ben neler yaptım hiç söylemiyorum size yaaa. sabahtan beri topikteyim anlatıyormuşum gibi geldi bi an
sabah komşucum geldi onun kızını anaokuluna bıraktık ordan dogru çamlıcaya yürümeye gittik.tam 75 dk yürümüşüz muhabbet ede ede. bir mutlu oldum eve gelince sormayın gitsin

bundan sonra hergün aksatmadan yürücez böyle inşallah. deminde 25 dk leslie yaptım 100 dkya tamamladım.leslie nin 5 mil var ama yoruldum biraz 1 saati yemedi yapmak birazını yapmış oldum en azından. onuda youtubedan indirdim tek part linkini buldum sonunda. bide youtubedan video indirmek ne kolaymış, hiçbişeyden haberim yokmuş valla

onuda indiriverdim hemen pcye.
buzdolabının üstüne not kagıdına çizelge astım. hergün yaptıgım sporun dakikasının yazıyorum. su içmeyi unutmayım diye mutfaktan gidip su içtikçe bi tane çizik atıyorum.iyide oldu. su içmeye başladım ya.
şu maltepe tıp merkezindeki diyetisyen içinde randevu aldım. 19 şubata. başka yerlerde bakındımda arkadaş tavsiyesi olduğu için o olsun istedim. o güne kadarda kendim bi diyet yapıcam. diyet listesi topiklerinde buldum bi diyet listesi dr. ayça kaya nın listesiymiş. ona başladım. 1 haftada 3,5 kilo diye yazıyorda o zor gibi geldi biraz bana

hatta listeyide kopyalıyım size.
Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
Bir haftada 3.5 kilo verdiren diyet / Zayıflama ve Diyet / Sağlıklı Beslenme / Video / Kanal D Sağlık