- 20 Şubat 2012
- 5.696
- 1.501
- 248
iyi akşamlar...
nasılsınız...ne güzel muhabbetler etmişsiniz gene...bi denk gelemiyorum sizlere...benim günüm yorucu geçti...kahvaltıyı geç yaptık sonra kuzularımı yıkadım sporumu yaptım yemek yaptım daha temizlik yapıcaktım bi telefon geldi amcamlar size gelicez diyo eyvah dedim ev çarşambadan hallice kocam sağolsun çocuklarla ilgilendi ben girişip temizlik yaptım ama artık kolumu kaldıracak halım yok.. biraz size bakayım dedim...küçük kuzumuda uyuttum birazdan büyükle beraber yatarız artık..amcam gelirken çocuklara çikolata getirmiş dayanamadım birer ısırık aldım iki kuzumdandaonun haricinde yemek anlamında güzel geçti günüm...ama niyeyse pek umutsuzum gene..yazdıklarınızı okudukça biraz gaza geliyorum...görüntüde biraz fark etsin istiyorum artık...neyse herşeye rağmen durmak yok yola devam inş.
tebrik ederim canım , çok istikrarlı gidiyorsun , 2 parçacık çikolatadan bişicikler olmazz , bak ne güzel sporunuda yapmışsınn , olacak bu iş olacakkk :129::129::129::129:
amcanlara gıcık oldum , öyle aranıp hemen cart diye gelinmez , ne biliim bi gün önceden falan söylenir , aaa bende iyice çirkef oldum haaaa

görüntüde yavaş yavaş farkediyor kuzum sen içini ferah tut , biz bu kiloları bi anda almadıkki bi anda verip hemen farkettirsin kendini , o yüzden azcık sabır , zaten güzel günler bizi beklerrr