Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın balçiçekleri

malumunuz bugün cuma günü öncelikle herkesin cuması mubarek olsun

ben 1 haftadır aranızdayım diyetede 1 hafta oldu başlayalı çok disiplinli olduğum söylenemez bu hafta fazla misafir ağrladım. sabah heycanla tartııya çıktım biraz moralim bozuldu

başladığımda 95 kiloydum
bu sabah 94.7

300gr cık olmuş ama inşallah devamındadaha iyi sonuçlar alırım
taktik değiştiripakşam 7den sonra birşey yememe kararı aldım

hepinize güzl bir gün diliyorum ;)

bol bol yoğurt yer, karbonhidratı kısarsan (ki sen dukan yüzünden karbonhidrat almıyorsun) sabit kalınır hatta az da olsa verilir canım. sen de bitince birden kurtulursun bence.
.

Tesekkürler. Kitaptada PS ye geçince duraklama olcağı yazıyor. Bu yüzden tedirgin değilim. Herhangi bir diyette rengli etken olabiliyormu? Bunu merak etmistim.

Zeynep haklisin, 180 dakika.... ben aynı anda 10 iş yapıp 10 iş düşünüp çok hızlı haraket ettigim için çok yanlış yazıyorum...

Son düzenleme:
Günaydın balçiçekleri

ben 1 haftadır aranızdayım diyetede 1 hafta oldu başlayalı çok disiplinli olduğum söylenemez bu hafta fazla misafir ağrladım. sabah heycanla tartııya çıktım biraz moralim bozuldu

başladığımda 95 kiloydum
bu sabah 94.7

Hızlanır canım kilo vermen merak etme şimdi vücut direniyodur

MERHABALAR, inşallah bildirimde geç kalmamışımdır. bu arada ne zamana kadar bıldirimde bulunmamız gerekiyor. sormamışım.
benim geçen hafta 95,400. bu hafta 94,9. bu kadar yemeye iyi. önceden olsa veremezdim de herhalde kutle fazla olunca gunluk kalori ihtiyacı fazla. bir de işte bayagı yoruluyorum. teşekkürler yena arkadaşım.
bir de Umutt tan ünlü truf tarifini alabilirmiyim acaba? benim de onumuzdeki hafta misafir olacakda.
Hayırlı cumalar.

Tesekkürler. Kitaptada PS ye geçince duraklama olcağı yazıyor. Bu yüzden tedirgin değilim. Herhangi bir diyette rengli etken olabiliyormu? Bunu merak etmistim.

Zeynep haklisin, 180 dakika.... ben aynı anda 10 iş yapıp 10 iş düşünüp çok hızlı haraket ettigim için çok yanlış yazıyorum...

eskiden etki ettiğini farkatmemiştim, gerçi pek diyet yapmışlığım yok. ama bu sefer bayagı farketti mens bitince de birden tartıda azalma oldu. bu arada ben dukan yapmıyorum. ete duskun olsam yapardım belki ama soyle yaspasta ağırlıklı bir diyet olsa hemen yapardım:)))

Son düzenleme:
bu haftaki misafirlerimin, getirdiklerinin, benim motivasyonumun düşüklüğünün, iradesizliğimin, nefsime hakim olamamamın ve daha ne derseniz deyin işte sonucu...

geçen hafta; 86.0
bu hafta; 86.8

offff.... sabah hemen güzelce kahvaltı hazırladım.. 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 2 dililm kepekli ekmek, maydnoz domates, yeşil çay...

artık kendime geldim..

ya bir de benim bir problemim var, 11 ay oldu doğum yapalı, oğlum 6aylıkken bir düşük oldu, daha doğrusu canlanmadı aldılar, o zamana kadar ve o zamandan bir ay sonrasından itibaren hiç regl olmadım, acaba bunun da bir etkisi olabilir mi, acaba olursam kilolarım birden düşer mi??? (umut fakirin ekmeği gibi oldu ama:))

uzuldum canım. Allah sabır versin. inşallah sağlıklı hayırlı bir bebişin olur senin ve tüm isteyenlerin. bence etkisi olur. ama 10 aydır olmadıysan bir doktora görünmeyi düşünmezmisin?

günaydın hanımlarr....

heyooo...
regl bitti kilo gitti... :21:

geçen hafta 86,2
bu hafta 84,4
giden 1,800 gr.

gerçi geçen haftaki kilo alımım regl şişkinliğii idi ama yemiştim de .. bu hafta kastım biraz daha..
cetvelin 500 gr. eksiğine düşütm şükür..

hemen düzelteyim cetvelimi de... 500 gr. için bile olsa :1:

..

uzuldum canım. Allah sabır versin. inşallah sağlıklı hayırlı bir bebişin olur senin ve tüm isteyenlerin. bence etkisi olur. ama 10 aydır olmadıysan bir doktora görünmeyi düşünmezmisin?

sağol canım benim, aniden gelmişti hayatımıza, Hakkın verdiği diye kabullenmiştik kendimizi alıştırmıştık, daha oğlum küçük diye tedirginliğimiz vardı ama asla isyan etmedik, Rabbim nasip etmedi, olmayınca ben de çok üzülmüştüm ama hayırlısı böyleymiş demek ki..
hala emzirmeye devam ediyorum, ondan olmayabilir dedi doktor ama bilemiyorum bir gitsem iyi olacak aslında tekrar..

Tunaydiin, bu hafta kilom 91 degisiklik yok ayni:-) yilbasina kadar en az 5 kilo vercektim ben dimi:P vericem vericem :)

tunaydin hatunlar:16: kilo bildirimimi yapayim 105 kg. fark yok reglim yeni bitti halen siskinligim var bu yuzden boyle ciktim sanirim yoksa dikkat ettim tum hafta :50: sporda 240 dk yuruyus ins haftaya daha iyi durumlarda oluruz :16:

Gunaydin

dun gece fenalastim kizlar bayiliyodm, smdi de atesim var yatiyorum. Ustumu bile cikaramadan zar zor tartildm kizlar. Evde de tekim mutfaga ilac almaya gitcek halim bile yok :( usuttm galiba karnim fln cok kotu kabzlk da var :(

yenacim pc acamadgm icin gecen haftaki kiloma bakamadim cnm, telden griorm yattigim yerden, kusura
bakma cnm snada is cikardm.

Kilom: 89,2 kg

Gunaydin

dun gece fenalastim kizlar bayiliyodm, smdi de atesim var yatiyorum. Ustumu bile cikaramadan zar zor tartildm kizlar. Evde de tekim mutfaga ilac almaya gitcek halim bile yok :( usuttm galiba karnim fln cok kotu kabzlk da var :(

yenacim pc acamadgm icin gecen haftaki kiloma bakamadim cnm, telden griorm yattigim yerden, kusura

Canım geçmiş olsun

Selamun Aleykum kizlarrrrr :3:

HERKESE HAYIRLI CUMALAR :71:

Sabah hesapta hemen kilomu bildirecektim ama tabletin sarji yok diye acilmadi :1: Neyse sukur bildirimi kacirmamisim :34:
Tabi ben saftirik sarji beklerken oturdum kahvaltimida aradan cikardim tartilmayi unutup :60:
Tok karnina tartildim bu durumda ama sonuc fena sayilmaz :1:

Yenacigima kolaylik olsun diye bir sonraki mesajda yazacagim kilomu :34:

bu haftaki misafirlerimin, getirdiklerinin, benim motivasyonumun düşüklüğünün, iradesizliğimin, nefsime hakim olamamamın ve daha ne derseniz deyin işte sonucu...

geçen hafta; 86.0
bu hafta; 86.8

offff.... sabah hemen güzelce kahvaltı hazırladım.. 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 2 dililm kepekli ekmek, maydnoz domates, yeşil çay...

artık kendime geldim..

ya bir de benim bir problemim var, 11 ay oldu doğum yapalı, oğlum 6aylıkken bir düşük oldu, daha doğrusu canlanmadı aldılar, o zamana kadar ve o zamandan bir ay sonrasından itibaren hiç regl olmadım, acaba bunun da bir etkisi olabilir mi, acaba olursam kilolarım birden düşer mi??? (umut fakirin ekmeği gibi oldu ama:))

Canim bencede en kisa zamanda bir doktora git eminim oda engelliyordur kilo vermeni :34:
Gecen hafta spor hocam dedi her reglde 2,5 litre kan kaybediyormusuz eeee kac aydir regl olmayinca onun az da olsa arti olarak geri donmesi normal :34: Bence ihmal etme:34:
Bu arada Rabbim yardimcin olsun kotu seyler yasamissin... Basiniz sag olsun ve Rabbim bir daha yasatmasin... Aminnnnn

Günaydın balçiçekleri

başladığımda 95 kiloydum
bu sabah 94.7

Sende aramiza hos geldin :3:
Insallah cok daha guzel kilolarda verirsin :34:
Bu arada bir ara kendinden bahsetsene biraz daha iyi taniyalim seni kusum :1:

Gunaydin

Canim cok gecmis olsun :71:
Insallah bir an once iyilesirsin :34: Valla bende de dunden beri bir bogaz agrisi ve halsizlik var ama salmiyorum kendimi yoksa kesin yataklik olurum :34:

Canim Yenacigim bildirimim biraz gecikti diyecegim ama senden once geldim o yuzden gec sayilmaz :60:

Gecen hafta yanilmiyorsam 111.2 kiloydum ( gecmise zor oluyor tabletten bakmak o yuzden kusura bakma )
Bu hafta kahvalti sonrasi 111.6 ciktim :1:

Belki ac karnina daha az cikardim ama yemis bulundum :1:

Spor : 260 dakika :122: :122: :122:

Artik insallah su 111 lanetinden kurtulurum :1: Birde iki gundur yine suyu ihmal ettim :26: boynuma baglayacagim sonunda su sisesini :1:

Sağol Sultancım. senin de ellerine sağlık :)) yarım porsiyondan fazla yeme tamam mı yaptıklarından :16:

Tamam canim cok az yicem söz :16:

Gunaydin

Gözdecim cok cok gecmis olsun, bosver kalkma yat dinlen, fena üsüttün sanirim :S

Selam kizlar,
gecen hafta 97,9
bu hafta 98,2

malesef 300 gram almistim, (hemde fayansta tartildim haa daha kötü sonuc bekliyordum acikcasi:18:)
ama zaten bu hafta öksürügümden dolayi spor hic yapamadim, suyumada hic dikkat etmedim, gercekten cok az su ictim,
haftaya daha iyi olacagimi umuyorum,

simdi cok isim var aksama misafirim var her is beni bekleerr,görüsrüz öptümmmm

Ben geldim fıstıklar:16:

YENACIM 99,5 kıloyum:5:

offff canım sıkılıyor,havada bozuk benim moralimde....

gel meryemim gel temizlige yardim et cok is var, can sIkintisinada iyi gelir :9:
bak sonra makarna salatasinida sen yapabilirsin ama bize yok haa hepsi misafirlere :ssz:

giz ikili rakamlara düsmüssün verdin yani sonucta dimi ne diye morelin bozuluyor ohohhhhhhhh :16:
hem sen burdaki havayi görme ozaman :)))

Back
X