Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hosbulduk :)
bisey sorcam ben bu sizin yaptiginiz seyi nasil yapcam,
hani yazilarinizin altinda cizelge cikiyor ya, kac kilodan kaca düsmek istiyorsunuz diye felan

canım sağüst köşeye kilo çizelgesi nasıl yapılır yaz orası ayrıntılı şekilde yönlendiriyorr:)

yarım saatcik yürüyüş yapıp geldik yağmura yakalandık çok hızlıydı (yağmur bile engel kilocukları vermeme:)
ama kurtuluş yok akşam üzeri çıkıp 2 saat yürüyecesss:27::27:
herkese ıspatlıyacam bu sefer kendimi özeliklede eşime bu sefer lafta kalmayacak sizlerede söz veriyorum arkadaşlaar:)
2.5yıllık ewlıyız ondan öncesindede 5yıl geçmişimiz vardı zaten
bana diyorki;seni 7yıldır tanıyorum hep diyettesin ne zaman çıkacaksın bu çıkmazdan diyo:1::1: uyuz ya:) bu sefer görürr o:)))

olur olur burdaki motiveyle 60ları bile görürsün tatlım:)
yeterki pes etmiyoruz sabrediyoruz en az 6 ay sonra zaten düzene giriyosun kilo verdiğini görünce vazgeçemezsin:))

busefer vazgecmek yok :)
tatli yok cikulata yok, ekmegi kestim, caya sekeri felanda azaltiyorum,
ben hic su icmeyen insan olarak, yani ciddi söylüyorum günde 2 hap atiyorum ve sirf bundan 2 yudum su icen insanim günde,
suan 1bucuk- 2 litre su iciyorum günde allaha sükür,
biraz haraketsizim malesef :( ama hareketde etmeye calisiyorum biraz spor iste,
bakalim allah yardimcimiz olsun :18:

busefer vazgecmek yok :)
tatli yok cikulata yok, ekmegi kestim, caya sekeri felanda azaltiyorum,
ben hic su icmeyen insan olarak, yani ciddi söylüyorum günde 2 hap atiyorum ve sirf bundan 2 yudum su icen insanim günde,
suan 1bucuk- 2 litre su iciyorum günde allaha sükür,
biraz haraketsizim malesef :( ama hareketde etmeye calisiyorum biraz spor iste,
bakalim allah yardimcimiz olsun :18:

haftada bir kendini ödüllendir canım tamamen kesmek olmuyo yoksa özel günlerde tatlılara hücuuum ediyoruuz:27::27::27:
suyu 3lt çkarmaya çalış yeşil çayı 2 bardak muhakkak eksik etme:)
sonra tıkır tıkır veriyoruz zaten su ve yürüyüş çok önemli
geçenlerde bi yazı o0kudm 3 DİLİM BAKLAVA 1 SAAT YÜRÜYÜŞE BEDELMİŞ :53:
benden uzak dursun deddiiimm:27::27:

Son düzenleme:
haftada bir kendini ödüllendir canım tamamen kesmek olmuyo yoksa özel günlerde tatlılara hücuuum ediyoruuz:27::27::27:
suyu 3lt çkarmaya çalış yeşil çayı 2 bardak muhakkak eksik etme:)
sonra tıkır tıkır veriyoruz zaten su ve yürüyüş çok önemli
geçenlerde bi yazı o0kudm 3 DİLİM BAKLAVA 1 SAAT YÜRÜYÜŞE BEDELMİŞ :53:
benden uzak dursun deddiiimm:27::27:

yok anam yemem baklavayi felannnnnnnn, kim ugrascak 1 saat yürüyüsle :)))
1 haftada bi ödülü yapmayi düsünüyorum, cikulataya inanki zor dayaniyorum,
heleki dondurmaaa of allahim, sinirliyim morelim bozuk yiyemiyorummm :5:

arkadaşlar ya bu siteyiçözene kadar anam ağladı:27::27:
beni fotonu yanında nergis yazıyo ya o kısıma yazıyı nasıl eklıyoruz:53:

beyza ve umut ikiniz de diyetisyenden olumlu sonuçlarla dönersiniz inşallah

Sağol Asumancığım, benim pek parlak geçmedi :( 500 gr vermişim, artıda olmamam iyi sayılır gene, hafta içinde listeme uyamadığım 3 gün oldu. Ama bari hepsi yağdan gitseydi, o da yok.

Listem gene kuş gibi ya da bana öyle geliyor. Artık keki, dondurmayı da geçtim normal yemek, çorba filan istiyor canım ya. Söyledim de ona, posa diyetinde bir öğünü sebze yemeğine çevirdi. "Yediklerim az olduğu için yağlar direniyor olabilir mi?" dedim. Böyle düşünüyorum açıkçası. "Yetmişli kilolardasınız, kilonuza göre çok az bir diyet vermiyorum size" dedi. Ben zayıflamanızdan ziyade göbek bölgesindeki yağların direncini kırmaya yönelik bir program uyguluyorum dedi, bu hafta biraz yüklenelim, iyice direnci kırılsın" filan fıstık birşeyler söyledi. 2 gün posa diyeti 2 gün protein üzerine 2 gün daha posa diyeti verdi !!

Şu yağ-kas-su ölçümünü yapan alet ufak bir slip kağıdı veriyor, kredi kağıdı slibi gibi. Orada değerlerin (yanında da ideal oranlar) yazıyor. Benim eski diyetisyen ondan bana da verirdi, bu kendi dosyasına koyuyor. Bugün bir kopya istedim, kopyası yokmuş, ben iyice incelemek istiyordum. Diyetisyene sordum özet bilgi verdi, 3 haftada 2.2 kg vermişim, sadece 1.2 kg yağdan. Gene de ilerliyorum bir şekil...

Selamm bebişleerrr :16::16::16::16::16: naberlersinizz??

okuldan geldin bugün 7 saat dersim vardı , perişan oldum haaa :111::111::111::111::111:

bugün buraya o kadar çook yağmur yağdıki anlatamam , yukarısı toptan aşağıya indi desem yeridir :27::27::27:

okulden geldin karnıbahar yaptım , yanınada birazcık bulgur pilavı :27::27::27::27:

ama azcık yicem , söz :129::129::129:

Meraba kizlar ben uzun zamandir kk ya girmiyorum
bu topikde de bugun sabahtan beri yazdiklarinizi okudum,
ve bende insallah size katilmaya karar verdim. :18:
24 yasindayim ve kendimi bildim bileli kiloluyum :(
107,5 leri görmüs bir insanim ve ozamanlar tabi cok asiri kötüydüm,
89larida gördüm ama malesef koruyamadim kilomu gecen ki$ geri aldim verdiklerimi
ve suan 97 kiloyum :(
hedefim suan 80lere düsmek, 89 u bile görsem dünyalar mutlusu olcam yani o derece
asagi yukari 1 bucuk haftadir diyet yapiyorum, özel bir diyet degil ama yememe cok cok dikkat ediyorum
ama 1 kilo bile vermemisimki :(
gerci haftaya adetim gelcek belki o yüzdende olabilir.
kisacasi kisa zamanda cok kilo vermek istiyorum, insallah basarili olurum :14:

hoşgeldin şekerimm , Rabbim kolaylık versinn :16::16::16:

Sağol Asumancığım, benim pek parlak geçmedi :( 500 gr vermişim, artıda olmamam iyi sayılır gene, hafta içinde listeme uyamadığım 3 gün oldu. Ama bari hepsi yağdan gitseydi, o da yok.

Listem gene kuş gibi ya da bana öyle geliyor. Artık keki, dondurmayı da geçtim normal yemek, çorba filan istiyor canım ya. Söyledim de ona, posa diyetinde bir öğünü sebze yemeğine çevirdi. "Yediklerim az olduğu için yağlar direniyor olabilir mi?" dedim. Böyle düşünüyorum açıkçası. "Yetmişli kilolardasınız, kilonuza göre çok az bir diyet vermiyorum size" dedi. Ben zayıflamanızdan ziyade göbek bölgesindeki yağların direncini kırmaya yönelik bir program uyguluyorum dedi, bu hafta biraz yüklenelim, iyice direnci kırılsın" filan fıstık birşeyler söyledi. 2 gün posa diyeti 2 gün protein üzerine 2 gün daha posa diyeti verdi !!

Şu yağ-kas-su ölçümünü yapan alet ufak bir slip kağıdı veriyor, kredi kağıdı slibi gibi. Orada değerlerin (yanında da ideal oranlar) yazıyor. Benim eski diyetisyen ondan bana da verirdi, bu kendi dosyasına koyuyor. Bugün bir kopya istedim, kopyası yokmuş, ben iyice incelemek istiyordum. Diyetisyene sordum özet bilgi verdi, 3 haftada 2.2 kg vermişim, sadece 1.2 kg yağdan. Gene de ilerliyorum bir şekil...

Aaaa ne uyuz bana o tata makina muhtemel a4 veriyor kadin. Bir suru yazi var. Ve Alette kayitliyim 1 yil sonra gitsem bile o kabida gerek yok. Benim ki birtek yazdigi listegi istiyor o kadar onu elde yaziyor yazisi cirkin ben de kendim temize cektim evde kadina giderken yazdigini geri gotururuorum

Yine de iyi verelim de artiya cikmayalim da.....

Selamm bebişleerrr :16::16::16::16::16: naberlersinizz??

okuldan geldin bugün 7 saat dersim vardı , perişan oldum haaa :111::111::111::111::111:

bugün buraya o kadar çook yağmur yağdıki anlatamam , yukarısı toptan aşağıya indi desem yeridir :27::27::27:

okulden geldin karnıbahar yaptım , yanınada birazcık bulgur pilavı :27::27::27::27:

ama azcık yicem , söz :129::129::129:

hoşgeldin şekerimm , Rabbim kolaylık versinn :16::16::16:
Cook sekersin seni seviyom aynurrrrr....

MUTLUUU FOTONU GÖRDÜM CANIM NE KADAR FARK OLMUS YA MAŞALLAH:nazar: KESİNLİKLE YÜRÜYÜŞÜN ÇOK ETKİSİ VAR ZATEN MANKEN GİBİSİN...AZMİN DEVAMLI OLSUN İNŞALLAH TABİ HEPİMİZİN...

BUGÜNKİ MENÜM
SABAH
1 DİLİM BEYAZ EKMEK
2 ÇATAL PEYNİR SALATALIK
1 TK PEKMEZ

ARA
1 ELMA
2 KURABİYE:17:

ÖĞLE
1 BUT
4 KAŞIK PİLAV
HAŞLANMIŞ HAVUÇ YOĞURTLU 3 KAŞIK

ARA

FINDIKLI ÜZÜMLÜ MİNİK EKMEK (197 KALORİ) ÇOK TOK TUTUYOR

AKŞAM
MISIR GEVREĞİ
200ML %0 YAĞLI SÜT
İÇİNE 1 KURU İNCİR
1 KURU KAYISI
1 CEVİZ
NAPIYIM DOYMUYORUM BENYAA SONRADAN ACIKMAKTANSA ERKEN SAATLERDE YİYORUM KENDİMCE BÖLEE.

NEYSSEE ZATEN YARIN SABAH GÖRECEĞİZ NE HALDE OLDUĞUMUZU..
BENDE EVİME GİDEYİM YAVAŞTAN 1 SAAT SÜRÜYOR YOL EN ÇOK O YORUYOR BENİ ZATEN..
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM SEVGİLER:16:

Back
X