Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canımBugün başıma neler geldi kızlar sormayın. Son hazırlıklar için avm'ye gidiyordum, çukura girdim ve güüümm! 2 lastik birden patladı. Hemen back up aradım. Onları beklerken akü bitti. 2 saat sonra geldi çekici, ben seksi mini eteğimle gecenin bi vakti sanayilerde kaldımLastik falan değişti derken tam 5 saat boş yere dışarda kaldım hiç bir işimi de halledemedim.
Hemen geldim valizimi hazırladım. Sokak işlerimi yarına sıkıştırmam lazım. Öğlen ofiste olmalıyım. Ayy daha banyo falan çıldırcam valla... Sabah erken kalkıp bildirimi yapar kaçarım artık yoğun bir gün beni bekliyo...
Yaklaşık 1 hafta kadar çok sık giremem ancak fırsat bulursam cepten.. Özleyin beniHepinizi öpüyorum!!
öpüyorum kızını canım:))günayyydınn kızlarrrrrrrrrr sabah sabah tartıya çıkıverdim kızımla diyaloğumuzz
ben tartının üzerindeyimm gördüğüm rakam beklenen artılar
kızım annee sen listeye girip ilk üçe prenses tacı alamıyomusun artık demi
-evet kızım
-anne ee o zaman 80 yaz hemen ödülü all
-kızım dürüst olmak lazım her işte olduğu gibi
yoksa başarılı olamayızz
-anne sen ne zamandır başarılı olamıyosunkii
ben mort tabii velet ya
*sena çabukk ekmeğini ye okula gittt geç kalıcaksın
-aman tamam tamam sinirlendi ya hemen kendi yemezse bana yemek yediriyo :)))
yeni kilom inşallah son olur 84.400![]()
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :122: :122: :122: :122:
Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr içimden bağıra bağıra şarkı söylemek geliyor
Hani geçen akşam diyordum ya spor yaparken hep Pretty Woman filminin müziği aklıma geliyor diye heh işte onu söylemek isterdim bağıra bağıra
Pretty Woman walkıng down the stairs .....
Pretty Woman you are like the stars![]()
![]()
![]()
Birde yapmak istediğim ve ilk fırsatta yapacağım bir şey daha varoda evdeki tartımı ilk fırsatta atmak
![]()
![]()
Bugün salonda tartıldım ve sadece şu kadarını söylim herkes yarınböyle olacak
![]()
![]()
Az daha meraktan çatlatayım sizleri
Bende kaç gündür ikinizide merak ediyordum
Rabbime çok şükür ikinizde iyisiniz kuzucuklarınızda iyiler![]()
![]()
Birde İddadaşım Meryem gelsede iyice içimize bir su serpilse
Hepinizi çok özledik artık kuzucuklarınız için kendinize iyi bakmaya devam edin doğumdan sonra nasılsa yine yolunuz buraya düşer
İkinizide kocaman öpüyorummmmmmmmmmmm
Canım inşallah Anneni ikna edersinizde bir diyetisyene razı gelir
İnsan yaşlandıkca bazı şeylerden vazgeçmek daha zor oluyor oda belki herşeye yasak gelecek endişesiyle gitmek istemiyordur ama midesi rahatsızlanıyorsa mecbur gidecek![]()
her ne kadar az olsun bizim olsun desek de neden az oldu acaba sence canımYENA'cım kilo bildirimim:
Geçen hafta: 89,20
Bu hafta: 89,10
Fark: -0,1 kg
maşallah sporsuz güzel vermişsin[/b]
geçen haftaki kilom : 102.8
bu hafta : 101.5
fark : 1,3
spor : Malesef 0 elde var 0
listeleri hazırlayan arkadaşlarımın şimdiden eline emeğine yüreğine sağlık![]()
günaydın kızlar.
önce zor kısmı atlatalım sonra hoşbeşe geçeriz :) geçen hafta 85.0 kgdım, bu hafta 84.5 kg. sporum 135 dakika. bu 500 gr beni pek tatmin etmedi ama bugün yarın kırmızı kart yicem sanırım (toksindi sanırım böyle diyen, kulakları çınlasın :)).
Yenacım umarım daha iyisindir bugün. kendini ihmal etme canım. doktora git diye taciz etcez bu hafta hep seni :) ellerine sağlık şimdiden.
Asumancım senin de ellerine sağlık. sporum bu hafta az oldu. kız bana :)
Eki Görüntüle 570637
esracı önce tebrik edeyim kilo verdiğin için de sonra kızayım sana:)
neden az yaptın bakalım sporu
eskiden şart koymuştuk spor süresi hakkında ben yine koymak istemiyorum da az da olsa yapılsın diye ama sana 180 dk altına inme şartı koyayım benhaftaya 180 dk alt limitin haberin ola:)
her ne kadar az olsun bizim olsun desek de neden az oldu acaba sence canım