Sağol Asumancığım, benim pek parlak geçmedi

500 gr vermişim, artıda olmamam iyi sayılır gene, hafta içinde listeme uyamadığım 3 gün oldu. Ama bari hepsi yağdan gitseydi, o da yok.
Listem gene kuş gibi ya da bana öyle geliyor. Artık keki, dondurmayı da geçtim normal yemek, çorba filan istiyor canım ya. Söyledim de ona, posa diyetinde bir öğünü sebze yemeğine çevirdi. "Yediklerim az olduğu için yağlar direniyor olabilir mi?" dedim. Böyle düşünüyorum açıkçası. "Yetmişli kilolardasınız, kilonuza göre çok az bir diyet vermiyorum size" dedi. Ben zayıflamanızdan ziyade göbek bölgesindeki yağların direncini kırmaya yönelik bir program uyguluyorum dedi, bu hafta biraz yüklenelim, iyice direnci kırılsın" filan fıstık birşeyler söyledi. 2 gün posa diyeti 2 gün protein üzerine 2 gün daha posa diyeti verdi !!
Şu yağ-kas-su ölçümünü yapan alet ufak bir slip kağıdı veriyor, kredi kağıdı slibi gibi. Orada değerlerin (yanında da ideal oranlar) yazıyor. Benim eski diyetisyen ondan bana da verirdi, bu kendi dosyasına koyuyor. Bugün bir kopya istedim, kopyası yokmuş, ben iyice incelemek istiyordum. Diyetisyene sordum özet bilgi verdi, 3 haftada 2.2 kg vermişim, sadece 1.2 kg yağdan. Gene de ilerliyorum bir şekil...