uzme canm kendini bikac gun icinde hersey yoluna girer alisirsin sende :13:
inşallah öle olur canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzme canm kendini bikac gun icinde hersey yoluna girer alisirsin sende :13:
Günaydınlaaarr:) uzun zamandan beri rahat rahat elimde çayımla size yazıyorum, bugün ders yok , sınavlar bitti zaten bi nefes alabildim çok şükür. Günümü programladım, spor yapıcam, duş alıcam, hazırlanıp dışarı çıkıcam alışveriş yapıcam. Cuma akşamı kız arkadaşlarım akşam yemeğine gelecekler, menüyü şöyle düşündüm: mercimek çorbası, zeytinyağlı barbunya, yaprak sarma, soslu renkli salata, köfte, pilav, çikolata soslu mozaik pasta çayın yanında:) sizce köfte yerine soslu tavuk falan mı yapsam karar veremedim ama köfte de iyi gibi. Yorumları bekliyorum:)
menüler konusunda uzman arkadaşımız Umut. o da yardımcı olur bence sana. ama ben pilavla yaprak sarmayı beraber kullanmamaya çalışıyorum. şimdiden kolay gelsin sana :)
selam kızlar
geçmişi okudum geldim şimdi kendi derdimi yazmakta sıra aslında dert sayılmaz ama neyse ben başlayım
buğün babam işçi bulma kurumunda müdür olan arkadaşının yanına gitti bana uygun bi iş ayarlaması için adam yarın gelsin halledelim demiş neyse iyi güzel burası gayet iyi bi haber çünki 2 senedir evdeyim sıpamdan dolayı ondan önce 6 sene iş hayatım oldu çok sıkıldım ev zor geldi bana (kısa kes diyenler var dimi) sonuç olarak kısa bir süre sonra işe başlıcam sanırım ama ben oğluşumu nasıl bırakacam ben onu zor buldum ve doğduğundan beri hep yanındayım nasıl ayrılcam![]()
başka bi sorun eğer işe başlarsam kv bırakmam gerek bende hiç onlara bırakmak istemiyorum (gerçi oda bakmak istemiyo yaşlıymış görseniz beni bile gömer valla) annem biraz uzakta annemlerin yakınına taşınamyıda eşim istemiyo anasından babasından uzak kalamazmış (biz nasıl kalıyosak) şimdi gelin siz şare bulun bu duruma
unutmadan mecbur çalışmam gerekiyo maddi yönden yeni ev aldık tokiden taksitleri başladı babam ödüyo ama mecbur gibi biran önce çalışıp benim ödemeyi elime almam lazım çok uzattım yeter bana bi akııııllll![]()
Aslında onu ben de düşündüm ama bulgur pilavını herkes sevmiyor midelerine dokunuyor, makarna olsa basit kalacak, e napim bi pilav kalıyor:)) benim meşhur bi makrnam vardır, her yaptığımda beğenirler, domates soslu ama farklı sosu, baharatları falan, onu mu yapsam köftenin yanında diye de düşünüyorum. Teşekkür ederim ayrıca:)
gunaydin kizlar
dunden beri sinir oldum cimcime resmen laptobu cokeltmis
Evde CDsi yokmus o yuzden duzeltemedim bende can sikintisindan kizin kazagini ordum butun gecearkasi bitti sayilir
Aksama esim CDyi getirecek sirketen o zaman hallederim insallah
Simdi biraz evi toparlamam lazim sonra yine gelir spora gidene kadar sohbet ederiz insallah
Allahtan tablet varda zorda olsa yazabiliyorum
Insallah hepimiz az kalorili bol eksili bir gun geciridiz
Canim zor olacak ama en mantiklisi KVnin cocuguna bakmasi
Istedigi kadar ben yasliyim desin sonucta zevkten ise girmeyeceksin ya. Bir muddet deneyin olmadi guvendigin bir komsu ablan varsa o makul bir ucret karsiliginda bakar belki
Biraz huysuzluk yapsada Kv mecbur idafe edecek sonucta keyfinden calismaya baslamiyorsun. He belki sorun olur ama ilk etapta oyle olmasi sart gibi gorunuyor o yuzden moralini bozma bakarsin esin o sekilde olmazsa Annenlerin yakinina bile tasinmayi kabul eder olmayinca
Simdiden hayirli olsunRabbim gonlunden geceni sana hayirli olarak nasip etsin.... Amin
Bu arada Clutch seninde gozun aydin inan cok sevindimRabbim bir daha hastalikla sinamasin sizleri ..... Amin
makarna daha uygun olur ya da patates püresi yapabilirsin. patates püresinin sunum çeşidi de çok fazla. hoş şeyler yapabilirsin. makarna da basit olmaz, ben severim güzel yapılmış makarnayı ama yemiyorum tabi şimdi :))
Aaa evet patates püresi çok mantıklı,tereyağlı sütlü yapim sarma yerine daha güzel olur aslında. Ya da dediğin gibi makarnayı soslu yapim. Sorma ben de yemiyorum ama millete yapıyorum , şaşırıyolar nasıl yaptığın şeyi yemiyosun dayanıyosun diye, ahh kader![]()
Günaydınlaaarr:) uzun zamandan beri rahat rahat elimde çayımla size yazıyorum, bugün ders yok , sınavlar bitti zaten bi nefes alabildim çok şükür. Günümü programladım, spor yapıcam, duş alıcam, hazırlanıp dışarı çıkıcam alışveriş yapıcam. Cuma akşamı kız arkadaşlarım akşam yemeğine gelecekler, menüyü şöyle düşündüm: mercimek çorbası, zeytinyağlı barbunya, yaprak sarma, soslu renkli salata, köfte, pilav, çikolata soslu mozaik pasta çayın yanında:) sizce köfte yerine soslu tavuk falan mı yapsam karar veremedim ama köfte de iyi gibi. Yorumları bekliyorum:)
Canim yine sen bilirsin ama zeytinyagli barbu ya yapacaksan sarmayla ugrasmasanda olur nasilsa pilavda yapacaksin
KOFTEYI HERKES SEVERama eger degisik bir sey yapmak istiyorum dersen Aynurcugumun gecenlerde tarif ettigi tavuk iskender tarifi de cok hafif ve lezzetli oluyor
Hemen tarif edeyim aklimda kaldigi kadariylatabi benim yaptigim sekil bu
Tavuk etini ince ince kesiyorsun ( ben kucuk kup kupte dogramistim )
yagsiz atvada kavuruyorsun baharat ekleyip
Uzerine yogurt gezdiriyorsun birde domatesli az salcali bir sos yapip uzerine gezdiriyorsunhatta ben domates sosuna az kekik,karabiber ve nane de eklemistim
muthis olmustu
Hatta cok istersen uzerine cok az tereyag yakabilirsin ama ben hic gerek duymadim super oluyorTavsiye edebilirim...
Ekmek dosemiyoruz tabiki altina![]()
boşver canım, sağlığımız için böylesi daha iyi. ideal kilomuza indiğimizde yeriz kontrollü bir biçimde. sağlık olsun da, makarna ne ki.
iyi akşamlar
sonunda leslie ile arayı düzeltmeye niyetlendim ve 40dk yaptım
yürüyüşe çıkamamıştım bugün iyi oldu inşallah yürümediğim zamanlarda yapabilirim bundan sonra
umutcum haklısın resmen saldık ama haklıyız bence:)ben başlayalı martta 2 sene olacak hep kısıtlamalı yedim genelde dikkatli gittim ama son 1 senedir bir sonuç alamadım bıktım biraz açıkcası ama şimdilerde toparlanma niyetindeyim kafada bitirmeye çalışıyorum başarırsam dişimi sıkıp 10 kilo daha vermek istiyorum inşallah ondan sonra korumaya geçerim zaten onu beceririm gibime geliyor son seneme bakarak
tabii yürüyüş hep hayatımda olacak inşallah
miyop geçmiş olsun kuzuna burun tıkalı olunca da uyunmuyor ki napsın kuzucuk çabucak geçer inşallah sıkıntısı
okumak zevkli biliyorum hele enerjik kapışkan aynur süper ama sen yine de yaz aynı zamanda:)
Canım zaten artık sadece geceleri emiyor okulda sagamadigim için baya azaldı sutum yinede 1 ay daha bekliyim diyorum tam ek gidaya geçince basliycam
Selamun Aleykum kizlaaaaarrrrr :122: :122: :122:
Yogun bir gunden sonra hele sukur gelebildim![]()
Aksilik olacak ya cimcime laptobumu bozdu![]()
Nasil becerdi bilmiyorum ama acilmiyorNeyse belki kendiliginden duzelir
Kizin tabletinden gireyim dedim oda zor oluyor ama en azindan size haber vereyim dedim
Hic bir yere gitmek yok otur oturdugun yerebirlikte daha verecegimiz cok kilolar var
Canim asure yapilirda yenmezmi Allah adami carpar
Yedim tabi ama ogle yemegi yerine bir kase tabi fazla sekerli yapmadim
Canim Babannene cok gecmis olsun
Senden de Allah razi olsun yuregi guzel insanInsallah hersey gonlunce olur... Aminnn
Canim dogum gunun kutlu olsun
Rabbim Ailen ve tum sevdiklerinle nice guzel seneler nasip etsin
Canim bozma moralini sen o kisilere zayiflayarak gereken cevabi vereceksin zaten
Canim kuzucuguna cok gecmis olsun
Insallah en kisa zamanda toparlar kendini![]()
canım seninde oğluşuna geçmiş olsun umarım önemli bişeysi yoktur
anacım burası bağımlılık ötesi bişey herkese sizleri anlatıyorum burda olmaktan ne kadar keyif aldığımı mutlu olduğumu evet ben burdayım ve çoooookkkk mutluyum![]()
Aynen öyle, şu an zaten inanın en sevdiğim yiyecekler bile hiçbi şey ifade etmiyor, çünkü düşünüyorum, tamam onu yiyince zevk alıyorum evet, ama ya sonrası? Boşuna alınmış gereksiz kalori, bana ve vücuduma hiçbi faydası yok, kilo yapma etkisi had safhada. E onca uğraştığım günlere, spor yapmalarıma değdi mi? Yoo, aksine bi anda hepsini sildi süpürdü, o görünümü ve kendisi güzel çekici yiyecek:)) Ben artık hayatıma bakıyorum, bi anlık zevklere değil, akıllandım:)
valla ilk defa bukdr kararlıyım dolapta 2 ad. daha aşure var ama yemedim yemicem sadece ilk yaptığımda tadına bakmak için yarım kase yedim bidaha töbe
bebeğinede geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur![]()
canım benim sağol yazdıkların için gerçekten zormuş bişey yokken konuşılduğunda aman bırakırım diyodum ama iş ciddiye binince çok ağır geldi annem öğlen arayıp haber verdiğinde oturup ağladım mecbur öle yapıcam zaten kv bırakcam bi süre sonra duruma göre bakarız artık herşeyin hayırlısı ne diyim