Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız? 25 yaşındayım 8 aylık kızık var ve 95 kiloyum acilen zayıflamak istiyorum.araştırarak burayı buldum birlikte zyıflamak için.şimdiden teşekkür ederim

merhabalar nerelerde herkes acaba
nursena aşureye dalmamışsındır inşallah:1:
1 saat kadar yürüdüm yağmurda içim rahatladı
sabah kahvaltıda 1.5haşlanmış yumurta 1dilim tavuk jambon ve light beyaz peynir yedim saat 11 gibiydi
arada yemek hazırlarken 1 kaşık light yoğurt ve bir lokma peynir
akşam baharatlı hindi but ve göğüs sote yanında da sarımsaklı yoğurt
sonrasında da kahve
yulaf kepeğini bugün suyla yuttum gitti :))

herkes 2.rengi beğenmiş o zaman kararımı verdim sayılır.. gerisi zaman bulup kuaföre gitmeye kaldı.

sabah kahvaltıda 1.5haşlanmış yumurta 1dilim tavuk jambon ve light beyaz peynir yedim saat 11 gibiydi
sonrasında da kahve

asuman yulaf kepeğini nasıl yuttun suyla :)
ben 3 gün kadar dukan yaptım yazın.
dayanamadım. yulaf kepeğini yoğurt ile yemeyi denedim ama öyle bile gitmedi bende :1:

bu arada koca bir paket yulaf kepeğim var evde.
dukancılardan isteyen varsa kargolayabilirim. durmasın boşuna evde. sadece 1 yemek kaşığı kullandım kaldı öylece :)

....

gözdecim nasılsın? nasıl oldun??

eh işte canım, tedirgin ve stresliyim biraz. hala aramadı ona meraklanıyorum.

hastalığım da geçti tekrar başladım dukana. tabi 1 kg aynen geri almışım ilaç vitamin yemek falan derken
senin nasıl gidiyo diyet?

herkes 2.rengi beğenmiş o zaman kararımı verdim sayılır.. gerisi zaman bulup kuaföre gitmeye kaldı.

boyat ama fotoğraf da isteriz ona göre :)

dayanamadım. yulaf kepeğini yoğurt ile yemeyi denedim ama öyle bile gitmedi bende :1:

dukancılardan isteyen varsa kargolayabilirim. durmasın boşuna evde. sadece 1 yemek kaşığı kullandım kaldı öylece :)

....

sorma ben de başladığımdan beri hep ekmek krep falan yapıyodum, geçen üşendim yoğurtla yiyim dedim ama yok burnumu tıkadım yuttum yine de olmadı :1: şimdi de sarımsaklı ekmek yaptım bakalım nasıl olmuş :1:

eh işte canım, tedirgin ve stresliyim biraz. hala aramadı ona meraklanıyorum.

hastalığım da geçti tekrar başladım dukana. tabi 1 kg aynen geri almışım ilaç vitamin yemek falan derken
senin nasıl gidiyo diyet?

boyat ama fotoğraf da isteriz ona göre :)

sorma ben de başladığımdan beri hep ekmek krep falan yapıyodum, geçen üşendim yoğurtla yiyim dedim ama yok burnumu tıkadım yuttum yine de olmadı :1: şimdi de sarımsaklı ekmek yaptım bakalım nasıl olmuş :1:

tamam boyatayım foto eklerim. güzel olur da inşallah..

ben de yiyemedim işte bulamaç gibi bişi oldu. midem almadı.
krep, sarımsaklı ekmek falan güzel olur ama bence.

erkek arkadaşından haber bekliyordun di mi askerde..
inşallah haber alırsın en kısa sürede. benim de kuzenim gidicek 10 aralık gibi.
Allah korusun hepsini.
...

....

valla ben herşeyi yeme yeteneğine sahip birisiyim yuttum gitti:1:
2 gündür omlet ve krep olarak tükettim ama bugün canım istemedi yarın da ekmek yapacağım bikaç gün yetsin diye
aslında yulaf kepeğini dukan dışı da kullanmak benim aklıma yattı tok tutuyor çünkü
sen de elindekini krep şeklinde yaparsan içine peynir domates vs gayet güzel olur canım sabahları ekmek tüketmemiş olursun hem

tamam boyatayım foto eklerim. güzel olur da inşallah..

ben de yiyemedim işte bulamaç gibi bişi oldu. midem almadı.
krep, sarımsaklı ekmek falan güzel olur ama bence.

erkek arkadaşından haber bekliyordun di mi askerde..
inşallah haber alırsın en kısa sürede. benim de kuzenim gidicek 10 aralık gibi.
Allah korusun hepsini.
...

kepek tadından nefret ediyorum. mesela geçen fındık lahmacun yaptım, bol pul biber döktüm ancak öyle gelmedi kepek tadı :) hatta çok güzel oldu :)

evet canım dün bitti askerliği, bugün istanbulda olacaktı ama neyle geleceğini bilmiyorum. eğer otobüsse normal hala aramaması gerçi ama insan merak ediyo işte. kuzenin için de şimdiden Allah kavuştursun canımm

valla ben herşeyi yeme yeteneğine sahip birisiyim yuttum gitti:1:
2 gündür omlet ve krep olarak tükettim ama bugün canım istemedi yarın da ekmek yapacağım bikaç gün yetsin diye
aslında yulaf kepeğini dukan dışı da kullanmak benim aklıma yattı tok tutuyor çünkü
sen de elindekini krep şeklinde yaparsan içine peynir domates vs gayet güzel olur canım sabahları ekmek tüketmemiş olursun hem

ekmek yemiyorum canım ben de işte.. karatay yapıyorum ya.. ekmek yok onda da.

ama aklımda olsun nasıl yapılıyor yulaf kepeği ile ekmek?
bi müsait zamanda tarif edersen aklımda bulunsun.
...

Son düzenleme:
kepek tadından nefret ediyorum. mesela geçen fındık lahmacun yaptım, bol pul biber döktüm ancak öyle gelmedi kepek tadı :) hatta çok güzel oldu :)

evet canım dün bitti askerliği, bugün istanbulda olacaktı ama neyle geleceğini bilmiyorum. eğer otobüsse normal hala aramaması gerçi ama insan merak ediyo işte. kuzenin için de şimdiden Allah kavuştursun canımm

hadi gözün aydın o zaman canım geliyor demek :16:
amin inşallah benim kuzenim de çarçabuk gider gelir...

oo siz bayağı marifetlisiniz yahu lahmacunlar falan :)
..

hadi gözün aydın o zaman canım geliyor demek :16:
amin inşallah benim kuzenim de çarçabuk gider gelir...

oo siz bayağı marifetlisiniz yahu lahmacunlar falan :)
..

sor bakalım normal hayatında hiç lahmacun yaptın mı diye :1:

diyet yemeklerinin sıkıcılığı ve işten yeni ayrılmanın verdiği enerji diyelim biz buna :10:

ekmek yemiyorum canım ben de işte.. karatay yapıyorum ya.. ekmek yok onda da.

ama aklımda olsun nasıl yapılıyor yulaf kepeği ile ekmek?
bi müsait zamanda tarif edersen aklımda bulunsun.
...

ekmek tarifini aynurdan aldım daha yapmadım yarın yapacağım inşallah
ama krep için 1 yumurta biraz süt azcık kabartma tozu ve yulaf kepeğini karıştırıyorum ben akışkan bir kıvamda sonra tavaya döküp normal krep gibi pişiriyorum

Asuşş şuanda 1.5 kaşık kepek hakkınız var günlük seyirde 2 kaşık oluyo ben , 6 günlük ekmek yapıyorum , yani sizin için 3 günlük ekmek olur cücüümm :34::34::34:

- 12 kaşık kepek
- 12 kaşık light süt
- 3 kaşık süttozu
- 1 paket kabartma tozu
- 1 yumurta
- 1 tatlı kaşığından az tatlandırıcı (atmasanda olur )
- ben içine birazda light beyaz peynir rendeliyorum

süt , yoğurt , yumurta , kabartma tozunu ,süttozunu bir kapta karıştırıyorum , sonra kepeği ekliyorum , karıştırıp , yağlı kağıtl serdiğim fırın tepsisine döküyorum , üzerinede biraz çörek otu atıyorum , 180-200 dercede kızarana kadar pişiriyorum , çıkardıktan sonra 6 eşit parçaya bölüp , günde 1 parça tüketiyorumm :32::32::32:
eğer atakta yiceksen bu ölçü 2 kişinin 4 günlük ekmeği olurr :34::34::34:
bu da aynurun ekmek tarifi canım
bence karataya da uygun gibi onda ekmek yok ama işlenmemiş doğal olursa yenebilir diye biliyorum ben sonuçta saf yulaf kepeği ana malzeme:)
ben peynirsiz yapmayı düşünüyorum tatlandırıcı da almadım eklemeyeceğim

bu da aynurun ekmek tarifi canım
bence karataya da uygun gibi onda ekmek yok ama işlenmemiş doğal olursa yenebilir diye biliyorum ben sonuçta saf yulaf kepeği ana malzeme:)
ben peynirsiz yapmayı düşünüyorum tatlandırıcı da almadım eklemeyeceğim

teşekkürler asuman'cım..

..

sonrasında da kahve

yokk asu yermiyim senin yediğin kadar yemişimdir:57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:

asuu dukan iyi gidiyor heee aferim vallla aceba dediğn gibi tok tutuyosa her zaman tüketsekmikii
mesela günlere gitmeden önce:))):15::45::45::45::45::45::45::45::45:

aslında miğdemiz doyuyo amma velakin aynı sigara gibi ağız tiryakisiyim resmen miğde tok acıkmıyorum bile ama habire ağzıma bişeyler atasım geliyoo işteee hastayım ben atıştırma hastasııııı

Back
X