- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleykümmmmmmmm
Herkese hayırlı gecelerrrrrrr
Aslında bir sürü alıntı yapmıştım ama maalesef ben yine roman misali yazınca KK bile oha çekti ve beni kapı önüne itekleyince bütün yazdıklarım gitti
Neyse özet geçeyim
Tüm hastalara acil şifa diliyorum
Haftanın ilk üçünü kocaman tebrik ediyorum ve öpüyorum

Azminiz daim olsun
Yenacığım seninde ellerine sağlık
Ben bugün malum görümcede mevlüt olduğundan giremedim KKya
Sabah erken kalkmayı düşünüyordum ama dün gece buradan çıktıktan sonra baba kız krizi yaşadığımız için gece 2ye kadar sorunu halletmek adına oturup ailece konuşunca sabahta erken kalkmak hayal oldu
Alat acele kahvaltı ettiğimizden resimde çekemedim doğal olarak
Klasik kahvaltıdan sonra görümcenin evine gittik öğleden sonra tabi oradada çok az etli pilav ve 3 KK kadar az şekerli kabak tatlısı yedim
aslında tulumbada vardı ama onu yemedim tabikisi 

Akşamıda orada geçirdiğimiz için benim akşam yemeğide hayal oldu
Akşam yemeği yerine bol bol şekersiz çay ve biraz meyve yiyebildim ancak
Aslında bugünden hiç memnun değilim çok fazla kaçırmadığım halde sonuçta olağan düzenim bozuldu ama yarın Allahın izniyle yine özüme dönerim
Öğlende biraz daha erken gideceğim Spor salonuna ( malum spor arkadaşımla sözleştik birlikte çalışırız diye
52 yaşında 60 kiloda bir abla
) 1.5 saat kadar fitnes yapıp yarım saat dinlendikten sonrada yüzmeye geçeriz diye sözleşmiştik tabi umarım unutupta geç kalmaz
olmadı tek başımada olsa çalışırım nasılsa 
Bu arada yazın eşimin düğünü için 1 beden daralttığım 54 beden kumaş pantalonumu giydim bugün ve şükürler olsun oda ufak ufak bol gelmeye başladı

İnşallah sırayla bana şu anda dar gelen ama vermeyede atmayada kıyamadığım diğer pantalonlarıda zayıfladıkca sırayla giyeceğim günlerde çok yakındır
Terziyi zengin edeceğim bu gidişle
ama olsun halimden çok memnunum 
Görümcemin eşi hariç hiç kimse bugün bana aaa baya fark var demedi

fesatlar ne olucak 

Enişte bey valla banu sen baya bir zayıflamışsın dedi
tabi beni son geldiğinde görmemişti ve en son 120 kiloluk halimi biliyor 
Dedim yaza inşallah çok daha büyük fark olucak
Oda aşırı kilolu hatta ikimizde aynı dönem başlamıştık glukophage kullanmaya ama o bu gelişinde tahlillerini yenilediğinde doktor insüline başlaman şart demiş :26::26::26: iki gündür insülin vuruluyormuş. Aslında hiç şaşırmadım desem yeridir çünkü asla beslenmesine dikkat eden biri değil aksine hala nerede ne yesem diyen biri ve gece yatana kadar tatlı tuzlu hiç sınır tanımadan yiyen biri. Benle biraz beslenme konusunda sohbet edince ayak üstü valla sen yırtmışsın ben insüline başlamak zorunda kaldım kurtulabilirmiyim bilmiyorum dedi ( adamcağız seviyor yemek yemeyi ve okadar spordan da konuştuğumuz halde ancak bana helal olsun ama ben yapamam herhalde dedi
)
Üzüldüm açıkcası sonuçta niye bile bile lades diyelim ki dimi ama
İnşallah oda bir gün sağlığının yediklerinden daha değerli olduğunu anlarda kendine çeki düzen verir
Bu arada görümcemde baya bir kilo almış
Normalde hep o bana laf sokarken bu sefer de ben oh oh sen böyle devam et ortada buluşuruz sen yukarı doğru bende aşağı doğru ilerlerim dedim
Ay ne yapayım körlen yatan şaşı kalkar dedi ama herkes ona kilo almışsın diyince biraz bozuldu
içimden eeee geçmişte karşındakinin kırılabileceğini düşünerek konuşmazsan Allahta seni eleştirdiğin konuyla baş başa bırakır dedim 
Eminim KV bile uyuz olur kızından daha zayıf olduğumda ama sırf o zevki yaşamak için daha fazla dikkat edip sporumu aksatmayacağım
Yaşasın kötülükkkkkkkkkkkk

Herkese hayırlı gecelerrrrrrr

Aslında bir sürü alıntı yapmıştım ama maalesef ben yine roman misali yazınca KK bile oha çekti ve beni kapı önüne itekleyince bütün yazdıklarım gitti

Neyse özet geçeyim

Tüm hastalara acil şifa diliyorum

Haftanın ilk üçünü kocaman tebrik ediyorum ve öpüyorum

Azminiz daim olsun

Yenacığım seninde ellerine sağlık

Ben bugün malum görümcede mevlüt olduğundan giremedim KKya

Sabah erken kalkmayı düşünüyordum ama dün gece buradan çıktıktan sonra baba kız krizi yaşadığımız için gece 2ye kadar sorunu halletmek adına oturup ailece konuşunca sabahta erken kalkmak hayal oldu

Alat acele kahvaltı ettiğimizden resimde çekemedim doğal olarak

Klasik kahvaltıdan sonra görümcenin evine gittik öğleden sonra tabi oradada çok az etli pilav ve 3 KK kadar az şekerli kabak tatlısı yedim

Akşamıda orada geçirdiğimiz için benim akşam yemeğide hayal oldu

Akşam yemeği yerine bol bol şekersiz çay ve biraz meyve yiyebildim ancak

Aslında bugünden hiç memnun değilim çok fazla kaçırmadığım halde sonuçta olağan düzenim bozuldu ama yarın Allahın izniyle yine özüme dönerim

Öğlende biraz daha erken gideceğim Spor salonuna ( malum spor arkadaşımla sözleştik birlikte çalışırız diye

Bu arada yazın eşimin düğünü için 1 beden daralttığım 54 beden kumaş pantalonumu giydim bugün ve şükürler olsun oda ufak ufak bol gelmeye başladı

İnşallah sırayla bana şu anda dar gelen ama vermeyede atmayada kıyamadığım diğer pantalonlarıda zayıfladıkca sırayla giyeceğim günlerde çok yakındır

Görümcemin eşi hariç hiç kimse bugün bana aaa baya fark var demedi

Enişte bey valla banu sen baya bir zayıflamışsın dedi

Dedim yaza inşallah çok daha büyük fark olucak

Oda aşırı kilolu hatta ikimizde aynı dönem başlamıştık glukophage kullanmaya ama o bu gelişinde tahlillerini yenilediğinde doktor insüline başlaman şart demiş :26::26::26: iki gündür insülin vuruluyormuş. Aslında hiç şaşırmadım desem yeridir çünkü asla beslenmesine dikkat eden biri değil aksine hala nerede ne yesem diyen biri ve gece yatana kadar tatlı tuzlu hiç sınır tanımadan yiyen biri. Benle biraz beslenme konusunda sohbet edince ayak üstü valla sen yırtmışsın ben insüline başlamak zorunda kaldım kurtulabilirmiyim bilmiyorum dedi ( adamcağız seviyor yemek yemeyi ve okadar spordan da konuştuğumuz halde ancak bana helal olsun ama ben yapamam herhalde dedi

Üzüldüm açıkcası sonuçta niye bile bile lades diyelim ki dimi ama

İnşallah oda bir gün sağlığının yediklerinden daha değerli olduğunu anlarda kendine çeki düzen verir

Bu arada görümcemde baya bir kilo almış

Eminim KV bile uyuz olur kızından daha zayıf olduğumda ama sırf o zevki yaşamak için daha fazla dikkat edip sporumu aksatmayacağım

Yaşasın kötülükkkkkkkkkkkk