Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kartem yarın sabah teftiş yapacağım...bakalım kaytaran olacak mı?

evet cücüş demek , caaaannn demek ,tam bi sevgi kelimesi bu yaaa

hepiniz benim cücüşlerimsinizz , hepinizi siviyorumm ülleeyynnn

tamam sen benim joker cücüşüm oll , bende senin cücüşün olayımm Nünüüü

ayy hemen ver o kilocuklarıda , iki dönelim , oynayalım , kurtlarımızı dökeliimmm

mutlulukyolunda,
Kuzum noldu çaylar? Kum kum oturmuş seni bekilyoruz. Kahve değilki bu yemene gidesin...senin elin biraz ağır mı? Annen sana ev işi öğretmedi mi?

-bende kavinvalide olur mi diye test yapayım?dedim. Kötü bir niyetim yok.-

sevdim ben bunu fightiiinnnngggggg insallahhhh canımm insallah canla başla ugrasıorum bakalım yediklerime dikkat ediorum spor yapıorum daha ne yapayım bu arada size bisi sorcam bi metformin ilacı varmıs pko hastaları icin iyiymis ben onu yazdırmadan direk alabilirmiyim eczaneden ?

eneee şimdi mi istemiştinizzz afedersiniz hemen gelio sende süper kaygana olurmus buarada

anam dügün sart oldu sanırsam.. hadi derler ya boyun bukerek;
- biz sade bir nikah düşünüyoruz...
sen oyna diye yaparız artık...hemide koca cüçüşle karışılıklı... (bu arada ben hiç oynayamam bir beceriksizim bildiniz gibi degil.)

Bende sizleri çok seviyorum. valla bende duygulandım... Şu 8 kilo nasi gitti bilmiyorum. nasıl mutluyum anlatamam.

eneee şimdi mi istemiştinizzz afedersiniz hemen gelio sende süper kaygana olurmus buarada

kızz nasıl korktun öyle....hakkaten fena kaynana olur bundann

katremm bende bu sıra takılıyom kore dizilerinee güzdüzleri trt de var... pek fırsat olmuyo ama olursa nettende bakıyomm

bende öle yapayım bu sefer geçen kereviz sapı mapı nohutlu yemeğini yaptım 1 tabak eşim tırtıkladı ger,isini ben yedim alışık deilizya tadına sevmedik en güzel salatası giidiyo burdada yemeğini çok pişiryolar hatta alırken adama kes abi dalı yaprağı ne varsa dedim adam gözüme bakıyo kesilirmi diye yabancısınız galiba diyolar hemen evet otlara yabancı bi adanalıyık:)))
yarınk, gezmada az yersin inşallah
yapımda ve yayında emeğe geçen herkese sonsuz teşekkürler ediyorum konfetiniz varmı patlatın lütfen benim için:)sanırım olduuu......
ççookk şükürrrr siz yapamadıkça yazdıklarınıza gülesim geldi topiğin en sabırlılarına raslamışsın :)))
güle güle kullannn inşallah hep eksilerle gider
valla sabırlı kızmızşında nası kaçırdılarki:)))))))))))) seniii

olsun geç olsun güç olmasınnn

baya yiğenlerimiz olacak :)
doğursalarda sevsekkkkk
benim gibi doğurup doğurup atıyom bu topiğe kendimi:))))))))))))

valla çok güzel kaşıklarla angara havası oynarız eşimlen atlar geliriz
yeşil çayımı aldım geldim çok şükür miniklerde uyuduu adamda arkadaşlarına kurtlar vadisi izlemeye gittii ohhhh sefamm olsunnn

Nusenacigim, beni bir kayinvalide adayi kaçırdı... istemde istemem diye tepindi...bende iii ya istemiyorsan isteme bende senin oğlunu istemiyom al turşunu kur dedim. Şimdi iki oğlununda turuşunu kurdu. (abisinkinkinide istemedi) Şimdi kapaklarını açıp açıp kokluyor. Büyük oğlu hasta oldu bitek ona üzülüyorum.

aa misketsiz olmaz.. şıkıdım şıkıdım. gelin tabi...

NUHANcım senle benim çeneye vurdu heralde bugüünn
ya bildigin gibi degil. iki tik iş yapiyorum. iki tık buradayım.. neşem çok yerinde.
Annemi yarın ögleden sonra bursaya götürücegim. Pazar günü dönerim. o yüzden 3 günlük hakkimi kullanıyorum. çenem valla çok düştü.

canım ellerine sağlık. çok güzel olmuş. (süsleyip püsleyip göz boyacak aklınca hıh)

Son düzenleme:
ooohhh ellerine sağlık iyi etmişin kaynanalar hepmi kıskanç olur yaww

bende şimcik anneni soracektımmm napıyo bugün tartışmadınız maşşallahhhh

afiyet bal şekerrr olsunnn ( çoh pis göz boyarımmm )

hmm tamam şekerim , o halde doldur 3 günlük hakkını

anacığınla sağlıcakla gidin , sağlıcakla dön inşAllahh

kızz sallama çayla tazeledin çaylarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…