Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

anamm cok pahlalıymıs yavv
bızde de tam tersı tek tombul ben ve kardesım:))) kuzenlerım bıldıgın anoreksıya abartmıyorum
5 gunde ıyı gezersınız canım, anadolu yakasını ben de sevıyorum sen oraya gelıyodun sanırım,valla benım bacaklar da yumusadı ama zayıflamak herseye ragmen guzel:))
hadi ya senin daha talihsizlik özlem ya ben en azından genetiğimde var diyip ben nie benzedim diyorum sizde birde kiloluda yokmuş :9::9: bizde herkes tonton zayıf olana sen nie bize benzemedin diyorlar ayy kendi kendme eğlendim resmen :9::9::9::9:

anadolu yakasını ve istanbulu çok seviyorum avcumun içi gibi biliyorum neredeyse hayatımöın büyük kısmını orda geçirdim inşallah orada da hayatımı kurucum, ama o koca şehirde nadir yerleri seviyorum ama bir moda aşığıyım, moda olsunda çamurdan olsun diyip her turumun sonunu orada bitiriyorum neredeyse :9::9: herkes modadan nefret etti sayemde :9::9::9:

yarın sabah 9da kontrolum var. son bı hamle olarak sabah belkı wcye cıkarım dıye form cayı ıcıyorum. yarın eger tartıda yagdan guzel kılo vermıssem esımle makarna yıycez:)) 1 yıla yakın oldu sanırım makarna yemeyeli. uff stres oldum yaa

bu arada sınav stresı de ayrı zaten.

kızlaarrr kimsenin keyfi yok heralde , ses soluk çıkmıyor bugün topicte :32::32::32::32:

ben yazılı hazırlamakla meşgulüm , çarşamba yazılı yapacam , ahh keşke birde ders kitabını okulda unutmayaydım iyiydi :27::27::27::27:

benim kafa iyiden eskimeye başladı heralde, napsam ESKİYİ GETİR , YENİYİ GÖTÜR mi yapsam acep :51::51::51:

zor sorma cocuklara öğretmenim:))

iyi geceler herksese:)))

2-3 gündür giremedim çok yorgun düştüm kaç gündür.misafir piknik temizlik çocuklar derkn...az öncede cepten okuyrdum geçimşi ama beğen yapınca başa dönüyor zor oluyordu okumak kimseleri beğenemedim kusuruma bakmayın olurmu canlar:34:
cuma oğlumun öğretmeni geldi 1 saat kadar oturduk sohbet ettik ona ikramlarda bulundum oda oğlum hakkında güzel şeyler söyledi(oğlum ilkokul 1.sınınf)..o gidince 2 arakadaşı çağırdım mamalrı yedik sonra okuldan çocuklar geldi bi curcuna kıymat koptu...cuma baya kaçırdım malesef:17:
ctesi nispeten iyiydi ama gece aıkıp bi sürü şey atıştırmasam daha iyiydi.galeta
peynir ceviz tarzı şeylerdi ama geç saatte malesef...
pazar pikniğe gittik ailecek ..göksu parka gittik ama biz hazırlanıp çıkana kadar saat 11 i geçti.parka girip çıkmamız bir oldu çünkü koskoca parta yer kalmamıştı.çok moralimiz bozuldu.çocualr arkada durmadan ne zaman gelcez diye sorup durdular.neyse eşim sinir oldu tabi kazana kadar gittik orayı da az geçip kurt boğazı barajının ordaki piknik alanına gittik.orası hem çok daha güzeldi hemde çok güzel yer bulduk...çok güzel geçti çocuklar içinde çok dğeişiklik oldu.eve geldiğimizde 5 i geçmişti saat.malesef diyet açısından berbat bi gnüdü tabi...geldiğimizde yemem diyordum ama gene acıktım ve yedim hatta çikolata bile yedim:18:
neyse bugnü terkar sil baştan döndüm aranıza.eşimle film izleyeceğiz.yarın uğramaya çalışırım.hastalara bol şifalar dilerim.herksei öpüyorum:54:

yarın sabah 9da kontrolum var. son bı hamle olarak sabah belkı wcye cıkarım dıye form cayı ıcıyorum. yarın eger tartıda yagdan guzel kılo vermıssem esımle makarna yıycez:)) 1 yıla yakın oldu sanırım makarna yemeyeli. uff stres oldum yaa

özlemcim sana bir ton nazar boncuğu gönderiyorum arkadaşım :nazar::nazar::nazar::nazar:
valla sizdeki şu azimin 3 te biri bende olsa incecik kalıcam anacım ama nerrrdddee
ben mehter marşı gibi 2 ileri bir gerii gidip duruyorum

canım sen ne guzel kılo vermıssın oyle cok ozendım sana :) ne kadar suredır dıyettesın

Son düzenleme:

merhaba inşallah istediğin gibi kilo vermişdirsin canım...kaç yaşındasın ne kadar zamanda kaç kilo verdin çok merak ettim cevaplarsan sevinirim

özlemcim sana bir ton nazar boncuğu gönderiyorum arkadaşım :nazar::nazar::nazar::nazar:
valla sizdeki şu azimin 3 te biri bende olsa incecik kalıcam anacım ama nerrrdddee

kızz ben de 11 ayda anca 22 kılo verdım deli. bosver canım yavas olsun kalıcı olsun. bak 2008 yılında 110kusur kıloydum ben. nasıl o hale gelmısım hıc farketmedım. Şu bi gerçekki asla normal insanlar gibi yemek yiyemiycem. Hayat boyu dıkkat etmem gerekıyo, bunu farketmem geç oldu ama napalım.

Kendıne haksızlık etme sen cok ıyı gıdıyosun

Elifim sen en azından 2 ileri 1 geri , ben "yerinde sayy uygun adım marş" :25::25::25::25::25::25:

merhaba inşallah istediğin gibi kilo vermişdirsin canım...kaç yaşındasın ne kadar zamanda kaç kilo verdin çok merak ettim cevaplarsan sevinirim

29 yasındayım canım. 2008de 115 kılo felandım, kendı cabalarımla 93e kadar dustum ama sonra bol streslı yogun mesaılı ıs hayatında tekrar 99a kadar cıkınca 11 ay once dıyetısyene basladım. 11 ayda 22 kılo verdım. Yavas verıyorum ben cunku calısırken spor yapmaya hıc vaktım yoktu, 3 aydır spor yapıyorum daha

kızz ben de 11 ayda anca 22 kılo verdım deli. bosver canım yavas olsun kalıcı olsun. bak 2008 yılında 110kusur kıloydum ben. nasıl o hale gelmısım hıc farketmedım. Şu bi gerçekki asla normal insanlar gibi yemek yiyemiycem. Hayat boyu dıkkat etmem gerekıyo, bunu farketmem geç oldu ama napalım.

maaşallah canım sana yaaa inşallah bende senin gibi kilo veririm....ben 22 kilo versem bana yeterde artar bile...

ece ben de cumadan beri bıraktım diyeti felan kasmıyorum kendimi bu ara dün biz de mavigöldeydik ama 8 de evden çıktık en güzel yeri kaptık :))
orasıda saat 10 11 e kadar doldu taştı resmen canım neyse siz de güzel vakit geçirmişiniz önce moraliniz bozulsa da sonu iyiymiş
bugün de dondurma kuruyemiş felan yedim ben de yani yalnız değilsin canım

29 yasındayım canım. 2008de 115 kılo felandım, kendı cabalarımla 93e kadar dustum ama sonra bol streslı yogun mesaılı ıs hayatında tekrar 99a kadar cıkınca 11 ay once dıyetısyene basladım. 11 ayda 22 kılo verdım. Yavas verıyorum ben cunku calısırken spor yapmaya hıc vaktım yoktu, 3 aydır spor yapıyorum daha

aynı yaştaymışız tatlım bende diyetisyene gittim 3 hafta önce felan ama pek beni sarmadı önceki diyetisyenim çok iyiydi ama malesef şimdi o yok..

saol canım benim :16::16:

canım o kadar çok kilo alıp verdim ki artık kendimi bu hale nasıl getirdim diye sormak yerine bir daha bu hale nasıl gelinmez sorusunu sorup cevaplıyorum. birde öyle güzel kilolar verdimm ki zamanında 5 ayda 20 kilo diyetisyenle hemde verdim sonra dikkat etmedim aldım, sürekli verdim aldım verdim aldım ve şuanda artık zorlanıyorum. diyet yapmak değil artık beslenme biçimi öğreniyorum aslında ama işte istikrar bozmamam ve bu verdiğim kiloları korumam lazım bakalım senin için yarın benim içinde çarşamba yüzümüz gülücek mi

inşallahh önce sen sonra da ben güzel haberler veririz ve tabi o makarnayı yersiniz :16::16::16:

Back
X