Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aman tikkat et bebeeem , damağını falan kaldır :34::34::34::34:

evet yaa bende görmek istiyorum artık yaa , ayda 3 olmasa 2 olsa bile kocişim gelene kadar 70leri görürüm , ooyyhh düşüncesi bile güzel laann :9::9::9::9::9:

tırstım valla kocişte ankarada onun gelmesini beklıyorum araba arızalı ona parça almaya gıttı dün:18:
harikaa bencedeee hadi ekime 70leri görelim inşallah
:27:
BANUUŞŞŞ hadi şekerim bu gazla sende başla :32::32::32::32:
hadii banuuşşş kooop gell bizdensin:27:

BANUUŞŞŞ hadi şekerim bu gazla sende başla :32::32::32::32:

Şekerim ben gazımı aldım :1: yarın kızla zumba tarzi bir video yayınlamıştım ya onu yapıcağım :1:
Pazarteside 6da eşimle parka gidiceğiz :1:
Bizim buradaki futbol sadının etrafında yürüyelim demişti eşim ama park hem daha yakın hemde aletleride kullanırız diye düşündüm :34:
Eşim orayı teklif etmemiş baştan hani tanıdık olurda sıkılırsam diye ama hiç kimse umurum değil 3 tur parkın etrafında yürüsek ( baya büyük ama mesafeyi bilmiyorum :1: ) birde oradaki aletleri kullansam yarım saat yemede yanında yat :16::16::16:
Tabi eşim iki gün sonra kıvırmazsa :1: olmadı yanlız giderim :34:

hadi kızçeler ben uuyurr hayırlı geceleerrr olsun hepinizi muckladıımm:54::54::54::54:
yarın görüşmek dileğiyle iii geceler sizi çok sewiyoreee:16::16:
banuu:54::54::54::54::54::54::54:
aynuur:54::54::54::54::54::54::54:

Bende ufak ufak kaçayım eşimle korku filmi izleyelim diyoruz :1:
Gündüz bol bol sohbet ederiz nasılsa :34:
Hepinize iyi geceler ve hoş sohbetler :3:

Yarın inşallah bugünkinden daha güzel olur :34:

Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

Bende hepinizi öptümmmmmmmm :54::54::54::54:

Canım gerçekten gözyaşları içinde izledim :43:
Kadın o 7 sene içinde ne işkenceler yaşamış ne savaşlar vermiş kendisiyle :43::43::43:
Okadar ameliyatlarda ağrılar çekti üstelik ondan alınan fazla deriler başka hastalara nakledilecekmiş :26:
Ölme riski çok yüksek olduğu halde onu bile göz alıp ameliyata girmiş. Daha sonra kiloları verdiği süreç içinde kocasıyal büyük sorunlar yaşamışlar hatta adam eşini o ameliyat sürecinde sırf ihtiyaç içinde olsa aldatmış ve bu resmen alışkanlık haline gelmiş. Bebekleri doğduktan sonra öğrenmiş kadın bunları ve adam evliliğini kurtarmak için tedavi gurubuna katılmaya başlamış.
Kadın resmen 4te biri kadar kaldığı halde kendini hala o günki gibi çok şişman hissettiğini söyleyerek ağladı ya yemin ederim hıçkırıklara boğuldum. Kadının tamamen piskolojisi bozulmuş :53:
Ama gerçekten inanılmaz bir değişim ve doktorların onu hastanede örnek olarak gönüllü çalıştırmaları bile çok güzel bir özgüven çalışması :34: tabi birde diğer insanlara destek :34:

Ayyy aklımdan çıkmıyor o kadının anlattıkları yaşadıkları :nazar: :nazar: :nazar: Rabbim hepimizi korusun ve bizlere bir an önce zayıflamak için irade versin inşallah :34: Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet ya ben tam anliyamadim hepsini, zaten sara sara izledim cok uzundu,
sorunlari oldugunu anlamistim ama aldattigini bilmiyordum tuhaf yaaa bu erkekleeer,
ama ceco inanki kadinin okadar kilo verdikten sonra psikolojisinin bozulmasi artik normal yaa, okadar kilolusun ve sonra o kilolar gidiyor,e alisma süreci felan, yani bizim sandigimiz gibi millet sevincten ölmüyor, psikoloji alt üst oluyor..
Allah kimsenin basina vermesin cok zor yaaa

'_Ablan kurban olsun sana!!! bulursam haber veririm..aslında sahibinden satılık ilanların olduğu bir site var.
ama cesaret edemiyorum.
bugün aslında kötü başladı.sabah namazdan sonra uyku tutmadı.sürekli dua ettim.bir ara ağladım.içime bir his geldi..
sanki biri ölecekmiş gibi..dua ede ede yatttım.öğleye doğru 17 yıllık adanalı komşumun öldüğünü öğrendim.sabah ben ağladığım sırada..
ben de ona dua göndermştim..istanbula götürmüşlerdi.sürekli çıkarıyordu.aylardır hastanedeydi.
rabbim mekanını cennet eylesin.kızıyla oturuyordu.şimdi o da benim gibi yalnız kaldı..akşam 8 gibi geldiler.yarın öğle defnedilecek..
ben evine gidemedim..
hayat böyle bir şey..

basin sagolsun ablacim, ya allah rahmet eylesin üzüldüm :5:

ahhhhhoooooo UMUT fotomu attı yoksa:26: 12 kullanıcı olmuş:27::27:

:60::60::60::60::60::60: ay güldümmmmmmmmmmmm

günaydın kızçeler:3: güzel, eğlenceli ,huzurlu, mutlu ,kaçamaksız ve unutulmaz
bi pazar günümüz olsun inşalah:10::10::10::10::10::10::10::10::10:
kapışmayı unutmayın heeeee tartıya kaldı 5 gün:27:

KIZLAR BAŞKA Bİ TOPİCTE BAYANIN BIRI PAYLAŞMIŞ 5 KİŞİMİZ EKSİZ KATILMAK İSTEYEN OLURSA (GELİN BESMELE ÇEKELİM) ADLI KONUYA GİRİP İSİM BİLDİRSİNLER:54: :54:

(( BURCU_81(merhaba hanımlar sizden çok basit birşey isticem hergün kişi başına 1000 tane Besmele çekelim toplamda 10 kişi olunca 10.000 besmele yapar ve hergün 1 kişiye besmele çekersek 10 günde bitiririz listemizi herkesin dileğine isteğine göre niyetleniriz..o gün kimeyse o kişi kendi duasını eder nedersiniz )))

günaydın kızlar,

bugün pazar herkes keyif yapıyordur muhtemelen :) erkenciyim ben bugün, eşimin kalkmasını bekliyorum. bu arada dünkü menümü yazayım,

sabah;
50 gr hellim peyniri, 1 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz yeşilçay (215 kkal)
öğle;
1 yemek kaşığı ayçiçek yapında sotelenmiş 100 gr kabak, 100 gr yoğurt, nane, dereotu, 1 dilim tam buğday ekmeği (285 kkal)
ara1;
65 gr üzüm, 2 tane madlen çikolata (110 kkal)
ara2;
10 gr antep fıstığı (70 kkal)
akşam;
8 kaşık etli yaz türlüsü, 1 dilim beyaz ekmek (450 kkal)
ara;
1 tane yeşil elma, şekersiz yeşilçay (50 kkal)

toplamda 1200 kalori civarı oluyor. akşam annemdeydik yemekte, beyaz ekmek o yüzden yendi. yemekten sonra da 4 km yürüdüm 1 saatte.

günaydın kızlar,

bugün pazar herkes keyif yapıyordur muhtemelen :) erkenciyim ben bugün, eşimin kalkmasını bekliyorum. bu arada dünkü menümü yazayım,

sabah;
50 gr hellim peyniri, 1 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz yeşilçay (215 kkal)
öğle;
1 yemek kaşığı ayçiçek yapında sotelenmiş 100 gr kabak, 100 gr yoğurt, nane, dereotu, 1 dilim tam buğday ekmeği (285 kkal)
ara1;
65 gr üzüm, 2 tane madlen çikolata (110 kkal)
ara2;
10 gr antep fıstığı (70 kkal)
akşam;
8 kaşık etli yaz türlüsü, 1 dilim beyaz ekmek (450 kkal)
ara;
1 tane yeşil elma, şekersiz yeşilçay (50 kkal)

toplamda 1200 kalori civarı oluyor. akşam annemdeydik yemekte, beyaz ekmek o yüzden yendi. yemekten sonra da 4 km yürüdüm 1 saatte.

tatlım herşey iyide bence şu çikolatadan vazgeç yada 2-3 günde bır tüket azar azar hergün yemende mantık olarak vucutta yer yapar:18: sen bebiş emziriyosun dimi yanlış hatırlamıyosam:26:

tatlım herşey iyide bence şu çikolatadan vazgeç yada 2-3 günde bır tüket azar azar hergün yemende mantık olarak vucutta yer yapar:18: sen bebiş emziriyosun dimi yanlış hatırlamıyosam:26:

haklısın canım, ben de yemicem artık. yok canım bebeğim, yanlış hatırlıyorsun:52:

ee madem aynur, sen, ben, bedii kapışcaz herkes yazsın menülerini bence :)

Selam kızlarrrrrrrr :122:

Öğlen oldu ve ben ancak gelebildim :1:
Malum pazar olunca biraz daha farklı oluyor günün akışı :34: Eşim birazdan müşteri karşılamaya gidicek ve büyük ihtimalle akşam geç saatte gelir :34: Güzel bir kahvaltı yaptık hepbirlikte sonrada evi toparla çamaşır at makinaya derken ancak fırsat buldum :34:
Eşim gidene kadar sizlere bir bakayım dedim ondan sonra kızçelerimle laptobu televizyona bağlayıp büyük ekranda spor yapacağız :1:
Madem kapışacağız bari bende totoşumu kaldırayım dimi ama :122: :122: :122:

Bugün bir yere gitmiyoruz o yüzden evde değerlendireyim dedim :34:
Gecede erken yatıcağız inşallah :32::32::32: sabah Allahın izniyle eşimle olan spor faslımız başlıyor :34:

Neyse hazır kimsecikler yokken topikte, eşimde işe gitmişken bende kızçelerimle sporumu yapıp yanınıza dönerim :34:

Beni özleyin anacığıııımmmm :1:

haklısın canım, ben de yemicem artık. yok canım bebeğim, yanlış hatırlıyorsun:52:

ee madem aynur, sen, ben, bedii kapışcaz herkes yazsın menülerini bence :)

gün sonundA paylaşalım bizde:27:vaaay bu iş eğlenceli ve çekişmeli olacak gibii:53:
sayılar artıyorr:51:

ben bugünkü menümü de yazayım hazır şekillenmişken.

sabah;
kaşarlı tost, şekersiz yeşilçay (235 kkal)
öğle;
6 kaşık yumurtasız menemen, 2 dilim beyaz ekmek, 1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı (500 kkal)
ara1;
1 tane nektari (65 kkal)
ara2;
yarım kase mercimek çorbası (125 kkal)
akşam;
2 köfte kadar tepsi kebabı, 1 dilim kepek ekmek, biraz salata (250 kkal)
ara;
1 yeşil elma, şekersiz yeşilçay (50 kkal)
bugünü sanırım 1250 kalori civarı kapatacağım. sürekli açım ama, neden böyle anlamıyorum.

Son düzenleme:
ben bugünkü menümü de yazayım hazır şekillenmişken.

sabah;
kaşarlı tost, şekersiz yeşilçay (235 kkal)
öğle;
6 kaşık yumurtasız menemen, 2 dilim beyaz ekmek, 1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı (500 kkal)
ara1;
1 tane nektari (65 kkal)
ara2;
yarım kase mercimek çorbası (125 kkal)
akşam;
2 köfte kadar tepsi kebabı, 1 dilim kepek ekmek, biraz salata (250 kkal)
ara;
1 yeşil elma, şekersiz yeşilçay (50 kkal)
bugünü sanırım 1250 kalori civarı kapatacağım. sürekli açım ama, neden böyle anlamıyorum.

Canım geçende bir doktor tvde sürekli açlık hissedenler aslında aç değiller vucudları bir şeyi eksik olduğu için alarm veriyor demişti. Bu su da olabilir yada başka birşey olabilir demişti ve her acıktığınızda ilk önce 1 ufak şişe su için eğer yinede aclığınız yok olmuyorsa ara öğünlerden birini daha araya sıkıştırın demişti :34:
Hani 1 avuç leblebi olur, şeker oranı düşük bir meyve yada başka ara öğün olarak yediğin birşey :34:

Kelin ilaçı misali oldu ama ben bu güne kadar biraz sallamış olsamda bundan sonra daha çok dikkat ediceğim inşallah :34:

Bu arada bende kızımla 20 dakika cardio yaptım :32::32::32:
Bir çoğu insan için 20 dakika az olabilir ama ben resmen sucuk gibi terledim :1: çamaşırlarıma kadar ıslandım ve kendimi anında duşa attım :34:
Şimdide 7si bir arada bitkisel çayımı içiyorum :34:
Yarım saat sonra 1 / 2 kase Mantar çorbası içerim. Akşamlık henüz bir fikrim yok ama hafif birşeyler olur tabiki :34:

Canım geçende bir doktor tvde sürekli açlık hissedenler aslında aç değiller vucudları bir şeyi eksik olduğu için alarm veriyor demişti. Bu su da olabilir yada başka birşey olabilir demişti ve her acıktığınızda ilk önce 1 ufak şişe su için eğer yinede aclığınız yok olmuyorsa ara öğünlerden birini daha araya sıkıştırın demişti :34:
Hani 1 avuç leblebi olur, şeker oranı düşük bir meyve yada başka ara öğün olarak yediğin birşey :34:

Kelin ilaçı misali oldu ama ben bu güne kadar biraz sallamış olsamda bundan sonra daha çok dikkat ediceğim inşallah :34:

Bu arada bende kızımla 20 dakika cardio yaptım :32::32::32:
Bir çoğu insan için 20 dakika az olabilir ama ben resmen sucuk gibi terledim :1: çamaşırlarıma kadar ıslandım ve kendimi anında duşa attım :34:
Şimdide 7si bir arada bitkisel çayımı içiyorum :34:
Yarım saat sonra 1 / 2 kase Mantar çorbası içerim. Akşamlık henüz bir fikrim yok ama hafif birşeyler olur tabiki :34:

ben de bu ara sporu çok yapıyorum ve kaybettiğim suyun yerine yenisini koymakta zorlanıyorum. sanırım açlık hissim ve kilo verişimin yavaşlaması da senin dediğin gibi bu yüzden. suyu çoğaltmaya çalışacam. akşam yemeğimi yedim ben de 7 otlu çayımı içicem şimdi.

canım 20 dakika az değil. başlangıçta 50 dakika yapamazsın çünkü, yavaş yavaş arttırmak lazım.

bu arada sen genel bi kontrol için doktora gidecektin sanırım, ne oldu o iş? hazır dikkat etmeye başlamışken hormonlarına falan da baktır bence. kilo vermeni engelleyecek bir şey varsa onu çöz öyle devam et. hevesin kırılır öbür türlü canım.

kızına da maşallah bu arada :nazar:

ben de bu ara sporu çok yapıyorum ve kaybettiğim suyun yerine yenisini koymakta zorlanıyorum. sanırım açlık hissim ve kilo verişimin yavaşlaması da senin dediğin gibi bu yüzden. suyu çoğaltmaya çalışacam. akşam yemeğimi yedim ben de 7 otlu çayımı içicem şimdi.

canım 20 dakika az değil. başlangıçta 50 dakika yapamazsın çünkü, yavaş yavaş arttırmak lazım.

bu arada sen genel bi kontrol için doktora gidecektin sanırım, ne oldu o iş? hazır dikkat etmeye başlamışken hormonlarına falan da baktır bence. kilo vermeni engelleyecek bir şey varsa onu çöz öyle devam et. hevesin kırılır öbür türlü canım.

kızına da maşallah bu arada :nazar:

Evet canım bir türlü gidemedim aslında hatırlattığın iyi oldu hazır okullar açılmadan kızlarla rahat rahat gidip gelirim doktora :34:
Hormonları tekrar kontrol ettireyim troit falan :34:
Zaten yüzümdeki tüylenmelerimde azalacağına çoğalıyor sanki :26:
Dediğin gibi belki destek birşey verir eğer hormonlarda birşey varsa hem motivasyonda olur :34 :vazgeçmemiş olurum :34:

Evet canım 20 dakika bayada yoğun olunca felaket terletti aslında normal alışveriş yada gezme oldumu birkaç saat dolanabiliyorum :1: ama tempolu olunca ancak bu kadar oldu :34: bunada şükür bakarsın bir hafta yada on gün sonra daha uzun olur :34: olmasada hiç yoktan iyidir :34:
Bu arada cuma akşam üzere eşimle AVMye gitmiştik dönüşte kapalı otoparkta kızımla şakalaşırken koşu yarışı yaptık nasılsa kimse görmüyor diye :1: aslında baya bir zorlandım ama hayatımda uzun bir süreden sonra birşeyden bukadar zevk aldım ve bunu kısa mesafe değilde uzun mesafede yapmak istediğime karar verdim :34:
Önümüzdeki seneye yetiştirmiyim bilmem ama yeterince kondisyonlu olursam bu sefer kesin avrasya halk koşusuna katılacağım :122: :122: :122: her sene istediğim halde eşim bitiremezsin sabah sabah boşuna kaldırma beni diyordu ama kararlıyım kondisyonum yükselsin yapacağım :34:

öhhööm öhhö mönnüüm:ssz:
kahvaltı saat 12;
1bardak şekersiz çay
3-4dilim beyaz ekmek
1 domates
çeyrek kk kadar peynir
20dilime yakın patates kızartması:17:

öğlen yemeği saat;16;
tavuklu pirinç pilavı yarım porsiyon
3dilim kavun
2lt su ve 2 fincan bitki çayı:20:
başkada bişi yemem bugun cozuttum açlık hissimde yok