Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlaaarr:) uzun zamandan beri rahat rahat elimde çayımla size yazıyorum, bugün ders yok , sınavlar bitti zaten bi nefes alabildim çok şükür. Günümü programladım, spor yapıcam, duş alıcam, hazırlanıp dışarı çıkıcam alışveriş yapıcam. Cuma akşamı kız arkadaşlarım akşam yemeğine gelecekler, menüyü şöyle düşündüm: mercimek çorbası, zeytinyağlı barbunya, yaprak sarma, soslu renkli salata, köfte, pilav, çikolata soslu mozaik pasta çayın yanında:) sizce köfte yerine soslu tavuk falan mı yapsam karar veremedim ama köfte de iyi gibi. Yorumları bekliyorum:)

Günaydınlaaarr:) uzun zamandan beri rahat rahat elimde çayımla size yazıyorum, bugün ders yok , sınavlar bitti zaten bi nefes alabildim çok şükür. Günümü programladım, spor yapıcam, duş alıcam, hazırlanıp dışarı çıkıcam alışveriş yapıcam. Cuma akşamı kız arkadaşlarım akşam yemeğine gelecekler, menüyü şöyle düşündüm: mercimek çorbası, zeytinyağlı barbunya, yaprak sarma, soslu renkli salata, köfte, pilav, çikolata soslu mozaik pasta çayın yanında:) sizce köfte yerine soslu tavuk falan mı yapsam karar veremedim ama köfte de iyi gibi. Yorumları bekliyorum:)

menüler konusunda uzman arkadaşımız Umut. o da yardımcı olur bence sana. ama ben pilavla yaprak sarmayı beraber kullanmamaya çalışıyorum. şimdiden kolay gelsin sana :)

menüler konusunda uzman arkadaşımız Umut. o da yardımcı olur bence sana. ama ben pilavla yaprak sarmayı beraber kullanmamaya çalışıyorum. şimdiden kolay gelsin sana :)

Aslında onu ben de düşündüm ama bulgur pilavını herkes sevmiyor midelerine dokunuyor, makarna olsa basit kalacak, e napim bi pilav kalıyor:)) benim meşhur bi makrnam vardır, her yaptığımda beğenirler, domates soslu ama farklı sosu, baharatları falan, onu mu yapsam köftenin yanında diye de düşünüyorum. Teşekkür ederim ayrıca:)

gunaydin kizlar :3:

dunden beri sinir oldum cimcime resmen laptobu cokeltmis :1:
Evde CDsi yokmus o yuzden duzeltemedim bende can sikintisindan kizin kazagini ordum butun gece :1: arkasi bitti sayilir :34:
Aksama esim CDyi getirecek sirketen o zaman hallederim insallah :34:

Simdi biraz evi toparlamam lazim sonra yine gelir spora gidene kadar sohbet ederiz insallah:34:
Allahtan tablet varda zorda olsa yazabiliyorum :1:

Insallah hepimiz az kalorili bol eksili bir gun geciridiz :34:

selam kızlar
geçmişi okudum geldim şimdi kendi derdimi yazmakta sıra aslında dert sayılmaz ama neyse ben başlayım :3:
buğün babam işçi bulma kurumunda müdür olan arkadaşının yanına gitti bana uygun bi iş ayarlaması için adam yarın gelsin halledelim demiş neyse iyi güzel burası gayet iyi bi haber çünki 2 senedir evdeyim sıpamdan dolayı ondan önce 6 sene iş hayatım oldu çok sıkıldım ev zor geldi bana (kısa kes diyenler var dimi) sonuç olarak kısa bir süre sonra işe başlıcam sanırım ama ben oğluşumu nasıl bırakacam ben onu zor buldum ve doğduğundan beri hep yanındayım nasıl ayrılcam :25::25:
başka bi sorun eğer işe başlarsam kv bırakmam gerek bende hiç onlara bırakmak istemiyorum (gerçi oda bakmak istemiyo yaşlıymış görseniz beni bile gömer valla) annem biraz uzakta annemlerin yakınına taşınamyıda eşim istemiyo anasından babasından uzak kalamazmış (biz nasıl kalıyosak) şimdi gelin siz şare bulun bu duruma
unutmadan mecbur çalışmam gerekiyo maddi yönden yeni ev aldık tokiden taksitleri başladı babam ödüyo ama mecbur gibi biran önce çalışıp benim ödemeyi elime almam lazım çok uzattım yeter bana bi akııııllll:50::50:

Canim zor olacak ama en mantiklisi KVnin cocuguna bakmasi :34:
Istedigi kadar ben yasliyim desin sonucta zevkten ise girmeyeceksin ya. Bir muddet deneyin olmadi guvendigin bir komsu ablan varsa o makul bir ucret karsiliginda bakar belki :34:
Biraz huysuzluk yapsada Kv mecbur idafe edecek sonucta keyfinden calismaya baslamiyorsun. He belki sorun olur ama ilk etapta oyle olmasi sart gibi gorunuyor o yuzden moralini bozma bakarsin esin o sekilde olmazsa Annenlerin yakinina bile tasinmayi kabul eder olmayinca:1:

Simdiden hayirli olsun :34: Rabbim gonlunden geceni sana hayirli olarak nasip etsin.... Amin

Bu arada Clutch seninde gozun aydin inan cok sevindim :34: Rabbim bir daha hastalikla sinamasin sizleri ..... Amin

Aslında onu ben de düşündüm ama bulgur pilavını herkes sevmiyor midelerine dokunuyor, makarna olsa basit kalacak, e napim bi pilav kalıyor:)) benim meşhur bi makrnam vardır, her yaptığımda beğenirler, domates soslu ama farklı sosu, baharatları falan, onu mu yapsam köftenin yanında diye de düşünüyorum. Teşekkür ederim ayrıca:)

makarna daha uygun olur ya da patates püresi yapabilirsin. patates püresinin sunum çeşidi de çok fazla. hoş şeyler yapabilirsin. makarna da basit olmaz, ben severim güzel yapılmış makarnayı ama yemiyorum tabi şimdi :))

gunaydin kizlar :3:

dunden beri sinir oldum cimcime resmen laptobu cokeltmis :1:
Evde CDsi yokmus o yuzden duzeltemedim bende can sikintisindan kizin kazagini ordum butun gece :1: arkasi bitti sayilir :34:
Aksama esim CDyi getirecek sirketen o zaman hallederim insallah :34:

Simdi biraz evi toparlamam lazim sonra yine gelir spora gidene kadar sohbet ederiz insallah:34:
Allahtan tablet varda zorda olsa yazabiliyorum :1:

Insallah hepimiz az kalorili bol eksili bir gun geciridiz :34:

Canim zor olacak ama en mantiklisi KVnin cocuguna bakmasi :34:
Istedigi kadar ben yasliyim desin sonucta zevkten ise girmeyeceksin ya. Bir muddet deneyin olmadi guvendigin bir komsu ablan varsa o makul bir ucret karsiliginda bakar belki :34:
Biraz huysuzluk yapsada Kv mecbur idafe edecek sonucta keyfinden calismaya baslamiyorsun. He belki sorun olur ama ilk etapta oyle olmasi sart gibi gorunuyor o yuzden moralini bozma bakarsin esin o sekilde olmazsa Annenlerin yakinina bile tasinmayi kabul eder olmayinca:1:

Simdiden hayirli olsun :34: Rabbim gonlunden geceni sana hayirli olarak nasip etsin.... Amin

Bu arada Clutch seninde gozun aydin inan cok sevindim :34: Rabbim bir daha hastalikla sinamasin sizleri ..... Amin

Sağol Cecoşum. Allah razı olsun. hiçbirimizi sınamasın hastalıkla inşallah.

makarna daha uygun olur ya da patates püresi yapabilirsin. patates püresinin sunum çeşidi de çok fazla. hoş şeyler yapabilirsin. makarna da basit olmaz, ben severim güzel yapılmış makarnayı ama yemiyorum tabi şimdi :))

Aaa evet patates püresi çok mantıklı,tereyağlı sütlü yapim sarma yerine daha güzel olur aslında. Ya da dediğin gibi makarnayı soslu yapim. Sorma ben de yemiyorum ama millete yapıyorum , şaşırıyolar nasıl yaptığın şeyi yemiyosun dayanıyosun diye, ahh kader:43:

Aaa evet patates püresi çok mantıklı,tereyağlı sütlü yapim sarma yerine daha güzel olur aslında. Ya da dediğin gibi makarnayı soslu yapim. Sorma ben de yemiyorum ama millete yapıyorum , şaşırıyolar nasıl yaptığın şeyi yemiyosun dayanıyosun diye, ahh kader:43:

boşver canım, sağlığımız için böylesi daha iyi. ideal kilomuza indiğimizde yeriz kontrollü bir biçimde. sağlık olsun da, makarna ne ki.

Canim yine sen bilirsin ama zeytinyagli barbu ya yapacaksan sarmayla ugrasmasanda olur nasilsa pilavda yapacaksin :34:
KOFTEYI HERKES SEVER :1: ama eger degisik bir sey yapmak istiyorum dersen Aynurcugumun gecenlerde tarif ettigi tavuk iskender tarifi de cok hafif ve lezzetli oluyor :34:

Hemen tarif edeyim aklimda kaldigi kadariyla :1: tabi benim yaptigim sekil bu :34:
Tavuk etini ince ince kesiyorsun ( ben kucuk kup kupte dogramistim )
yagsiz atvada kavuruyorsun baharat ekleyip
Uzerine yogurt gezdiriyorsun birde domatesli az salcali bir sos yapip uzerine gezdiriyorsun :34: hatta ben domates sosuna az kekik,karabiber ve nane de eklemistim :34: muthis olmustu :56:
Hatta cok istersen uzerine cok az tereyag yakabilirsin ama ben hic gerek duymadim super oluyor :34: Tavsiye edebilirim...
Ekmek dosemiyoruz tabiki altina :1:

Canim yine sen bilirsin ama zeytinyagli barbu ya yapacaksan sarmayla ugrasmasanda olur nasilsa pilavda yapacaksin :34:
KOFTEYI HERKES SEVER :1: ama eger degisik bir sey yapmak istiyorum dersen Aynurcugumun gecenlerde tarif ettigi tavuk iskender tarifi de cok hafif ve lezzetli oluyor :34:

Hemen tarif edeyim aklimda kaldigi kadariyla :1: tabi benim yaptigim sekil bu :34:
Tavuk etini ince ince kesiyorsun ( ben kucuk kup kupte dogramistim )
yagsiz atvada kavuruyorsun baharat ekleyip
Uzerine yogurt gezdiriyorsun birde domatesli az salcali bir sos yapip uzerine gezdiriyorsun :34: hatta ben domates sosuna az kekik,karabiber ve nane de eklemistim :34: muthis olmustu :56:
Hatta cok istersen uzerine cok az tereyag yakabilirsin ama ben hic gerek duymadim super oluyor :34: Tavsiye edebilirim...
Ekmek dosemiyoruz tabiki altina :1:

Vaaayy bu çok güzelmiş yahu tarife bayıldım, bunu da yapabilirim çok zor da değilmiş hem. Tamam sarmadan tamamen vazgeçtim:)) Ay çok teşekkürler :)

boşver canım, sağlığımız için böylesi daha iyi. ideal kilomuza indiğimizde yeriz kontrollü bir biçimde. sağlık olsun da, makarna ne ki.

Aynen öyle, şu an zaten inanın en sevdiğim yiyecekler bile hiçbi şey ifade etmiyor, çünkü düşünüyorum, tamam onu yiyince zevk alıyorum evet, ama ya sonrası? Boşuna alınmış gereksiz kalori, bana ve vücuduma hiçbi faydası yok, kilo yapma etkisi had safhada. E onca uğraştığım günlere, spor yapmalarıma değdi mi? Yoo, aksine bi anda hepsini sildi süpürdü, o görünümü ve kendisi güzel çekici yiyecek:)) Ben artık hayatıma bakıyorum, bi anlık zevklere değil, akıllandım:)

iyi akşamlar
sonunda leslie ile arayı düzeltmeye niyetlendim ve 40dk yaptım
yürüyüşe çıkamamıştım bugün iyi oldu inşallah yürümediğim zamanlarda yapabilirim bundan sonra
umutcum haklısın resmen saldık ama haklıyız bence:)ben başlayalı martta 2 sene olacak hep kısıtlamalı yedim genelde dikkatli gittim ama son 1 senedir bir sonuç alamadım bıktım biraz açıkcası ama şimdilerde toparlanma niyetindeyim kafada bitirmeye çalışıyorum başarırsam dişimi sıkıp 10 kilo daha vermek istiyorum inşallah ondan sonra korumaya geçerim zaten onu beceririm gibime geliyor son seneme bakarak
tabii yürüyüş hep hayatımda olacak inşallah
miyop geçmiş olsun kuzuna burun tıkalı olunca da uyunmuyor ki napsın kuzucuk çabucak geçer inşallah sıkıntısı
okumak zevkli biliyorum hele enerjik kapışkan aynur süper ama sen yine de yaz aynı zamanda:)

sagol canım. parmaklarını emerek uyuyor. nurnu da tıkalı olunca cok sinirleniyor. uykusu arttıkca da sinir katsayısı artıyor. cocukların yanında okumak daha kolay oluyor. tam yazıyorum,bizim cadı geliyor sabote ediyor. sadece benimle ilgilen ayakları. babasıyla bizi konusturmuyor. daha cok beni kıskanıyor. o benim karım diyor. hani kız cocukları babaya duskun olur diye biliriz, ne zaman olacak cok merak ediyorum. bebekken de aferdesınız wc ye bile zor giderdim.

Canım zaten artık sadece geceleri emiyor okulda sagamadigim için baya azaldı sutum yinede 1 ay daha bekliyim diyorum tam ek gidaya geçince basliycam

ya canım benim. emmediği aklıma geldiğinde hatta simdi bile gozlerim sulanıyor. aramızdaki bag eksikmis, ya da ben eksikmişim gibi hissediyorum. yani simdiki zamanın kıymetini bil.

Selamun Aleykum kizlaaaaarrrrr :122: :122: :122:

Yogun bir gunden sonra hele sukur gelebildim :34:
Aksilik olacak ya cimcime laptobumu bozdu :27::27:
Nasil becerdi bilmiyorum ama acilmiyor :27: Neyse belki kendiliginden duzelir :34:
Kizin tabletinden gireyim dedim oda zor oluyor ama en azindan size haber vereyim dedim :34:

Hic bir yere gitmek yok otur oturdugun yere :1: birlikte daha verecegimiz cok kilolar var :1:

Canim asure yapilirda yenmezmi Allah adami carpar :60:
Yedim tabi ama ogle yemegi yerine bir kase tabi fazla sekerli yapmadim :34:

Canim Babannene cok gecmis olsun :34:
Senden de Allah razi olsun yuregi guzel insan :34: Insallah hersey gonlunce olur... Aminnn

Canim dogum gunun kutlu olsun :34:
Rabbim Ailen ve tum sevdiklerinle nice guzel seneler nasip etsin :34:

Canim bozma moralini sen o kisilere zayiflayarak gereken cevabi vereceksin zaten :34:

Canim kuzucuguna cok gecmis olsun :71:
Insallah en kisa zamanda toparlar kendini :34:

sagol canım. inşlallah vereceğim kilolar vardır dediğin gibi. daha ilk haftalarda nasıl da bozdum. ama şimdi yeniden toparladım, kafamda en azından.

Aynen öyle, şu an zaten inanın en sevdiğim yiyecekler bile hiçbi şey ifade etmiyor, çünkü düşünüyorum, tamam onu yiyince zevk alıyorum evet, ama ya sonrası? Boşuna alınmış gereksiz kalori, bana ve vücuduma hiçbi faydası yok, kilo yapma etkisi had safhada. E onca uğraştığım günlere, spor yapmalarıma değdi mi? Yoo, aksine bi anda hepsini sildi süpürdü, o görünümü ve kendisi güzel çekici yiyecek:)) Ben artık hayatıma bakıyorum, bi anlık zevklere değil, akıllandım:)

Öyle zamanlarda benim en büyük savunmam: "Nasılsa tadını biliyorum"

Canım diyet listemde olmayan bişey çekti mi düşünüyorum: Ben bunu daha önce yedim, tadı değişmedi aynı nasılsa :1:

Yemiyorum böylece :)

Son düzenleme:
valla ilk defa bukdr kararlıyım dolapta 2 ad. daha aşure var ama yemedim yemicem sadece ilk yaptığımda tadına bakmak için yarım kase yedim bidaha töbe :1::1:
bebeğinede geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur:34:

canımsagol. asure konusunda kendime pek guvenemiyorum cunku normalde de hayallerimi süsleyen bir tatlı.

canım benim sağol yazdıkların için gerçekten zormuş bişey yokken konuşılduğunda aman bırakırım diyodum ama iş ciddiye binince çok ağır geldi annem öğlen arayıp haber verdiğinde oturup ağladım mecbur öle yapıcam zaten kv bırakcam bi süre sonra duruma göre bakarız artık herşeyin hayırlısı ne diyim

evet ben de konusmada bakıcıya bırakırım diyorum ama iş o aşamaya gelince öyle daraldımki. çok şükür şimdi annem zor da olsa bakıyor. ama evdeyken insan bebişten ayrılamam gibi geliyor. çalışmaya başlayınca da ayrıca hoşuna gidiyor.

Back
X