Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar ben geldim öğlen 2 kaşık pilav yedim sen misin yiyen yaa bu nedir nasıl açlıktır ya öyle ki fili mandayı bütün hayvan alemini yiyesim var:27::1::37: uyudum olmadı kalktım küçük bir şeker yedim bakalım nasıl olacak bu açlığıma sanki hiç bişey fayda etmeyecek gbiiii :53::53::52::52::36::36::36::36: tarçın falan hak getireeeeee

dayan semirancığım akşam yemeğindede bi tek çorba yemişsin acıkırsın tabi tatlım neyse yarın tartı günü bugün idare etcan artık sakın şeytana uyma bir fincan nescafe iç hemen kesiyo iştahı bende şuan açlık hissediyorum bi nescafeye hayır demezdim ama şuan yataktayım kalkıp yapmayada üşeniyorum valla

kızlar bugün düşündümde benim oğlum haziranın 6 sında 1.5 yaşında olacak bende doğum yaptıktan hemen sonra bu diyet işlerine başladım egerki haziran onbeşte 65 kiloya düşersem bir buçuk yılda 30 kilo vermiş olucam (birde sporsuz üstelik hareketsiz olduğum halde yine çok iyi veriyorum) tabi kışın diyet felan yapmadım oda ayrı bi konu ama olsun yinede 1.5 yıldır bu meret kilolarla ugraşıp duruyorum ne kiloymiş ver allah ver bitmedi gerçekten çok zor bi olay bu zayıflama işi sabır emek fedakrlık herşeyi gerektiyo allah hepinizin yardımcısı olsun sabır versin bizlere çok zor bi olayı başarıyoruz bu süreçte insan yıpranıyo gerçekten sinirsel anlamda ama sonucunada değiyo çektiğin onca sıkıntının şuanki kilomda bile kendimi inanılmaz hafiflemiş güzel hissediyorum kıyafetlerim artık rahatlıkla oluyo simitlerim bayağı bi azaldı çıkmıyo bile sayılır 70 kiloya düşünce resimde eklicem yorumlarınız benim için önemli öyle işte arkadaşlar inşallah verdiğimiz kiloları muhafaza etmeyide becerir bu yolda hepimiz galip çıkarız

Kızlar bugünki menümü bir yazayım bakalım bugün geçer not alabilecekmiyim :1:

Sabah:

Aç karnına bir bardak sıcak suya bol limon + 1 TK Bal

Kahvaltıda: 1 / 2 Bardak taze sıkılmış greyfurt suyu, 2 Dilim ekmek, 1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 / 2 Domates

ara: 4 tane geceden suya yatmış kuru kayısı + suyu

Öğlen: 1 kase çorba, büyük bir kase Salata, 1 dilim ekmek, az yoğurt

ara: 1 ekşi elma, 1 kayısı form çayı

Akşam: 6 -7 YK patlıycan, koca bir kase salata, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt

Bugün Protein anlamında birşey yemediğimin farkındayım ama küçük cadı sağ olsun okadar çok iş çıkardı ki başıma evdekilerle bugünlük idare edeyim bari dedim :34: neyse yarında protein yüklemesi yaparım :1: nasılsa sabahtan bildirim yaptıktan sonra veli toplantısı için okula çıkıcağım. Hazır cıkmışken hem alışveriş yaparım hemde kızımla az yürürüm :34:

Bu saate kadar 2 litre su, 2 fincan form çayı, 1 fincan yeşil çay içtim :34: hatta son bir fincan yeşil çay daha içerim birazdan çünkü bugün baktımda kabızlık sanki biraz hafifledi gibime geldi :122: inşallah bir daha hiç yaşamam.

kızlar bugün düşündümde benim oğlum haziranın 6 sında 1.5 yaşında olacak bende doğum yaptıktan hemen sonra bu diyet işlerine başladım egerki haziran onbeşte 65 kiloya düşersem bir buçuk yılda 30 kilo vermiş olucam (birde sporsuz üstelik hareketsiz olduğum halde yine çok iyi veriyorum) tabi kışın diyet felan yapmadım oda ayrı bi konu ama olsun yinede 1.5 yıldır bu meret kilolarla ugraşıp duruyorum ne kiloymiş ver allah ver bitmedi gerçekten çok zor bi olay bu zayıflama işi sabır emek fedakrlık herşeyi gerektiyo allah hepinizin yardımcısı olsun sabır versin bizlere çok zor bi olayı başarıyoruz bu süreçte insan yıpranıyo gerçekten sinirsel anlamda ama sonucunada değiyo çektiğin onca sıkıntının şuanki kilomda bile kendimi inanılmaz hafiflemiş güzel hissediyorum kıyafetlerim artık rahatlıkla oluyo simitlerim bayağı bi azaldı çıkmıyo bile sayılır 70 kiloya düşünce resimde eklicem yorumlarınız benim için önemli öyle işte arkadaşlar inşallah verdiğimiz kiloları muhafaza etmeyide becerir bu yolda hepimiz galip çıkarız

canım spor yapmadıgını dusunme. daha 1 bucuk yasında bı bebegın var. onu emzırme bıle kendı basına kalorı yaktırıyor. emınım gun ıcınde kosusturuyosundur.zayıflamak gercekten zor. ben nısanımda yanı 2008 kasımda 108 kıloydum ve bu bır kac kılo vermıs halımdı. sonra verdım aldım derken 99da dıyetısyene basladım. 11 aydır ugrasıyorum ve daha da 12 kılo vermeyı hedeflıyorum. bazen cok bunalıyorum. ama artık bır seyı yerken 10 kere dusunuyor ınsan. kılo almak cok kolay ama vermek cok zor. bunu anladıgım ıcın ben de hamılelık surecınde dıyetıstene gıdıcem. cunku tekrar bu kadar kılo alırsam vermek ıcın guc bulamayabılırım kendımde

Gerçektende zoru başardın darısı bizlerin başına :34:
İnşallah bir daha asla artıları görmezsin canım. Dediğin gibi çok zor bir süreç ve inşallah hepimiz yavaş yavaşta olsa bu süreci alnımızın akıyla bitirip hedeflerimize ulaşacağız. Benim malum mehteran gibi ilerliyordu uzun zamandır ama inşallah bundan sonra mutlunun listesini uygulayacağım ve eminim bir iki hafta içinde mehteranlıktan emekli olup istikrarlı bir şekilde zayıflayacağım :34:

Kızlarrrrrrrrrrrr canım çok sıkıldı yaaa :26::26::26:
Biraz önce fark ettim bende dış basur oluşmuş yaaa:47::47::47::47:
Kaç gündür zaten bağırsaklar çalışmıyor diyip duruyordum çalışmaya başlayıncada yeni fark ettim netten ney acaba diye bir baktım dış basur cıktı :47::47::47:
Totoşum çok ağrıyor üstelik fena halde taktım meğer uzun süreli kabızlık neden olabiliyormuş :26:
Ne yapıcağım ben şimdi yaa hangi doktora gitmek lazım ki böyle bir durumda birde ilaçla geçermi yoksa ameliyatlamı alıyorlar :26:
Yan yan oturuyorum resmen :52::52::52::52:

Kaç gündür zaten bağırsaklar çalışmıyor diyip duruyordum çalışmaya başlayıncada yeni fark ettim netten ney acaba diye bir baktım dış basur cıktı :47::47::47:
Totoşum çok ağrıyor üstelik fena halde taktım meğer uzun süreli kabızlık neden olabiliyormuş :26:
Ne yapıcağım ben şimdi yaa hangi doktora gitmek lazım ki böyle bir durumda birde ilaçla geçermi yoksa ameliyatlamı alıyorlar :26:

çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda geçer...

dayan semirancığım akşam yemeğindede bi tek çorba yemişsin acıkırsın tabi tatlım neyse yarın tartı günü bugün idare etcan artık sakın şeytana uyma bir fincan nescafe iç hemen kesiyo iştahı bende şuan açlık hissediyorum bi nescafeye hayır demezdim ama şuan yataktayım kalkıp yapmayada üşeniyorum valla
öğle yemeğimle akşam sanki yakın oldu acıkmamıştım çorba yemek geldi içimden 1 dilim ekmekle ama bugün kü açlık pilavdan olsa gerek değişik bir açlık dayandım yemedim bişey
ama cok az olmus aksam ondan acıkıyo olamaz mısın?
az oldu ama julyete anlattığm gibi yakındı yemek istemedim özlemcim pilav kan şekerimi hareketlendirdi sanırım çokkkk acıkmama sebep oldu
zor bir yolda pes etmeden devam ediyoruz inş sonunda başarıyı hak edeceğiz özlemcim hayırlısı olsun :46::46::46::46::46:

canım dur sakın ol. ben de var. uzun suren kabızlıktan dolayı oldu benım de. canım sımdı wcye cıktıgımda tuvaletını yaparken mı agrıyor yoksa tuvaletten cıktıktan sonra mı???

geçmiş olsun banucum sıcak tut kendini ve kabız olmamaya özen göster genel cerrahlar alıyorlar hemen tabiki muayene ol öncelikle cnm Allahım dermansız dert vermesin cnm

geçmiş olsun banucum sıcak tut kendini ve kabız olmamaya özen göster genel cerrahlar alıyorlar hemen tabiki muayene ol öncelikle cnm Allahım dermansız dert vermesin cnm

amelıyat kesın cozum degıl canım. bana bızzat genel cerrah soyledı. daralma gıbı problemler oluyomus bu da ılerde tekrar uzun surelı kabızlıgı tetıklıyomus:))

iyi akşamlar kızlar kaç gündür ne zamanım oldu ne de keyfim :(
nedense bu ara canım çok sıkkın ve yediğimin haddi hesabı yok cumartesi evlilik yıldönümümüz ,4 mayısta oğluşumun doğumgünü belki toplarım kendimi... içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor 10 gündür ne yiyorum onunda farkında değilim ,tartılmakta içimden gelmiyor çünkü aldığım kilolarla yüzleşmek istemiyorum :( belki hiç almadım ama dedim ya tartıya çıkmak bile istemiyorum

YENA canım beni 1-2 hafta izinli yazarsan çok sevinirim çünkü toparlanmadan aranıza dönmek istemiyorum ,ben bu özlem değilim, acilen kendimi bulmam ve tekrar aranıza dönmem lazım bu nedenle azcık izin bana ne olur....

canım dur sakın ol. ben de var. uzun suren kabızlıktan dolayı oldu benım de. canım sımdı wcye cıktıgımda tuvaletını yaparken mı agrıyor yoksa tuvaletten cıktıktan sonra mı???

Canım zaten ben bazen diyorum kabızlık sonrası tuvalete gideceğime gidip normal doğum yapayım :1: bazen gözlerim bile kararıyor o denli yani.
Daha evvel yaparken ağrıyordu ben kabızlığa yoruyordum ama bugün sonrasında da yanma oldu :26:

Içte olması daha kötüymüş diye okudum ama ne kadar doğru oda belli değil. Peki ilaçla geçen birşeymi çünkü nette okuduğum kadarıyla önem alınmazsa baya ilerleyip büyüyebilirmiş :26:

ayyy kızlar kusura bakmayın çok totoştan bir muabbet oldu ama kafama takıldı :26:

Evet canım kılodan dolayı. gözlerı de bozuk 6.5 numara felan ama kılodan curuk aldı. Onur kac kılo. belkı sınırdadır o yuzden vermıyolardır. bızımkı o zaman 120 kıloydu. boy 1.76 felan.

Canım onurda 1.78 ve 125 kilo ama geçen sene de alamadı çürük bu seneyi bekliyoruz işte gözleri de 3.5 sanırım lens kullanıyor Onurda ama veremediler gitti çürüğü zaten bu askerlik işinden kurtulsa ilk iş benimle kilo verme yarışına girecek :1: Bu sene olur inşallah diye dua ediyoruz yine de Allah hayırlısını versin tabi

Yarın baskül hepimizin yüzüne güler umarım uyuyayım da çabuk sabah olsun :1: İyi geceler kızlar Allah rahatlık versin :16:

ben de yatsam fena olmayacak anlaşılan fena karnım acıktı oyyyyyyyyyyy:52::52::52::52: herkese iyi gecelerrrrr

Son düzenleme:
Canım onurda 1.78 ve 125 kilo ama geçen sene de alamadı çürük bu seneyi bekliyoruz işte gözleri de 3.5 sanırım lens kullanıyor Onurda ama veremediler gitti çürüğü zaten bu askerlik işinden kurtulsa ilk iş benimle kilo verme yarışına girecek :1: Bu sene olur inşallah diye dua ediyoruz yine de Allah hayırlısını versin tabi

Sans ısı canım. Bız beklemıyorduk 3.cude ama verdıler. ankarada gıttı kontrollere hep o. 3.5 gozlukten sorun olmaz canım benımkının baya bozuk gozlerı. Askere gıtseydı de masa bası olurdu gozlukten dolayı.

Canım zaten ben bazen diyorum kabızlık sonrası tuvalete gideceğime gidip normal doğum yapayım :1: bazen gözlerim bile kararıyor o denli yani.
Daha evvel yaparken ağrıyordu ben kabızlığa yoruyordum ama bugün sonrasında da yanma oldu :26:

Içte olması daha kötüymüş diye okudum ama ne kadar doğru oda belli değil. Peki ilaçla geçen birşeymi çünkü nette okuduğum kadarıyla önem alınmazsa baya ilerleyip büyüyebilirmiş :26:

ayyy kızlar kusura bakmayın çok totoştan bir muabbet oldu ama kafama takıldı :26:

Canım sımdı sende hem hemeroıd var hem de anal fissür yanı makat catlagı. Makat catlagıda kabızlıkdan dolayı ıkınmadan oluyor. Tuvalet sonrası yanma da ondan kaynaklanıyor. Doktora gıttıgınde sana fıtıl ve krem verır ama kabızlık çözülmezse onlarda uzun surelı fayda etmez.

Ic hemeroıd de olsa dıs hemeroıd de olsa derecelerı var. Elıne fındık kadar bısey gelıyorsa kabızlıga baglı olusmus 1 ya da 2. dereceden hemoroıddır. Cok sorun yasamazsın ılla amelıyata gerek yok ama makat catlagı ıcın hıc kabız olmaman lazım. Benım de hem ıcte hem dısta mınık hemeroıdlerım ve makat catlagım var. Muayne oldum doktor amelıyata gerek yok sımdılık ama kabız olma dedı.

Yarın ılk ıs marketten kefır al canım hazır olanlardan. Onu gunde en az 2 bardak iç. Ayrıca bol hareket etmen lazım. Çayı demlı ıcme ve kahveden uzak dur bii süre

İyi geceler arkadaşlar....

Cumartesi gecesi evimdeyim,daha çok görüşeceğiz inşallah...

Spor sonuçlarını cumartesi gece yayınlasam bana kızmazsınız değilmi.Nete girme imkanım yok cuma günü.Ablamın torununun doğum günü;gündüz arkadaşları ile oyun bahçesinde;gecede ailelerle evde kutlayacağız.Bu nedenle nete giremem canlarım...

YENACIĞIM;

KİLOM:88 CANIM..:16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
Back
X