Günadinlar,
Bende kilo bilidirimi yapiyorum.
Geçen haftaki kilo: 90.6
Bugunkü kilo: 89.7 (sali günüden buyana aynıyım.)
Bu hatfa yapılan toplam spor 1800 dakika[/QUO
zamanda bir sorun var gibi.haftalık 1800 dakika.yani 30 saat..
180 dak. olmasın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günadinlar,
Bende kilo bilidirimi yapiyorum.
Geçen haftaki kilo: 90.6
Bugunkü kilo: 89.7 (sali günüden buyana aynıyım.)
Bu hatfa yapılan toplam spor 1800 dakika[/QUO
zamanda bir sorun var gibi.haftalık 1800 dakika.yani 30 saat..
180 dak. olmasın?
bol bol yoğurt yer, karbonhidratı kısarsan (ki sen dukan yüzünden karbonhidrat almıyorsun) sabit kalınır hatta az da olsa verilir canım. sen de bitince birden kurtulursun bence.
.
Günaydın balçiçekleri
malumunuz bugün cuma günü öncelikle herkesin cuması mubarek olsun
ben 1 haftadır aranızdayım diyetede 1 hafta oldu başlayalı çok disiplinli olduğum söylenemez bu hafta fazla misafir ağrladım. sabah heycanla tartııya çıktım biraz moralim bozuldu
başladığımda 95 kiloydum
bu sabah 94.7
300gr cık olmuş ama inşallah devamındadaha iyi sonuçlar alırım
taktik değiştiripakşam 7den sonra birşey yememe kararı aldım
hepinize güzl bir gün diliyorum![]()
Tesekkürler. Kitaptada PS ye geçince duraklama olcağı yazıyor. Bu yüzden tedirgin değilim. Herhangi bir diyette rengli etken olabiliyormu? Bunu merak etmistim.
Zeynep haklisin, 180 dakika.... ben aynı anda 10 iş yapıp 10 iş düşünüp çok hızlı haraket ettigim için çok yanlış yazıyorum...
bu haftaki misafirlerimin, getirdiklerinin, benim motivasyonumun düşüklüğünün, iradesizliğimin, nefsime hakim olamamamın ve daha ne derseniz deyin işte sonucu...
geçen hafta; 86.0
bu hafta; 86.8
offff.... sabah hemen güzelce kahvaltı hazırladım.. 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 2 dililm kepekli ekmek, maydnoz domates, yeşil çay...
artık kendime geldim..
ya bir de benim bir problemim var, 11 ay oldu doğum yapalı, oğlum 6aylıkken bir düşük oldu, daha doğrusu canlanmadı aldılar, o zamana kadar ve o zamandan bir ay sonrasından itibaren hiç regl olmadım, acaba bunun da bir etkisi olabilir mi, acaba olursam kilolarım birden düşer mi??? (umut fakirin ekmeği gibi oldu ama:))
uzuldum canım. Allah sabır versin. inşallah sağlıklı hayırlı bir bebişin olur senin ve tüm isteyenlerin. bence etkisi olur. ama 10 aydır olmadıysan bir doktora görünmeyi düşünmezmisin?
Gunaydin
dun gece fenalastim kizlar bayiliyodm, smdi de atesim var yatiyorum. Ustumu bile cikaramadan zar zor tartildm kizlar. Evde de tekim mutfaga ilac almaya gitcek halim bile yokusuttm galiba karnim fln cok kotu kabzlk da var
yenacim pc acamadgm icin gecen haftaki kiloma bakamadim cnm, telden griorm yattigim yerden, kusura
bakma cnm snada is cikardm.
Kilom: 89,2 kg
bu haftaki misafirlerimin, getirdiklerinin, benim motivasyonumun düşüklüğünün, iradesizliğimin, nefsime hakim olamamamın ve daha ne derseniz deyin işte sonucu...
geçen hafta; 86.0
bu hafta; 86.8
offff.... sabah hemen güzelce kahvaltı hazırladım.. 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 2 dililm kepekli ekmek, maydnoz domates, yeşil çay...
artık kendime geldim..
ya bir de benim bir problemim var, 11 ay oldu doğum yapalı, oğlum 6aylıkken bir düşük oldu, daha doğrusu canlanmadı aldılar, o zamana kadar ve o zamandan bir ay sonrasından itibaren hiç regl olmadım, acaba bunun da bir etkisi olabilir mi, acaba olursam kilolarım birden düşer mi??? (umut fakirin ekmeği gibi oldu ama:))
Günaydın balçiçekleri
malumunuz bugün cuma günü öncelikle herkesin cuması mubarek olsun
ben 1 haftadır aranızdayım diyetede 1 hafta oldu başlayalı çok disiplinli olduğum söylenemez bu hafta fazla misafir ağrladım. sabah heycanla tartııya çıktım biraz moralim bozuldu
başladığımda 95 kiloydum
bu sabah 94.7
300gr cık olmuş ama inşallah devamındadaha iyi sonuçlar alırım
taktik değiştiripakşam 7den sonra birşey yememe kararı aldım
hepinize güzl bir gün diliyorum![]()
Gunaydin
dun gece fenalastim kizlar bayiliyodm, smdi de atesim var yatiyorum. Ustumu bile cikaramadan zar zor tartildm kizlar. Evde de tekim mutfaga ilac almaya gitcek halim bile yokusuttm galiba karnim fln cok kotu kabzlk da var
yenacim pc acamadgm icin gecen haftaki kiloma bakamadim cnm, telden griorm yattigim yerden, kusura
bakma cnm snada is cikardm.
Kilom: 89,2 kg
Sağol Sultancım. senin de ellerine sağlık :)) yarım porsiyondan fazla yeme tamam mı yaptıklarından![]()
Gunaydin
![]()
Ben geldim fıstıklar
YENACIM 99,5 kıloyum
offff canım sıkılıyor,havada bozuk benim moralimde....