Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

korkma kuşumm korkma , yememm , cııısss o cıııss , EMİNE STYLE yapiim , ucundan 2 kaşık diyor yaa , Eminneeeee :9::9::9:

:1::1:ay naaapim kiz 2 kasik aldim valla ucundan ufacik,
nasilsa o kasenin yarisinida yeseydim ,tamaminida yeseydim doymazdim tatliya
2 tane anca keser beni :1::1: hic yemem daha iyi

yilbasinda nörecez hic bilmiyorum :17::25:

harikasın kuşumm , eminimki 2014e gayet fit bi hatun olarak gireceksinn :129::129::129:

bende geçen sene aralıkta başladığımda 102 idim yanılmıyorsam yeni yıla 98 ile girmiştim , yaklaşık olarak 21-22 kilo hafif giriyom kuum bu yıla , o zaman bi kocaman aferin ve öpücük sana , bi kocaman aferin ve öpücükte bana :46::46::46::54::54::54:

aferin hepimize :) en çok ikimize :) kızlar kesecek bizi :))))

maşallah sen süpersin zaten :)

iyi geceler
ben de etimek tatlısı yaptım yine bildiğimden şaşmayım dedim bir de tahinli kurabiye yaptım ki of ne koktu mübarek böyle çatlak üstü fındıklı eşime tattırdım beğendi
kıymalı patatesli börek sardım yarın pişireceğim
karnıbahar brokoli havuç haşladım yoğurtlu salata için
bir de közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan çıkardım buzluktan salata yapacağım
büyük kızımın isteği üzerine de mercimek köftesi
acıdım kendime şimdi yesen bir pişman yemesen bin pişman hesabı olacak
az daha işim var sabah pek bişey bırakmak istemiyorum

iyi geceler kızlar :) Sabah girdim bir sürü de alıntı yaptım ama cevap yazamadan dışarı çıkmak zorunda kaldım. O alıntılar gitti o yüzden. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederiz ablaları teyzeleri. Oğlum her zamanki canavarlığında bugün :) İlaç tedavisi 10 gün sürecek ama sıkıntımız ilk günden hafifledi çok şükür.

Ben 3 saatimi AVM'ye gömdüm bugün :( Oğlumun ihtiyaçları, kızımın okulundaki parti için malzemeler, oğlanın arkadaşına yılbaşı hediyesi (yılbaşı çekilişinde çıkmış) bir de Ankara'daki akrabalara yılbaşı hediyeleri aldım. Aralarında ayrım olmasın diye herkese bilezik aldım aksesuarcıdan, farklı modellerde, karışık paketlettirdim. Sonra da tereddüt yaşadım, 'acaba kayınvalideme farklı bir şey mi alsaydım' diye. İşin zevki herkes bir aradayken vermek diye böyle yaptım, eşimin teyzeleri, onların kızları, kv ve eltim toplam 12 kişi. Aynı şeyi alsam olmaz, farklı alsam ayırıyormuş gibi olcaktım. Ben de karışık alıp paket ettiriyorum herkesin şansına ne çıkarsa artık :) Geçen bayram küpe almıştım, o zaman herkes halinden memnun görünüyordu, bir tek kayınvalideme ve eltime çıkan küpeler pek havalı değildi. Sanki özellikle yapmışım gibi :) Bu sefer paketlere işaret mi koysam ne yapsam?

teşekkürler Umutcuumm , gel takıl bana bu fırtınada beraber savrulalımm :32::32::32:

canım benim oğluşuna geçmiş olsun , Yenacım senin cücüşlerde hastaymış sanırım Rabbim şifa versin hepsine , aman cücüşler bir daha hasta olmasınlarr :34::34::34:
Canım, benim burada bambaşka rüzgarlar esiyor :) Başka yöe savruldum ben bu ara :)) Ama öyle böyle yola geleceğim elbet...

Selamın Aleyküm kızlar

evet öncelikle büütüüünnn hayır duaları eden arkadaşlara sonsuz teşekkürler Allah razı olsun hpinizden ama babannemi kaybettik canlar zaten yazmıştım heran ölüm haberi gelebilir diye nitekim öle oldu size yazdıktan 5 dk sonra geldi haber buğün köye götürdük defnettik Allah yattığı yerde rahatlık versin mekanı cennet olsun öyle yorgunumki anlatamam dün sabahtan beri ayaktayım ama bi size uğrayıp rahatlamak istedim aslında bişey sorcam kızlar babannemi yıkarken bende ordaydım durdum baktım buğünde eşim gececi sürekli gözümün önüne siması geliyo biraz tırstım felak nas ayetel-kürsi felan okuyorum daha başka iyi gelen bişey varmı hepinizden Allah razı olsun kızlar:50::50::50:

Başın sağolsun canım :( Mekanı cennet olsun babaannenin.

herkeslere selamlaaar:3:
yatıcam ama şöyle bi kkya 5dk olsa bir dolanıyım dedim:)
ben kilomu ve sporumuuuu:1: şimdiden yazayım....

YENA:
bu hafta: 101.5kg

ASUMANZEYNEP:
bu hafta: 150dk yürüyüş

bu hafta benden giden -300gr oldu, yehooo diyoruuum:))):62::62::62:

ben yatayım artık kızlar, heppinizi koccaman öpüyorum, görüşürüz....:16:
herkeslere iyi geceler.....:16::16::16:

kızlar şu bota bakıverseniz bi ,sizce nasıl ??? ben beğeniyom bunları görsel olarak ama içerde 9cm gizli topuk var , hiç alışkın değilim böyle bişeye , acep giyebilirmiyim diye düşünüyorumm :44::44::44::44:
http://www.trendyol.com/Lacivert-Bej-Nar-Bot-R0114081392/UrunDetay/12535/2063643

ben tıkladım ama şifre istiyo, bende de öyle bi üyelik olmadığı için giremedim malesef, göremedim malesef:50:

bu arada ellerinie sağlık kuzum , kek süper görünüyyooo :56::56::56:

ayy aliim dimi şöyle boyum posum azcık daha çıksın ortaya :27::27::27:

yaa kilodan dolayı topuklu giyemeyince , şimdi ister istemez kafada bi soru işareti varr :44::44::44:

kilo verdim, şimdide artık mankenlik yolunda ilerliyorum diyosun yaniiii:))):1::nazar::nazar::nazar:
maşaallah benim aynurumaaa:nazar::nazar::nazar::16:

iyi geceler
ben de etimek tatlısı yaptım yine bildiğimden şaşmayım dedim bir de tahinli kurabiye yaptım ki of ne koktu mübarek böyle çatlak üstü fındıklı eşime tattırdım beğendi

yarın gününmü vaaar?
yoksa yerli malı haftası falanmı??
kime bu hazırlık:)))
yoksa yarın yenamı geliyo sana dermişim:)):27:
kolay gelsin ayrıca canım......:16:

ben tıkladım ama şifre istiyo, bende de öyle bi üyelik olmadığı için giremedim malesef, göremedim malesef:50:

kilo verdim, şimdide artık mankenlik yolunda ilerliyorum diyosun yaniiii:))):1::nazar::nazar::nazar:
maşaallah benim aynurumaaa:nazar::nazar::nazar::16:

sağolasın kuşumm , bak bot burda , birde sen yorum yapıveerr :34::34::34:

iyi geceler

asuuu :56::56::56::56::56:

hayırlı geceler kızlaarr
şimdi günden geldim yeğenim bize yolluk poğça yapıyor. bende birazcık bakayım. cevaplayamam ama okurum birbuçuk saat sonra yola çıkıcaz Allah kısmet ederse

Oğluşla uğraştım biraz, uykunun arasında ilacını damlattım, şurubunu içirdim vb. Şimdi de iyi geceler dilemeye geldim.

Yenacığım yarın çok koşuşturmalı bir gün olacak benim için, sabah erkenden bildirim yapamazsam beni aynı geçer misin? Önceki gün tartıldığımda aynıydım :(

dafi, iyi yolculuklar canım.

Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar arkadaşlarım :)

Oğluşla uğraştım biraz, uykunun arasında ilacını damlattım, şurubunu içirdim vb. Şimdi de iyi geceler dilemeye geldim.

Yenacığım yarın çok koşuşturmalı bir gün olacak benim için, sabah erkenden bildirim yapamazsam beni aynı geçer misin? Önceki gün tartıldığımda aynıydım :(

dafi, iyi yolculuklar canım.

Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar arkadaşlarım :)

iyi geceler canım yarın için kolay gelsin sana:16:

Çok uykum var. Bitirmem gerken işler var. bitmedi :( yarin saban spora gitmem gerek. belki öglene kadar girmem...
bende yazayım...

spor 360 dak.

geçen hafta; 87.4
bu hatfa: 86.8
giden: 0.6

bol indirimli günler:)))

iyi geceler...

iyi geceler

ablacim ne güzel seyler yapmissin agzimin suyu akti :5::1: :56:

hayırlı geceler kızlaarr
şimdi günden geldim yeğenim bize yolluk poğça yapıyor. bende birazcık bakayım. cevaplayamam ama okurum birbuçuk saat sonra yola çıkıcaz Allah kısmet ederse

hayirli yolculuklar ablacimmm, nereye gidiyodun unuttum ama sagsalim git gel :1:

bende kuzey güneye baktim bitti cok heycanliydi yineee
yatcam birazdan
su iciyorum bol bol yanima koca surahiyi koydum
malum aksama kadar icemedim su
iiy geceler herkese

iyi geceler canım yarın için kolay gelsin sana:16:

Sağol Asumancığım. Annemler olmayacağı için tüm işlerimi oğlum okuldan gelene kadar yani yarıma kadar halletmem gerekecek. Sabah ok gibi hareket etmem lazım :) Sana da kolay gelsin canım :))

Bu arada bu hafta yürüyüşler gümledi, o sebeple utanıp yazmadım ama 60 dk yürüyüşüm vardı benim:) şeref golü gibilerinden bildireyim gene de :))

Tekrar iyi geceler :54:

Sağol Asumancığım. Annemler olmayacağı için tüm işlerimi oğlum okuldan gelene kadar yani yarıma kadar halletmem gerekecek. Sabah ok gibi hareket etmem lazım :) Sana da kolay gelsin canım :))

Bu arada bu hafta yürüyüşler gümledi, o sebeple utanıp yazmadım ama 60 dk yürüyüşüm vardı benim:) şeref golü gibilerinden bildireyim gene de :))

umutcum sen yine iyisin ben hic yürüyüs yapmadim :17: spor namina hicbisey yok
bu arada sende ankaraya gidiyormussun yilbasinda, iyi yolculuklar canim

Senin ağzın bal yisin ama yediğin kadarda kilo ver emi :1::1::1:
İnşallah hepbirlikte bu yaza damgamızı vururuz :34:
Rabbim hepimize bu yaza kadar hedeflerimize ulaşmayı nasip eder inşallahhhhhhh....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sizler sayesinde öğrendim şükür sağlıklı beslenmeyi :34:
İyiki varsınız ve iyiki sizleri tanımışım :34: Hepinizden Allah razı olsun ...Aminnnnnnnnnnnnnnn

:54::54::54::54::54::54:

r :34:
ceco hemen hemen 5 yıldır burdayım bu topiğe böle ara ara giren devamlı takılan bi cee diyip kaçan olur
bu arada böle aktif kilo veren ideol olur ve çok takip edilir
mesela bi ara toksin kulakları çınlasın ideoldü ne yese ne yapsa kendimizle kıyaslardık
mesela aynur cücüşü (kaynanası gelip gidene kadar ideoldüü:))))))))) gaz veremde 30 beden pantolü alsınnn:16::16::16::16::16::16:

mesela seçil eskilerden ideoldüü (yeni yeniden başladı inşalahh devam eder)

geçen kış asu ve öğretmen olan ankaralı adını unuttum o vardııı fuul takipteydik

ilk başladığımda bi polis arkadaş vardı mersinden süper verdi
bide aşkito vardı 100 lerden 60 lara indi halada öle 2. doğumu yaptı daha niceleri hatırlayamadıklarımm

bu arada sen sıkı takiptesin haberin ola kaçamak yapmak yokk ideolümüzsünn

anam bu gaznan tutmayın banuşumuuu:54::54::54::54:

güle güle gidin yolun açık olsun inşallah yılbaşından sonra tam gaz başlarsın artık

asuuuuu mamalar harikkaaa sen hangisini yiyeceksinn acebaa içlerinden

aynurrr botlar güzel bence giyersin bi ara dolgu topuk buna benzer spor ayakkabılar vardı rahat giymiştim velakin ayakkabı olduğu için ayaklarımda maşşalahı olduğu için yürürken ayağımdan topuğu çıkcak gibi oluyodu bunun boğazzları aayğını bileğe kadar sardığı için hem burkma olasılığın olmaz hemde yürürken rahat edersinn saygılarımlaa:49::49::49::49:

Back
X