KAç kilosun.? Üzgünüm ama hemen kilo verilmiyor maalesef.KAç kişiyiz burda aylardır hatta yıllardır hala vermeye çalışıyoruz.:)
96 kiloyum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KAç kilosun.? Üzgünüm ama hemen kilo verilmiyor maalesef.KAç kişiyiz burda aylardır hatta yıllardır hala vermeye çalışıyoruz.:)
herkese günaydın
hava azcık sakinleşmiş yağmurlu ve kapalı
mutluu gıcık oldum doktora o nasıl bir doktor o nasıl bir tavır öyle anlamadım
ben de hazırlık yapmalıyım bugün kızımın doğumgünü annem ve kardeşlerim yeğenlerim gelecekler onlara mamalar yapayım daha ortada hiç bişey yok
herkese günaydın
ben de hazırlık yapmalıyım bugün kızımın doğumgünü annem ve kardeşlerim yeğenlerim gelecekler onlara mamalar yapayım daha ortada hiç bişey yok
allah uzun ömürversin sanada kolay gelsin
dünki dr stresini atabildinmi mutlu gıcık olldum ama napcan allah drların yoklunuda vermesin muhtaçta etmesin
dün okudum alıntı yaptım son 1 sayfakala eşim size daha çok değer verip satlerce oluyomuşum sabah kahvaltısını hazırlamıyomuşum diye söylendi delimidir nedir
şantaja bak hemen yatmazsam sabah erken kalkıp kahvaltı hazırlatırmış halbuse hiç sevmez kahvaltıyı erken işe gittiğinden spor sonrası yer işyerinde
neyse yattım erkenden alıntılarım da kayboldu malesef
yena çocukların dağınıklığından bahsetmişiniz benim kızda heryeri dağıtıyor heryerden bi oyuncak fırlıyo mayın tarlası gibi geçen halam nette konuşuyoduk senin o evin hali ne oda talımlarımı sermemişim sen böylemiydin diyo anam duruyomuki örtüler yerinde ilk kızımda herşey yerli yerindeydi bu bıcırık mahfetti az toplayım dedim konuşurken halamla aman dedi ben sana tırmık hediye edeyim dağıldıkça çek kenara topla ama güldüm her eve bi tırmık lazım hakkaten
1 haftada 3 kilo verdiren diyet hakkaten saçma yani akşam acıkır insan ya yoğurtlr otla haftamı geçer ondan sonraki hafta gelsin artılar biz yıllardır burdayız napalım az ollsun bizim olsun verdimiz kilolar
herkese günaydın
Mutlu senin doktor az manyak cikmis. Lunaazul dedi ya aynen katiliyorum.
İsimin stresli oldugu bir donemde, 81 kilo civaru ve sinir kupu iken tum tahlilleri yaptirmistim. Dr bana hem seker hem de tiroid hastasi oldugumu soylemisti.
İsi kapattim ve kizla Bodruma gittik 40 gunde yuzerek ve salata ile 71 kiloya indigimde tum tahlilleri yaptirdim ve hepsi normale dondu. Gerci 3 yil sonra hamile kaldigimda tiroid iflas etti ve artik ilac kullaniyorum. Ama sen bakki adam biryerde hakli, kilo vermemiz sart...
Bence de baska test lfilan yaptirma..yaz sonu yapilinca goreceksin hersey normale donecek
Mutlucuğum, kötü olmuş yaşadıkların hem kan verme stresi,acısı. hemde psikolojik baskı öfff yani.
Ben okurken sinirden çok üzüldüm açıkçası..
Neyse seni bu tür olaylar törpülüyor daha fazla olumlu yönde.. Benim gibi demarolize olmuyorsun ben olsam kesin sürekli ağlar ve yerdim...
Yaz sonu zayıflayıp fıstık gibi giyinip çıkarsın ikisinin karşısına saçlarını savurarak. o dalga geçtiğiniz gururlu ama şişman benim işte dersin.:)
ÇAyın ısınmasını bekliyordum..Kaynamaya başlamış..Çok acıktım kahvaltımı edeyim bugün keşkek pişireceğim.
Öğlen akşam bir tabak yemeyi planlıyorum..
Şişkinlik yaparmıki bilemiyorum.:26: Bulgur beni bayağı şişiriyor..
Mutlu saglikli basarili yillar dilerim dogum gununuz kutlu olsun asum sana da kizinada masallah![]()
allah uzun ömürversin sanada kolay gelsin
dünki dr stresini atabildinmi mutlu gıcık olldum ama napcan allah drların yoklunuda vermesin muhtaçta etmesin
Evet Asumancığım bu gün düne göre güzel hava hiç olmazsa fırtına yok Bu arada kızının doğum günü kutlu olsun Nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim
Asu doum gnunuzu kutlarim.
Yagmurgozlu hosdondun... Ozlettin sen de...
Hadi kolay gelsin asucuğum..Herşey gönlünüzce olsun..
Asuman abla kızının doğum günü kutlu olsun.Sağlıklı huzurlu uzun ömür nasip etsin Rabbim sizlerle birlikte...Herşey gönlünce olsun inşallah.Bizden de selam söyle...
ben adamı dusune dusune 1 saat yuruyeyim geliim. hoşçakalın...![]()
kız cuma yap keskekiiii. (ben de geleğim mi bi yerde yedim acaip beğendim ama bana ot enginar pişir yenammmm beni ege işi besleeeee)
sağolun güzel dilekleriniz için
ben de poğaçamı pişirdim elmalı turta ve havuçlu kek fırında
yeşil mercimek haşlıyorum bulgur pilavı yapacağım yanında yufka ve kırmızı biber salatası ve turşu tabii
fırında kabak mücver ama kabağım az gidip almam lazım
bir de kedidilli muhallebili tatlım var
ben mücver yerim![]()
yürü mutlum kim tutar ki seni o 20 kilo kurtulamaz senin elinden
yena ben de keşkek istiyorum bendeee geçen seneden beri yiyemedim bir türlü
evet gerçekten kanka olduk canım, en azından canım ne isterse söylüyorum bazen olabilecekse evet şu şekilde yersin diyor bazende yok ya daha neler onu yeme zamanın gelmedi diyorcanım ıyıymıs senın beslenme danısmanın:)) baya kanka olmussunuz desene. benımkı o kadar degıl ama verdıgı lısteler güzel. yani asla hızlı sonuclar almamaması, beslenme alıskanlıgını degıstırmeye calısması hosuma gıdıyo. ılk defa dıyetısyene gıdıyorum ben zaten. metabolızman hızlı calısıtıgı ıcın ve cok fazla acıkmadıgın ıcın cok sanslısın. bız de kör topal gıdıyoruz işte. zaten ben öyle ıdeal kılo felan ınanmıyorum. vucudumdakı yag oranım normale yakın olsun saglıklı olayım da 50lı kılolar kalsın.
Dün aklıma ne geldi. Hayatımızdakı çoğu ınsan kılolarımıza bızden daha cok takılıyor.Hayatta herseyın zayıflık oldugunu düşünüyor. Kendı de saglıklı beslenmıyor ama senın kılona takılıyor. Bol salçalı bol yağlı yemekler yıyıp yanında sıgara ıcıp saglık konusunda sana ahkam kesebılıyor. Çünkü sen şişmansın onun gözünde yemiş yemiş hareket etmeyen birisin. O insanların bana kilo vermişsin demesini istemıyorum çünkü aynı insanlar 3,5 kılo aldıgında aa gene kılo mu aldın dıyebılıyorlar. Artık bundan sonra kılomla ılgılı bısey söyleyene 3,5 kılo verılır de alınır da önemlı olan sağlık diycem.
canom doğum gününüz kutlu olsunherkese günaydın
keşkek nasıl bire şey yenaa :44::44:ÇAyın ısınmasını bekliyordum..Kaynamaya başlamış..Çok acıktım kahvaltımı edeyim bugün keşkek pişireceğim.
Öğlen akşam bir tabak yemeyi planlıyorum..
Şişkinlik yaparmıki bilemiyorum.:26: Bulgur beni bayağı şişiriyor..
canım evin adresini alayım özelden kapıdan uğrayıp geçeerimsağolun güzel dilekleriniz için
ben de poğaçamı pişirdim elmalı turta ve havuçlu kek fırında
yeşil mercimek haşlıyorum bulgur pilavı yapacağım yanında yufka ve kırmızı biber salatası ve turşu tabii
fırında kabak mücver ama kabağım az gidip almam lazım
bir de kedidilli muhallebili tatlım var
ben mücver yerim![]()