Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarrrr :16::16:
2 gündür yokum sizleri özledim gerçekten, sanki hayatımda bir şey eksikmiş gibi buraya gelmediğimde
en uzun ayrı kalışımız 2 gün olsun dimi :16::16:
pazar günü yoğun bir gündü benim için, akşamada ders çalışmam gerekti giremedim, yetiştiremem testleri diye
dün sabah 9buçuktan akşam 8 buçuğa kadar kpss başvurusu ve ardından kursla uğraştım, gittikçe zevkli gelmeye başladı dersler
ama sınav stresi tüm herşeyi alıp götürüyor
onun haricinde cumartesi ve pazarı kaçamaksız, diyetimide tam anlamıyla yaparak geçirdim
hatta dün canım çok sıkkın ve yorgun olmama rağmen mutfaktan uzak durdum, hatta o çok sevdiğim bakladan sadece 2 kaşık yiyip, geri kalanı anneme bıraktım, yani artık canım sıkıldığında yemek yemiyorum, tam tersi canım bişry istemiyor bu güzel bir şey aşama kaydediyorum gittikçe :9::9:
düzenli yürüyüşlerime de devam ediyorum, kendimi daha zinde hissediyorum.

sabah kalktığımda kotumu denedim, bacakları çok güzel durdu ama hala göbek kısmımdan ve simitlerimde çıkıntılar mevcut, nasıl yapıcam bilmiyorum, onları nasıl gidericem, mayıs 10 dan sonra istanbula gidicem ve o simitlerimi gidermem lazım, bir anda nasıl yapabilirim ki acaba :44::44::44:

göbek küçültme simit inceltme hareketleri yapan var mı aranızda ???

şimdi geçmişe gidiyorum bakıp tekrar geliyorum, buarada geçte kalmış olsam herkese çooook güzel ve eksili bir hafta diliyorum:16::16::16::16::16:

Günaydın cicişlerrrrrrrrrr :60:

Ayyy bugün daha sabahtan kafayı yemiş bir şekilde uyandım :1:
Ufak cadıyı dün gece ne yaptıysak uyutamadık en son saat gece 1e doğru aramıza aldık belki yatakta uyur ama nerdeeeeeeee :1: yatağın içinde zıplayıp durdu, bıdı bıdı birşeyler anlatmaya çalıştı anlaşılmasada, yorgan altında gezip bir beni bir babasını gıdıklayıp durdu, yorgan altından buse yook diyip durdu bende aaa nerde ki buse dedikçe yorgan altından çeee diye cıkıverdi :1:, ablasını uyandırmak için adını bağırıp durdu hatta birde en son emmeyi 6 ay önce bıraktığı halde ille meme diye tuturdu :60: artık uykusuzluktan ve sinirden gülmeye başladım.
Eşim bir ara uyanıp ya patlat şuna bir tane de uyusun dedi bende eee madem patlatınca uyuyacak o zaman sen niye patlatmıyorsun dedim :34:
Uyanık kızına kıyamıyor beni öne sürüyor ufaklık onu kötü bellemesin diye :34:
En son saat 2yi geçiyordu uyuyabildik sabahta 7de hortladık çok direndim ama 10 dakikadan fazla uyutmayınca sonunda tan sağtürk saç modelimle yataktan çıkıverdim :60: :60: okadar özledim ki gece deliksiz ve rahat uyumayı. Cadı okadar deli uyuyor ki bir bakıyorsun eli suratımda bir bakıyorsun ayağı :1:

Neyse bana nasılsa uyku haram bende işlerime girişeyim öğlende cadıyı uyutabilirsem yine uğrarım nasılsa :34:
Herkese kaçamaksız ve güzel bir gün diliyorum :71:

Allah yardımcın olsun gerçektende sabah sabah çekilmeyecek şeylerle karşılaşmışsın.
Tartı olayına bence çok takılma ödem olabilir yada bir iki güne kadar biraz daha dikkat edip yine 1 kiloya tamamlarsın nasılsa :34:

Çok geçmiş olsun aman dikkat et nasıl bir gripse bu sene geldimi zor gidiyor :34:
Rabbim tez zamanda şifanı verir inşallah :34:

Slm kizlarrr
cnm benim esimde kendisi kiyamaz dövmeye bana der ben kizdimmi baba kurtar diye kosuyor babaya onunda hoşuna gidiyor. Bende wc. İşini ogretcem şu an olmaz çok sinirliyim hapliri kullanmiyom diye mayısın 15dede kızı kontrole goturcem sonrada eğer tatile gidersek 20 saat arabada olcaz en iyisi tatilden sonra ogretmek basladimmi ara vermeyeyim yoksa zor öğrenir

Merhabalaaarrr

Çok halsizim ve sıtmamsı bi üşüme var şuan.Çok soğuk değil dışarısı ama sanırım bende hastalanma belirtileri oluşuyor.Sabahtan bu yana en az 10 kere hapşurmuşumdur.Burnumda akmaya başladı.İnşallah başlamadan biterde atlatırım hemen...

AYNUR sana da geçmiş olsun canım...

UMUTT süt ve yoğurt ile ilgili verdiğin bilgiler için teşekkür ederim...

herkese günaydınlar mutlu neşeli kalorisiz bol sporlu gün diliyorum .hergün kızlarımla akşam 8 de leslie 4 mil hemen arkasından ender şaraçın 10 dakikada incel egzersizleri yapıyorum gece bel agrısı oldu belki sonra düzelir:16:
canım acaba bu simity böglelerini ve göbeğide inceltir mi ki hemencecik hızlıca şu ender saraçın sporu, birde nereden bulabilirim videosunu, bana özelden msj atar mısın ?? :17::17::16::16:
günaydınn kızlaarrr , nasılsınız??:16::16::16:

ben çoook hastayım
:53::53::53::53:

dün adet oldum Malatyadayken , sanırım biraz üşüttüm onun üstünede , şimdi boğazlarım top top olmuş bi şekilde bütün kemiklerim sızlıyor , yerimden bile kalkmak istemiyorumm ,oooff oooffff
:43::43::43::43::43::43:
aynurcum çook geçmiş olsun tatlımm

yurudum 1 saat geldim
arada labaratuar sonuçlarımı aldım. anladığım kadarıyla bir sorun yok tabi diyetisyen görmedi ama kontrol edilenler normal değerlerdeler.
ancak
kağıdın altına yazmışlar pisboğaz insan olduğunuz saptandı diye:52::52::52::52::52:kilo veremememin, şişman olmamın tek ve yegane nedeni arsız olmammış...
:9::9:
bende senin saptamalarına bayılıyorum mutlu :16::16::16:

Anlamadan ne kadar çok yiyoruz sabah ligt peynir paktetinde kaç dene varmış diye saydım 7taneydi. Kahvalti bitti 3tane yedim Biliyom pakette geri kalanı saydım 2tane kalmış :53: anlamadan yutmusum bir dilim 20gr. Nerdeyse 100gr peynir yemisim:22:

Son düzenleme:
Nursenacim geçmiş olsun cnm
leah ben bir çocukla zorlaniyom rabbim sana sabır versin
Daha hasta varmiydi unutuyom kusura bakmayın çocukta. Rahat bırakmıyor

Yena, Nursena geçmiş olsun. Mevsim geçişinden olsa gerek herkeste bir yorgunluk hali var. Ben de nezleyim, sitemiz epey rüzgar alıyor sabah yürüyüşleri beni yaktı. Şapka takıyorum, kapüşon da takıyorum üstüne ama gene de kar etmedi.

Nezle halimle gene de yürüdüm oğlanı servise verince, yarın muhtemelen yürüyemeyeceğim çünkü. Sabah yola düşeceğim, organik pazar için. Aynı tarafta olduğu için diyetisyene de yarın giderim diyordum, hem 1 haftayı doldurmuş olacaktım. Ama yarın tüm randevuları doluymuş, önceden aramadığıma pişman oldum. O yolu hem yarın hem Perşembe gitmek de hiç cazip gelmiyor, bilmem ne yapacağım :(

Berbat bir gece gecirdim. Ortanca bir suredir uyumakta direniyor. 21:30 a kadar onla ugrastim. 23 gibi yattik. Bu sefer bebek zirt pirt kalkip agliyor. 4 defa kalktim. Her seferinde emzirip pispisladim koydum. Hearlde sabah oldu diye bir baktim saat daha 01:30... Tabii bu boyle sabaha kadar surdu..

Bu arada ortancayi yatarken bezliyorum. Cunku kardes geldiginden beri evde koyveriyor... Neyse aksam uyutmustum ve baktim bez yok.. Neyse dedim.. Sabaha kadar da her kalktigimda baktim isememis.

En son kizi 6:30 da kaldirip yolladim ve isememisti, ben de eime ben artik 2 saat uyucam ellemeyin dedim.. Saat 8 de evde feryat... Bir kalktim ki oglan her here kaka yapmis.. Odasi, yatagi.. Esim onu yikiyor ben de odayi carsafkari yatagi temizledim.. 9 da diyetisyen randevum vardi.. Kosa kosa yetistim. Evden cikarken 1 kilo vermis gordum ve sevinek gittim ama kadinin terazisinde sadece 400 gr eksikti.. Cok moralim bozuldu..
Umut gibi tam gaz kacamaksiz degilim ama yine de iyi gidiyordum.. Kadin da dedi her diyet denesi bir oncekinden daha barisizdir diye.. Su isi bir solukta bitiremedik.. Surundukce surundu...
Canım ya kolay gelsin :( İki minik bir arada olunca çok zor, geçen sene ve önceki sene ben de aynı şeyleri yaşıyordum çok iyi anlıyorum. İkisi aynı anda kaka yapar, birini yıkarken diğeri kusar, gece biri yatar biri kalkar... Annelik ne kadar zor... Ve de stresli. O stres çok önemli, stres bize her şeyi yaptırıyor, stresi azaltmak için yiyoruz ya zaten.

Ben epeydir ilk diyetisyen denemem olduğundan ve de ilk haftası olduğundan bu hafta dikkatli gittim. Gene de son 2 gündür saatler kaydı, dün gece öğünümde meyve vardı ama ben yemeği 21.30'da yedim zaten, gece meyve aklıma geldiğinde saat 24.00 olmuştu, kızımdan kalan ince dilim elmayı yedim yattım, pek iyi bir öğün olmadı galiba. Oluyor yani kaymalar, bir de bana bu hafta için tembih etti kız, bu hafta tam uyun ki nasıl kilo vereceksiniz tespit edelim dedi. Önemli olan istikrar, gitsin de yavaş gitsin varsın. Bozma moralini.
Bir de evdeki tartı ile oradaki tartı aynı değildir, ben o yüzden evde Cuma'dan Cuma'ya tartılıyorum yalnızca...

geçen pazartesi doktor kontrolünde diyete başladım kahvaltı ara öğün öğlen yemeği ara öğün akşam yemeği ve 9 civarı 1 elma şeklinde ayarlanmıştı
bugun biryerde tartıldım 1 gr verememişim çok üzüldüm çook yaaa birde hergün 45 dk kadar yürüyorum aralarda 2-3 bardak kadar yeşilçay yiyorum
herşey az yağlı falan filan ama neden veremiyorum metabolizmam hızlı normalde 600 700 en az vermiş olmalıydım:19:
bünyenin diyete yani yeni bir beslenme stiline alışma biçimi varmış öyle demişti bana doktorum
birde mesela ilk 2 hafta tam gaz devam edersen, kaçamklar yaptıkça toplarsan kilo vermen durmak yerine devam edermiş, gr gr da olsa verirmişşsin
ben doktorumun yalancısıyım
bence moralini bozma yeni bir başlanmış bir program sonuçta :34::34:

herkese günaydın :16::16::16:
bugün güneşli bir gün birazdan küçük kızım da gidince doğru nişantaşı pazarına yollanacağım yokuşlar beni bekler:66:
yarın kızkardeşimin perşembe de küçük kızımın doğum günü var hediye bakmam lazım bizim doğumgünü sezonu açıldı:1:
canım önceliklee mutlu senelere, daha nice güzel yaşları ve mutlulukları olsun ve tabiki sizinle sevdikleriyle :16::16:
ah ahh o nişantaşı pazarı beni benden aldı, tüm tezgahlardan bir şeyler almak istedim
ama en çok çantalar ve cüzdanlar kaldı aklımda :14::14: çanta ayakkabı ve cüzdan manyaklığı olan ben, yanlış bir pazar gezmesi yaptım, hala ordaki çantaların hayalini kuruyorumm :14::14:

herkeslere günaydın görüşmeyeli umarım herkes iyidir hasta olanlar uyuyamayanlar var gördüğüm kadarıyla hepinize geçmiş olsun
bende çok fena grip oldum 3 gündür ahhhhh bu havalar :5:
hepinizi öpüyorum canlar :16:
geçmiş olsun çoook
Sanada geçmiş olsun..

Bende acaip halsizlik var.Hapşırık aksırık sıkıldım artık..
aman yenacım çoook dikkat et, bol su tüket ve c vitamini al olur mu
topiğimizdeki herkes iyileşsin kısa sürede inşallaahh
hasta olmayanlar sakın sakın dikkat edin olur mu, bol su ve c vitamini kızlarrr :10::10:

herkeslere günaydın görüşmeyeli umarım herkes iyidir hasta olanlar uyuyamayanlar var gördüğüm kadarıyla hepinize geçmiş olsun
bende çok fena grip oldum 3 gündür ahhhhh bu havalar :5:
hepinizi öpüyorum canlar :16:
Geçmiş olsun, topikçe hepimiz aynı durumdayız demek :)
Merhabalaaarrr

Çok halsizim ve sıtmamsı bi üşüme var şuan.Çok soğuk değil dışarısı ama sanırım bende hastalanma belirtileri oluşuyor.Sabahtan bu yana en az 10 kere hapşurmuşumdur.Burnumda akmaya başladı.İnşallah başlamadan biterde atlatırım hemen...

AYNUR sana da geçmiş olsun canım...

UMUTT süt ve yoğurt ile ilgili verdiğin bilgiler için teşekkür ederim...
Geçmiş olsun, hafif atlatırsın umarım, ilk gün çok önemli bol bol dinlenmeye çalış, o zaman hafif geçiyor gibi..

Ve de birşey değil ;) Umarım işine yaramıştır.

tomurcuk ebru geçmiş olsun canım
tüm hastalar kendinize dikkat edin bol sıvı alın ve dinlenin
elif ben de çanta cüzdan manyağı sayılabilirim sıra bana geldikçe almaya çalışırım şimdilerde cüzdan almak istiyorum bakalım

kızlar yururken kilolarımız daha doğrusu yağlarımızı düşünürken görselleştirdim kafam da

derin çok derin bir sudayım; kilolarım yuzunden suyun yuzeyine çıkamıyorum, her gr alışımda derinlere batıyorum. çırpınarak nefessiz daha karanlığa daha derine batıyorum. ağzıma attığım her yalnış yemek lokması beni aşağıya çeken bir bağ...ama her grdan kurtulduğumda suda yukseliyorum ışığa yaklaşıyorum. ağır ağır ağırlık atıyorum yavaşça gülümsüyerek yuzeye yukseliyorum. sarkan karnım bile suya karışıyor, belimdeki popmdaki baçaklarımdaki yağlar kayboluyor yukseliyorum.

tomurcuk ebru geçmiş olsun canım
tüm hastalar kendinize dikkat edin bol sıvı alın ve dinlenin
elif ben de çanta cüzdan manyağı sayılabilirim sıra bana geldikçe almaya çalışırım şimdilerde cüzdan almak istiyorum bakalım
çook güzel çanta cüzdanlar vardı, bir tane kahverengi çok gözlü hem cüzdan hem de çanta tarzı bir şey vardı (nasıl beğend,ysem tarif bile edemiyorum :9::9: ) onda kaldı aklım hala ssayıklıyorum :9::9::9:

Back
X