Selam kızlar ben geldimmmmmmm :122: :122: :122:
Biraz geç oldu ama gelebildim çok şükür

Çocukları kız kardeşime bıraktıktan sonra eşimle çok uzun zamandır gitmediğimiz ufak ama şirin bir kebapcıya gittik

Bol bol oturup konuşma fırsatımız oldu ve fark ettik ki aslında biz sadece şu ara hem çocukların huysuzluklarından hemde eşimin şu bitmek bilmeyen borçlarından aslında baş başa birşeyler yapma fırsatı bulamıyoruz ve bunun gerginliğiyle ister istemez birbirimize istemeden de olsa birşeyler söyleyip duruyoruz.
Eşim hafta sonu hatunlarla kahve içmeye gitmesinin hata olduğunuda kabul etti birde beni götürmeyi düşündüğünü ama eğer ailecek gitseydik mecbur gittiğimiz eve eli boş gidemezdik yok ev hediyesi yok pasta yada başka tatlı birşey derken baya tuzluya patlar diye düşünmüş çünkü huyumu biliyor kimin evine olursa olsun eli boş gitmekten nefret ederim

o karşındakine saygıdır bana göre

Eeee kocakafalı niye adam gibi gitmeden bunu bana söylemedin de beni iki gündür sinir ettin dedim

param yok demeye çekinmiş.
Diğer arkadaşına da hadi bizi bekliyor kahve yapıcakmış dendiği için gitmiş ve sırf benden fırça yer diye arayıp haber vermemiş
Valla dedim sınırlarımı zorluyorsun ve artık bir anlık sinirle birşeyleri bitirmekten korkuyorum dedim çünkü kendimi biliyorum gözüm dönerse anamda olsa görmem

Bir kaç ay içinde biraz daha rahatlarız inşallah ondan sonra yeminle ne istiyorsan yaparım dedi

tabi ben yinede inadımı sürdürüyorum çalışma konusunda

yazın önce güzel bir tatilimi yapayım ondan sonra annen istesin yada istemesin bu çocuklara bakıcak bende gönlüme göre bir işe gireceğim dedim tamam dedi :122: :122: :122:
Yaw bu erkekler neden kaybetme korkusunu yaşayınca anında yine düzeliyorlar

bakalım bu sefer kaç gün yada hafta gidicek bu rest
Sonuçta uzun zamandır bu kadar güzel sohbet edip vakit geçirmemiştik

Çok fazlada kaçırmadım çok şükür

Dönüşte de kızkardeşime gittik çaya birde en ufaklarından bir pasta aldık ( herkese ancak bir dilim düştü çok şükür

)
Yeğenler nasıl sevindiler Tetem doğum pastası almış diye

Mumları bile biz yakıyoruz tam üfleyeceğim onlar üflüyor

Yarından itibaren de çok daha sıkı sarılacağım beslenmeme cünkü o bir dilim pastanın cuma bildirimimi etkilemesine izin vermeyeceğim
Sağ ol canım inşallah bundan sonra her doğum günümüz bir öncekinden çok daha hafif geçer
Canım sende çok sağ ol. İnşallah daha nice doğum günleri bir arada geçiririz

Sende özletme kendini daha fazla bak hazır totem oluşturuyoruz topikte seninde güzel enerjinle çok daha başarılı olacağız kilo verme konusunda
Canım çok geçmiş olsun umarım biraz daha iyisindir. Bende dünden beri deli gibi hapşırıyorum :26: bademciklerimde sızlıyordu zaten kaç gün öncesinden ama tabi ben ateşli zarife hala evin içindede olsa kısa kollu hatta bazen kolsuz geziyorum

eşimde diyor gece senin gibi uyuyan yoktur doğaldır senin hastalanman diyor

çünkü yorganı bacaklarımın arasına sıkıştırıp birde iyice sarılıyorum yorgana sadece tek bacak ve tek kol yorgan altında kalıyor

en önemli yerim ( totoM

) açıkta kalıyor sonra tabi böbreğimde ağırır gripte olurum

neyse bir iki güne geçer inşallah
SAğ ol canım arkadaşım

İnşallah hepimiz ailemiz ve sevdiklerimizle nice huzurlu ve mutlu seneler geçiririz
Canım çooooooooook teşekkür ederim

Bende gerçekten sizleri çok ama çok seviyorum

İnşallah yeni yıl hepimize hep güzellikler sunar ve birlikte nice güzel seneler geçiririz
Hayırlısı güzelim çalışmayı kafaya koydum zaten ama önce bir tatilimi yapayım yazın

ondan sonra nasılsa ben bir iki hafta içinde birşeyler bulurum. Aslında dün bile bir yer buldum almanca bilen eleman arayan ama şimdi biraz daha zayıflayıp biraz tatilde stres atayımda ondan sonra nasılsa yine birşey bulurum

Hepimize RAbbim hayırlı ve güzel şeyler nasıl eder inşallah ... Aminnnnnnn
Canım iddadaşım yüreği güzel arkadaşım ağzından bal damlamış balllllllllll

İnşallah seneye dediğin gibi 40 kilo vermiş olur ve gerçektende güler geçeriz

Tabi sen inşallah okadar vermiş olursun okadar olmasada

neden diyeceksin

inşallah seneye sende kucağında bebişle yada karnındaki kuzunun doğacağı günleri sayıyor olursun

Rabbim sanada adaşım Banuya da hatta diğer isteyen bütün KK kadınlarınada en kısa zamanda bebiş müjdesi vermeyi nasip eder

... Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sağ ol canım benim hep birlikte sağlıklı ve huzurlu hatta en önemlisi fıstık gibi olduğumuz seneler ve doğum günleri yaşarız