Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

vaaay anacııım bunların hepsi dişli çıktı ha
kız AYNUR bi sen bıde ben totomuzu dewirip oturuyoruz hadi senin bahane var ya ben:26:

Canım sen yine ufak ufak veriyorsun benim aylardır ibre yerinden oynamıyor oynarsada ancak yukarı doğru :1:
Bakalım bu sefer vazgeçmem inşallah ama bugün bir başlangıç yaptım şükür :34:
Sabah eşimle akşam üzerede kızımla yaparım diye düşünüyorum :34:
Dışarda 1 saati bulursam ne mutlu bana ama okadar dayanamam herhalde :34:
Evde de ancak 20 dakika ama hiç yoktan iyidir :34:
Kışında evde idare edeceğim artık :34: tabi şeytana uymazsam :1:

Bende yarın sabah için eşortmanlarımı hazırladım :1: sabah ışık yakıp kızı uyandırmayayım diye :32::32::32::32:

Okula başlamak üzere olan çocuklar gibi hissediyorum kendimi :1:

Haydi Cecoşş sporaa :34::34::34::34:

gazeteci ne bebeeaaam yaa senden fena FBI olur heee:76::76::76::76:

yesss , beybi ay em the efbiay :32::32::32::32::32:

vaaay anacııım bunların hepsi dişli çıktı ha
kız AYNUR bi sen bıde ben totomuzu dewirip oturuyoruz hadi senin bahane var ya ben:26:

heee ben sakatım bacısıııı , sen neden totişini devirip yatıyonn :27::27::27::27:

neyse benım namaz hala bekler gidip kılıym gelirim hanımlar
muuuccckkkssss:54: :54: :54::54:

Allah kabul etsin canım :34:
Bak sende ne güzel namaz kılıyorsun işte en güzel bedenen ve ruhen yapılabilecek hareketler :16::16::16:
Keşke bende yapabilseydim daha doğrusu kaç kere niyetlendim ama her seferinde bir müddet sonra şeytana uyup bıraktım :26:
Şimdide malum kilolardan seçdeye yattımı zor kalkıyorum birde dengem bir kaç kere bozulup yere kapaklanınca kılamadım uzun zamandır :26:

Allahım ne olur şu kilolardan bir an önce kurtulayımda laiğyle senin rizan için namazımı kılabileyim :43::43: Aminnnnnnnnnnnnnn
Rabbim dualarını kabul etsin canım bizler içinde dua etmeyi unutma sakın :34:

Kız o ne ki benim eşimin Yengesi 5 bin Tl verdi kendine masaj yatağı aldı neymiş her derde devaymış yok bel fıtığını yok ediyormuş üstelik birde zayıflatıyormuş :1:
Aileden ayaklanma oldu ama kadın inat etti aldı o yatağı :1: Yatağı da bir gör katlanan misafir yatakları gibi bir şey içinde bir ileri bir geri giden bir koca rulo var adamın belini maf eden :1:
Hala hatun benden kilolu ama yinede kendini benden zayıf görüyor :60: :60: :60:
Eşim Yengem senden zayıfsa ben sıfır bedenim diyor :60:

Anlıyacağın bazen insanların kafasında bazı şeyler saplantı haline geliyor maalesef :34:
Sözüm meclisten dışarı yani sonra laf çaktı olmasın :1:

Ceco'cuğum seni okumak bir zevk.alıntı yapıp cevaplamadığım için okumadığımı sanma.geceleri kaçak girip
okuyorum.aslında mizah duygusu çok gelişmiş bir hatunsun..bir ara chicpeas da sürekli yazardı.inşallah
nik te yanılmamışım.bazan beni o kadar güldürüyorsun ki..inan sana minnet borçluyum.
şimdiye kadar yazmadım..ama bilmeni istedim..hep böyle kal..

Ceco'cuğum seni okumak bir zevk.alıntı yapıp cevaplamadığım için okumadığımı sanma.geceleri kaçak girip
okuyorum.aslında mizah duygusu çok gelişmiş bir hatunsun..bir ara chicpeas da sürekli yazardı.inşallah
nik te yanılmamışım.bazan beni o kadar güldürüyorsun ki..inan sana minnet borçluyum.

Zeynep ablacığım teşekkür ederim , yaa yaz tatilinde giremedim pek , birde kocişi askere yollayınca bu aralar performansım düşük birazz, ama en kısa zamanda toplayacam kendimi Allahın izniyle :34::34::34::34:

Banuuuşş senide yerim kıızzz
:27::27::27::27:

Sağolasın ablacığım :16::16::16:
İnan aklıma geldiği gibi yazıyorum :1:
Ne kadar canım sıkkın olursa olsun mutlaka gülümseyecek birşey buluyorum ve insanlara paylaşmaktan zevk alıyorum. Aslında bir okadarda duygusallık var serde ama buraya çok nadiren yansıtmak istiyorum çünkü bir yola baş koyduk birbirimizi motive etmek amaçımız olmalı.
Yoksa sabahtan akşama kadar ay ayşe şöyle dedi yok sütçü şöyle baktı ağrıma gitti diye bütün gün birbirimize dert yansak daha beter bir bunalıma gireriz :34:
RAbbim neylerse güzel eyler dememişler boşuna :34:
Sizin gibi yüreği güzel insanların yanında insan bülbül olur Ablacığımmmm :71:

Sakın abartıyor demeyin ama inanın içimden gelen şeyler bunlar. Ben yüreğime çok güvenen biriyimdir ve eğer bir insandan baştan elektrik alamadıysam sadece Allah rıcası için bir selam verir ve mümkün olduğunca kalbini kırmamak adına uzak dururum.
Fakat sizlerde gerçekten çok yakın ve samimi yürekler olduğunu hissediyorum, menfaatten uzak iki yüzlülükten uzak :34:
Sanalda olsa gerçekte olsa benim için bu çok önemli ve ben her gece yatağa yattığımda Rabbime sizlerle tanışmama izin verdiği için defalarca şükrediyorum. Sizlerin gönüllerinden geçenleri sizlere hayırlı olarak sunması için dua ediyorum :34:

İyi varsınız
Ay yine duygusala bağladım ağlatacaksınız beni yaw :1:
Biraz çingene duası gibi oldu ama parmaklarım kendi yazdı valla :60: :60: :60:

ceco34,nurgü ve diğer başsağlığı dileyenlere teşekkür ederim..
ceco34,canım ebay'e üyeyim.rusyadaki kardeşimin adresine gönderiyorum.
o bana getiriyor.ama ağır şeyler istemiyor.
gümrüğe takılır diye korkuyorum.çok ceza gelşyormuş.
güzellik malzemeleri.zayıflama ilaçları ve telofon gibi olanlar da yasak.

Nurgü66..evde bir şey dikmiyorum..bankadan emekli olunca kursa
gittim.o güne kadar hiç dikiş bilmiordum.şimdi az bişey öğrendim.ben mefruşat kursuna gittim.
eşim öldükten sonra boşluğa düştüm.kendimi meşgul edecek birşeyler arıyorum.
birde yıllardır ona bakmaktan evle ilgilenemedim.perdelerim çok eski.kendim yapmıştım.
şimdi yine kendim yapmak istiyorum.aslında hayata tekrar başlamak istiyorum.
bernina'nın eski modelleri var.ama cesaret edip alamıyorum.bimdekiler sonradan sorun çıkarıyor.

Zeynep ablacığım teşekkür ederim , yaa yaz tatilinde giremedim pek , birde kocişi askere yollayınca bu aralar performansım düşük birazz, ama en kısa zamanda toplayacam kendimi Allahın izniyle :34::34::34::34:

Banuuuşş senide yerim kıızzz
:27::27::27::27:

mazaretini anlayışla kabullenip sana izin veriyorum.farkında olmadan bazılarımızı mutlu etiğinizi bilmenizi istedim.
aslında daha önce yazabilsydim.bir dönem bana ilaç gibi geldiniz.
allah kavuştursun..arkadaşımın cenazesinden sonra eşime de uğrayıp okudum.yanına bir dost geldi
burada tanıdığımız yoktu.iki adanalı artık yalnızlık çekmezler..keşke dinleme imkanım olsa'benimki ne anlatacak merak ediyorum..

Anaaa son sayfaya geçemiyorum kızzzzzzzzlarrrrrrrrrrrr
Kİm tutuyor kapıyıda ben giremiyorum :60: :60: :60:

Bende son yazıdığım çıkmadı sanıp körün bellediği gibi aynı sayfayı yayınlayıp durdum olmadı bir daha diye :60:
Kusura bamyayın artık :1:

Neyse nasılsa sokmuyorlar beni topiğe şaklabanlar giremez diye :1: bende gidip yatayım bari de bir an önce sabah olsun :1: :1: :1:
Şaka şaka yatacağımda sabah olsun diye değil sabah 6ya doğru uyanmam lazım diye :34:

Şimdi bünye alışık değil afallar bence bu banu ne yapıyor karga kahvaltısını etmeden diye :1:

Sizlere hoşsohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun
Yarın sabah dönüşte mutlaka uğrar sizlere kaç yerimde yara bere var söylerim :1:

Öpüyorum hepinizi güzel insanlar :54::54::54::54::54:

ceco34,nurgü ve diğer başsağlığı dileyenlere teşekkür ederim..
ceco34,canım ebay'e üyeyim.rusyadaki kardeşimin adresine gönderiyorum.
o bana getiriyor.ama ağır şeyler istemiyor.
gümrüğe takılır diye korkuyorum.çok ceza gelşyormuş.
güzellik malzemeleri.zayıflama ilaçları ve telofon gibi olanlar da yasak.

Nurgü66..evde bir şey dikmiyorum..bankadan emekli olunca kursa
gittim.o güne kadar hiç dikiş bilmiordum.şimdi az bişey öğrendim.ben mefruşat kursuna gittim.
eşim öldükten sonra boşluğa düştüm.kendimi meşgul edecek birşeyler arıyorum.
birde yıllardır ona bakmaktan evle ilgilenemedim.perdelerim çok eski.kendim yapmıştım.
şimdi yine kendim yapmak istiyorum.aslında hayata tekrar başlamak istiyorum.
bernina'nın eski modelleri var.ama cesaret edip alamıyorum.bimdekiler sonradan sorun çıkarıyor.

Ablacım başın sağolsun , Rabbim mekanını cennet eylesin inşAllah , bilmiyordum ben kusura bakma...

Sağolasın ablacığım :16::16::16:
İnan aklıma geldiği gibi yazıyorum :1:
Ne kadar canım sıkkın olursa olsun mutlaka gülümseyecek birşey buluyorum ve insanlara paylaşmaktan zevk alıyorum. Aslında bir okadarda duygusallık var serde ama buraya çok nadiren yansıtmak istiyorum çünkü bir yola baş koyduk birbirimizi motive etmek amaçımız olmalı.
Yoksa sabahtan akşama kadar ay ayşe şöyle dedi yok sütçü şöyle baktı ağrıma gitti diye bütün gün birbirimize dert yansak daha beter bir bunalıma gireriz :34:
RAbbim neylerse güzel eyler dememişler boşuna :34:
Sizin gibi yüreği güzel insanların yanında insan bülbül olur Ablacığımmmm :71:

Sakın abartıyor demeyin ama inanın içimden gelen şeyler bunlar. Ben yüreğime çok güvenen biriyimdir ve eğer bir insandan baştan elektrik alamadıysam sadece Allah rıcası için bir selam verir ve mümkün olduğunca kalbini kırmamak adına uzak dururum.
Fakat sizlerde gerçekten çok yakın ve samimi yürekler olduğunu hissediyorum, menfaatten uzak iki yüzlülükten uzak :34:
Sanalda olsa gerçekte olsa benim için bu çok önemli ve ben her gece yatağa yattığımda Rabbime sizlerle tanışmama izin verdiği için defalarca şükrediyorum. Sizlerin gönüllerinden geçenleri sizlere hayırlı olarak sunması için dua ediyorum :34:

İyi varsınız
Ay yine duygusala bağladım ağlatacaksınız beni yaw :1:
Biraz çingene duası gibi oldu ama parmaklarım kendi yazdı valla :60: :60: :60:

canım benim..hayatta hiç bir şey tesadüf değildir.burda buluşmamız da öyle.
neysek,öyle kişileri çekeriz.benim de dualarımda yüzlerini görmediği ama gönül gözüme yansıyanlardan
arkamı dayayacağım dostlar olduğunu biliyorum.
hepimizin ayrı ayrı dönemleri var.bende şimdilik kendime düşen nasibi sayenizde atlatıyorum.
hepimize gönlümüz ekmeği nasip olsun..keşke boş zamanlarında küçük hikayeler halinde yaşadıklarını yazsan..
kimbilir ilerde iyi bir yazar olabilirsin.yaşanılan güçlüklerin senin pencerenden daha kolay atlatılabilineceğini
insanlara gösterebilirsin..bu özellikten daha çok insan nasiplenir..kimbilir??bir dene istersen.

mazaretini anlayışla kabullenip sana izin veriyorum.farkında olmadan bazılarımızı mutlu etiğinizi bilmenizi istedim.
aslında daha önce yazabilsydim.bir dönem bana ilaç gibi geldiniz.
allah kavuştursun..arkadaşımın cenazesinden sonra eşime de uğrayıp okudum.yanına bir dost geldi
burada tanıdığımız yoktu.iki adanalı artık yalnızlık çekmezler..keşke dinleme imkanım olsa'benimki ne anlatacak merak ediyorum..

canım benim yaa birilerini farkında olamadan mutlu edebildiysek , yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bizee ...

arkadaşınmı vefat etti , Allah rahmet eylesin..

sen adanalımısın abla ? benim eşimde adanalı :34::34:

canım benim yaa birilerini farkında olamadan mutlu edebildiysek , yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bizee ...

arkadaşınmı vefat etti , Allah rahmet eylesin..

sen adanalımısın abla ? benim eşimde adanalı :34::34:

eşin bizden demek..
neyse ben şubat 2 de eşimi kaybettim.epey bir zaman da topiğe giremedim.ama arada bir girip okuyordum.
kadının kocası öldü! o internette fink atıyor diyecekler..
dünde yine adanalı bir dostumu güzin teyzami kaybettim.tanıdığım en kibar 'adanalı'ydı..artık eşimle
orda arkadaş olur.yalnızlık çekmezler..
bazan insanları yaptıklarının boşa gitmediğini konusunda bilgilendirmek gerekir.ya da şükranlarını sunmak..
ben her ikisini ancak şimdi yapabiliyorum..
kasımda ankaradaki evi adanaya taşıyacağım..oraya gelirsen buluşuruz..

eşin bizden demek..
neyse ben şubat 2 de eşimi kaybettim.epey bir zaman da topiğe giremedim.ama arada bir girip okuyordum.
kadının kocası öldü! o internette fink atıyor diyecekler..
dünde yine adanalı bir dostumu güzin teyzami kaybettim.tanıdığım en kibar 'adanalı'ydı..artık eşimle
orda arkadaş olur.yalnızlık çekmezler..
bazan insanları yaptıklarının boşa gitmediğini konusunda bilgilendirmek gerekir.ya da şükranlarını sunmak..
ben her ikisini ancak şimdi yapabiliyorum..
kasımda ankaradaki evi adanaya taşıyacağım..oraya gelirsen buluşuruz..

Rabbim eşininde Güzin teyzeninde yattığı yeri cennet eylesin inşAllahh ,Allah sana da sabır versin ablamm , demekki sen güçlü bir kadınsın , Rabbimde seni bu şekilde sınıyor heralde...

evet eşim sizden bende çok uzaklardan değilim , mersindenim abla , sen taşın tabikide gelirim ziyaretine aaa lafımı olur şekerimm :34::34::34:

insan bazen öyle bi durumda oluyorki , sıkıntısının ilacı küçücük bişeyler bile olabiliyor , iyikide içine atmammışsın acılarını , iyikide bi şekilde bişeylerle dağıtmışsın dalgın kafanı , herşeyin hayırlısı olsun :16::16:

neyse şimdi hesap verme zamanı..
öğle:2 kupa şekersiz neskafe 3 üzümlü bisküvi
akşam bir tabak patates ve biber ,3 kaşık yoğurt
ara 2 neskafe..
2 litre su.1 lokum
hepinize iyi geceler..

Back
X