliyorsun listeni.İnşallah 87 lere düşersin cumaya kadar.Motivasyonun artar iyice... Bende yarın doktordan bi azar işiteyim daha sıkı başlarım artık.Bu hamile olabilme ihtimalinden biraz saldım kendimi çünkü...

teşekkürler tatlım hepbirlikte vercez inşallah kilolarımızı :16::16:

diyetisyene gidiyorum
çok memnunum çünkü istediğim herşeyi yiyebiliyorum
kısır, mantı, börek, gözleme vs.
tabi bunları haftada bir defa ve düzenli tüketiyorum
sağlıklı beslenmeyi öğretiyor aslında çünkü ben günde 2 öğün besleniyoırdum
metabolizmam hızlı çalışmasına ve tuvalete çıkmamda hiç bir problem olmasına rağmen veremiyordum
halsizliğim çok fazlaydı, omega 3 ve nar-yeşilçay takviyem var sabah
şuanda hem zinde uyanıyorum hemde depresif konuma geçmiyorum
canım sıkkın olsa bile içimde bir mutluluk var
sadece motivasyonumu kaybetmiştim onuda sizler sayesinde sğaladım
hepinize bir kez daha teşekkürlerrrr :16::16:

canım benimde kuzenim hamile kalamıyordu
doktor tamamen kilosuna bağladı çünkü 110-120 arasıydı onun kilosu
68 kiloya düştü ve hamile kaldı
ben inanıyorum Rabbim sana o güzel hediyeyi nasip edecek
ama moral bozmak ve motivasyonu kaybetmek yok

burda omuz omuza birbirimizin derdine tasasına
mutluluğuna kahkahasına
ve en büyük savaşımızda omuz omuza direniyoruzzz

ben inanıyorum sana ve tüm arkadaşlarımaa
bu kilolar gidecek ve artık başka bir topikte mutluluklarımızı ve zayıf deneyimlerimizi paylaşıcazz
:32::32::32::32::32:

Ay tomurcukkkk heyecanla bekliodum mujdeni, cok da gaz verdim sana...kusura bakma lutfen....hayirlisi olsun..

Mutlu, verir vermez hamile kalirsan, roket hiziyla geri alma riski var be kankam... Gebeligin verdigi kalkan ve aylarin verdigi aclik...tehlikeli ikili tabi ama bebek de cok guzel

Back
X