Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar...
nasılsınız...ne güzel muhabbetler etmişsiniz gene...bi denk gelemiyorum sizlere...benim günüm yorucu geçti...kahvaltıyı geç yaptık sonra kuzularımı yıkadım sporumu yaptım yemek yaptım daha temizlik yapıcaktım bi telefon geldi amcamlar size gelicez diyo eyvah dedim ev çarşambadan hallice kocam sağolsun çocuklarla ilgilendi ben girişip temizlik yaptım ama artık kolumu kaldıracak halım yok.. biraz size bakayım dedim...küçük kuzumuda uyuttum birazdan büyükle beraber yatarız artık..amcam gelirken çocuklara çikolata getirmiş dayanamadım birer ısırık aldım iki kuzumdanda:50:onun haricinde yemek anlamında güzel geçti günüm...ama niyeyse pek umutsuzum gene..yazdıklarınızı okudukça biraz gaza geliyorum...görüntüde biraz fark etsin istiyorum artık...neyse herşeye rağmen durmak yok yola devam inş.

tebrik ederim canım , çok istikrarlı gidiyorsun , 2 parçacık çikolatadan bişicikler olmazz , bak ne güzel sporunuda yapmışsınn , olacak bu iş olacakkk :129::129::129::129:

amcanlara gıcık oldum , öyle aranıp hemen cart diye gelinmez , ne biliim bi gün önceden falan söylenir , aaa bende iyice çirkef oldum haaaa :9::9::9:

görüntüde yavaş yavaş farkediyor kuzum sen içini ferah tut , biz bu kiloları bi anda almadıkki bi anda verip hemen farkettirsin kendini , o yüzden azcık sabır , zaten güzel günler bizi beklerrr :16::16::16:

iyi akşamlar güzeller
aynurcum esracım:16::54:
aynurum bitirdin valla askerliği
esracım geçmiş olsun canım
biz de yürüdük bugün eşimle 1 saat en az fazla tempolu olmasa da
günü güzel geçirdim diyet açısından şükür

Sağol Asumancım, şimdi daha iyiyim şükür.
Sen de yürümüşsün yine, maşallah:nazar: ben de bugün yürüseydim aralık ayı boyunca 15 gün sporumu yapmış olacaktım. belki yarın yürür 15e tamamlarım ama.
evet kuşum kafam rahat etsin , 2. dönemde imam hatipe geçince daha güzel olacak herşeyy :34::34::34:

sonra muhabbet ederiz kuzum ,ben buralardayımm
:32::32::32: sende git kocişinle ilgilen bebeemm , gün gelecek benim kocişimde yanımda olacakk :16::16::16:

Tatlım zaten eşin gelsin Yenacım seni yıllık izne çıkarcak. buralarda görürsek seni süpürgeyle kovalarız :9:

Bu sevgili mevzusunda sanırım bende çok sanslıyım. Bende birkez olsun kilolarımla ilgili hiç bir şikayet duymadım. Hem benimkisi zayıf. Üstüne üstlük spor yapan atlatik bir adam ve çevresinde hep profesyonel sporcular var. Sağolsun benden hiç utanmadı hiç rahatsız olmadı. Kendi çevresiyle beni hep tanıştırdı. Sıkı sıkı elimi tuttu. Ne diyim allah razı olsun. O mutlu olsun. Şimdi ben kilo vermeye başladım ya sadece sevindiğini görüyorum. Ay ağlıcam ya... o gerçekten güzel bir insan. Sanırım çok geç buldum allah yüzüme güldü diye düşünüyorum. Böyle çay içtiği bardağı bile yıkar kapatır. :16::16::16::16::16::16:

Ben buna dörtdörtlük kadın diyorum. Eli ne kadar ölçülüyse tatmaya bile gerek kalmiyor.

Nuhancım ne şanslısın :nazar:. İnşallah bir ömür çok mutlu olursunuz sevdiğinle. Eşsiz bir mücevhere sahip gibi hissediyor artık bu devirde kalmayan iyilikte, saflıkta, güzellikte bir eşe sahip olduğunda insan :)

bu arada kararını iyi ayarladığımdan değil canım tadına bakmamam, kaynayan şeyi yemekten hoşlanmıyorum pek. yoksa eşimle tuz yüzünden papaz olmuşluğumuz çoktur :)

slm kızlarrrr nasılsınızzz baya muhabbet editmişsiniz çok şükür herkezin rejim yolunda gidiyo sanırım yarına herkez miğdesini hazırlıyo
inşallah hayırlı bi yıl olur hepimiz için yaza zayıflamak umudu ile inşallah

kaynanalardan bahsedilmişş ahhhh ahhhh kilolu gelin olmak zor zanaat
ama allah büyük dedim hep inşallah başında bulursun dedim evleneli hiç yakıştıramadı oğluna off takliidimi yürüyüşümü nlelr neler yaptı aklı sıra espiri yaptı eşim saolsun ilk başlarda oda gülüyo onlarla falan amma sonra bi atııldım adama panter gibi şimdi laf söletmiyo
vel hasıl sevgilisi olanlar yeni evliler hiç üzülmesin her evlilikte oluyo ama iş gene bizde bitiyo eşimiz laf söyletmez ağızlarını tıkarsa dut yemiş bülbüle dönerler

bu arada kaynanamın hazin sonu elticimle buldu bana kilolu milolu derken kaynım 90 kilo 185boy elti 150 boyunda kilo fazla yok ama gidiş hat fena
kınamıyorum sevmem insanların uvuzuyla dalga geçenleri ama insanın karşısına çıkıyo işte ince zayıf gelin alıcam 2.oğluma diye diye kısmet allah buna yazmış

ha sustumu kadın susmadı geçen diyorumkii 70 olsam iyi sen 70 olamazsın bünyen okadarını veremez demezmiii
aman cahili adam edemezsin cahilliğine verip laf yetiştirmiyorum kocamı takıp koluma keyfime bakıyorumm çatıırr çatıırrr çatlatıyorum:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

slm kızlarrrr nasılsınızzz baya muhabbet editmişsiniz çok şükür herkezin rejim yolunda gidiyo sanırım yarına herkez miğdesini hazırlıyo
inşallah hayırlı bi yıl olur hepimiz için yaza zayıflamak umudu ile inşallah

kaynanalardan bahsedilmişş ahhhh ahhhh kilolu gelin olmak zor zanaat
ama allah büyük dedim hep inşallah başında bulursun dedim evleneli hiç yakıştıramadı oğluna off takliidimi yürüyüşümü nlelr neler yaptı aklı sıra espiri yaptı eşim saolsun ilk başlarda oda gülüyo onlarla falan amma sonra bi atııldım adama panter gibi şimdi laf söletmiyo
vel hasıl sevgilisi olanlar yeni evliler hiç üzülmesin her evlilikte oluyo ama iş gene bizde bitiyo eşimiz laf söyletmez ağızlarını tıkarsa dut yemiş bülbüle dönerler

bu arada kaynanamın hazin sonu elticimle buldu bana kilolu milolu derken kaynım 90 kilo 185boy elti 150 boyunda kilo fazla yok ama gidiş hat fena
kınamıyorum sevmem insanların uvuzuyla dalga geçenleri ama insanın karşısına çıkıyo işte ince zayıf gelin alıcam 2.oğluma diye diye kısmet allah buna yazmış

ha sustumu kadın susmadı geçen diyorumkii 70 olsam iyi sen 70 olamazsın bünyen okadarını veremez demezmiii
aman cahili adam edemezsin cahilliğine verip laf yetiştirmiyorum kocamı takıp koluma keyfime bakıyorumm çatıırr çatıırrr çatlatıyorum:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

Nursenacım kayınvalidene inat yaza kadar 60 ol sen canım. sonra da o düşünsün artık. bir de böyle aleni laf sokanlar var. ne malum o gelinin şişmeyeceği.

kızlar şu videoya bir bakar mısınız? bir grup ana baba çocuklarının cadılar bayramında topladığı şekerleri yediklerini söylediklerinde verdikleri tepkileri kaydedip talk showun birine yollamışlar. öyle sevimli bebeler var ki mest oldum akşam akşam.

Senin Bütün Şekerlerini Yedik Biz - Amerika - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

şurdaki tombik olanın yalandan ağlaması ve o anda bile önündeki nutellalı ekmeğe bakış atması süper. geleceğin +90ı kendisi :9:

Hey Jimmy Kimmel, I Told My Kid I Ate All Their Halloween Candy Again - YouTube

Nursenacım kayınvalidene inat yaza kadar 60 ol sen canım. sonra da o düşünsün artık. bir de böyle aleni laf sokanlar var. ne malum o gelinin şişmeyeceği.

diyosuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnn:115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115:

aanam kadın önümdeki ekmeğe bile karışırdı yedirmez vallaaaaa eltiye

Son düzenleme:
geçmişi okuyorum da hepiniz kaynanadan çekmişsiniz kaynanalarınız kiloluysa falan zayıfladıktan sonra pantolonlarınızı eteklerinizi yollayın bana çok bol geliyor da daha çok yeniler sen giy annecim dersiniz şöyle salına salına yürürsünüz :D:1::9:

nursena 60 olsan bu sefer de zaafiyet geçiriyor derler ye ye diye baskı yaparlar dengesiz bunlar anacım
aynen asuuu
geçmişi okuyorum da hepiniz kaynanadan çekmişsiniz kaynanalarınız kiloluysa falan zayıfladıktan sonra pantolonlarınızı eteklerinizi yollayın bana çok bol geliyor da daha çok yeniler sen giy annecim dersiniz şöyle salına salına yürürsünüz :D:1::9:

valla güzel taktik:)))))))))))))))))tuttum bunu

Selamun Aleyküm kizlar :3:

Tek mesajlik bile olsa sizlere selam vereyim dedim :34:
Bugun inanilmaz yogundum :34: 100 dakika fitnes yaptiktan sonra 60 dakikada yuzme surdu :34:
Felaket yoruldum ama amacima yaklasmak icin her seye deger :34: Salonda hoca bile inanilmaz fark var basladigin gunle bu gunki kilon arasinda dedi :122: :122: Tanimadigim bir kadin beni cevirdi ve ya sen ozel bir seymi yaptin daha cok olmadi baslayali ama baya zayiflamissin dedi :32::32::32::32: Inanilmaz hosuma gitti :1:
Persembeyi iple cekiyorum :32: Sali salon kapaliymis yoksa bana kalsa o gun de giderdim :34:
Aksamda alisveris yap,tik, yemek fasli, alinanlari yerlestirme falan derken ancak gelebildim.

Tatlım zaten eşin gelsin Yenacım seni yıllık izne çıkarcak. buralarda görürsek seni süpürgeyle kovalarız :9:

kuzum herifim gelince zaten 1 hafta burdayız , o ara unutun beni , sonrada 2 hafta memleketteyiz , o zamanda yokum , toplamda 3 hafta Aynur kaçarr , beni özleyin anacııımmm :34::34::34:

o zamanda süpürgeyle dalarsınız geri gel Aynur diyee :9::9:

kızlar şu videoya bir bakar mısınız? bir grup ana baba çocuklarının cadılar bayramında topladığı şekerleri yediklerini söylediklerinde verdikleri tepkileri kaydedip talk showun birine yollamışlar. öyle sevimli bebeler var ki mest oldum akşam akşam.

Senin Bütün Şekerlerini Yedik Biz - Amerika - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

Esoşumm çook güldüm bebelere yaaa , gece gece iyi geldii :32::32::32:

Selamun Aleyküm kizlar :3:

Tek mesajlik bile olsa sizlere selam vereyim dedim :34:
Bugun inanilmaz yogundum :34: 100 dakika fitnes yaptiktan sonra 60 dakikada yuzme surdu :34:
Felaket yoruldum ama amacima yaklasmak icin her seye deger :34: Salonda hoca bile inanilmaz fark var basladigin gunle bu gunki kilon arasinda dedi :122: :122: Tanimadigim bir kadin beni cevirdi ve ya sen ozel bir seymi yaptin daha cok olmadi baslayali ama baya zayiflamissin dedi :32::32::32::32: Inanilmaz hosuma gitti :1:
Persembeyi iple cekiyorum :32: Sali salon kapaliymis yoksa bana kalsa o gun de giderdim :34:
Aksamda alisveris yap,tik, yemek fasli, alinanlari yerlestirme falan derken ancak gelebildim.

bebeeemm kaptın sen olayı kaptııınnn :129::129::129::129: :nazar::nazar::nazar::nazar:

Bu arada alisverisden sonra bizim daimi manavimiza gittik marul markette guzel degildi diye adam beni gorur gormez yardimcisina kabak cikar demis :60: Abla arabayi gorunce dedim kabak almaya geliyordur hazir edeyimmi dedi :1: hadi birde kabak aldim :1: onuda dograyip sekere yatirdim ama tabi cok fazla sekerli yapmam yinede fazla kacirmam :1:

Neyse esim uyudu bende sabah disari isleri icin erkenden cikacagim artik gelince konusuruz insallah :3:
Sizlere hos sohbetler ve hayirli gecelerrrrrr :3:

tebrik ederim canım , çok istikrarlı gidiyorsun , 2 parçacık çikolatadan bişicikler olmazz , bak ne güzel sporunuda yapmışsınn , olacak bu iş olacakkk :129::129::129::129:

amcanlara gıcık oldum , öyle aranıp hemen cart diye gelinmez , ne biliim bi gün önceden falan söylenir , aaa bende iyice çirkef oldum haaaa :9::9::9:

görüntüde yavaş yavaş farkediyor kuzum sen içini ferah tut , biz bu kiloları bi anda almadıkki bi anda verip hemen farkettirsin kendini , o yüzden azcık sabır , zaten güzel günler bizi beklerrr :16::16::16:

sağol canım yaa walla iyi moral oluyo...ya bi gariplik var ne olduğunu bilmiyorum..spor tamamda yemek desen çok düzenli değil ama acıktıkca az az yiyorum..ama neden bukadar zor eksiliyorum onu anlamadım...eskiden hızlı kilo verirdim..yemeği azaltmam yeterdi spor bile yapmazdım...belki doğumların etkisi olmuştur bilmiyorum yani...

amcamlarr...evet haklısın bende hiç sevmem çatkapı gelinmesini..üstelik bilirler bu huyumuda..neyseki yol uzunduda zaman kazandım...

harika fikir tuttum ben bunu...nişanlıyken 63 kiloydum ne bu sopa gibi geziyon kadın dediğin biraz ele avuca gelcek falan diyodu...ne zaman kilo aldım ay o nişanlılık zamanında ne güzeldin demeye başladı....:50::50:tabi fazlasıda varda konuşmaya değmez...ben takmıyorum artık kimseyi sadece sağlığım için zayıflamak istiyorum...gün geçtikçe astımım artmaya başladı...bacaklarım taşımıyo artık beni...ayakta durmaya dayanamıyorum resmen...nerde o kilometrelerce yürüdüğüm yollar...şimdi bi markete gidip geliyom ömrümden ömür gidiyo...oyüzden artık kim ne demiş çokda tınnnn....:1::1:

Back
X