Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yürüyüşe gidiyorumm :10::10::10::10:

bantta en az 45 en fazla 60 yürüyecegim inşallahh yoksa kılolarım alpı basını gidecekk:26::26:

Canım benım de zayıflayınca ınsülin direnci azaldı fakat bu öyle bir hastalıkkı 2,3 kılo alıp o sekılde kalmak cok zor, hayat boyu zıngınlemek ve kontrol altında olmak lazım. İnsülin direnci yüzünden ileriki yaşlarda insülin kullanmak zorunda kalan çok insan varmış. Başta hhikaye gibi deliyordu ama şimdi düşünüyorum da hayatımın 28 yılını keske sısman gecırmeseymısım

Yaptıgın cok dogru, evde zararlı atıstırmalıklar yerıne kuruyemıs ve kuru meyve barındırmak en ıyısı. Hatta çaya gelen mısafırler de yemesın kek felan :)) Misafirin önine kek börek yerıne onları koysak ne derler arkamızdan acaba. Çayın yanına bişey yapmamış aç gönderdi bizi derler kesin:1:

En çok sevındıgım sen dıyette oldugum su 9 aylık süreçte hiç kilo almamış olmam. Önceden 10 kılo verıp 5ını gerı almıslıgım coktur. Hepımız başarıcaz ve kılolara elvede dıycez emınım ben buna

yani tekrardan insülin direnci gelebilir dimi biraz kilo alıversek..:?zaten birbirini tetikliyor.önce canın istemese bile yiyorsun yiyorsun kilo alıyorsun sonra acaip derecede canında çekiyor duramıyorsun.ben şu sıralar hala 2-3 saate acıkıyorum da emzirmeme bağlıyorum inşallah emzirme bitince geçse bari normal insanlar gibi 4-5 saate çıkarabilsem dayanma sürecimi.ptesi habersiz misafir geldi eşimn arkadaşı bekr.eşimde ben yorulmayayım diye kesn yemiştir boşver bişi hazırlama dedi zaten eşime soru sormaya geliyordu.ben güzel bir kruuyemiş tabağı hazırladım süsledim fln.ceviz badem leblebi kuruüzüm kuru incir fln...neye sonra geldi genç dedim kibarca açmısınız?oda yerim bişiler dedi....neyse artık patetesli tavuk fln vardı Allahtan hazırladım ama hemen buzluktan börek fln da çıkardım.bi de gelirken şerbetli tatlı getirmiş kibar çocuk:27:
yani sökmedi benim kuruyemiş işi hem börek hem tatlıdan yidim o gün diyet güzeldi güya...

ahaha ben gibi söylemişsin ececgim snde..

ben böyle uzun,manken gibi kızları görünce diyorum ki offf Allah ım o da insan ben de insanım:9::9:

ya da Allah ım bu insansa ben neyim:9::9::9::9::9:

ay laf aramızda benim de boyum 179 cm:18::18::18:

ben denedim gelen misafirin önünde (en azından çayın yanına) kürü incir kayısı vs vs koydum
aa ne güselmiş çayla falan oldular wallaaa :9::9:
ay hep börek çörek ne gerek var falan olduk annemleee
onlarda haklısınız falan oldularrr
ama tabi sürekli gelen komşulara yaptığımız için onların içinde de takıntısı olanlar vardı daha rahat oldu
ama demişlerdir yemişler kekleri börekleri şimdide sağlıklı yaşam pehh demişelrdirr :9::9:

bencede en sağlıklısı.aslında artık herkes öğrenecek ama işte kültürümüz misafirperverliğimiz bizim başımızı yakıyor malesef:(((

Tesekkurler canım

Bir haftadır fecı sekılde hemeroıd(basur) problemım var. Aslında ılac kullandım daha yenı bıttı duzelmıstı de ama ben ust uste gene kabız olunca bu sefer cok fecı sekılde oldu. Bu derdı yasamayan bılmez kımse de yaşamasın:1: Dün esıme fitil ve osmolok dıye bı surup var ondan aldırdım. Aslında gunce 2 ölçek ıcmek lazım ama ben 2 ölçek ıcınde afedersınız ıshal oluyorum bır ölçek de olsun ıceyım dedım. Kayısı da aldım sabahları yıyorum. ah ah amelıyatsız olmayacak mı bu ya. bir de hamıleyken daha cok oluyomus

canım benim de pek fenaydı.internetten 2 kutu ilaç kullandım(130 tl verdim nca... diye bitkisel bir ilaç )biraz duruldu ama kabız veya ishal olmamaya çalışıyorum.yemeklerden 15 dk önce 1 tutam dere otunu da öneriyorlar.onunda baya faydası var dene istersen ben ondan da memnun kaldım.hem zayıflamayada yardımı varmış bu şekilde tüketince.

yani tekrardan insülin direnci gelebilir dimi biraz kilo alıversek..:?zaten birbirini tetikliyor.önce canın istemese bile yiyorsun yiyorsun kilo alıyorsun sonra acaip derecede canında çekiyor duramıyorsun.ben şu sıralar hala 2-3 saate acıkıyorum da emzirmeme bağlıyorum inşallah emzirme bitince geçse bari normal insanlar gibi 4-5 saate çıkarabilsem dayanma sürecimi.ptesi habersiz misafir geldi eşimn arkadaşı bekr.eşimde ben yorulmayayım diye kesn yemiştir boşver bişi hazırlama dedi zaten eşime soru sormaya geliyordu.ben güzel bir kruuyemiş tabağı hazırladım süsledim fln.ceviz badem leblebi kuruüzüm kuru incir fln...neye sonra geldi genç dedim kibarca açmısınız?oda yerim bişiler dedi....neyse artık patetesli tavuk fln vardı Allahtan hazırladım ama hemen buzluktan börek fln da çıkardım.bi de gelirken şerbetli tatlı getirmiş kibar çocuk:27:
yani sökmedi benim kuruyemiş işi hem börek hem tatlıdan yidim o gün diyet güzeldi güya...

ay laf aramızda benim de boyum 179 cm:18::18::18:

bencede en sağlıklısı.aslında artık herkes öğrenecek ama işte kültürümüz misafirperverliğimiz bizim başımızı yakıyor malesef:(((

canım benim de pek fenaydı.internetten 2 kutu ilaç kullandım(130 tl verdim nca... diye bitkisel bir ilaç )biraz duruldu ama kabız veya ishal olmamaya çalışıyorum.yemeklerden 15 dk önce 1 tutam dere otunu da öneriyorlar.onunda baya faydası var dene istersen ben ondan da memnun kaldım.hem zayıflamayada yardımı varmış bu şekilde tüketince.
77

Tamam canım alısverıse gıdınce alayım barı dereotu. Valla ben gunde 2.5 lıtra su ısıyorum bıtkı cayları da cabası ama kabılızlık oluyo gecmıyo anlamıyorum. Gercı anlamıyacak bısey yok bende hassa bagırsak sendromu var ama kılo almasaydım olmayacaktı ona emınım. Lisedeyken gayet duzenlıydı ama ne olduysa ebn 110 kılolara cıktıktan sonra oldu

kızlar kötüyüm ben kötüyüm oğlanı hergün göndermek için anlaştım. yani haftanın 5 günü saat 10-14 arası oyuncu olcak kreşte. bu gelişmeyi iyi değerlendirip şöyle 3 ay da inşallah 15 kilonun üstünde verererek kendime gelirim. 1 mart 1 haziran arası sahalara geri dönüş.

bugun 1saat yurudum bile:46::46::46::46::46:

hafta da 3-4 gün yurusem dadından yenmez. ilk 10 kilo hızlı gider inşallah çünkü yine aynalara bakamaz oldum offffffff.

buarada işlerim de kızışmaya başladı hayırlısıyla güzel sonuçlanırlarsa tam havaya girerim.

hadi bakalım güzeller haftaya yarışta ben de varım he he he:52::52::52::54::54::54::54:

bu yaz avatarımdaki kız gibin bir poz koyarım inşallah albumume elim de sopa yerine muhtemelen oğlan olur da ))))

Son düzenleme:
Mutlucugum, oglanin okulu hayirli olsun ...fakat bu sene bayagi bir hastaliklara hazir ol.. Her hafta 2 gun iyiyse 3 gun hasta olacak malesef...ilk sene hep boyle oluyor. ama sen mumkun oldugu kadar kendine valit ayir. Bir ara kellogs ile veriyordun pek guzel sen. Acikinca 1 kase aliyorum diyordun.. Onu dene istersen yine. En azindan onceden bildigin, kullandigin bir yontemdi.

evet ne yazıkki rahmetli anneannem bile misafir gelince
çay koy kısım der mutfaga gelir yanına bisküvi falan çıkar yoksada hemencecik bişeyler yaparım derdi :9::9:
ee işte o kültür bize fazladan kilocuklar miras bıraktı
ama hepimizin ilk öğrendiği şeyler kek pasta börek deil midir yaaa
ben boşnak böreği yapardım mercimek çorbasınıda annem ee bunuda öğren
kocayı evde hamurişi ile doyurursan kapılara sığmazsınız dedii :9::9:
ama kadının gönlüne göre verdi kapı gibi damadı var maaaşşaaallaaahhh :32::32::32::32::9::9::9::16::16::16::16::16:

kızlar kötüyüm ben kötüyüm oğlanı hergün göndermek için anlaştım. yani haftanın 5 günü saat 10-14 arası oyuncu olcak kreşte. bu gelişmeyi iyi değerlendirip şöyle 3 ay da inşallah 15 kilonun üstünde verererek kendime gelirim. 1 mart 1 haziran arası sahalara geri dönüş.

bugun 1saat yurudum bile:46::46::46::46::46:

hafta da 3-4 gün yurusem dadından yenmez. ilk 10 kilo hızlı gider inşallah çünkü yine aynalara bakamaz oldum offffffff.

buarada işlerim de kızışmaya başladı hayırlısıyla güzel sonuçlanırlarsa tam havaya girerim.

hadi bakalım güzeller haftaya yarışta ben de varım he he he:52::52::52::54::54::54::54:

bu yaz avatarımdaki kız gibin bir poz koyarım inşallah albumume elim de sopa yerine muhtemelen oğlan olur da ))))

maşaşşaaalllaaahh :nazar::nazar:
motivasyona gel motivasyonaaa :32::32:
inşallah arkadaşım hep birlikteee senden kısakanır birer poz veririz öyle
kiminin elinde oğluşu kiminin elinde kızı kiminin elinde de sevgilisi olurrrr
iiiinnnşşşaaaallllaaaahhhh
:16::16::32::32:

HAFTANIN 1.si ___________ -2.5 kg. _________ TozToprak __ :65: :65: :122: :81: :nazar::66: :71:

HAFTANIN 2.si __________ - 2.1 kg. _________ İlbatum ___ :65: :nazar: :10: :8: :46: :71:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1.7 kg. _________ LEAH ______ :65: :nazar: :118: :64: :71:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:tebrikler fıstıklar...

ay laf aramızda benim de boyum 179 cm:18::18::18:.

vallahi ne diyeym sana da:nazar:
ben boy fukarasıyım..10cmden fazla kısayım senden:14:

Mutlucugum, oglanin okulu hayirli olsun ...fakat bu sene bayagi bir hastaliklara hazir ol.. Her hafta 2 gun iyiyse 3 gun hasta olacak malesef...ilk sene hep boyle oluyor. ama sen mumkun oldugu kadar kendine valit ayir. Bir ara kellogs ile veriyordun pek guzel sen. Acikinca 1 kase aliyorum diyordun.. Onu dene istersen yine. En azindan onceden bildigin, kullandigin bir yontemdi.

ben dukanı yapamam düşünmesibile zor.
kellogs değil de musli -yulaf-mısır gevreği karışımı süt ile beraber kahvaltı niyetine. ama çok acıkınca öğlen felan da yiyordum doğru.
şimdi ben gecen sene yaptığım gibi 1 ay deneyeceğim kaçamaksız.

3 beyaz yok,
yağ yok,
akşam 7 den sonra yemek yok,
3 litre suyun altına düşmek yok.
3 fincan yeşil çay,

herşeyden az az yemek var.

ablamın erkadaşı var ona dr süt ile meyva vermiş insülin direncini kırması için. ara öğünlerde meyva artı çay bardağı süt içicem.

günde 1 saat yürümeyi de becerirsem 15 nisana 6 kilonun üstün de verek en azından 8 li kilolar da aranızda olurum.

kreş konusun da evet oğlanla siftağı yaptı antibiotik iğnesi 5 tane. dr bir daha olursa derhal koruyucu şurup(bizin ugg değerimiz manyak yuksek çıkmıştı) alerji için başlarım dedi. içten içe ben bebeğimin bu alerji işinden sıyrılacağını hissediyorum ama hayırlısı dr da takıntılı o değer o kadar olmaz senin bebenin ucan kusa alerjisi var dedi tutturdu. alerji uzmanı deri testi yaptıı (bizimki 6 yaşından önce yalan o test dedi) akara alerji dışında bişeye olmadığı çıktı. yani bir de o tehlikemiz var.

kilo verenleri tebrik ediyorum ...yenacım baskülüm gelmedi aha kilomdan haberim yok ama aldığımı biliyorum ...hatta geçen gün tel açtım ykmye 1 ay olmuştu alalı neden yenisini vermediniz dye kızdım...nerde eski motivasyonum benim ...kalkayım 5 mille leslie yapayım...

maşaşşaaalllaaahh :nazar::nazar:
motivasyona gel motivasyonaaa :32::32:
inşallah arkadaşım hep birlikteee senden kısakanır birer poz veririz öyle
kiminin elinde oğluşu kiminin elinde kızı kiminin elinde de sevgilisi olurrrr
iiiinnnşşşaaaallllaaaahhhh
:16::16::32::32:

inşallah adını sorucaktım ben senin bir de neler yapıyorsun diyet dışında çok tanıyamadım seni. umarım uzun soluklu aramızda olursun güzel bir arkadaşlığımız olur topikçek...

Ben de sizin gibi 90 kilonun üzerindeyim. 102 kiloydum, 2 ayda 95 kiloya inebildim. Hiç kimsenin diyet programını uygulamadım. Eziyet çekmeden kendi diyet programımı disiplinli şekilde uyguladım.
Kısaca şunları yaptım:
1. Yediğim ekmek 1 gün içinde 3 dilimi geçmedi. Ve bol tahıllı ekmek yedim.
2. Haftada bir kaç kez (üçü geçmedi) kendimi ödüllendirdim. istediğim kadar yedim tek öğünde. Mantı yediğim de oldu. pizza ve makarna yediğimde.
3. Öğün aralarında meyve ya da düşük kalorili bisküvi atıştırdım. yani 2,5 - 3 saatte bir ağzım doluydu.
4. Tatlıdan vazgeçmedim. Bir doktorun tavsiyesiyle tagatesse diye doğal bir tatlandırıcı keşfettim. onunla kekte yaptım çayıma da kullandım. tadı zaten şeker gibi. ama kalori sıfıra yakın.
5. Normal öğünlerde az yedim. en sevdiğim yemeği bile az yedim. Bu çok zor değil aslında. Çok az yemek değil, az yemek (ki bu başkaları için normal ölçü :))
6. Spor filan yapmadım.
Kısaca şu: Diyet yapmayı gözümde büyütmedim, gayet olağan bir durum olduğunu düşündüğüm için de kolay oldu ve oluyor.
zayıf bir beden ve güçlü bir irade dileklerimle
hepinize kolay gelsin.

Ben de sizin gibi 90 kilonun üzerindeyim. 102 kiloydum, 2 ayda 95 kiloya inebildim. Hiç kimsenin diyet programını uygulamadım. Eziyet çekmeden kendi diyet programımı disiplinli şekilde uyguladım.
Kısaca şunları yaptım:
1. Yediğim ekmek 1 gün içinde 3 dilimi geçmedi. Ve bol tahıllı ekmek yedim.
2. Haftada bir kaç kez (üçü geçmedi) kendimi ödüllendirdim. istediğim kadar yedim tek öğünde. Mantı yediğim de oldu. pizza ve makarna yediğimde.
3. Öğün aralarında meyve ya da düşük kalorili bisküvi atıştırdım. yani 2,5 - 3 saatte bir ağzım doluydu.
4. Tatlıdan vazgeçmedim. Bir doktorun tavsiyesiyle tagatesse diye doğal bir tatlandırıcı keşfettim. onunla kekte yaptım çayıma da kullandım. tadı zaten şeker gibi. ama kalori sıfıra yakın.
5. Normal öğünlerde az yedim. en sevdiğim yemeği bile az yedim. Bu çok zor değil aslında. Çok az yemek değil, az yemek (ki bu başkaları için normal ölçü :))
6. Spor filan yapmadım.
Kısaca şu: Diyet yapmayı gözümde büyütmedim, gayet olağan bir durum olduğunu düşündüğüm için de kolay oldu ve oluyor.
zayıf bir beden ve güçlü bir irade dileklerimle
hepinize kolay gelsin.

inşallah devamı gelir kilolardan çok çeken ben sonunda dukanla 100 kilonun altına indim

inşallah adını sorucaktım ben senin bir de neler yapıyorsun diyet dışında çok tanıyamadım seni. umarım uzun soluklu aramızda olursun güzel bir arkadaşlığımız olur topikçek...

güzel dileklerin için teşekkürler canım:16::16:
aranıza aldığınız ve motivasyonumu sağlayıp güzel sohbetinize benide kattığınız için seninle birlikte tüm arkadaşlarımada teşekkürler :16::16:
elif ben ankaradayım. 4 yıla yakın müdürlük yaptım. şimdide en mantıklı yolun devlet olduguna karar verip işten ayrıldım ve kpss ye hazırlanıyorum arada eger kadro acılırsa o kadradon puanımla ilgili yerlere bakmaya çalışıyorum inşallah kısa zamanda olurrr umudum o yönde

çok çok öncede kk ya üye olmuştum ama hiç girmedim
aslında tamamen tesadüf oldu buraya tekrar girmeye başlamam
motivasyon ile ilgili birşeyler bakarken hatırlamıyorum ama bir topikte birinin yazdığı bir yazıyı okudum
inanılmaz güzeldi ve süper bi azim hikayesiydi
aslında girdiğim günlerde 89-90 arasında gidiyordum
gruplara göz gezdirmedim dedim ben 90 ım ve başlıyorum tekrardan 1 haftalık bir diyet askalığıydı
ama ne zamandır diyet yapıyorsun dersen zaman bile veremem
bende toplum tabiri ile gürbüz kıvamında çocuklardandım
ve hayatım boyuncada öyleydim
üniversite yıllarımda akapunktur maceram ile 55 kiloyu görmüş
ama aynı hızlaaa 90 lara tekrar çıkmıştım
daha sonra 80-70 arası dolandım
ama sonra hııızzzlllaaaa 105 i gördüm ilk defa bu kadar kilo almıştımm
dedim napıyosun sen kendinee
nefesim tıkanıyor uykum bozuk agresifim adetlerim düzensizleşmeye başladıı
hhooopp durr dedimm kendimeee
ve koşarak ve ağlayark diyetisyene gittimm
dedim bana en çabuğundan bir diyet kolay olsun yapabileyim sıkılmayayım
oda çat gerçeği vurdu yüzümeee
öyle bi dünya yok dedii hmm dedimm
sonra uzunn uzunn anlattııı
saonra ben sakin oldumm sonrada 3-4 ay içerisinde bugün ile birlikte 16 kiloyu devirdimm
ama henüz kafdağının zirvesine çıkabildim
üzerimden attığım 16 kilo bana sadece 1 beden küçülmüş bir kot ve kaybettiğim özgüveni geri verdi
şimdi ise bir 16 kilo daha atmam ve gerikalanlarıda almam lazım
tabi buarada eylül-ekim gibi nişanlanmayı düşünüyoruz sevdiceğimle
ve ben zayıf ortalıklarda güzelliği dillere destan bir gelin olmak istiyorum

kısacası benim hayat öyküm bu kadarr ama devamı artık sizlerleee :16::16:
sizinle birlikte kendimi daha rahat daha güvende hissediyorum
kimseye söylemediklerimi sizinle paylaşıyorum ve gerçekten kafaa taktıgım bir noktada buraya yazıp (ki her konuda)
paylaşılarak güzel sonuçlar alacağıma inaıyorum

beni leslie ile tanıştıran bahara meselaa çoook teşekkür ediyorum
spor için yataktan kalkamayan yerinde oturmaktan miskinleşen banaa
sabah kalktıgımda 30 dakika ile başlayan leslie serüvenlerim varrr

adını bilmediğim ve sadece nickleri ile hitap edebildiğim bütün arkadaşlarıma
bir kez daha teşekkürler ve belkide geç kalmış bir MERHABA :3::3:

güzel dileklerin için teşekkürler canım:16::16:
aranıza aldığınız ve motivasyonumu sağlayıp güzel sohbetinize benide kattığınız için seninle birlikte tüm arkadaşlarımada teşekkürler :16::16:
elif ben ankaradayım. 4 yıla yakın müdürlük yaptım. şimdide en mantıklı yolun devlet olduguna karar verip işten ayrıldım ve kpss ye hazırlanıyorum arada eger kadro acılırsa o kadradon puanımla ilgili yerlere bakmaya çalışıyorum inşallah kısa zamanda olurrr umudum o yönde

çok çok öncede kk ya üye olmuştum ama hiç girmedim
aslında tamamen tesadüf oldu buraya tekrar girmeye başlamam
motivasyon ile ilgili birşeyler bakarken hatırlamıyorum ama bir topikte birinin yazdığı bir yazıyı okudum
inanılmaz güzeldi ve süper bi azim hikayesiydi
aslında girdiğim günlerde 89-90 arasında gidiyordum
gruplara göz gezdirmedim dedim ben 90 ım ve başlıyorum tekrardan 1 haftalık bir diyet askalığıydı
ama ne zamandır diyet yapıyorsun dersen zaman bile veremem
bende toplum tabiri ile gürbüz kıvamında çocuklardandım
ve hayatım boyuncada öyleydim
üniversite yıllarımda akapunktur maceram ile 55 kiloyu görmüş
ama aynı hızlaaa 90 lara tekrar çıkmıştım
daha sonra 80-70 arası dolandım
ama sonra hııızzzlllaaaa 105 i gördüm ilk defa bu kadar kilo almıştımm
dedim napıyosun sen kendinee
nefesim tıkanıyor uykum bozuk agresifim adetlerim düzensizleşmeye başladıı
hhooopp durr dedimm kendimeee
ve koşarak ve ağlayark diyetisyene gittimm
dedim bana en çabuğundan bir diyet kolay olsun yapabileyim sıkılmayayım
oda çat gerçeği vurdu yüzümeee
öyle bi dünya yok dedii hmm dedimm
sonra uzunn uzunn anlattııı
saonra ben sakin oldumm sonrada 3-4 ay içerisinde bugün ile birlikte 16 kiloyu devirdimm
ama henüz kafdağının zirvesine çıkabildim
üzerimden attığım 16 kilo bana sadece 1 beden küçülmüş bir kot ve kaybettiğim özgüveni geri verdi
şimdi ise bir 16 kilo daha atmam ve gerikalanlarıda almam lazım
tabi buarada eylül-ekim gibi nişanlanmayı düşünüyoruz sevdiceğimle
ve ben zayıf ortalıklarda güzelliği dillere destan bir gelin olmak istiyorum

kısacası benim hayat öyküm bu kadarr ama devamı artık sizlerleee :16::16:
sizinle birlikte kendimi daha rahat daha güvende hissediyorum
kimseye söylemediklerimi sizinle paylaşıyorum ve gerçekten kafaa taktıgım bir noktada buraya yazıp (ki her konuda)
paylaşılarak güzel sonuçlar alacağıma inaıyorum

beni leslie ile tanıştıran bahara meselaa çoook teşekkür ediyorum
spor için yataktan kalkamayan yerinde oturmaktan miskinleşen banaa
sabah kalktıgımda 30 dakika ile başlayan leslie serüvenlerim varrr

adını bilmediğim ve sadece nickleri ile hitap edebildiğim bütün arkadaşlarıma
bir kez daha teşekkürler ve belkide geç kalmış bir MERHABA :3::3:
hoşgeldin elif, inşallah -bu sağlığımızı tekrar kazanma yolculuğumuz- hep beraber zevkle eğlence ile sorunsuz ve elbette hızlıca geçer.
ben mutlu 33 yaşındayım 2 yaşında bir bebeğim var ve yarı zamanlı mesleğimi yapmaya çalışıyorum.

resimlerime bakarsın bir ara ben kilo sorunu gerçekte yaşamayıp 38 beden içinde bile şişman hisseden bir kızken, 116 ile doğuma giderek şişmanlığın ne olduğunu tecrübe ettim. bir çaba ile geçen sene 110 kilodan 86 indim ancak hızlıca 10 kilo aldım. şimdi yarım bıraktığım hatta gerilediğim işimi halletmeye yeniden başladım.

HAFTANIN 1.si ___________ -2.5 kg. _________ TozToprak __ :65: :65: :122: :81: :nazar::66: :71:

HAFTANIN 2.si __________ - 2.1 kg. _________ İlbatum ___ :65: :nazar: :10: :8: :46: :71:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1.7 kg. _________ LEAH ______ :65: :nazar: :118: :64: :71:

sizleri yürekten kutlarım maşallah hepinize
yenacım ellerine sağlık canım

hoşgeldin elif, inşallah -bu sağlığımızı tekrar kazanma yolculuğumuz- hep beraber zevkle eğlence ile sorunsuz ve elbette hızlıca geçer.
ben mutlu 33 yaşındayım 2 yaşında bir bebeğim var ve yarı zamanlı mesleğimi yapmaya çalışıyorum.

resimlerime bakarsın bir ara ben kilo sorunu gerçekte yaşamayıp 38 beden içinde bile şişman hisseden bir kızken, 116 ile doğuma giderek şişmanlığın ne olduğunu tecrübe ettim. bir çaba ile geçen sene 110 kilodan 86 indim ancak hızlıca 10 kilo aldım. şimdi yarım bıraktığım hatta gerilediğim işimi halletmeye yeniden başladım.

canım tekrardan memnun oldum ve tanıştığımada bir o kadar mutlu oldum :16::16:
inşallah bu yarım bıraktıklarımızı hep birlikte sonlandırırız ve gerçekten sağlıklı yaşamlarımıza geri döneriz
2 yaşındaki o tatlı kelebeğinide benim yerime öpp

işte kimimiz doğumdan kimimiz stresten kimimizden çocukluktan yadigar kalan kilolarını büyük bir savaşla vermeye çalışıyoruz
bence burasıda o savaşı kahkahalarla eşliklendirme yeri

hayatımda hep kendi kendime yeten ve bir şeyleri kendi çabamla yapmıştım
ama bir süre sonra şunu fark ettim ki
evet çabam var ama artık kendi kendime desteğim ve yapabileceklerim çok sınırlı
1 haftadır mütemadiyen hergün hem geçmişi okuyorum hem formda arkadaşlarla konuşuyoruz
ve şunu farkettim ki burda kimse kimseye yabancı değil
ve herkes çok açık yüreklilikle herşeyi dile getirebiliyorr

sabah kalktığımda hayatın aslında ne kadar acımasız olduğuyla geçmiş yıllarr
ve bende o bana acımasızsa ben nie ona acıyarak kendimi ziyan edeyim dedimm
hergün ama hergün bir dönüm noktası yaşıyoruz
farkında olarak ya da olmayarak
tutunmak için kendimize bahaneler depğil gerçek nedenler yaratmamız ve bunlarada inamamız gerektiğini öğrendim
o yüzdende bu savaş tatlı-sert geçiyor şuanda benim için
ve her gün aburcubura ya da yememem gerekn yemeklere elim giderken
birisi elime vuruyor ben farkında olmadan ve dış ses sürekli kulağımda
"kendin için yaşa ve yaşamak için ye"
ve dönüyorum yoğurduma-peynirime ve çok olmayan 2 dilim ekmeğime
yağsız ızgarama 1 kaşık yağ ile pişmiş sebze yemeğime meyvelerime

ve bir gün belkide motivasyonunu benim gibi ya da bizler gibi aynı durumları yaşayan birileri
seneler sonra ya da 2 gün sonra bu topiğe girip okuduğunda
bende varım sizin gibi diye içinden geçirip yazmaya başlayacak ve eminim başarı yolunda ilk adımlarını atacaklar

pek bir ironilk veya edebi bir anlatım oldu ama
gerçekten hayatın içindeymiş aslında masallar
ve kilolu prenseslerrrr:16::16::16::16:

Son düzenleme:
kilo verenleri tebrik ediyorum ...yenacım baskülüm gelmedi aha kilomdan haberim yok ama aldığımı biliyorum ...hatta geçen gün tel açtım ykmye 1 ay olmuştu alalı neden yenisini vermediniz dye kızdım...nerde eski motivasyonum benim ...kalkayım 5 mille leslie yapayım...

Derinciğim,nedir basküllerden çektiğin senin..

1 ay uzun bir süre gerçekten kızmakta haklısın..ben o tür konularda çok fena oluyorum hak arama konusunda.:)))

sizleri yürekten kutlarım maşallah hepinize
yenacım ellerine sağlık canım

asucuğum, ilknur dan haberin varmı.? dönecekmi tekrar..Facede karşılaştığınızda sorarmısın canım..

Mutlu, geçmiş olsun ehliyet olayınıza..Allah beterinden korusun..
Ben 6 ay diye biliyordum..2 yıl bayağı uzun bir süreymiş..

Son düzenleme:
canım tekrardan memnun oldum ve tanıştığımada bir o kadar mutlu oldum :16::16:
inşallah bu yarım bıraktıklarımızı hep birlikte sonlandırırız ve gerçekten sağlıklı yaşamlarımıza geri döneriz
2 yaşındaki o tatlı kelebeğinide benim yerime öpp

işte kimimiz doğumdan kimimiz stresten kimimizden çocukluktan yadigar kalan kilolarını büyük bir savaşla vermeye çalışıyoruz
bence burasıda o savaşı kahkahalarla eşliklendirme yeri

hayatımda hep kendi kendime yeten ve bir şeyleri kendi çabamla yapmıştım
ama bir süre sonra şunu fark ettim ki
evet çabam var ama artık kendi kendime desteğim ve yapabileceklerim çok sınırlı
1 haftadır mütemadiyen hergün hem geçmişi okuyorum hem formda arkadaşlarla konuşuyoruz
ve şunu farkettim ki burda kimse kimseye yabancı değil
ve herkes çok açık yüreklilikle herşeyi dile getirebiliyorr

sabah kalktığımda hayatın aslında ne kadar acımasız olduğuyla geçmiş yıllarr
ve bende o bana acımasızsa ben nie ona acıyarak kendimi ziyan edeyim dedimm
hergün ama hergün bir dönüm noktası yaşıyoruz
farkında olarak ya da olmayarak
tutunmak için kendimize bahaneler depğil gerçek nedenler yaratmamız ve bunlarada inamamız gerektiğini öğrendim
o yüzdende bu savaş tatlı-sert geçiyor şuanda benim için
ve her gün aburcubura ya da yememem gerekn yemeklere elim giderken
birisi elime vuruyor ben farkında olmadan ve dış ses sürekli kulağımda
"kendin için yaşa ve yaşamak için ye"
ve dönüyorum yoğurduma-peynirime ve çok olmayan 2 dilim ekmeğime
yağsız ızgarama 1 kaşık yağ ile pişmiş sebze yemeğime meyvelerime

ve bir gün belkide motivasyonunu benim gibi ya da bizler gibi aynı durumları yaşayan birileri
seneler sonra ya da 2 gün sonra bu topiğe girip okuduğunda
bende varım sizin gibi diye içinden geçirip yazmaya başlayacak ve eminim başarı yolunda ilk adımlarını atacaklar

pek bir ironilk veya edebi bir anlatım oldu ama
gerçekten hayatın içindeymiş aslında masallar
ve kilolu prenseslerrrr:16::16::16::16:
elif yazman çok hoş ama sana alışmaktan ve sevmekten korkuyorum, korkuyoruz...
çünkü genelde aramıza hızla şevkle giren ve içten görünen bir sürü insan tam alıstırdığında kaybolup gidiveriyor. insallah elif sen onlardan olmayaaksın sevkin hepimize bir ilham verecek:54::54::54::54::46::46::46::46:

Back
X