- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
asu benım yerımde hedıye al kız![]()
alayım canım şimdi geldim ama öğleden sonra çıkacağım tekrar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asu benım yerımde hedıye al kız![]()
Günaydın cicişlerrrrrrrrrr
Ayyy bugün daha sabahtan kafayı yemiş bir şekilde uyandım
Ufak cadıyı dün gece ne yaptıysak uyutamadık en son saat gece 1e doğru aramıza aldık belki yatakta uyur ama nerdeeeeeeeeyatağın içinde zıplayıp durdu, bıdı bıdı birşeyler anlatmaya çalıştı anlaşılmasada, yorgan altında gezip bir beni bir babasını gıdıklayıp durdu, yorgan altından buse yook diyip durdu bende aaa nerde ki buse dedikçe yorgan altından çeee diye cıkıverdi
, ablasını uyandırmak için adını bağırıp durdu hatta birde en son emmeyi 6 ay önce bıraktığı halde ille meme diye tuturdu
artık uykusuzluktan ve sinirden gülmeye başladım.
Eşim bir ara uyanıp ya patlat şuna bir tane de uyusun dedi bende eee madem patlatınca uyuyacak o zaman sen niye patlatmıyorsun dedim
Uyanık kızına kıyamıyor beni öne sürüyor ufaklık onu kötü bellemesin diye
En son saat 2yi geçiyordu uyuyabildik sabahta 7de hortladık çok direndim ama 10 dakikadan fazla uyutmayınca sonunda tan sağtürk saç modelimle yataktan çıkıverdim![]()
okadar özledim ki gece deliksiz ve rahat uyumayı. Cadı okadar deli uyuyor ki bir bakıyorsun eli suratımda bir bakıyorsun ayağı
Neyse bana nasılsa uyku haram bende işlerime girişeyim öğlende cadıyı uyutabilirsem yine uğrarım nasılsa
Herkese kaçamaksız ve güzel bir gün diliyorum
Allah yardımcın olsun gerçektende sabah sabah çekilmeyecek şeylerle karşılaşmışsın.
Tartı olayına bence çok takılma ödem olabilir yada bir iki güne kadar biraz daha dikkat edip yine 1 kiloya tamamlarsın nasılsa
Çok geçmiş olsun aman dikkat et nasıl bir gripse bu sene geldimi zor gidiyor
Rabbim tez zamanda şifanı verir inşallah![]()
canım acaba bu simity böglelerini ve göbeğide inceltir mi ki hemencecik hızlıca şu ender saraçın sporu, birde nereden bulabilirim videosunu, bana özelden msj atar mısın ??herkese günaydınlar mutlu neşeli kalorisiz bol sporlu gün diliyorum .hergün kızlarımla akşam 8 de leslie 4 mil hemen arkasından ender şaraçın 10 dakikada incel egzersizleri yapıyorum gece bel agrısı oldu belki sonra düzelir![]()
aynurcum çook geçmiş olsun tatlımmgünaydınn kızlaarrr , nasılsınız??
ben çoook hastayım
dün adet oldum Malatyadayken , sanırım biraz üşüttüm onun üstünede , şimdi boğazlarım top top olmuş bi şekilde bütün kemiklerim sızlıyor , yerimden bile kalkmak istemiyorumm ,oooff oooffff![]()
yurudum 1 saat geldim
arada labaratuar sonuçlarımı aldım. anladığım kadarıyla bir sorun yok tabi diyetisyen görmedi ama kontrol edilenler normal değerlerdeler.
ancak
kağıdın altına yazmışlar pisboğaz insan olduğunuz saptandı diyekilo veremememin, şişman olmamın tek ve yegane nedeni arsız olmammış...
Canım ya kolay gelsinBerbat bir gece gecirdim. Ortanca bir suredir uyumakta direniyor. 21:30 a kadar onla ugrastim. 23 gibi yattik. Bu sefer bebek zirt pirt kalkip agliyor. 4 defa kalktim. Her seferinde emzirip pispisladim koydum. Hearlde sabah oldu diye bir baktim saat daha 01:30... Tabii bu boyle sabaha kadar surdu..
Bu arada ortancayi yatarken bezliyorum. Cunku kardes geldiginden beri evde koyveriyor... Neyse aksam uyutmustum ve baktim bez yok.. Neyse dedim.. Sabaha kadar da her kalktigimda baktim isememis.
En son kizi 6:30 da kaldirip yolladim ve isememisti, ben de eime ben artik 2 saat uyucam ellemeyin dedim.. Saat 8 de evde feryat... Bir kalktim ki oglan her here kaka yapmis.. Odasi, yatagi.. Esim onu yikiyor ben de odayi carsafkari yatagi temizledim.. 9 da diyetisyen randevum vardi.. Kosa kosa yetistim. Evden cikarken 1 kilo vermis gordum ve sevinek gittim ama kadinin terazisinde sadece 400 gr eksikti.. Cok moralim bozuldu..
Umut gibi tam gaz kacamaksiz degilim ama yine de iyi gidiyordum.. Kadin da dedi her diyet denesi bir oncekinden daha barisizdir diye.. Su isi bir solukta bitiremedik.. Surundukce surundu...
bünyenin diyete yani yeni bir beslenme stiline alışma biçimi varmış öyle demişti bana doktorumgeçen pazartesi doktor kontrolünde diyete başladım kahvaltı ara öğün öğlen yemeği ara öğün akşam yemeği ve 9 civarı 1 elma şeklinde ayarlanmıştı
bugun biryerde tartıldım 1 gr verememişim çok üzüldüm çook yaaa birde hergün 45 dk kadar yürüyorum aralarda 2-3 bardak kadar yeşilçay yiyorum
herşey az yağlı falan filan ama neden veremiyorum metabolizmam hızlı normalde 600 700 en az vermiş olmalıydım![]()
canım önceliklee mutlu senelere, daha nice güzel yaşları ve mutlulukları olsun ve tabiki sizinle sevdikleriyleherkese günaydın
bugün güneşli bir gün birazdan küçük kızım da gidince doğru nişantaşı pazarına yollanacağım yokuşlar beni bekler
yarın kızkardeşimin perşembe de küçük kızımın doğum günü var hediye bakmam lazım bizim doğumgünü sezonu açıldı![]()
Masallahhhh. Sana cnm ben hiç dışarı çıkmak istemiyom çok usuyorumkahvaltımı ettim, kahvemi içtim şimdi zıplaya zıplaya yurume zamanı. herkese öpçük ben yuruyup geleyim.![]()
geçmiş olsun çoookherkeslere günaydın görüşmeyeli umarım herkes iyidir hasta olanlar uyuyamayanlar var gördüğüm kadarıyla hepinize geçmiş olsun
bende çok fena grip oldum 3 gündür ahhhhh bu havalar
hepinizi öpüyorum canlar![]()
aman yenacım çoook dikkat et, bol su tüket ve c vitamini al olur muSanada geçmiş olsun..
Bende acaip halsizlik var.Hapşırık aksırık sıkıldım artık..
Geçmiş olsun, topikçe hepimiz aynı durumdayız demek :)herkeslere günaydın görüşmeyeli umarım herkes iyidir hasta olanlar uyuyamayanlar var gördüğüm kadarıyla hepinize geçmiş olsun
bende çok fena grip oldum 3 gündür ahhhhh bu havalar
hepinizi öpüyorum canlar![]()
Geçmiş olsun, hafif atlatırsın umarım, ilk gün çok önemli bol bol dinlenmeye çalış, o zaman hafif geçiyor gibi..Merhabalaaarrr
Çok halsizim ve sıtmamsı bi üşüme var şuan.Çok soğuk değil dışarısı ama sanırım bende hastalanma belirtileri oluşuyor.Sabahtan bu yana en az 10 kere hapşurmuşumdur.Burnumda akmaya başladı.İnşallah başlamadan biterde atlatırım hemen...
AYNUR sana da geçmiş olsun canım...
UMUTT süt ve yoğurt ile ilgili verdiğin bilgiler için teşekkür ederim...
Masallahhhh. Sana cnm ben hiç dışarı çıkmak istemiyom çok usuyorum
çook güzel çanta cüzdanlar vardı, bir tane kahverengi çok gözlü hem cüzdan hem de çanta tarzı bir şey vardı (nasıl beğend,ysem tarif bile edemiyorumtomurcuk ebru geçmiş olsun canım
tüm hastalar kendinize dikkat edin bol sıvı alın ve dinlenin
elif ben de çanta cüzdan manyağı sayılabilirim sıra bana geldikçe almaya çalışırım şimdilerde cüzdan almak istiyorum bakalım
hava güzelleşti kısmen canım burda 18 derece civarı. katkat giyiniyorum. en az 4 kat hem terim suzulmuyor hemde usumuyorum çok.
Asucum kizinin ve kizkardesin doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı hayırlı uzun yıllara cnm![]()