Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler yarın görüşürük,

ben bugün hem kaçamak yapmadım hem yurudum darısı önümüzdeki 3 ayın hergününn başına heyyyooooo

Sağol canım :9 Göreceksin o rakamları eminim ben :) İşe dönmek nasıl bu arada? Oğlanı özlüyorsun onu biliyoruz, ama onun dışında epey ara verdikten sonra çalışmaya dönmek nasıl bir duygu merak ettim...

Evet :1: Olsun, kaplumbağa ile tavşanın hikayesi malum. Ağır adımlarla, ama kaplumbağa kararlılığında gidelim de, bakarsın tavşandan önce hedef çizgisine ulaşırız :)) Tek kural var; vazgeçmek yok :))

Olmuşa çare yok, olmuş artık. Ben böyle durumlarda üzerine gitmem eşimin, ama olay biraz soğuyunca dönüp dolaşıp konuyu oraya getirip ömrünü yerim. Ne pis huy benimki de :))

Ablana geçmiş olsun, Ayşe de iyidir umarım, merak etmiştim. Tüp bebek haberine sevindim, şimdiden gözünüz aydın :))
......

Kızlar iyi uykular, iyi geceler. Benim bu akşam Cuma rehaveti ile kaçamaklı geçti, hafta sonu sıyırmam gene inşallah :( Herkese mutlu hafta sonları :)
aynen ben de soğutmayacağım hiç zaten cok mutsuz bugün arabasız gitti mafolmuş b. cekmeceden profiloya...

dereceye girenleri tebrik ederim ...ben bugün kendimi tivibuda dizilere verdim:))) çocuklar yokken ve şimdi uyuyorlarken...çocuklr gelince önce balon oynadık sonra saklmbaç.biz üçümüz saklanıyorduk bebiş bizi buluyordu tabi benim yönlendirmelerimle:)))büyüdü de artık bizimle oyun oynuyor:)))eşimde vaktinde gelince keyfim iyiydi bugün.havada çok güzel görünüyordu ama tabi çıkmadaım dışarı.

mutlum geçmiş olsun ehliyet olayı kötü olmuş ama bu vesileyle sen alışırsın tekrardan yollara.büyükşehirde araba kullanmak çok sıkıntılı.taciz edip duruyor kadın sürücü görünce kaba adamlar.bide bizim buralar yokuş baya kırmızı ışıkta fln geriliyorum bende kullanırken kayarsam diye.el freni kullanıyorum ama genede stres oluyorm.

umutçum hafta sonları içimize canavar mı giriyor nedir???aslında aklımdan tartı günü neden cuma yapılmış pazar fln olsada cumada sıkardık hatta ctesi de abartmazdık sadece pazarı salardık diye geçirdim bugün.sıkı diyet yaptığımda cumaları slamıyordum ben hsonu da kahvaltı hariç dikkat ediyordum genelde ama şu sıralar ipin ucunu hep kaçırıyorum.tek tesellim kilo almıyor olmam.

asuuu bizde şok diyetmi yapsak:27: bende toplayamıyorum tek yaptığım kaçamağı bolca yapp sonra toplamaya çalışmak.

butterfly (elifçim)ne güzel anlatmışsın hoşgeldin tekrardan.ankaranın neresinde oturuyorsun?bir buluşma yaparız inşallah havalar ısınıca:34:

İyi gecelerrrrr :3:

Geç oldu ama gelebildim şükür :34:
Sağ olsun benimki kendine yeni bir uydu alıcısı aldı onu ayarlamasıyla uğraşmak zorunda kaldık :1:
Kendisi pek sevmez kullanma klavuzunu okumayı birde ben daha çok merak ederim o tip şeyleri o yüzden bana kalır :1:
Neyse iki dakika da olsa uğrayayım dedim artık yarın inşallah uzun uzun sohbet etme imkanımız olur :34:

merhaba kizlar popom benden ayri bir organizma gibi davranmaya basladigindan olsa gerek rejime basladim ve 2009 dan beri ilk defa tartildim 99'5 cikti e o 500 gramin hatri kaldi ama 100 olmayayim dedim ne de olsa psikolojik bi sinir var di mi? neyse bu 40 kilo bana 2 yil dunya tatlisi bir bebek ve hipotiroidinin armagani.bugun 4. gunum su 61a6nda 96,400 oldum daha coook uzun bir yol var sonunu goremiyorum bile..ama sunu soylemeliyim bu site ve sizler cesaretimi toplamamin en onemli nedenisiniz. umarim hepimiz basaririz,sevgiler...

Aramıza hoşgeldin :3: Umarım sende en güzel şekilde hedefine ulaşırsın.

ohh ohh iddiadasıma bak:nazar::nazar::nazar::nazar:

sigarayı bırkma kararın beni öyle cok mutlu etti ki..
bu hafta 5kg versen bu kadar anca sevinirdim..
ama insallah sonu gelenlerden olursun..
gerçi biz irademize hükmediyoruz nasılsa e birde sigaraya hükmettkmi tamam işte..

ben hayatmda hiç içmedm ama yine de içene ne sıkıntıları vardır eşimden biliyorum:5:
500gr.da ii bir rakam bu arada.öpüyorummm

aaa neden degiştiriyosun tatlım diyetsyenini...
neden memnun degilsin?
1hafta da 1kg cok güzel:nazar:

ahahha seni 2 ye katladım tombulkelebekim:60::60:

Sorma canım yaa sinirlenince arıyorum ama inat ettim içmiyeceğim diye :34: inşallah bari o konuda daha hızlı nefsimi yenerimde bari o masrafı kendime yatırım yaparım :1:
Gerçekten insanı esir alıyor yaa piskolojik olarak rahatlatıyor ama dün eşime de dedim içmediğim her gün için bana 5 lira veriyorsun diye :1: bari biraz biriktireyimde o parayıda kızımla sinemaya giderek yada başka istediği bir faaliyet yaparak fazladan harçarım :1:
Bakalım şimdilik iyi diyor benimki beni sinirlendirmezse içmem herhalde :60:

Canım her hafta 500 gr bile versem razıyım yeterki gitsin ama işte şu 3lü rakamları bir terk edebilseydim daha bir motive olurdum diye düşünüyorum :34: bak maşallah :nazar: :nazar: :nazar: senin çok az kaldı bence sen 1 ayın sonunda bile 2li rakamlara geçersin :34: artık sıkıldım şu rakamlardan birşeylerin değişmesine ihtiyacım var :34:
Rabbim inşallah bundan sonra biraz daha fazla vermemi nasip eder .... Aminnnnnnnnnnn
Tabi hepimiz için geçerli bu :34:

kızlar sizlerle okudugum bir kaç yazıyı paylaşmak istedim..
malum hepimizin derdi hemen hemen aynı:5::5::5::5:

Kabzla doal zmler - Osman MFTOLU - Hrriyet kabızlık ..

Glisemik gce dikkat edin - Osman MFTOLU - Hrriyet glisemik güç..

Unutkanlk sorunu nasl zlr? - Osman MFTOLU - Hrriyet unutkanlık..

Tiroit hastalklar neden nemli? - Osman MFTOLU - Hrriyet troit..

ok basit kilo tyolar - Osman MFTOLU - Hrriyet kilo..

Yanl beslenmek depresyonu tetikleyebiliyor - Osman MFTOLU - Hrriyet depresyon..

biraz fazla oldu ama yazılar kısa ve bir göz atmanızı tavsiye ederim:16::16::16:

Canım hepsini ayrı ayrı açtım mutlaka okuyacağım :34: Çok güzel bir paylaşım teşekkürler iddadaşım :54:

HAFTANIN 1.si ___________ -2.5 kg. _________ TozToprak __ :65: :65: :122: :81: :nazar::66: :71:

HAFTANIN 2.si __________ - 2.1 kg. _________ İlbatum ___ :65: :nazar: :10: :8: :46: :71:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1.7 kg. _________ LEAH ______ :65: :nazar: :118: :64: :71:

Kızlar süpersiniz :46::46::46::46::46:
Allah nazardan saklasın ve bizlerede nasip etsin :34:

Yenacığım seninde emeğine ve ellerine sağlık :34:

kızlar kötüyüm ben kötüyüm oğlanı hergün göndermek için anlaştım. yani haftanın 5 günü saat 10-14 arası oyuncu olcak kreşte. bu gelişmeyi iyi değerlendirip şöyle 3 ay da inşallah 15 kilonun üstünde verererek kendime gelirim. 1 mart 1 haziran arası sahalara geri dönüş.

bugun 1saat yurudum bile:46::46::46::46::46:

hafta da 3-4 gün yurusem dadından yenmez. ilk 10 kilo hızlı gider inşallah çünkü yine aynalara bakamaz oldum offffffff.

buarada işlerim de kızışmaya başladı hayırlısıyla güzel sonuçlanırlarsa tam havaya girerim.

hadi bakalım güzeller haftaya yarışta ben de varım he he he:52::52::52::54::54::54::54:

bu yaz avatarımdaki kız gibin bir poz koyarım inşallah albumume elim de sopa yerine muhtemelen oğlan olur da ))))

Harikasın canım yaa :nazar: umarım hepimiz aynı motivasyonla sporada asılırız beslenmeyede önem veririzde gerçekten şu fazlalıkları atarız :34:
Bu arada eşinede çok geçmiş olsun onun için zor olacaktır sonuçta arabayı kullanması gerektiği durumlarda taksiyle zor olur üstelik masraflı olur :26:
Dalokyda inşallah çok memnundur her gün kreşe gittiği için. Umarım biraz daha iyidir ve bir daha da uzun süre hastalanmaz :34:

:1::1::1:

Şimdi ben kızı 27 yaşında doğurdum oğlanı 37.. 10 yıl arayla...doğumdan sonra yeğenler,kuzenler toplanmıştık bizde..geyik yapıyoruz bende dedimki 47 de 3.cüyü doğurucam.:))57 de 4.yü falan..:) yeni evli yeğenim var yeter artık sıra bizde demezmi ciddiye alıp.:))

Aynısını ben 20, 30, 40 diye söylüyordum yeni evliyken hatta doktoruma da demiştim ilk ikiyi tutturdum bakalım 3 ne olacak diye :60: adam baya şaşırmıştı daha ikinciyi doğurmadan 10 sene sonrasına yine cesaret edebilmene hayran kaldım senin gibisini hiç görmedim meslek hayatımda diye :60: dedim 3numaraya okadar beklemeyebilirimde :60: ama tabi şimdi RAbbim olmayanlara versin benim 2sinede sağlık ve uzun ömür versin diye dua ediyorum. Sonuçta çocuk hem sorumluluk hem masraf demek :34:
Büyüğüne yetişmekten küçüğüne bir şey alamadım bu ay ama allahtan henüz isyan edemiyor :1:

çok geçmiş olsun canım ya kıyamam, dr mu dedi yoğurt diye ? yoksa sne mi zehirlenmeye karşı iyidir diye yedirdin?

Yok canım doktor demedi karşı komşum eskiler zehirlenmede hemen yoğurt yada ayran tükettirirlerdi dedi ve bizim bızdığa baya bir yoğurt yedirdi o akşam. Doktoru arayıp söylediğimde yoğurtta yedirdik diye şimdilik takip edin o zaman ama bir değişiklik olursa halinde anıdna devlet hastanesine götürün dedi. Hatta emin olmak için başka bir hastaneyi daha aradım oda aynını söyleyince gözlemeye aldık cadı ve şükür birşey olmadı :34:

biz eşimle 6.5 yıla yakın zamandır birlikteyiz , 8 aylık evliyiz , bana hiç bugüne kadar sesini yükseltmemişti , malesef yükseltti , o yüzden çook ağırıma gitti :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Üzülme olur arada öyle şeyler bak bizim 13 sene bitecek evde Street fighter'ın yeni bölümleri çekiliyor :60::60::60:
Zamanla alışıyor insan ama tabi keşke hiç olmasa :34:
İnşallah her şey rayına oturmuştur eşinde gönlünü almıştır :34:

Canım acaba bir diyetisyene mi gitsen ben 1 ay deniyecem eksilme olmazsa gidicem ben de.
haklısın canım onu da düşündüm ben de ama dur bi şans daha vereyim kendime de olmazsa giderim
dereceye girenleri tebrik ederim ...ben bugün kendimi tivibuda dizilere verdim:))) çocuklar yokken ve şimdi uyuyorlarken...çocuklr gelince önce balon oynadık sonra saklmbaç.biz üçümüz saklanıyorduk bebiş bizi buluyordu tabi benim yönlendirmelerimle:)))büyüdü de artık bizimle oyun oynuyor:)))eşimde vaktinde gelince keyfim iyiydi bugün.havada çok güzel görünüyordu ama tabi çıkmadaım dışarı.

mutlum geçmiş olsun ehliyet olayı kötü olmuş ama bu vesileyle sen alışırsın tekrardan yollara.büyükşehirde araba kullanmak çok sıkıntılı.taciz edip duruyor kadın sürücü görünce kaba adamlar.bide bizim buralar yokuş baya kırmızı ışıkta fln geriliyorum bende kullanırken kayarsam diye.el freni kullanıyorum ama genede stres oluyorm.

umutçum hafta sonları içimize canavar mı giriyor nedir???aslında aklımdan tartı günü neden cuma yapılmış pazar fln olsada cumada sıkardık hatta ctesi de abartmazdık sadece pazarı salardık diye geçirdim bugün.sıkı diyet yaptığımda cumaları slamıyordum ben hsonu da kahvaltı hariç dikkat ediyordum genelde ama şu sıralar ipin ucunu hep kaçırıyorum.tek tesellim kilo almıyor olmam.

asuuu bizde şok diyetmi yapsak:27: bende toplayamıyorum tek yaptığım kaçamağı bolca yapp sonra toplamaya çalışmak.

butterfly (elifçim)ne güzel anlatmışsın hoşgeldin tekrardan.ankaranın neresinde oturuyorsun?bir buluşma yaparız inşallah havalar ısınıca:34:

hava fena değildi bugün ama kardan dolayı her yer suluydu kar da erimesine rağmen hala çok vardı ama yine de yürüdüm dikmenden eve
şok diyeti ben de cidden düşünüyorum içine mi doğdu senin yoksa
yapmazsam aynı dediğin gibi anca dengelemekle geçiyor günler bi ileri bi geri
şu 5 günde 5 kiloya başlayacağım sanırım

canım tam yatacaktım ki gördüm seni
nasılsın halin keyfin iyimi semiranım:16::16::16:

anam gittin sandım geçmişe daldım ben yazana kadarda gidersin belkide iyiyimm keyfimde iyi şükürler olsun ama diyete başlamamak okuyunca burdaki arkadaşları imrenerek kendime acıyorum birisi kafama kafama vursun sabah iyi gidiyor öğlen ve gece batırıyor of yaaaa napacam ben bende şoklanmalıyım hemennn:((8

Merhabalar bir haftadır giremedim ablamın beli tutuldu bizdeler ayşeden fırsat bulamadım tartılamıyorumda tartım bozuldu tarihi rakamımı çıkardı 67 kilo::)))
Yenacım izinli yazdın canım benim sağol inan ben bugünün cuma oldunu seninle konuşunca farkettim.Bu arada tüpbebek için raporumuzun belli bir kısmı onaylandı çok şükür artık nisan veya mayısta olucak.
İnşallah hepiniz iyisinizdir geçmişe bakamadım ayşe biraz başka şeylerle uğraşırken selam veriyim dedim hepinizi öpüyorum.
banu bugün hep aklım sendeydi..
bugün ben yazacaktım siteye banudan haber varmı diye..
iiki geldin cok sevindim:54::54::54:
Amannn efenim ne demeeeekkkk yararımız dokunduysa ne mutluuuu :16: Cami hocası gibi dediğimi yap, yaptığımı yapma modundayım :27: Leslie yapmana çok sevindim canım ben nedense bir sürekli devam ettiremedim yaaa :25:

Canı gönülden tebrik ediyorum seni inşallah sürekli yapabilirsin :16:
ahahha dedigimi yap..yaptıgımı yapma:1::1::1:
hiç güleceğim yoktu allah iyiliğini versin meryem ya :))))
ALLAHIM BU İNSANSA BEN NEYİM ha ha haaaaa hala gülüyorum :))nnnnnnnnnnnnnn
özlemcim vallahi öle diyorum..bak en son dedigim anı anlatayım
kız fıktık..1.80 boy..58 belki 60 kilo..
uzun kızıl saçlar..yeşil gözler..
gamzede bir gülüş..ahh yanakta bir gamze..
o gün eşimle gezerken yanımdan gecti ışıgıyla beraber:37:

ahh allah ım dedim bu insan sa ben neyim?
eşim gülmekten bayılacaktı adam:5::5::5::5:
İyi gecelerrrrr :3:

Sorma canım yaa sinirlenince arıyorum ama inat ettim içmiyeceğim diye :34: inşallah bari o konuda daha hızlı nefsimi yenerimde bari o masrafı kendime yatırım yaparım :1:
Gerçekten insanı esir alıyor yaa piskolojik olarak rahatlatıyor ama dün eşime de dedim içmediğim her gün için bana 5 lira veriyorsun diye :1: bari biraz biriktireyimde o parayıda kızımla sinemaya giderek yada başka istediği bir faaliyet yaparak fazladan harçarım :1:
Bakalım şimdilik iyi diyor benimki beni sinirlendirmezse içmem herhalde :60:

Canım her hafta 500 gr bile versem razıyım yeterki gitsin ama işte şu 3lü rakamları bir terk edebilseydim daha bir motive olurdum diye düşünüyorum :34: bak maşallah :nazar: :nazar: :nazar: senin çok az kaldı bence sen 1 ayın sonunda bile 2li rakamlara geçersin :34: artık sıkıldım şu rakamlardan birşeylerin değişmesine ihtiyacım var :34:
Rabbim inşallah bundan sonra biraz daha fazla vermemi nasip eder .... Aminnnnnnnnnnn
Tabi hepimiz için geçerli bu :34:

Canım hepsini ayrı ayrı açtım mutlaka okuyacağım :34: Çok güzel bir paylaşım teşekkürler iddadaşım :54: :34:

çok sevndim iddiadaşım..bence sigara işinden de kurtulacaksın sen:54:
istiyorsan başarırsın:54:

bende istiyorum o ikili rakanlardan..ahh ne cok itiyorum..hele 89 falan bana hayal su anlarda..
belki bir cok kişi 89dan mutsuz olur ama ben göreyim zil takıp oynayacagım:9::9::9:

okuyacak olmana sevndm iddiadasım..canımsın:54:

Ceco ve diger anneler. Aklinizda olsun 114 zehirlenme merkezi var. Oyle bir yutma durumunda ariyorsun. Hemen karsina bir doktor cikiyor. Anlatiyorsun, gerekenleri soyluyor. Ve sonra da takip ediyor, geri ariyorlar filan.

Ben de gecen sene ortancaya surup iciriyorum diye gargara icirmistim 1 kasik. Hemenn aradim. Yogurt falan hikaye, bana mesela bol su icirin, kusabiliyorsa kusturun demislerdi. En fazla ishal ve karin agriso gorulur diye rahatlatmislardi. İnsan emin bir yerden net bir cevap alinca rahatliyor...

Mutlu, kocana cok guldum. Profiloya kadar ha... Yakinda pes edip kullanmaya baslar mecburen ama yakalanirsa ehliyetsiz hapis cezasi var!!!

Bu arada bizde de macera vardi dun gece.. Yardimcim gelmiyor kizcagia dun sonunda kesin disgebelik teshisi kndu, muhtelemelen ameliyat oldu dun aksam. Esim de Azerbaycan'dan ates ile geldi. Aksam bir arkadaslarimiz kahve icmeye ugramisti, bulasik makinem gitmisti zaten, heryer bulasik dolu, esim ateslenince arkadasimiz onu alip hastaneye gitti gece, tam giderayak ortanca ayagina ipadi dusurdu, tirnqgi kanamaya basladi ve parmaklar morardi. Esim de hastanede 3 saat kaldi Beta virusu olmus...butun haftasonu yatacak. Zaten bunaldim evde ev islerinden tek basima...annem var neyse...

Benim kiz ameliyattan ciksa bile heralde 1-2 ay calisamaz. Zaten su haliyle soramam bile. Koyun can derdinde, kurt et derdinde gibisinden...ben de yatili birini bakyorum artik..

Bu arada bizde de macera vardi dun gece.. Yardimcim gelmiyor kizcagia dun sonunda kesin disgebelik teshisi kndu, muhtelemelen ameliyat oldu dun aksam. Esim de Azerbaycan'dan ates ile geldi. Aksam bir arkadaslarimiz kahve icmeye ugramisti, bulasik makinem gitmisti zaten, heryer bulasik dolu, esim ateslenince arkadasimiz onu alip hastaneye gitti gece, tam giderayak ortanca ayagina ipadi dusurdu, tirnqgi kanamaya basladi ve parmaklar morardi. Esim de hastanede 3 saat kaldi Beta virusu olmus...butun haftasonu yatacak. Zaten bunaldim evde ev islerinden tek basima...annem var neyse...

Benim kiz ameliyattan ciksa bile heralde 1-2 ay calisamaz. Zaten su haliyle soramam bile. Koyun can derdinde, kurt et derdinde gibisinden...ben de yatili birini bakyorum artik..

geçmiş olsun eşine de minnağına da, bakıcı işide en az 1-2 sene lazım sana inşallah düzgn birini bulursun...kıza da çok geçmişolsun çok zor onun işi de.

anam gittin sandım geçmişe daldım ben yazana kadarda gidersin belkide iyiyimm keyfimde iyi şükürler olsun ama diyete başlamamak okuyunca burdaki arkadaşları imrenerek kendime acıyorum birisi kafama kafama vursun sabah iyi gidiyor öğlen ve gece batırıyor of yaaaa napacam ben bende şoklanmalıyım hemennn:((8

Semirancığım demekki hepten salmadın kendini çok fazla kilo almamışsın almıyorsun yada...
Beslenmenin racununu kapmışsın ne kadarda yakınsan.:))
ben salsam kendimi bir haftada 3 kilo alıyorum..):))

Bu sene bayağı yoğuınsun kolay gelsin canım...

Hepinize geçmiş olsun...Bayağı macera valla..
Peki bulaşıklar nooldu.? :)

bende istiyorum o ikili rakanlardan..ahh ne cok itiyorum..hele 89 falan bana hayal su anlarda..
belki bir cok kişi 89dan mutsuz olur ama ben göreyim zil takıp oynayacagım:9::9::9:

okuyacak olmana sevndm iddiadasım..canımsın:54:
15 kilo göz acıp kapayıncaya vericez bırakmazsak eğer kendimizi....

ben de boya çok takılmıyorum da zayıf daha doğrusu fit ve güzel anneleri görünce ağzımı kapatamıyorum. :52::52::52::52::52:

Sabah dag gibi bulasik yikadim. Tam cekmecelere koyarken bir baktim ki bulasik makinesini soken adamlar heralde zeytinyagi sisesini komple cekmeceye devirmisler... Agladim artik, herseyi cikarip yikadim..

Su anda da ortanca oglum ne dedigi anlasilmaz sekilde 20 dakikadir mutfakta pacamda agliyor

Sabah dag gibi bulasik yikadim. Tam cekmecelere koyarken bir baktim ki bulasik makinesini soken adamlar heralde zeytinyagi sisesini komple cekmeceye devirmisler... Agladim artik, herseyi cikarip yikadim..

Su anda da ortanca oglum ne dedigi anlasilmaz sekilde 20 dakikadir mutfakta pacamda agliyor

çıldırman normal, bir iki sey söyledim adamlara ama yazmayayım ....:37::37::37::37:
dalko da memişte yazıyorum. evdeyken tepemden inmiyor sağolun...

Benim en yakin arkadasim oyle. Ama kiz hakkaten dikkat ediyor.. Selulitim cikti deyip masaja gidiyor hemen. Yedigine ictigine cok bakiyor... Salmiyor yani..

Diyoruz ya " ben yesem 100 kilo olurum"sanki yemeden mi olduk?? Yiyoz zaten...ve oluyoz sonucta..

Back
X