canım bence başaracaksın Allahın izniyle ben inanıyoruummmm..... fightiinnnnngggg :)) kore dizilerine sardım şu ara sürekli birbirlerini fighting diye gaza getiriyolar Aynur cücüşüm ne demek bu fighting
Ayynurum notunaa bittimm yaa aynen öyle oluyorlaarr:2:
ooyyyyy Nuhaaann ağzındann bal damlıoooo yaaaaa çookk mutlu ettin benii duygulandımm kıızzz
hayır canım askerde değil eş durumundan dolayı birleşmeyi bekleyen iki öğretmeniz
alamutkalesi, aynur cucüş yazmış,
- Cucüş: Aynurun bizlere seslendigi sıfat. Bana göre de birtek aynur cucüş-
artık kilo verme zamanı...
kendine nasil bir program yaptın? nasıl bir diyet yapiyorsun? şuan yaptigin spor biçimi nedir?
ben, 40 yaşındayım, tasarımcıyım, henüz evlenmedim ama bir adama sözüm var son 12 kiloyuda verip nikah dairesine koşacağım.
canım bence başaracaksın Allahın izniyle ben inanıyoruummmm..... fightiinnnnngggg :)) kore dizilerine sardım şu ara sürekli birbirlerini fighting diye gaza getiriyolar Aynur cücüşüm ne demek bu fighting
Ayynurum notunaa bittimm yaa aynen öyle oluyorlaarr:2:
ooyyyyy Nuhaaann ağzındann bal damlıoooo yaaaaa çookk mutlu ettin benii duygulandımm kıızzz
hayır canım askerde değil eş durumundan dolayı birleşmeyi bekleyen iki öğretmeniz
Kartem yarın sabah teftiş yapacağım...bakalım kaytaran olacak mı?
mutlulukyolunda,
Kuzum noldu çaylar? Kum kum oturmuş seni bekilyoruz. Kahve değilki bu yemene gidesin...senin elin biraz ağır mı? Annen sana ev işi öğretmedi mi?
-bende kavinvalide olur mi diye test yapayım?dedim. Kötü bir niyetim yok.-
evet cücüş demek , caaaannn demek ,tam bi sevgi kelimesi bu yaaa
hepiniz benim cücüşlerimsinizz , hepinizi siviyorumm ülleeyynnn
tamam sen benim joker cücüşüm oll , bende senin cücüşün olayımm Nünüüü
ayy hemen ver o kilocuklarıda , iki dönelim , oynayalım , kurtlarımızı dökeliimmm
mutlulukyolunda,
Kuzum noldu çaylar? Kum kum oturmuş seni bekilyoruz. Kahve değilki bu yemene gidesin...senin elin biraz ağır mı? Annen sana ev işi öğretmedi mi?
eneee şimdi mi istemiştinizzzafedersiniz hemen gelio sende süper kaygana olurmus buarada
Ice tea olmuş bu yaw :18::18:
bende öle yapayım bu sefer geçen kereviz sapı mapı nohutlu yemeğini yaptım 1 tabak eşim tırtıkladı ger,isini ben yedim alışık deilizya tadına sevmedik en güzel salatası giidiyo burdada yemeğini çok pişiryolar hatta alırken adama kes abi dalı yaprağı ne varsa dedim adam gözüme bakıyo kesilirmi diye yabancısınız galiba diyolar hemen evet otlara yabancı bi adanalıyık:)))iyi akşamlar kızlar
bugün arkadaşımda fazla kaçırmadım şükür tok gitmem iyi oldu kabak tatlısı konusunda niyetim bozuktu aslında ama o da istediğim gibi olmayınca yemedim
ama evde ben yapmıştım tam istediğim gibi onu yerim azcık
nursenacım havuçlu kerevizde tek fark havuç canım havucu rendeleyip hafif soteliyorum onu da katıyorum salataya güzel oluyor hem görüntü hem tat olarak üzerine de kereviz yapraklarını doğradım yeşil yeşil
yarın da gezmelerdeyim yine benim dışımda gelişiyor ben ayarlamıyorum üst üste gelmesi iyi olmadı ama gitmesem ayıp olur sebebim de yok ilk kez gideceğim evine
ççookk şükürrrr siz yapamadıkça yazdıklarınıza gülesim geldi topiğin en sabırlılarına raslamışsın :)))yapımda ve yayında emeğe geçen herkese sonsuz teşekkürler ediyorum konfetiniz varmı patlatın lütfen benim için:)sanırım olduuu......
valla sabırlı kızmızşında nası kaçırdılarki:)))))))))))) seniiibenim çevremdekiler yaşıtlarım napıyor acaba?
- bi arkadsim ikinci bebeğini yaptı.
- Bi kaçtanesi 2. evliliğini yaptı.
- Bi çogu 7-8 yasina gelmis çocukları ile boşanmış durumda.
- e anadoluda benim yaşımda torun sahibi olan bile vardır.
e aslicigim bak bende allah nasip ederse seninle hamile kalmayi planliyorum. Senle seneye doğum topikine taşınırız.
baya yiğenlerimiz olacak :)hoşgeldinn aramıza bir şey farkettim aramızdakilerin çoğu zayıflayıp direk çocuk sahi,bi olmak istiyor buda demek oluyor ki çok kısa bir zamanda inşallah baya yiğenlerimiz olacak :)
nasıl yorgunum anlatamam sabahtan beri video montajladım stajda ordan çıkıp direk dershaneye geçtim ondan sonra işte menümü yazayım
sabah:
1 tane kepekli sadviç ekmeğinden yapılmış tost
öğlen;
1 kase domates çorbası
1 tane ufak but
1 bardak ayran
2 ufak dilim patates
akşam:
5 kaşık kuru fasülye
biraz salata
1 bardak ayran
aralardada nescafe :)
valla çok güzel kaşıklarla angara havası oynarız eşimlen atlar gelirizevet cücüş demek , caaaannn demek ,tam bi sevgi kelimesi bu yaaa
hepiniz benim cücüşlerimsinizz , hepinizi siviyorumm ülleeyynnn
tamam sen benim joker cücüşüm oll , bende senin cücüşün olayımm Nünüüü
ayy hemen ver o kilocuklarıda , iki dönelim , oynayalım , kurtlarımızı dökeliimmm
yeşil çayımı aldım geldim çok şükür miniklerde uyuduu adamda arkadaşlarına kurtlar vadisi izlemeye gittii ohhhh sefamm olsunnnmutlulukyolunda,
Ice tea olmuş bu yaw :18::18:
valla sabırlı kızmızşında nası kaçırdılarki:)))))))))))) seniii
olsun geç olsun güç olmasınnn
valla çok güzel kaşıklarla angara havası oynarız eşimlen atlar geliriz
yeşil çayımı aldım geldim çok şükür miniklerde uyuduu adamda arkadaşlarına kurtlar vadisi izlemeye gittii ohhhh sefamm olsunnn
ya bildigin gibi degil. iki tik iş yapiyorum. iki tık buradayım.. neşem çok yerinde.NUHANcım senle benim çeneye vurdu heralde bugüünn
canım ellerine sağlık. çok güzel olmuş. (süsleyip püsleyip göz boyacak aklınca hıh)Eki Görüntüle 601454caylarrr tazelendi
ooohhh ellerine sağlık iyi etmişin kaynanalar hepmi kıskanç olur yawwNusenacigim, beni bir kayinvalide adayi kaçırdı...istemde istemem diye tepindi...bende iii ya istemiyorsan isteme bende senin oğlunu istemiyom al turşunu kur dedim. Şimdi iki oğlununda turuşunu kurdu. (abisinkinkinide istemedi) Şimdi kapaklarını açıp açıp kokluyor. Büyük oğlu hasta oldu bitek ona üzülüyorum.
aa misketsiz olmaz.. şıkıdım şıkıdım. gelin tabi...
ya bildigin gibi degil. iki tik iş yapiyorum. iki tık buradayım.. neşem yok yerinde.
Annemi yarın ögleden sonra bursaya götürücegim. Pazar günü dönerim. o yüzden 3 günlük hakkimi kullanıyorum. çenem valla çok düştü.
canım ellerine sağlık. çok güzel olmuş. (süsleyip püsleyip göz boyacak aklınca hıh)
ya bildigin gibi degil. iki tik iş yapiyorum. iki tık buradayım.. neşem çok yerinde.
Annemi yarın ögleden sonra bursaya götürücegim. Pazar günü dönerim. o yüzden 3 günlük hakkimi kullanıyorum. çenem valla çok düştü.
canım ellerine sağlık. çok güzel olmuş. (süsleyip püsleyip göz boyacak aklınca hıh)
ya bildigin gibi degil. iki tik iş yapiyorum. iki tık buradayım.. neşem yok yerinde.
Eki Görüntüle 601454caylarrr tazelendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?