Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba güzel bayanlar :) Bu aralar site sık sık bakıma alınıyor galiba ya d abana öyle denk geldi. Dün ve önceki gün iki defa girmek istedim, ikisinde de bakımdaydı. Sonra d atekrar fırsat bulamadım. İki gün girmeyince de epey birikmiş geçmiş, okudum ama çok uzun sürdü :))

Canım inşallah ya. Ama bomba deyince zihnimde el bombası canlandı hemen ya da uçaktan atılan bombalar filan, yusyuvarlacık :)))) Şekil olarak onlara benzemeyelim de... Mecazi olarak bomba gibi olalım değil mi? İki çocuklu bombalar :1:

Aynurcum, tebrik edeirm canım seni :nazar: Nikah yıldönümünüz kutlu, tercihlerin de hayırlı olsun. Pek sık giremeyeceğim demişsin ama fazla da uzak kalmazsın sen :34:

Tabii dersin, yazmıştım ya: Ben yatıysam herkes yapabilir. Bir kırılma noktası gerekiyor yalnız, o eşiği geçince disiplinle, azimle devam ediyor insan. Önceki yediklerine bakıp, "nasıl yemişim ben bunları?" diyor. 3-4 beden zayıflayınca ipin ucunu salma tehlikesi var yalnız, rehavet geliyor insana (benim şimdiki halim) o da atlatılırsa hepimiz beğendiğimiz kıyafetleri gönlümüzce giyebileceğiz. Ben de yıllarca çöp almadım kendime, oğlum 2.5 yaşına gelinceye kadar hamile kıyafetleri giyiyordum; topuklu ayakkabı hiç giyemiyordum. En sevindiğim şeylerden biri şu anda topuklu ayakkabılarıma kavuşmuş olmak. Jean pantolonlar hala istediğim gibi durmuyor bende ama altına giydiğim topuklularla kendimi çok daha iyi hissediyorum :))

Özlemciğim benden sana bir abla tavsiyesi. Ev bakarken şansını da sınırlarını da olabildiğince zorla; nasılsa 4-5 sene sonra değiştiririz diye idareten bir şey alma. O 4-5 sene o kadar çabuk geliyor ki inanamazsın. 1+1 ev yeni evli olsanız hadi tamam; ama bebek düşünüyorsunuz, size hiç uygun değil bence. 2+1 ev bakın canım, bak ben de aynı hataya düştüm 4-5 sene içinde değiştiririz diye; tek çocuğum var diye 2+1 ev aldım. Büyük ols agene neyse, ufacık da üstelik. Sırf site ve olanakları çok güzel diye 3+1 ev parasını verdirttirdim bu eve (hala da az miktarı var ödenecek) şimdi 2 çocukla ufacık eve tıkıldım kaldım. Ha deyince ev değiştirilmiyor. Şimdiki aklım olsa az daha bekler, az daha araştırır 3+1 alırdım.
Bebeğin uykusu, gelen giden, mahremiyet, kokular (yemek, çamaşır vb.) her şey sorun olur 1+1 dairede. Kayınbiraderim de stüdyo dairede oturuyor, bebek geliyor oradan biliyorum. Çamaşırın nerede kuruyacağı bile sorun şimdi...
Umarım gönlünüze göre bir 2+1 bulursunuz :)

Meyracım sonradna ayzmışsın negatif diye. Hayırlısı olsun caım. Ben de yazacaktım, uamrım gönlüne göre olur ama bu kadar erken bulantı başlamaz, muhtemelen psikolojiktir o diye. Bir tür rahatsızlık dışında (vücudun bebeği yabancı madde gibi görüp reddetmesi) bulantı Bhcg hormonunun kanda belli seviyeye ulaşmasıyla "bazı" bünyelerde görülüyor. Bhcg hormonunun da belirtilen seviyeye ulaşması 8. hafta civarında oluyor. Regl gecikmesi olduğunda ve test yapıldığında hamilelik 6. hafta civarında olur ve bu haftalarda göğüslerde aşırı hassasiyet dışında annede bir belirti olmaz pek ;) Yani bana doktorumun söyledikleri bu şekildeydi ;)

Umutcuğum o bi anlık bi düşünceydi ama gördükten sorna vazgeçtim o düşünceden:9::9: Şu an zaten kirada oturduğumuz ev de 2+1 ve net 70m2 felan. Bütçemiz ancak bu kadarlık 2+1 bir ev almaya yeter. Mecburen ben de site bakıyorum çünkü tek apartmanda kendimi güvende hissetmiyorum. Hem çocuk olunca rahat rahat site içinde gezdirebilirim. Şimdilik 2+1 alıp dediğim gibi bir kaç yıl sonra benim de kalıcı bir işim olursa 3+1 e geçeriz. Stüdyo ya da 1+1 daireyi ancak yatırım amaçlı almak lazım. Bazı lokasyonlarda kira getirisi iyi oluyor gerçekten. İlerde olursa belki yatırım amaçlı düşünürüm.

ceco kızlara da sana da geçmiş olsun Allah şifa versin

Cok sag ol inan en beteri benim ama buna sukur kuzucuklarimin cani yanacagina benimki yansin :34:
Biraz evvel zorlada olsa mutfaga girip birde aksamlik yemek yaptim kuslarima :1: tavuk butu vardi onuda hasladim suyuna corba yaparim birazdan :34:
Sular yine ince akiyor insallah esim yemekten sonra tesisatciyi getirirde sorun cozulur su tazikli akmaya baslarsada soyle sicak bir dus aldimmi kendime gelirim :34:

Cok sag ol inan en beteri benim ama buna sukur kuzucuklarimin cani yanacagina benimki yansin :34:
Biraz evvel zorlada olsa mutfaga girip birde aksamlik yemek yaptim kuslarima :1: tavuk butu vardi onuda hasladim suyuna corba yaparim birazdan :34:
Sular yine ince akiyor insallah esim yemekten sonra tesisatciyi getirirde sorun cozulur su tazikli akmaya baslarsada soyle sicak bir dus aldimmi kendime gelirim :34:

canım benim annelik böyle birşey işte :46: Rabbim şifalar versin inş.

Efemmmm canim sac rengimi sormussun albumde yazdim guzelim burdan reklam olmasin diye :1:
Valla bazen diyorum kuafor bir koca bulsaymisim cok iyi olurmus diye :60: kizim bile diyor anne o zaman herhalde kocan butun senle ugrasmaktan para kazanamazdi giye :60:
Neyse belki kizlardan biri kuafor bulurda damatcigim beyazlarimi kapatir :60:

Canim haber ver demissin ama maalesef bugun gidemedim spora cok kotu oldugum icin :14:
Iki saat evvel bir basladim oksurmeye az daha boguluyorum sandim :25:
Esim gitmeyi aklindan bile gecirme iki gun dinlen persembe gidersin dedi bende tamam dedim mecbur. Inan her yanim agriyor umarim persembe gidebilirim de bari o gun tartilayim :34:

Gece esim bengaylarim seni yarina daha iyi olursun dedi :34:
Banu geçmiş olsun canım :) Senin büyük kız da nasıl hazırcevap... Kuaför yorumu beni güldürdü :))
Umutcuğum o bi anlık bi düşünceydi ama gördükten sorna vazgeçtim o düşünceden:9::9: Şu an zaten kirada oturduğumuz ev de 2+1 ve net 70m2 felan. Bütçemiz ancak bu kadarlık 2+1 bir ev almaya yeter. Mecburen ben de site bakıyorum çünkü tek apartmanda kendimi güvende hissetmiyorum. Hem çocuk olunca rahat rahat site içinde gezdirebilirim. Şimdilik 2+1 alıp dediğim gibi bir kaç yıl sonra benim de kalıcı bir işim olursa 3+1 e geçeriz. Stüdyo ya da 1+1 daireyi ancak yatırım amaçlı almak lazım. Bazı lokasyonlarda kira getirisi iyi oluyor gerçekten. İlerde olursa belki yatırım amaçlı düşünürüm.
Aklın yolu birdir canım, en mantıklısını düşünmüşsünüz. Güzel bir daire bulursunuz inşallah. Ve birkaç sene sonra çok daha iyisine çıkarsınız eminim. Biz evlendikten 8 sene sonra ev almaya niyet edebildik :)
Bizim de bir çözüm bulmamız lazım; en fazla wc sorunu oluyor. Çocukların ikisi de küçük, tuvaletlerini tutamıyorlar, gelince hemen gitmek istiyorlar doğal olarak. Ve ne hikmetse her zaman babaları tuvalete girdiği zaman bizimkilerin de gireceği tutuyor. Her akşam yumrukla çıkarıyoruz adamcağızı içeriden :)

..

Önceki mesajımın sonu çıkmamış:

Nimrel, annene şifalar diliyorum. Geçmiş olsun.

Özlem, organik pazardan bulursan "Yarışkaşı" markayı denemeni öneririm. Koku, tat ve kıvam olarak denediğim organik yumurtalar içinde benim favorim o. Üstelik yumurtalardan sarı cisim de çıkıyor. Çiftlik yumurtalarının hiçbirinde sarı cisim görmemiştim ben ;)

Son düzenleme:
Kızlar geçen gün yaşadığım hindistan cevizi macerasını okuyan hatırlar. O günden sonra düşündüm, hindistan cevizini de hazır almamaya kadar verdim. En azından deneyeyim dedim. Bugün de evde hindistan cevizi yaptım, gayet de güzel oldu, şimdi kaloriferin yanında kuruyor.

Bu da bana bir vesile oldu, biliyorsunuz evde yapabileceğim şeyleri dışarıdan almıyorum. Ama aslında evde yapabileceğimiz daha çok şey var. Mesela bu olay başıma gelinceye kadar hindistan cevizi yapmak hiç aklıma gelmemişti benim. Evde başka neleri yapabiliriz, aklına gelen varsa paylaşsın lütfen. Yani; yoğurt, peynir, kefir, turşu, salça, tarhaha, makarna gibi bilinenlerin dışında neler olabilir başka?

Ben aklıma gelen birkaç şeyi yazayım, özellikle bebekli-çocuklu aileler için fikir olur belki.

Hindistan cevizi: Migros'tan bir adet hindistan cevizi aldım (2-3 lira bir şeydi). Kabuğunun nasıl kırıldığını internetteki videolardan izledim. En zor kısmı kabuğunu kırmaktı, yaklaşık 10 dakika sürdü. Sonra içini minik rendede (sarımsak rendeleri var ya, onun bir boy büyüğü, elimin yarısı kadar) rendeledim ve tepsiye serdim.

Karabiber: Her zaman tane alıp kendim öğütüyorum.

Pudra şekeri: Asla hazır almıyorum, özellikle böyle toz halindeki gıdaları dışarıdan almak tehlikeli, mutlaka katkı oluyor. Normal şekeri öğütücüde çekip pudra şekeri yapıyorum.

Pirinç Unu: Yukarıdaki ile aynı mantık. Organik pirinç alıp öğütücüde çekip pirinç unu yapıyorum. Arada çocuklara meyveli muhallebi yapıyorum, mis gibi oluyor. Bir paket pirinç 3-5 ay gidiyor.

Keten tohumu: Gene öğütücü mucizesi, tane alıp öğütüyorum, arada çocukların keklerine, ev pudinglerine katıyorum. bebekken yoğurtlarına katardım.

Aynı mantıkla kakao yapılabilir sanıyorum, emin değilim? Yani çekirdekten alıp öğüterek. Ben içmiyorum ama kahve içenler evde öğütebilirler, mis gibi kokar eminim.
Tahin yapmayı denedim tam istediğim gibi olmadı. Susamın cinsi de önemli sanırım, istediğim kadar yağı çıkmadı, gene de balla karıştırılarak afiyetle yenildi.

Kızım büyüdükçe daha talepkar oluyor, onun taleplerine yetişebilmek için evde bisküvi ve cips de yapmaya başladım, isteyene tarif veririm, çok basit ve besleyiciler ;)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Banu geçmiş olsun canım :) Senin büyük kız da nasıl hazırcevap... Kuaför yorumu beni güldürdü :))

Aklın yolu birdir canım, en mantıklısını düşünmüşsünüz. Güzel bir daire bulursunuz inşallah. Ve birkaç sene sonra çok daha iyisine çıkarsınız eminim. Biz evlendikten 8 sene sonra ev almaya niyet edebildik :)
Bizim de bir çözüm bulmamız lazım; en fazla wc sorunu oluyor. Çocukların ikisi de küçük, tuvaletlerini tutamıyorlar, gelince hemen gitmek istiyorlar doğal olarak. Ve ne hikmetse her zaman babaları tuvalete girdiği zaman bizimkilerin de gireceği tutuyor. Her akşam yumrukla çıkarıyoruz adamcağızı içeriden :)

..

Önceki mesajımın sonu çıkmamış:

Nimrel, annene şifalar diliyorum. Geçmiş olsun.

Özlem, organik pazardan bulursan "Yarışkaşı" markayı denemeni öneririm. Koku, tat ve kıvam olarak denediğim organik yumurtalar içinde benim favorim o. Üstelik yumurtalardan sarı cisim de çıkıyor. Çiftlik yumurtalarının hiçbirinde sarı cisim görmemiştim ben ;)

Canım 2 tezgah var yumurta satan. 2 marka yumurta var.Valla markasını hatırlamıyorum ama aldığım yumurtanın içi baya sarı. Bir der yerken tadı baya güzel geldi. Dediğin markaya bakarım

Kızlar geçen gün yaşadığım hindistan cevizi macerasını okuyan hatırlar. O günden sonra düşündüm, hindistan cevizini de hazır almamaya kadar verdim. En azından deneyeyim dedim. Bugün de evde hindistan cevizi yaptım, gayet de güzel oldu, şimdi kaloriferin yanında kuruyor.

Bu da bana bir vesile oldu, biliyorsunuz evde yapabileceğim şeyleri dışarıdan almıyorum. Ama aslında evde yapabileceğimiz daha çok şey var. Mesela bu olay başıma gelinceye kadar hindistan cevizi yapmak hiç aklıma gelmemişti benim. Evde başka neleri yapabiliriz, aklına gelen varsa paylaşsın lütfen. Yani; yoğurt, peynir, kefir, turşu, salça, tarhaha, makarna gibi bilinenlerin dışında neler olabilir başka?

Ben aklıma gelen birkaç şeyi yazayım, özellikle bebekli-çocuklu aileler için fikir olur belki.

Hindistan cevizi: Migros'tan bir adet hindistan cevizi aldım (2-3 lira bir şeydi). Kabuğunun nasıl kırıldığını internetteki videolardan izledim. En zor kısmı kabuğunu kırmaktı, yaklaşık 10 dakika sürdü. Sonra içini minik rendede (sarımsak rendeleri var ya, onun bir boy büyüğü, elimin yarısı kadar) rendeledim ve tepsiye serdim.

Pudra şekeri: Asla hazır almıyorum, özellikle böyle toz halindeki gıdaları dışarıdan almak tehlikeli, mutlaka katkı oluyor. Normal şekeri öğütücüde çekip pudra şekeri yapıyorum.

Pirinç Unu: Yukarıdaki ile aynı mantık. Organik pirinç alıp öğütücüde çekip pirinç unu yapıyorum. Arada çocuklara meyveli muhallebi yapıyorum, mis gibi oluyor. Bir paket pirinç 3-5 ay gidiyor.

Keten tohumu: Gene öğütücü mucizesi, tane alıp öğütüyorum, arada çocukların keklerine, ev pudinglerine katıyorum. bebekken yoğurtlarına katardım.

Aynı mantıkla kakao yapılabilir sanıyorum, emin değilim? Yani çekirdekten alıp öğüterek. Ben içmiyorum ama kahve içenler evde öğütebilirler, mis gibi kokar eminim.
Tahin yapmayı denedim tam istediğim gibi olmadı. Susamın cinsi de önemli sanırım, istediğim kadar yağı çıkmadı, gene de balla karıştırılarak afiyetle yenildi.

Kızım büyüdükçe daha talepkar oluyor, onun taleplerine yetişebilmek için evde bisküvi ve cips de yapmaya başladım, isteyene tarif veririm, çok basit ve besleyiciler ;)

Umut annee ben de senin çocuğun olabilir miyim? Beni de al ne olur. Böyle becerikli anneyi nerden bulucam ben yoksa.:nazar::nazar:

Umutcum bende senin cocugun olmaya talibim suanda :27:

Allahim yarabbim ya sen nekadar beceriklisin masallahhhh :nazar: yani cips olsun, hindistan cevizi olsun, neler neleri kendin yapiyorsun mucize gibi,
ben sanirim okadar ugrasamazdim, ayrica ögütücü neki ? bende yok öyle bisey
ama ilerde bende birgün anne olursam sizin gibi, evime daha dogal seyler yapmayi isterdim,
mesela ketcup yerine dogal bir ketcup yapmak isterdim,
bu aralar nedense taktim ben bu ketcupa :27: seker dünyasi mübarek

Kizlar ya bu aralar okuyorumda herkeste bir istah acikligi var,
inanin beni biraksaniz sürekli agzima birseyler atcam, sürekli yicem ve sürekli tatli yemek istiyorum,
cok istahim acildi nedendir bilemiyorum (tabi kendimi tutuyorum:37:)

kızlar malum hafta içi o yuzden cok yogunum sadece menumu yazıp kaçacam bugun:14:
sabah 2 dilim kızarmıs ekmek 1 yumurta 3 zeytin
öglen 1 kase mercimek corbası 2 köfte
arada 1 elma
akşam 1 bardak sut ve peynirli sandöviç(2 dilim cavdar ekmegi 1 kasık lor ve 2 cherry domatesle yaptım)
çok abuk sabuk oldu gibi:1:

selam fıstıklarr :16::16::16:

nassınız ? ben kısa özet geçip kaçayım hemen ;hayat aynen devam okul - ev üçgeninde yaşayıp gidiyorum :32::32::32:

bugün 4te kaynanam geldi ,gözün aydın dediğinizi duyar gibiyim :9::9::9: 1 hafta falan yanımda kalacak ,benden yana sıkıntı yok , bana 1 adım gelene ben 10 adım giderimm...

buarada yaptım anadolu lisesi tercihlerimi , 10 aralıkta belli olacak bakalım hayırlısı :34::34::34:

ANATHEMA canım sınavı 2009 da yapmışlardı , birde bu sene yaptılar 2011 Martta , şart olarak 3 yıl çalışmış olmanı istiyorlar o kadar , sizin birde yetenek sınavınız var bildiğim kadarıyla :34::34::34:

şimdi kaçtım , herkesi öptüümm :54::54::54::54:

:nazar: :nazar: :nazar:
Canım Allah nazardan saklsın gerçekten eline su dökülmesi zor :34:
Ben hiç yarışa girmeye niyet edemiyorum bile :1:
Gerçekten çok güzel yaaa özellikle kahveyi öğütme fikri bende de uzun zamandır var ama eminönünden güzel bir ögütücü almak istiyorum o eski bakır tarzda olanlardan :16:
Tuz ve kara biberide daha geçenlerde eşime dedim öğütücü alalım bari tazecik olur diye ama hala alacağız :1:
Biraz serde tembellik var bizde karı koca :1: ama ilk fırsatta en azından onu hallederiz inşallah :34:

Pudra şekerinide ilk fırsatta deniyeceğim :34: Eminim dışardan aldıklarımızdan çok daha lezzetli olacaktır :34:
Senin şu tarifleri bir ara isterim ama şimdilik almim niyeti bozmamak adına :1:

Bu arada eşim sonunda CDyi getirdi bende yattığım herden Laptobumun formatınıda attım :122: :122: çok şükür artık yine kavuştum laptobuma :21::21::21::21:
Hatta eşim bile yine şakır şakır başladın yazmaya diye ilk lafınıda kodu :60:
Nasıl hastaysam artık :1:
Neyse gerçekten çok halsizim biraz dinleneyim de yarın nasılsa rahat rahat sohbet ederiz :3:

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler :3:
Kocaman öpüldünüz :54::54::54::54::54:

Canim haber ver demissin ama maalesef bugun gidemedim spora cok kotu oldugum icin :14:
Iki saat evvel bir basladim oksurmeye az daha boguluyorum sandim :25:
Esim gitmeyi aklindan bile gecirme iki gun dinlen persembe gidersin dedi bende tamam dedim mecbur. Inan her yanim agriyor umarim persembe gidebilirim de bari o gun tartilayim :34:

Gece esim bengaylarim seni yarina daha iyi olursun dedi :34:

Geçmiş olsun canım. sen iyi ol da bikaç gün yapma spor nolacak :)

nassınız ? ben kısa özet geçip kaçayım hemen ;hayat aynen devam okul - ev üçgeninde yaşayıp gidiyorum :32::32::32:

bugün 4te kaynanam geldi ,gözün aydın dediğinizi duyar gibiyim :9::9::9: 1 hafta falan yanımda kalacak ,benden yana sıkıntı yok , bana 1 adım gelene ben 10 adım giderimm...

buarada yaptım anadolu lisesi tercihlerimi , 10 aralıkta belli olacak bakalım hayırlısı :34::34::34:

ANATHEMA canım sınavı 2009 da yapmışlardı , birde bu sene yaptılar 2011 Martta , şart olarak 3 yıl çalışmış olmanı istiyorlar o kadar , sizin birde yetenek sınavınız var bildiğim kadarıyla :34::34::34:

Aynurcum inşallah olur canım istediğin okul. hakkında hayırlısı olsun cücüş :)

ben de anadolu lisesi mezunuyum. bizim zamanımızda öğretmenler büyük nimetti, çok sever saygı duyardık. anadolu liselerinde öğrenci biraz daha kolay oluyordur tahminimce. inşallah senin de kıymetini bilirler canım. ben hazırlıktaki ingilizce öğretmenimi ve onun matematik öğretmenimiz olan eşini her fırsatta arıyorum. çok emekleri var bende.

Banucum cok gecmis olsun canim grip olmussun, bol vitamin ye hemen atlat insallah.

Aynurcum sende kayinvalideciginnnleee hos vakitler gecirirsin insallahhhh :))))

Bizde simdi annemle dizimiz izlicez kizlaaar (öyle bir gecer zamanki)
sonra ugrarim yine öptümmmm :38::10:

Selam kızlar nasılsınız.. şimdi rahat rahat yazayım..Teşekkür ederim dilekleriniz için...

Cumartesi günü eşimin doğum günüydü :))) öğle yemeğini ısmarladı kendi pastasını kendi aldı birde akşam yemeklerini o yaptı :D çok süpriz oldu kendisi için :D

Akşam annem rahatsızlanmış sanırım gaz sıkıştırması yaşamış ama ..(birde dedemi kaybettiğimizden beride uyku sorunu oldu hepsi üst üste tansiyon vs )Ablam babam durumunun çok kötü olduğunu söyledir. Pazar günü eşimle buraya geldik hazır oda seyahete çıkmışken bende anneme geldim..En azından bişiler için vesile oluyorum diyebilirim geldiğimin akşamı kızıma mamasını hazırlamak için mutfağa indim geldim ( bu arada dışarıda da dehşet yağmur vardı) birden çok fena su sesi gelmeeye başladı aman yarrabi indim mutfağa musluğun altındaki boru patlamış evi su bastı ( annemlerde uykuya yeni dalmışlar dymamışlar bile) haydi bu sefer onu temizledik...annemin evini sildim süpürdüm derken yiğenimin okuluna gittim geldim .. Şimdilik bir sıkıntı yok gibi gözüküyor...

Ceco cum geçmiş olsun canım..

umutcum pirinç ununu bende kendim çekiyorum bebeğime muhallebi yaparken hazırını alıp kullanmıyorum .. yalnız ben azıcıkta kavuruyorum bebekte ( yada benimkinde öyle oldu az gaz yaptı )..

şekeride aynı şekilde bizde pudra şekeri haline getiriyoruz..zaten kullandığımız az genelde onuda dışarıdan almanın anlamı yok sanırım...

Ama seni cidden tebrik ediyorum.. Kuzucukların çok şanslı....

Canim ne tatlisin ya. Kaynanan sansli. Allah aranizi bozmasin. Hakkinda hayirlisi olsun insallah.

iyi geceler kızlaar bugün bebişe baktım net e pek giremedim .şimdide uykum geldi yarın görüşmek dileğiyle hepinizi öpüyorum :54::54::54:

meyra__
Herşeyin hayırlısı sakın üzelme.... Ben herşeyin bir takvimi olduğuna inaniyorum. Henüz erkenmiş biraz daha vaktı var :emir_bebek:

Ben yaklaşık 7 yıldır Tarçınla yaşıyorum. O benim gerçek can yoldaşım oldu. Çok zor günlerde bana sıcacık sokuldu.
Ben evime bir hayvan almayı düşünmüyordum o beni seçti o geldi... Benim alerji sorunum var. Tarçin 3 yaşlarındayken başladı. Bazi sabahlar, hapsuruk kirizleri yaşıyorum. Tek sorumlu Tarçın ama ondan vazgeçemem. Sadece hergün sabah evi temizlemeye gayret ediyorum. Birde benim evimde sürekli yatak yorgan yıkanıyor. (komsularım artık ne düsünüyor artik bilemiyorum :1: ) evde yerde tüy tumasın diye hiç halı yok. Çok zor bişe ama onu sevgisi yeter.
Bu duyguyu bir hayvanla yaşamadan önce anlayabilmem mükün değildi. Şöyle ki, hayvanlarına çok düşen insanlara tuhaf bakardım. Şimdi benim duygumu da anlatmam zor.
Tarçin bir beyfendi;
$DSCN0013.webp $_DSC0004.webp $DSC00898.webp $DSC00897.webp

Back
X