Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar size doyum olmuyor ama bu sefer kesin kaçtım :1:
Benimki uyanıpta beni laptobun başında görürse kesin bu sefer fırça atar len hem oruç tutmuyorsun hemde sahura kadar bilgisayar başındasın diye :1:

Aslında bahane adamcağıza yakında bacım dersem hiç şaşırmaz :60: :60: :60: kızçesini alıyor koynuna uyuyor benden hiç ilgi görmeyince :1: Neyse Bayrama kadar idare ederim sahur sohbetleri konusunda sonra yine mecbur düzene gireceğiz yoksa kocalar kovalayacak bizi ondan sonrada ekşi sözcükte birde aile facialarımızdan söz edecekler :60:

Hepinizi öpüyorum :54::54::54::54:
Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :3: Rabbim tuttuğunuz oruçları ve ettiğiniz duaları kabul etsin ... Aminnnnnn

hayırlı sahurlar kızlaaarr
geçmişi okudum alıntılar yaptım tam cevap yazıyorum benim kociş kalktı su gibi olmuş (üzerinize afiyet iki gündür hasta dün gece ikiyi geçiyordu hastaneden geldiğimizde ) hemen duşa girdi ona yardımcı olurken yazdıklarımda gitti. siz yazmış kabul edin olurmu :1:
bu akşam inegöle iftara gittik hasta hasta gitti adam söz verdik diye gelince acı kestane yağı vardı onunla biraz masaj yaptım ilaç alıp yattı su gibi kalktı .dün gece daha kötüydü arkadaşlarıyla iftarları vardı. uludağa çıkmışlar bir geldi titriyor hemen bir iğne yap bana dedi. baktım kullanma tarihleri geçmiş kalkıp acile gittik hastahane çok yakın bize, belki bir iğne yaparlar gözün açılır dedim bir parol yazıp gönderdiler. bugün eczaneye gidip grip ilacı aldım inşaAllah iyi gelir.
hadi şimdi ben kaçayım sahur hazırlayım

geçmişi okudum alıntılar yaptım tam cevap yazıyorum benim kociş kalktı su gibi olmuş (üzerinize afiyet iki gündür hasta dün gece ikiyi geçiyordu hastaneden geldiğimizde ) hemen duşa girdi ona yardımcı olurken yazdıklarımda gitti. siz yazmış kabul edin olurmu :1:
bu akşam inegöle iftara gittik hasta hasta gitti adam söz verdik diye gelince acı kestane yağı vardı onunla biraz masaj yaptım ilaç alıp yattı su gibi kalktı .dün gece daha kötüydü arkadaşlarıyla iftarları vardı. uludağa çıkmışlar bir geldi titriyor hemen bir iğne yap bana dedi. baktım kullanma tarihleri geçmiş kalkıp acile gittik hastahane çok yakın bize, belki bir iğne yaparlar gözün açılır dedim bir parol yazıp gönderdiler. bugün eczaneye gidip grip ilacı aldım inşaAllah iyi gelir.

Rabbim acil şifalar versin enişteye :34:
Umarım birkaç güne kadar toparlar kendini :71:

aa yine bir basıma ben kaldım..

bende gideyimm bir derdim var köşesini okuyayım..
belkim sonra Ekşi Sözlük te birşeyler karalarım:1:

yaa Allah ım kimseye dert vermesin ama bazıları da cidden komik oluyor:27:

hadi ii geceler topictaşlarım...cansınızz:27::27::27:

Sultancığım harika bir benzetme ama..
buluşuna sağlık :))

sagol canim yaa nerden aklima geldiyse :17:

:1::1::1:ama çok güzel Sultan cım..
tası tam gedigine koymuşsun:1::1::1:

bu arada snin çalıstıgını yeni ögrendim ben.. neiş yapıosun?

Canim ya utanilcak bisey yok sonucta, ögrenci oldugum icin harcligimi cikarmak icin, okul harcini filan cikarmak icin temizlige gidiyorum

Kız aslında farkında olmadan doğru bir tespit yapmış oldun :34: Benim KV maaşallah kurtlar vadisindeki mematiden beter :1: eline birde silah ver anında totoşumdan vurur beni :1: hani ölmesin sürünsün hesabı :60:

Sakın senle dalga geçtiğimizi düşünme gerçektende hoşumuza gittiği için dilimizde pilesenk oldu ( heyt beee şu pilesenk kelimesinide hep kullanmak istemişimdir cümle içinde :1: pek bir havalı geldi bana :60: )

haha yok yok canim yaaa benimde hosuma gitti Kv kv yazip duruyon, napiyim kurtlar vadisimi ne bu dedim kendi kendimeee :1:

Daficim gecmis olsun esine

off sende de ne kaynana varmış be ablaM...
Cecoşumunkine alışmıştım bak sana da üzüldüm şimdi..

en cokda bu en son yaz<dıklarına:5::5:
İnşallah kızlarına nasipeder Rabbim..istedikleri gibi gelinlikler düğünler:16::16::16::16:

:60::60::60:
bazı yorumlara çok gülüyorum ama...

ayyyy bugün sarı bir gecelik aldım kendime:1::1:
aynı renk te bir lastkli çarşaf..

ama görmelisinz limon sarısı..eşimde dedi nerden buluyosun böle renkleri:1::1:

ayhh mehtapcm ne güze bir rüya..inşallah toplaşırız bir gün biaraya:16::16::16:

ama cecoşa kırmızı görmeni kıskandım ne yalan diim:19::19: :1:
benim elbisem nasıldıııııı:52:

ayyy cecoşum bunları bilmiodum bak ben...
artık ne desem az senin kv(kurtlar vadisine)

demek hala unutamadın..ayyy canım benim..
senin de 2 kızın var inşallah Rabb im nice güzellikler onlara yaşatır:54:

$sa.webp

canımm bu ortadaki gibi bişeydi. rengi aynı bu. biraz daha boldui karnın vardı ondan boldu fasulyecigi bile gördüm karnındada olsa:1::1:

bu arada bildirimimi yapayım. spor yok herzaman ki gibi.

kilo.92.80

oruç değilim reglim. oyüzden sabah bildirimindeyim :54::54::54:

Bugün ekşi deki neye çok güldüm biliyomusun.?
Hani kociş,bebiş,hamiş deniyor ya..Onlarda kukiş demişler koptum ayol..:1:

kukiş i ne için kullanmışlar:26:

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin:3::3:

selam millet,
bir haftadrır salonu boyuyorum..ev küçük olunca eşyalar kaldırılmadan boyamak zorunda kaldım..
bütün gün merdivene in çık..her duvar 4 kez boyandı.bayağı açık bir renk denedim.
dyo'nun su bazlı vanilya ç,çeği.aslında bu sıcakta kilo da verdirir düşüncesindeydim..100 gram bile vermedim.
sıcaklarla kimsenin başı hoş değil.yarın da kapı pencereleri verniklemeye başlıyacağım.tabii önceden zımparalayarak.
kaç senedir evi ihmal etmiştim.
yemeklerimi yazıp katlıda bulunamıyorum.küçük bir tencere yapıp 3 gün yiyorum.
iş güç arasında yemekle uğraşmak zor..yalnız dün çiğ börek yapıp 5 kapıya dağıttım.eşimim ruhuna gitsin diye..

zeynep abla ALLAH HAYRINI KABUL ETSİN SANADA KOLAY GELSİN TEMİZLİGİNİ BİTTİRİP GÜLE GÜLE OTURURSUN İNŞALLAH
BENDE BU SENE VANİLYA ÇİÇEGİ YAPTIRDIM ÇOK GÜZEL OLDU

günaydınlar hayırlı cumalar bayanlar

sporum yok
kilom 80 yuppiii 79 a 1 kaldı..inşallah haftaya 79 olurum..bayrama siwasa gidiyoruz inşallah kilo almadan dönerim

günaydınnn...

Dafi ablacım eşine çok geçmiş olsun..yaz gribide zor olur...

Yenacım misafirleri ağırladın ben bu ramazan tembelim ramazan öncesi toplanınca kimseyi çağırmadım bir daha.. hafta içi arkadaşımız olan bir çifti alabilrim onun dışında yok...zaten her c.tesi biz davetliydik yarın akşamda eltime davetliyiz kv kp bizim aile görümcemin aile...bize içli köfte yapacakmış Elazığ yöresine ait yemekler yiyeceğiz inşallah...
bende regl olurum ramazanı bitiremem sanırım sağlık olsun...

hepinizi öpüyorummm:16:

slm sen halen diyetisyenin yanına gidiyormusun

a s. diyetisyene bi kere gittim daha gitmiyorum..kendi başına kilolar gidiyo..çalıştığım için spor yapamıyorum sadece yoğunluktan yorgun düşüyorum..ama sporda yapsam daha iyi olur sporsuz diyet zor oluyo

sen dewam ediyormusun diyetisyene

günaydın hanımlarr...

öncelikle hemen sabah kilo bildirimimi yapmak istiyorum.
geçen hafta :92
bu hafta : 90,6
giden :1,4 :21: :21: :21:
çok mutluyum... bayrama "8" görücem dedim şaka maka görücem inşallah yaa eğer sapıtmazsam şu 1 hafta içinde :66: :66: :66:

hemen cetvelimi de güncelleyim.

Back
X