birrr saatt yazdımm cecoşşş şimdi bazen adama acıyorumdaa...ne pısırıklığını bıraktım ne uyuzluğunu..ama acayip relaxxım şuandaaa....
CAnım boşver üzme kendini valla seninkide hak etmiş hatta tam sopalıkmış senin eşin

Anam adamın alkolüde yokki arada sarhoş geldiğinde evire çevire döv nasılsa sabah hatırlamaz diye

Sen dua etmeye devam et Rabbim inşallah sana yardımcı olur ama Asumanzeynebinde dediği gibi çekilecek şey değil.
Ben bazen eşime kızıyordum ama inan hakkını yemiyeyim asla kısıtlaması yoktur sokak konusunda

Bende dediğin gibi ilk zamanlar ay üzülmesin ay darılmasın derken çok fazla pohpohluyordum eşimi. İnan sakal traşını bile ben önüne oturup yapardım, çorabını giydirirdim hatta dışarı cıkacağı zaman üzerini başını hep ben verip giymesinede yardımcı olurdum

Birtek takıntım vardı oda asla ne para isterdim nede dışarı cıkmak için izin

Param bitsede bana para ver demezdim o akıl edip vermesi gerekiyor diye düşünüyorum halada

Bir yere gideceğim zamansa nereye kimle gideceğimi söyleyip sadece haberin olsun merak etme derim. Şimdiye kadar sadece bir iki kere gitme dedi ( gidemezsin kelimesini kullansan çirkefe bağlarım valla

) o zamanda ya kadınlığı devreye sokarak yada bunalım takılarak istediğimi elde ederdim

şimdi zaten iki çocuk var o yüzden hiç sormaz hatta bazen arar oradayım buradayım diyince eee çıkarken haber vermedin der bende hemen derim oldu rapor vericeğim sana bu yaştan sonra diye
Benim rahmetli Kpnin dediği gibi biraz asilik var serde

asla yasaklara gelemem aksine bende ters teper.
aayyyyyyyyy kızlarr yaaaaaaaaa ben bu gece çok güsel bi rüya gördümmmm.....doğurdugumu görmüştüm çocugumuda görmüştümm...ama hamile lduğumu ilk gördümmm....çok güzeldi öyle güzell göbişimm vardıkiii...kendi kendimi seviyorum ağlıyorumm..ayy diyorum ben hangi ara hamile kaldım ne zaman doğurucamm acaba diyorumm...hiç dr ada gitmedim diyorum o ara uyandımm....rüya sarhoşluğuyla elimi göbişe koyup yine uyuya kaldımmm aynı devam etti rüyaaa...seviyorum aileme haber veriyorumm..ayy çokk güzeldii....inşallah..gerçek olurr şu pko illletinden kurtulurda bebişe kavuşuruzzz...
Canım gerçekten çok güzel bir rüyamış

RAbbim inşallah tez zamanda rüyanı gerçekleştirirde belki o zaman eşini dize getirirsin

Belki eşin kendi çocuğu olacağını öğrendiğinde biraz daha sizlerin huzuruna önem verip abisini ikinci plana atar

İnşallah Rabbim en kısa zamanda sanada o mucizeyi nasip ederde sende o zaman hamileliğin bahanesiyle her istediğini yaptırırsın

Valla ben her iki hamilelikte de sonuna kadar faydalandım eşimden

pişman değilim yine yaparım

ama tabi hamileliğe gerenk yok Allah isteyenlere nasip etsin önce
cecoo...bişi sorucamm..hani sendede pko varyaaaa...gebe kalmakta zorlandınmı tedavi felan gördünmüü....bide kaç kiloydun hamile kaldığındaa....yani ben 85 kiloda bi pkolu olarak hamile olabilme ihtimalimi düşünüyorum daa ondan mrk ettimm...
Canım ben büyük kızdan sonra öğrendim PKoyu daha doğrusu ikinciye niyetlenince. Hatta ilk üç ay bu sefer hamilemiyim diye hastaneye koşturmuştum ve sonunda pko teşhisi kondu endokrine gitmem gerektiği söylendi. O ara randevu alamayınca bir iki ayda öyle geçti derken endokrin için kan tahlillerinde hamile olduğum ortaya çıktı

doktor imkansız ya sende pko var dedi hatta aşılama mı yaptın falan diye baya inatlaştı benle fakat Allah istedikten sonra herşey olur diyince mecbur kabul etti

Ben 110 kiloya yakındım herhalde hamile kaldığımda ve inan 9 ay istediğim gibi kendimi kısıtlamadan bol protein yemiştim

tabi hep ızgara et yada tavuk nadiren balık ve sonunda 5 kilo vermiştim
He benim hatam emzirirken süt olsun diye homini gırtlak yemek yememdi ama şükür artık gidiyor kilolar
Canım bende spora giderken hocam bana soğan suyunu önerdi ben tadı çok kötü olduğu için icemedim ama icebiliyosan dene bence
Bakalım haftanın başında denemeye başlarım belki ama eşimden gizli olması şart

bir kaç sene evvel lahana çorbası denemiştim artık nasıl hashas bir mideyse ikinci gün hastanelik olmuştum

hatta o ara çok meşhurdu ya lahana çorbası doktor direk sendemi lahana çorbası madurlarındansın diye sormuştu

Eşim nasılsa kilo veriyorsun pko içinde olsa içme bitkisel şeyler dedi geçen gece o yüzden bir iki gün ona söylemeden yapmak istiyorum eğer midemi rahatsız etmezse devam ederim

Yazarım burayada zaten
balık kısmet demek rüyada helede tutmuşsun yeni yıl sana kısmetli gelcek kız milli piyangomu alsanki:)))
anammmm bendemi alsam bir bilet

Yok şaka bir yana ama gerçektende içimden bir ses bundan sonra herşeyin çok daha güzel olacağını söylüyor

İçimden bir ses yavaş yavaş herşeyin istediğim gibi olacağını söylüyor

İnşallah hepimiz için herşey çok daha bereketli ve kısmetli olur ...Aminnnnnnnnnnn
kızz dememe gerek kalmıyorkiiiii..uyuzz hiçbiyere gitmiyorrrr....ne bi arkadaş ortamı nede başka biyerr...diyorum ben gidiyim sende git..yok diyorr...hele şimdi arada çıkmaya başladım kavga dövüşş...herkezz yeni evlisin gecer diyorrdu 3.5 yıl oldu..eşimle aramızdaa 10 yaş varr bide ondanda olabilir diyorlarr...ama bazen cuvkını çıkarıyorr...bak eşimin facesi yokturr ama her dk benim facededir kim ne demiş ne yapmışş...akşam gelir tele bakar kimle konuşmuşum msjlaşmışım...hep onla ilgileniyipp hep onu fışfışlıyımm ozaman hayat çokk güzelll...ama bende insanımmm....
He bak birtek o takıntısı var eşimin

Face açma kendine diyor ama bende baya oluyor bir gün dedim ona ben eski kiloma düştüğüm an kendime face açacağım eski sınıf arkadaşlarımla konuşacağım diye

yok aşkım benimkine ekle sen diyor.
Bende tam tersine eşimin face adresinde dolanırım

meraktan değil tabi birkaç okul arkadaşım onun adresinde ekli arada onlarla sohbet ediyorum yada kendi akrabalarımla. Kızımda var face adresi onada giriyorum arada

İnan benimde eşiminde telefonu ortadadır ve mesajda gelse kimse kimsenin telefonuna bakmaz

ben bazen gizli bakarım o ayrı

Dediğin gibi 10 yaş var aslına çok değil ama erkeklere göre daha farklı oluyor galiba. Belkide seni kaybetme korkusu vardır ama sana bu şekilde davranarak senin ona karşı sevgin zedelenir

inşallah bunu anlar bir an önce
yok canım benim hiç değişeceğini bekleme...sen değişiyosunda o değişmiyo...9 sene oldu benimki hala aynı...haberi olmadan kapı dışarı çıkamam.çocuğu okuldan almaya gidiyorum mesela eğer markete ugrayacaksam haberi olucak...buraya takılmamada kızıyo...biraz faceye takılam dediydim bir ara onada çok kızıyor..bunlar en basit olanı hemde...bir yerlere gitmek gezmekk nerdeee...kendini kırk yılda bir ikna edebilirsem anca ozaman gidiyoruz biryerlere...sürekli evdeyim bide buarada çocuklar hastalandı falan...çok daralmıştım...artık ne dese batmaya başlamıştı biraz bende aksileşince ters ters konuşmaya başlayınca anca anladı iyiye gitmedğimi ve önceki hafta sonu sahile indik...ama sevgili kocam bu sana bir sene yeter diyede ekledi...sürekli onunla ilgilenmeliyim o evdeyken başka bişeyle uğraşmamalıyım keyfine düşkündür o tv seyredicek ben ona habire çay pasta börek kuruyemiş taşıyacağım...bütün bunları bir zamanlar yapıyodum artık sallamıyorum...yapmam gereken kadarını yapıyorum okadar eskisi gibi üzerine titremiyorum artık...ömrüm gitti aman üzülmesin aman gücenmesin aman aman aman diyerek...hep benden gittii.ailesiyle ilgili konulara hiiiiçççç girmiyorumm sayfalar yetmez...amma uzattım kısacası hiç bekleme değişmesini.olduğundan daha fazla değer vermiceksin hakkaten çok yıpranıyosun....
bu arada çocuklarım iyileşti çok şükür ve ben eski düzenime dönüyorum galiba yavaş yavaş...iki gündür düzenli olarak 75 dakika spor yapıyorum ama bir aydır ara verdiğim için heralde her yanım çok acıyo bacaklarım kalçalarım karnım....ayakta durmayada dayanamıyorum oturmayada..işin ilginç tarafı buna memnunum...bu acılar iyiye işaret gibi geliyo ondan heralde
Canım şükür çocuklar iyileşmiş

Rabbim bir daha göstermesin.
Seninde dediğin gibi böyle erkekler adamı yıpratır

Allah yardımcınız olsun eşlerin hepsine de akıl fikir versin ....Aminnnnnnn
arkdaşlar 95 kiloyum.önümde kocamaaaaaannnn bi göbüş var.neresinden başlıyım eritmeye.ne tavsiye ediyonuz.zayıflyan varsa nasıl zayıfladı.ilaç kullanan oldumu.en güvenilir ilaç hangisi.yada bitkisel ne yapılabilir.(babam pasta yapmayı nerden öğrendi :)))))
Aramıza hoşgeldin

İnşallah en kısa zamanda hepbirlikte hedeflerimize ulaşırız

Umarım kalıcı olursun ve bol bol paylaşımda bulunup bizlerle güzel bir zayıflama serüvenine başlarsın